MIKETSAK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας παιδια..εχω κανει υπερχρονισμο στο pc και θα ειθελα να μου πειτε την γνωμη σας σχετικα με τις τιμες που εχω δωσει ..εχω μητρικη x48t-dq6 gigabite ..και μνημες 1800 cl7 dominator ..τροφοδοτικο 780 wat .λοιπον εχω δωσει 471*8,5 = 4ghz , vcore 1,32500v και mch +0,325 fsb +0,30 ,cpu clock skew control 50ps και οι μνημες παιζουν στα 1570 9-9-9-27 με 3,33D πολλαπλασιαστη σταθερο και στο prime95,αμα παω παραπανω 1800 τρωει κοκομλοκο ισω φταιει το ψηλο fsb ..πως το βλεπετε??,σας ευχαριστω πολλυ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKETSAK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 ειναι κανεισ εδωωωω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 τρέξε IntelBurnTest για 30 loops και μεσω coretemp πες μας θερμοκρασίες. αν εισαι οκ εκει τοτε γενικά εισαι πολυ κομπλέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKETSAK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 α ωραια ,θα το τρεξω το βραδυ και θα διμοσιευσω...φιλε οταν ειμαι 3,8 με 450 fsb οι μνημες παιζουν 1800 ενω οταν παω σε 472 fsb μονο 1600, δηλαδη οσο ανεβαινει το fsb του επεξεργαστη ,τοσο δυσκολία αντιμετοπιζει το fsb των μνημών ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 α ωραια ,θα το τρεξω το βραδυ και θα διμοσιευσω...φιλε οταν ειμαι 3,8 με 450 fsb οι μνημες παιζουν 1800 ενω οταν παω σε 472 fsb μονο 1600, δηλαδη οσο ανεβαινει το fsb του επεξεργαστη ,τοσο δυσκολία αντιμετοπιζει το fsb των μνημών ?? πρώτον αυτο το 1800 δεν ειναι fsb λεγεται συχνοτητα των μνημών και επειδη ειναι dual channel 1800/2 = 900 mhz. κανονικά θα πρεπει να υπαρχει καποια επιλογη να βαζεις χειροκινητα την μνημη αντι να πηγαινει μόνο του 1600. για να εχουμε ξεκαθαρη αποψη του συστηματος σου θα πας στο cpuz -> about -> Validation -> tickareis Publish Online -> Submit και κανε paste το λινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKETSAK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 http://imageshack.us/g/694/img0286yx.jpg/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Σκαει γιατι το ρευμα που του δινεις ειναι λιγο ανεβασε το σιγα σιγα προς το 1.35 το Vcore ισως θα πρεπε να χαμηλώσεις το fsb λιγο γιατι μετα το 460 αρχιζουν τα κολπα αν δεν ειναι σουπερ η μητρική. Εγω εχω εναν στα 471 fsb αλλα ειναι οριακο μεχρι οσο δεν παει οι μνημες ανεβαινουν πολυ δυσκολοτερα ενημερωτικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 @MIKETSAK κανε αυτο που σου ειπα για cpuz και πες μας τι εγινε με ΙnterBurnTest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKETSAK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Άκυρο Link/show_oc.php?id=2201575 οτι αλλο θες πες να ανεβασω Σκαει γιατι το ρευμα που του δινεις ειναι λιγο ανεβασε το σιγα σιγα προς το 1.35 το Vcore ισως θα πρεπε να χαμηλώσεις το fsb λιγο γιατι μετα το 460 αρχιζουν τα κολπα αν δεν ειναι σουπερ η μητρική. Εγω εχω εναν στα 471 fsb αλλα ειναι οριακο μεχρι οσο δεν παει οι μνημες ανεβαινουν πολυ δυσκολοτερα ενημερωτικα φιλε μου αμα κατεβασω fsb εστω και +O,30 τοτε δεν ανοιγει ,κοιτα γενικα οι τετραπυρινοι θελουν καμποσο fsb.Με intel burn test σταθεροποιειτε μονο στο 1,32500 αμα παω πανω ή κατω τοτε βγαζει σφαλμα..