basilis-keza Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα παιδια (κλεβω ασυρματο ιντερνετ) απο την γειτονισα! μια μερα που πηγα στο σπιτι της πηρα τον κωδικο απο το μοντεμ-ρουτερ.(κρυφα) το θεμα ειναι οτι η αδερφη μου με το νετβουκ που εχει μου πηρε τον κωδικο και οποτε μπαινω να κατεβασω κατι αργει τοσο πολυ που τρελενομαι! + οτι ολη μερα ειναι στο facebook και στο youtube και κατεβαζει ολη μερα και οταν εγω της ζηταω να βγει λιγο να τελιωσω το κατεβασμα ενος αρχειου μου λεει οχι... και την συνεχεια την ξερετε οι περισσοτεροι! υπαρχει καποιος τροπος να την βγαλω απο το ασυρματο δικτυο του γειτονα απο το δικο μου pc?
VonLoutsos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Πάρε το γείτονα και πες του να αλλάξει κωδικό...έτσι δε θα σε ενοχλεί και η αδερφή σου...
Udaba Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Να πάρεις το netbook της αδερφής σου και να βγάλεις τον αποθηκευμένο κωδικό ;
basilis-keza Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 εσβησα τον κωδικο απο το νετβουκ της αλλα δυστηχος εγραψε τον κωδικο σε χαρτακι τον ξανα εβαλε και παλι τα ιδια. οσο να παρω τον γειτονα τηλ. μετα δεν θα εχω ουτε εγω ιντερνετ. δεν υπαρχει καποιο προγραμματακι που να περνει τον ελενχο του wifi ?
pabou13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα παιδια (κλεβω ασυρματο ιντερνετ) απο την γειτονισα! μια μερα που πηγα στο σπιτι της πηρα τον κωδικο απο το μοντεμ-ρουτερ.(κρυφα) Ακομη γελαω δεν μπορω.. :lol: Οσο για τον κωδικο πες στην γειτονισσα να τον αλλαξει και μετα τον ξαναπαιρνεις.. Φιλικα παντα
antonl Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Αφού έκλεψες τον κωδικό του router (κι όχι μόνο του wifi) είναι απλή η λύση στο πρόβλημα. Αλλά αφού τον έκλεψες δε νομίζω να μπορούμε να σου πούμε εδώ πέρα πώς να το κάνεις. Kαι FFS. Αντί να γκρινιάζει η γειτόνισσα που εσύ κι η αδερφή σου γονατίζετε το internet, γκρινιάζεις εσύ;
defacer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Κατωχυρώνω το σενάριο για το 2012 remake του "ο κλέψας του κλέψαντος". Φίλε μου να σε ρωτήσω ένα πράγμα: μήπως εκτός από το να σκέφτεσαι μόνο την πάρτη σου (που δε μπορεί να κατεβάσει γρήγορα, τι συμφορά) να σκεφτείς λίγο και αυτόν που πληρώνει τη σύνδεση; Αυτό που κάνεις είναι ανήθικο έτσι κι αλλιώς, αλλά εσείς οι 2 το έχετε προχωρήσει σε επίπεδο καφρίλας.
isay Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 [offtopic] Το ότι έχετε κλέψει τον κωδικό και μαζί με την αδερφή σου απομυζάτε το bandwidth της γειτόνισας (youtube, downloads, κλπ), δε σκαλώνει σε κανένα κανένα ηθικό φραγμό; [/offtopic]
pabou13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Περα απο την πλακα φιλε, θα συμφωνησω απολυτα με τα παιδια, να παραπονιοσουν πολυ ευχαριστως εαν ηταν δικια σου η γραμμη, τι να πει η γυναικα που πληρωνει κιολας και ουτε το Google δεν μπορει να της φορτωσει.. Εννοειτε οτι το παραπανω ποστ μου ηταν χιουμοριστικο..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Για κατι τετοια thread αγαπω το insomnia Παλι καλα που δεν σκεφτεσαι να κοψεις την προσβαση στην ιδια τη γειτονισα για να μη σου τρωει bandwidth.
basilis-keza Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 μισο λεπτο... στο σπιτι της γειτονισας ζουν μονο αυτη (γιαγια) ο αντρας της και η κορη τους που ειναι ασχετοι απο pc internet μονο καλοκαιρι ο εγγονος της μπενει στο ιντερνετ οποτε το πληρωνουν που το πληρωνουν γιατι να μην το εκμεταλευτω! τελος παντων δεν πειραζει!
palawiaris Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Πρόσεξε μόνο αν καμιά φορά σου κλέψουν κάτι από την πιστωτική σου ή άπό οτιδήποτε άλλο,μην πεις τον πόνο σου εδώ. http://www.insomnia.gr/topic/421403-%cf%80%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%bc%ce%bf-%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%b5%cf%84-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%bd%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9/page__p__4303954__fromsearch__1?do=findComment&comment=4303954
idomeneas26 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Εμενα μου θυμιζει την παροιμια "2 γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα"
Rabican Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Για κατι τετοια thread αγαπω το insomnia Παλι καλα που δεν σκεφτεσαι να κοψεις την προσβαση στην ιδια τη γειτονισα για να μη σου τρωει bandwidth. οσο εχει physical access στο ρουτερ, εχει το πανω χερι η γιαγια!!! super nanny!!!!!
basilis-keza Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 το αλλο θεμα ενα παλιο που ειχα γραψει που βρηκες ηταν για αλλη που το εχει μονο καλοκαιρι ανοιχτο το χειμωνα διακοπη και μου ειχε δωσει τον κψδικο της επειδη εκανα καπια θεληματα για αυτην μιας και δεν υπαρχει λυση σε αυτο που ψαχνω και να μην λεει ο καθενας παριμιες ας το κλεισουμε εδω το θεμα! φιλικα παντα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις