naruto14 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδιά έχω την παραπάνω τηλεόραση. Διάβασα όμως στο internet ότι έχει input lag και κολλάει όταν παίζεις games με κονσόλα. Εγώ θέλω να πάρω ps3 όμως? Υπάρχει περίπτωση να είναι unplayable? Ο βασικότερος λόγος που πήρα την τηλεόραση ήταν αυτός. Δεν γνώριζα για την συγκεκριμένη τηλεόραση. Γενικά δεν ήξερα ότι οι τηλεοράσεις είχαν input lag. Οπότε δεν κάθισα να ασχοληθώ με αυτό. Μου άρεσε η τηλεόραση για αυτό και την πήρα. Είναι δυνατόν τώρα να μην μπορώ να παίζω παιχνίδια με ps3 ή xbox??? Μερικά links που το διάβασα: Link (στα ποστς εδώ το έγραψε ένας Κυριάκος) Link Link Review Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2012 από naruto14
mrbictor Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Οτι ειναι υπαρκτο ειναι αλλα οχι σε τετοιο βαθμο που να μην μπορεις να παιξεις..
naruto14 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Οτι ειναι υπαρκτο ειναι αλλα οχι σε τετοιο βαθμο που να μην μπορεις να παιξεις.. Δεν θέλω να έχω προβλήματα καθόλου. Θέλω να ρολλάρει κανονικά η εικόνα! Anyway κανόνισα με έναν φίλο μου να μου το δανείσει για 2 μερούλες να δω πως θα πάει! Άραγε πρέπει να δοκιμάσω συγκεκριμένα παιχνίδια ή ότι και να δοκιμάσω θα παίζει? Γιατί με ενδιαφέρει να παίζει και τα πιο απαιτητικά!
mrbictor Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Το input lag δεν σημαίνει οτι θα κολλάει η εικονα ή δεν θα ειναι καλα τα γραφικα απλα εσυ θα πατας γκαζι/πασα/fire κτλ αναλογα το παιχνιδι και αυτο θα το βλεπεις στην TV μετα απο 60-70ms Βαζοντας game mode ή PC ειναι καπως καλυτερα τα πραματα!
kajwbtfe Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Εγω παντως με μια LW5500 47' που αν δεν κανω λαθος η διαφορα της με την 4500 ειναι οτι η πρωτη ειναι smart ενω η δευτερη οχι( σωστα??),δεν εχω καποιο προβλημα.Εχω πανω και 360 και PS3 και επειδη παιζω περισσοτερο racing games μπορω να σου πω οτι δεν ειχα καποιο θεμα.Βεβαια τωρα που θα το δεις και συ θα μπορεσεις να κρινεις καλυτερα. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2012 από kajwbtfe
naruto14 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δοκίμασα στο Resistance 3. Δεν είδα τίποτα lag ή κάτι τέτοιο. Ελπίζω να ισχύει αυτό για όλα. Σε game mode το έπαιζα. Ευχαριστώ για την βοήθεια!
naruto14 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα. Επιστρέφω με ένα άλλο ερώτημα: Το playstation move λέτε να κολλάει? Δοκίμασα πολλά παιχνίδια και fps μια χαρά πήγαν όλα. Εκτός από το motorstorm που μου φάνηκε πως αργούσε λίγο να στρίψει σύμφωνα με αυτά που πατούσα, αλλά μπορεί να ήταν και η ιδέα μου με τόσα που έχω ακούσει. Το ps move όμως λέτε να κολλάει επειδή θα είναι motion controller? Θα έχω απόκριση 1:1? Θα το εκτιμούσα πολύ αν μπορούσατε να απαντήσετε άμεσα! Ευχαριστώ!
naruto14 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα. Επιστρέφω με ένα άλλο ερώτημα: Το playstation move λέτε να κολλάει? Δοκίμασα πολλά παιχνίδια και fps μια χαρά πήγαν όλα. Εκτός από το motorstorm που μου φάνηκε πως αργούσε λίγο να στρίψει σύμφωνα με αυτά που πατούσα, αλλά μπορεί να ήταν και η ιδέα μου με τόσα που έχω ακούσει. Το ps move όμως λέτε να κολλάει επειδή θα είναι motion controller? Θα έχω απόκριση 1:1? Θα το εκτιμούσα πολύ αν μπορούσατε να απαντήσετε άμεσα! Ευχαριστώ! Επίσης το 3D gaming λέτε να αυξήσει το input lag?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα