Ahigh_forvalue Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Ανοιγω αυτο το thread επειδη δεν ειδα να υπαρχει αλλο και ειναι κριμα,επειδη την θεωρω μια απο τις καλυτερες παγκοσμιως,και για μενα μαλλον η καλυτερη ελληνικη εκμπομπη ever.. περα απο το οτι εχει εκμπομπες για διαφορα κοινωνικα θεματα,(οπως τα ναρκωτικα,οι φυλακες ανηλικων,φυλακες γυναικων,αλκολισμος,τροχαια κτλ)τα αγκιζει με πολυ ευαισθησια,ρεαλιστικοτητα και αντικειμενηκοτητα(κατι που λυπη απο την τηλεοραση),και το μεγαλυτερο μερος τις ειναι συνεντευξεις,που κατα την διαρκεια τους δεν αρνουμαι πως πολλες φορες συγκινηθηκα. Απλα για οσους δεν εχουν δει τους προτεινω να του δωσουν μια ευκαιρια,καθως ειναι κριμα να εχουμε εδω στην ελλαδα ενα τετοιο διαμαντακι και να μην του δινουμε τη πρεπουσα σημασια.. Ενα μεγαλο μπραβο στο θοδωρακη και ολους τους συντελεστες..ολες τις εκμπομπες μπορειτε να τις βρειτε στη σελιδα τους..
Ahigh_forvalue Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 απο τα αγαπημενα μου http://www.youtube.com/watch?v=kCvamF_vDu0&feature=related
kjtzemis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 οντως πολυ καλη εκπομπη!!! και εμενα αυτο ειναι το αγαπημενο μου επεισοδιο!ειχα κατσει και το ειχα δει και με εντυπωσιασε!ειναι καλη εκπομπη και μαθαινεις πολλα πραγματα!! μπραβο για το νημα που ανοιξες!
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Γενικά είναι πολύ καλή εκπομπή και καταπιάνεται με ωραία θέματα, αντιπαθώ λιγάκι την οπτική που είναι μονόπλευρη σε ολες τις εκπομπές του όπως και τον ίδιο αλλά σιγουρα βλέπω με ενδιαφέρον τις εκπομπές του.
RottenLungs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Καλός είναι μωρέ... Στις περισσότερες εκπομπές δεν βάζει καθόλου την προσωπική του άποψη (αν και αυτό το κάνει το μοντάζ αλλα τέλοσπαντων) και αφήνει τους τρίτους να μιλάνε. Οι ερωτήσεις του σχεδόν πάντα δεν κατευθύνουν τον ομιλητή, πιο πολύ τον ελευθερώνουν στο να πέι αυτό που θέλει.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 για οποιον θελει να δει το τελευταιο ειναι για τις μεταμοσχευσεις δεν το εχω δει ακομα..μαλλον σημερα..εδω http://www.megatv.com/protagonistes/default.asp?catid=25583&subid=2&pubid=28457549
totem_lost Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Καταπληκτική εκπομή!! Την παρακολουθώ από τότε που βγήκε! Από τα αγαπημένα μου επεισόδια αυτή που έγινε στις γυναικείες φυλακές και στο Δρομοκαίτειο! Επιτέλους κάποιος ας μας θυμίζει πως ζουν άλλοι άνθρωποι..
damian1977 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Πολυ αξιολογη παραγωγη....φωτογραφια και μονταζ τα δυνατα της στοιχεια....και φυσικα η 'αιρετικη' θεματολογια με αντικειμενα ταμπου για την υπολοιπη ελληνικη τηλεοραση (να την κανει ο Θεος Τηλεοραση δηλ)... Μαζι με 'Εξαντας'....'Ρεπορταζ χωρις συνορα'......'Εμπολεμη ζωνη'.....και 'Το κουτι της Πανδωρας'........οτι καλυτερο εχει να δειξει η εγχωρια παραγωγη στο τομεα του κοινωνικοπολιτικου ρεπορταζ!!!
taroutatsou Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Είναι και για μένα μια από τις καλύτερες ελληνικές εκπομπές μετά τον Εξάντα! Αγαπημένο μου επεισόδιο αυτό με τους ηρωΐνομανείς και τους απεξαρτημένους... Με έκανε να ψάξω τα προγράμματα εθελοντισμού στον οκανα! Συμφωνώ βέβαια και με τον φίλο που είπε οτι τα προβάλει ολίγον τι μονοπλεύρως αλλά και μόνο που πιάνει θέματα τα οποία δεν τολμάει κανείς άλλος να ακουμπήσει του αξίζουν συγχαρητήρια επομένως του το συγχωρώ.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 ευχαριστω για την αναφορα στον εξαντα..δεν την ηξερα την εκμπομπη..ειδα ενα επεισοδειο και τασπασε..θα δω και τα υπολοιπα..
oneofthem Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 ψάχνω το προπέρσινο (νομίζω) διαφημιστικό της εκπομπής στο mega το μόνο στιγμιότυπο που θυμάμαι ήταν ότι ο θεοδωράκης ήταν μέσα σε ένα cafe που έβλεπε σε δρόμο αν το βρει κανείς σε yt ας κάνει το κόπο και να απαντήσει με ένα link γιατί δεν το βρίσκω ευχαριστώ
Cossutius. Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Πολύ καλή και η εκπομπή για τη συμμορία ανηλίκων στη Χίο. Πλησίασε αρκετά το θέμα και έβγαλε αρκετές αλήθειες. Ειδικά το "ο κόσμος ήξερε αλλά κανεις δεν ασχολιόταν" ήταν το σημαντικότερο και που δείχνει τη νοοτροπια του Έλληνα πλέον...
KilliK Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Γενικά είναι πολύ καλή εκπομπή και καταπιάνεται με ωραία θέματα, αντιπαθώ λιγάκι την οπτική που είναι μονόπλευρη σε ολες τις εκπομπές του όπως και τον ίδιο αλλά σιγουρα βλέπω με ενδιαφέρον τις εκπομπές του. bi-bi-bingo. τωρα τελευταια που εκανε και μια εκπομπη για το δραμα που περνανε οι νιγηριανες πορνες,δεν ακουσα να λεει τιποτα για την αυξηση του AIDS εξαιτιας τους. υποσχεθηκα στον εαυτο μου να μην ξαναδω εκπομπη του απο τοτε.
Cossutius. Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 bi-bi-bingo. τωρα τελευταια που εκανε και μια εκπομπη για το δραμα που περνανε οι νιγηριανες πορνες,δεν ακουσα να λεει τιποτα για την αυξηση του AIDS εξαιτιας τους. υποσχεθηκα στον εαυτο μου να μην ξαναδω εκπομπη του απο τοτε. Nαι διότι το 63% της αύξησης αποδίδεται στους χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών... Έχουμε μοιραστεί μάλιστα και 10.000 δωρεαν συριγγες μπας και αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.
thermo-sifounas Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Αν επρεπε να γινει ενα thread επρεπε να γινει για τον Εξαντα. Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι για διαφορα σοβαρα θεματα με τα οποια καταπιανεται η εκπομπη (πχ τροχαια ατυχηματα) υπαρχει δραματικη μουσικη να συνοδευει τα ρεπορταζ/συνεντευξεις ? Τι βλεπουμε τελικα? Δραματικη ταινια που εχει ως στοχο το κλαμα/λυτρωση του τηλεθεατη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα