Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια (κλεβω ασυρματο ιντερνετ) απο την γειτονισα! μια μερα που πηγα στο σπιτι της πηρα τον κωδικο απο το μοντεμ-ρουτερ.(κρυφα)

το θεμα ειναι οτι η αδερφη μου με το νετβουκ που εχει μου πηρε τον κωδικο και οποτε μπαινω να κατεβασω κατι αργει τοσο πολυ που τρελενομαι! + οτι ολη μερα ειναι στο facebook και στο youtube και κατεβαζει ολη μερα και οταν εγω της ζηταω να βγει λιγο να τελιωσω το κατεβασμα ενος αρχειου μου λεει οχι... και την συνεχεια την ξερετε οι περισσοτεροι!

υπαρχει καποιος τροπος να την βγαλω απο το ασυρματο δικτυο του γειτονα απο το δικο μου pc?

Δημοσ.

Να πάρεις το netbook της αδερφής σου και να βγάλεις τον αποθηκευμένο κωδικό ;

Δημοσ.

εσβησα τον κωδικο απο το νετβουκ της αλλα δυστηχος εγραψε τον κωδικο σε χαρτακι τον ξανα εβαλε και παλι τα ιδια.

οσο να παρω τον γειτονα τηλ. μετα δεν θα εχω ουτε εγω ιντερνετ.

δεν υπαρχει καποιο προγραμματακι που να περνει τον ελενχο του wifi ?

Δημοσ.

καλησπερα παιδια (κλεβω ασυρματο ιντερνετ) απο την γειτονισα! μια μερα που πηγα στο σπιτι της πηρα τον κωδικο απο το μοντεμ-ρουτερ.(κρυφα)

Ακομη γελαω δεν μπορω.. :lol: :lol:

Οσο για τον κωδικο πες στην γειτονισσα να τον αλλαξει και μετα τον ξαναπαιρνεις..

Φιλικα παντα :)

Δημοσ.

Αφού έκλεψες τον κωδικό του router (κι όχι μόνο του wifi) είναι απλή η λύση στο πρόβλημα. Αλλά αφού τον έκλεψες δε νομίζω να μπορούμε να σου πούμε εδώ πέρα πώς να το κάνεις.

Kαι FFS. Αντί να γκρινιάζει η γειτόνισσα που εσύ κι η αδερφή σου γονατίζετε το internet, γκρινιάζεις εσύ;

Δημοσ.

Κατωχυρώνω το σενάριο για το 2012 remake του "ο κλέψας του κλέψαντος".

Φίλε μου να σε ρωτήσω ένα πράγμα: μήπως εκτός από το να σκέφτεσαι μόνο την πάρτη σου (που δε μπορεί να κατεβάσει γρήγορα, τι συμφορά) να σκεφτείς λίγο και αυτόν που πληρώνει τη σύνδεση;

Αυτό που κάνεις είναι ανήθικο έτσι κι αλλιώς, αλλά εσείς οι 2 το έχετε προχωρήσει σε επίπεδο καφρίλας.

Δημοσ.

[offtopic]

Το ότι έχετε κλέψει τον κωδικό και μαζί με την αδερφή σου απομυζάτε το bandwidth της γειτόνισας (youtube, downloads, κλπ), δε σκαλώνει σε κανένα κανένα ηθικό φραγμό;

[/offtopic]

Δημοσ.

Περα απο την πλακα φιλε, θα συμφωνησω απολυτα με τα παιδια, να παραπονιοσουν πολυ ευχαριστως εαν ηταν δικια σου η γραμμη, τι να πει η γυναικα που πληρωνει κιολας και ουτε το Google δεν μπορει να της φορτωσει..

Εννοειτε οτι το παραπανω ποστ μου ηταν χιουμοριστικο..

Δημοσ.

Για κατι τετοια thread αγαπω το insomnia :mrgreen:

Παλι καλα που δεν σκεφτεσαι να κοψεις την προσβαση στην ιδια τη γειτονισα για να μη σου τρωει bandwidth.

Δημοσ.

μισο λεπτο...

στο σπιτι της γειτονισας ζουν μονο αυτη (γιαγια) ο αντρας της και η κορη τους που ειναι ασχετοι απο pc internet

μονο καλοκαιρι ο εγγονος της μπενει στο ιντερνετ οποτε το πληρωνουν που το πληρωνουν γιατι να μην το εκμεταλευτω!

τελος παντων δεν πειραζει!

Δημοσ.

Πρόσεξε μόνο αν καμιά φορά σου κλέψουν κάτι από την πιστωτική σου ή άπό οτιδήποτε άλλο,μην πεις τον πόνο σου εδώ.

http://www.insomnia.gr/topic/421403-%cf%80%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%bc%ce%bf-%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%b5%cf%84-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%bd%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9/page__p__4303954__fromsearch__1?do=findComment&comment=4303954

Δημοσ.

Για κατι τετοια thread αγαπω το insomnia :mrgreen:

Παλι καλα που δεν σκεφτεσαι να κοψεις την προσβαση στην ιδια τη γειτονισα για να μη σου τρωει bandwidth.

οσο εχει physical access στο ρουτερ, εχει το πανω χερι η γιαγια!!! super nanny!!!!!
Δημοσ.

το αλλο θεμα ενα παλιο που ειχα γραψει που βρηκες ηταν για αλλη που το εχει μονο καλοκαιρι ανοιχτο το χειμωνα διακοπη και μου ειχε δωσει τον κψδικο της επειδη εκανα καπια θεληματα για αυτην

μιας και δεν υπαρχει λυση σε αυτο που ψαχνω και να μην λεει ο καθενας παριμιες ας το κλεισουμε εδω το θεμα!

φιλικα παντα !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...