το θεμα ειναι οτι εκει σε full load βγαζει 90 βαθμους ,ενω αντιστοιχα στο prime 70... γενικα πιστευω οτι οι ddr3 ειναι φρικτες μνημες για 775 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 το Prime95 ξεχνα το. Πορεύεσαι με οτι σου λεει το intelburntest για rock stable overclock και αν σου λεει 90 βαθμους τοτε το ο/c δεν ειναι τοσο καλο. Πρεπει να κατσεις να σκεφτεις λιγο το o/c για ποιο λογο το κανεις. Ισως τα 4 GHz να μην τα χρειάζεσαι και τόσο. Να πέσεις λίγο χαμηλότερα και να ρίξεις και το ρεύμα λίγο απο τον επεξεργαστή. Εγω θα ελεγα για fsb 450, μνήμες 1800 και βλέπεις πόσο μπορεις να ρίξεις το ρευμα στον επεξεργαστή απο 1,32. Τι ψύχτρα έχεις? Θα πρότεινα να κανεις και ενα intelburntest με default τιμές στο bios (χωρίς o/c δλδ) να δουμε θερμοκρασίες με μαμίσιες τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 βασικα αυτο σημαινει οτι η ψυχτρα σου ειναι για τα μπαζα συγγνωμη για την εκφραση. Οι ddr3 δεν προσφερουν τιποτα στο 775 απο οτι οι 2 στην μιση συχνοτητα. Ομως θα πρεπει να κρατας τις θερμοκρασιες σου κατω απο 71 βαθμους , τωρα που ειναι χειμωνας κατω απο 60-65 αν θες να λες οτι εχεις stable ΟC . Επισης δεν μπορει να εχεις με 1.32 σταθερα τα 4γιγα. Τον εχω λιωσει αυτον τον επεξεργαστη και σου λεω οτι με 1,32 μαξ θα εχεις 3.75-3.8 με καλο κομματι και καλη μητρικη.εμενα επιανε 3.6κατι με 1.32 Αν δεν ειναι σταθερο απλα κατεβαινεις σε fsb και τελος. με 90 βαθμους θα το καψεις σε λιγες μερες Επισης οι τετραπυρηνοι δυστυχως αντιθετως με οτι λες ζοριζονται στα υψηλα fsb ανω του 450 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKETSAK Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 σας ακουσα φιλοι μου και προχωρισα σε νεες ρυθμισεις ,καντε κλικ στην υπογραφη.. Εχω maximum 80 βαθμους στο 9 απο τα 10 test στα πιο κατω δειχνει 65 με 70, 450*8,5 ..mch 0,300 fsb 0,30 και vcore 1,25625 1800 τις μνημες ..πιστευω ειναι οκ ;; Χαχα η ψυχτρα τι να πω μαλλον ειναι λιγο παλια , μια ζαλμαν εχω αμα δεις avatar θα καταλαβεις..πιστευω οτι για 471 θελει νερο και δεν αξιζει τα λευτα για κατι που διαφορα δεν θα δω..το overclock το εχω σαν χομπι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Εχω maximum 80 βαθμους στο 9 απο τα 10 test στα πιο κατω δειχνει 65 με 70 εξηγησε μου λίγο αυτό... εννοεις οτι πιανεις 80 βαθμους maximum στο intel burn test? αν εννοεις οτι πιανεις 65-70 στα πρωτα runs και μετα ανεβαινει δεν εχει κανενα νοημα... εσενα σε νοιαζει η τελική τιμή και είναι και αυτό πολύ υψηλα ακομα. Κανε αυτό που σου ζητησα: default τιμές, τρέξε 10 run intel burn test και πες μας τις θερμοκρασίες που βγαζεις χωρις o/c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKETSAK Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 http://my.imageshack.us/v_images.php εχει με 3,8 και με 2,8 ..πες μου εντυπωσεις χαχα ,λες να φταιει η ψυχτρα η το overcloack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 http://my.imageshack.us/v_images.php εχει με 3,8 και με 2,8 ..πες μου εντυπωσεις χαχα ,λες να φταιει η ψυχτρα η το overcloack σταμάτα να ποσταρεις λινκ για φωτογραφίες απο Imageshack, ειναι σπαστικό να μπαίνουμε σε άλλα sites και στην προκειμένη περιπτωση στο λινκ που δινεις: Thanks for using ImageShack! You must be logged in to see the images. Please click the button below to login. New user? Sign up and start uploading your images and videos! ανεβαζε τις φωτογραφίες σου μεσα στο ποστ σου στο ινσόμνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα