Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θέλω να μεταφέρω απο ενα pdf κάποια τμήματα σε word παρόλο που είναι κλειδωμένο το pdf οταν κανω την αντιγραφή στο word τα βγάζει αλαμπουρνέζικα ( ειναι μεν ελληνικα τα συμβολα αλλα χωρις συνοχή). Μπορει να μου πεις κάποιος τι πρόβλημα υπάρχει???

Δημοσ.

οκ θα το δοκιμασω αλλ δεν μπορω να καταλάβω γιατι το επαθε πρωτη φορα μου συνεβη μεχρι στιγμης απο πολλα pdf κανονικα εκανα copy paste σε word τωρα το συγκεκριμένο δεν ξερω τι πρόβλημα εχει

Δημοσ.

οκ θα το δοκιμασω αλλ δεν μπορω να καταλάβω γιατι το επαθε πρωτη φορα μου συνεβη μεχρι στιγμης απο πολλα pdf κανονικα εκανα copy paste σε word τωρα το συγκεκριμένο δεν ξερω τι πρόβλημα εχει

Δεν θυμαμαι ακριβως την εξηγηση αλλα μου ειχε τυχει παλια και ειχα διαβασει γι αυτο. Με λιγα λογια εχει να κανει με το ιδιο το pdf και το πως φτιαχτηκε και το οτι εχουν παραλειψει καποιες πληροφοριες για την αντιστοιχια χαρακτηρων. Το συμπερασμα ηταν οτι δεν μπορει να γινει τιποτα, εκτος βεβαια απο το OCR που αναφερθηκε και που ουσιαστικα σημαινει οτι το μεταχειριζεσαι σαν εικονα

Δημοσ.

ολα καλα πολυ καλο πρόγραμμα το abbyy finereader και πολυ χρησιμο κρίμα που δεν το ήξερα νωρίτερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...