koystado Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας θέλω να μεταφέρω απο ενα pdf κάποια τμήματα σε word παρόλο που είναι κλειδωμένο το pdf οταν κανω την αντιγραφή στο word τα βγάζει αλαμπουρνέζικα ( ειναι μεν ελληνικα τα συμβολα αλλα χωρις συνοχή). Μπορει να μου πεις κάποιος τι πρόβλημα υπάρχει???
koystado Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 δηλαδή?? αν μπορεις πιο απλά γιατι πρώτη φορά ακούω αυτό το πρόγραμμα
TheELF Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Το Abby finereader π.χ. διαβάζει τα pdf όπως το ανθρώπινο μάτι (λέμε τώρα) και το μετατρέπει σε κείμενο.OCR optical character recognition οπτική αναγνώριση χαρακτήρων.
koystado Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 οκ θα το δοκιμασω αλλ δεν μπορω να καταλάβω γιατι το επαθε πρωτη φορα μου συνεβη μεχρι στιγμης απο πολλα pdf κανονικα εκανα copy paste σε word τωρα το συγκεκριμένο δεν ξερω τι πρόβλημα εχει
Bspus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 οκ θα το δοκιμασω αλλ δεν μπορω να καταλάβω γιατι το επαθε πρωτη φορα μου συνεβη μεχρι στιγμης απο πολλα pdf κανονικα εκανα copy paste σε word τωρα το συγκεκριμένο δεν ξερω τι πρόβλημα εχει Δεν θυμαμαι ακριβως την εξηγηση αλλα μου ειχε τυχει παλια και ειχα διαβασει γι αυτο. Με λιγα λογια εχει να κανει με το ιδιο το pdf και το πως φτιαχτηκε και το οτι εχουν παραλειψει καποιες πληροφοριες για την αντιστοιχια χαρακτηρων. Το συμπερασμα ηταν οτι δεν μπορει να γινει τιποτα, εκτος βεβαια απο το OCR που αναφερθηκε και που ουσιαστικα σημαινει οτι το μεταχειριζεσαι σαν εικονα
koystado Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 ολα καλα πολυ καλο πρόγραμμα το abbyy finereader και πολυ χρησιμο κρίμα που δεν το ήξερα νωρίτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα