Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα σημερα τηλεφωνο στην ON telecoms στην οποια ειμαι συνδρομητης περιπου 16 μηνες. Τους ζητησα να γινει διακοπη του λογαριασμου μου και οι ιδιοι μου ειπαν οτι περα απο την ταυτοτητα μου + ενα κειμενο γραμμενο πανω που ζηταω για διακοπη χωρις καμια ευθυνη της ON μου ζητησαν και ενα τελος διακοπης 20 ευρω.

Ειναι αυτο δυνατον? Υποτιθεται οτι δεν εχεις καμια επιπτωση μετα το περας 12 μηνων συνδρομης και τωρα αυτοι μου ζηταν 20 ευρω για την διακοπη? Γνωριζει κανεις καποια συγκεκριμενη λεπτομερεια ή θα πρεπει να ξεκινησω να το ψαχνω γιατι δεν ειναι τα λεφτα αλλα η πουστια (αν υπαρχει) του θεματος.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δυστυχώς το γράφει το συμβόλαιο, ακόμα κι αν έχουν περάσει 12-24 μήνες πάλι θα πρέπει να πληρώσεις (όχι "full") ένα ποσό για να φύγεις...

Δημοσ.

Φτου, θα κανουμε τοτε με τον ιδιοκτητη του σπιτιου κανενα προγραμμα τηλεφωνου παλι στην ON με τα δικα του στοιχεια αν ειναι για να μπορεσω να την κανω ευκολα και γρηγορα για να εχει και αυτος τηλεφωνο.

Δημοσ.

δεν ειναι αναγκη να κανεις αλλο προγραμμα.πηγαιντε απο εκει και αλλαξτε τα στοιχεια τιμολογησης.μεγαλη γυφτια της on αυτο.ελεος.

• Super Moderators
Δημοσ.

annex-m πρώτη πρώτη και το MyOn Page η μόνη που διαθέτει κάτι τέτοιο...

αν το είχαν όλοι οι ISPs θα ήταν ότι καλύτερο!

Δημοσ.

το my on να υποθεσω οτι ειναι για την αλλαγη profile σωστα?ναι αυτο θα ηταν χρησιμο να το εχει ο καθενας.βεβαια νομιζω εκει δεν αλλαζεις margin απλα αλλαζεις απο fast se interleave Κτλ.margin δεν αλλαζεις αν θες πχ να το ανεβασεις αν εχεις αποσυνδεσεις.μαλλον για ευνοητους λογους

• Super Moderators
Δημοσ.

η αλλαγή profile και η ενεργοποίηση annex-m και η διάθεση αρκετών χρησιμότατων πληροφοριών...

αλλάζεις το error correction (καθόλου για fast path, λίγο για low depth interleaved και αρκετό για interleaved path), επίσης όταν το αλλάζεις αυτό πέφτει και το SNR από τα 9db στα 7db που έχει ως συνέπεια την αύξηση του συγχρονισμού (η μεσαία επιλογή είναι η ιδανική)

μπορείς να ενεργοποιήσεις και να απενεργοποιήσεις μόνος σου τα 2mbit upload, να "ξεκλειδώσεις" το profile για να παίζεις πάνω από τα 16mbit (εφόσον μπορεί η γραμμή :P) από μόνο σου ή να το ρυθμίσεις εσύ σε περίπτωση που έχεις DCs...

σε κάποιον που δεν είναι άσχετος είναι ένα από τα βολικότερα πράγματα που προσφέρει ένας ISP

Δημοσ.

τα 2 mbit εφοσον τα εχεις πληρωσει να υποθεσω.κατα τα αλλα καλη φαση και οπως ειπες θα ηταν καλη φαση να το εκαναν και αλλες εταιρειες.δεν πιστευω οτι ειναι κατι δυσκολο.οι βασεις υπαρχουν απλα τις τρεχει το support.απλα μενει να γινεται το Link προς τα εξω..

• Super Moderators
Δημοσ.

προφανώς την στιγμή που τα ενεργοποιείς ενεργποιείται αυτόματα και η χρέωση στο λογαριασμό...

ειλικρινά αν έδινε η Forthnet αυτή την επιλογή θα σκεφτόμουν σοβαρά να γυρίσω πίσω...

Δημοσ.

δεν υπαρχει δεν εχει ακουστει κατι.το μονο παραπανο που δινει ειναι τα δωρεαν sms.otenet,forthnet.δεν ξερω αν δινει αλλη.ασχετο με το παρον απλα το λεω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...