Mau-Maus Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 ναι παιζει μεγαλο ρολο η ψυχολογια , ο πιο σημαντικος ρολος σε ολα ακομη και στην αποθεραπεια της μεσης ! και οι διατασεις επισης ! τις ξεχασα , πολλα ξεχασα ειπα καποια βασικα πραγματακια μονο, βασικα ο λογος που εγραψα το μηνυμα ειναι για να τονισω ποσο σημαντικο ειναι να μην κουβαλαμε παραπανισια κιλα πανω μας γενικοτερα , ποσο μαλλον οταν εχουμε σοβαρο προβλημα με την μεση μας !
raniapapas Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Πριν 6 χρονια εκανα δισεκτομη στην μεση μου,ημουν πολυ τυχερη γιατι κατα συμπτωση ο γιατρος μου ηταν κορυφη .Νευροχειρουργος φυσικα και οχι ορθοπεδικος!!!Παρολα αυτα να ξερετε ολοι σας οτι παντα πρεπει να προσεχουμε γιατι η μεση ποναει,ποναει πολυ.Εγω ειχα απελπιστει και εγω και ολη η οικογενεια μου.Υπεφερα τρομερα.Αν ο γιατρος ειναι ειδικος και ξερει τι κανει το χειρουργειο μη το φοβαστε ειναι απαραιτητο.Ουτε φυσικοθεραπειες,ουτε ενεσεις ουτε χαπια ουτε πρακτικοι,τιποτε δεν γινετε.Ατιμο πραγμα η μεση.Χανεις την ποιοτητα της ζωης σου.Εγω τωρα ειμαι καλα κανω τα παντα φυσικα προσεχω ορισμενα πραγματα γιατι ειμαι φοβιτσιαρα.Μετα απο οτι περασα ομως δικαιολογουμαι. καλησπερα και απο εμενα!! καινουρια στην παρεα. το δικο μου προβλημα ειναι κηλη στον αυχενα και εκφυλιση σπονδυλου, οι 2 εκ των πεντε νευχοχειρουργων μου ειπαν αμεσα μικροδισκεκτομη, εχθες συγκεκριμενα!! ο 3ος φυσικοθεραπειες και συντηριτικη αγωγη ο 4ος οτι δε χρειαζεται καποια επεμβαση και ο 5ος το παρακολουθουμε και βλεπουμε...και αναρωτιεμαι ειναι πιο ευκολο να κερδισεις το τζοκερ η να βγαλεις καποιο αποτελεσμα? το σιγουρο ειναι οτι εχω τις τελευταιες ημερες ενοχλησεις στα ακρα μου αρχιζουν και μουδιαζουν και δεν εχω καθολου ενεργεια οποτε μαλλον θα παρω την αποφαση για χειρουργειο. εχει κανεις καποια εμπειρια να μου συστησει γιατρο? ευχαριστω εκ των προτερων!!! Καλησπερα ο γιατρος ειναι το Α και το Ω στην περιπτωση σου θα σου προτεινω τον δικο μου,ειναι νευροχειρουργος στο ΝΤΥΝΑΝ.Γεωργοπουλος χρηστος .Τον αποκαλουν θεο κανει χειρουργεια στο εξωτερικο.Εμενα με εσωσε .Ψαχτο αν θελεις,ρωτα και θα σου πουν. 1
Isabella88 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Καλησπέρα και από εμένα,καινούργια και εγώ,είμαι 26 χρονων εγώ έχω κηλη στον Ο5 -01. 6mm ισχιαλγια στο δεξί πόδι! έχω 3 μήνες πού προσπαθώ, 10 μέρες άδεια από την δουλειά, πήρα ποσα χάπια, έκανα και 10 φυσικοθεραπειες αλλά ο πόνος παρ ότι έχει μειωθεί, επανέρχεται , έχω απογοητευτεί τελείως... Ούτε σε καρέκλα μπορώ να καθίσω για πολύ ώρα αν κάνω και άλλες φυσικοθεραπειες σε ένα καλύτερο φυσικοθεραπευτη, θα βοηθήσουν η χρειάζεται χρόνος και ξεκούραση όπως μου λένε οι δικοί μου ? 1
Mau-Maus Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 χρονος υπομονη και ξεκουραση ειναι υποχρεωτικα δε γινεται χωρις αυτα να αντιμετωπισεις το προβλημα ! πως το επαθες τοσο μικρη? 3 μηνες σε ταλαιπωρει ?
Isabella88 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Το έπαθα μετά από ένα ατύχημα στο γυμναστήριο, (κάνω εδώ και τέσσερα χρόνια power yoga,) πήγα να κάνω σπαγγατο και ακουστικε ένα κράτσ, το ίδιο είχα πάθει και περισυ τρομάρα μου, θλαση οπισθιου μηριαιου, πιστεύοντας ότι έχω το ίδιο τηλεφώνησα στο γιατρό μου και πήρα αντιφλεγμωνοδη χάπια.μετά και από κάτι κιβώτια που σήκωσα στην δουλειά έβλεπα ότι ο πόνος δεν μου περνούσε και με πονούσε μέχρι την φτέρνα. Πήγα στον γιατρό μου και μου είπε ότι είναι κηλη την οποία επιβεβαίωσα με την μαγνητικη που έκανα. να πω ότι η δουλειά μου έχει ορθοστασία. Το θέμα είναι ότι τα έχω χάσει και δεν ξέρω πως ακριβώς να το αντιμετώπισω, τρεις μήνες είναι που έχω τα συμπτώματα - ισχιαλγια! από υπομονη δεν έχω καθόλου αλλά πρέπει να αποκτήσω Επεξ/σία 16 Μαΐου 2014 από Isabella88 1
ilias8513 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Η υπομονη ειναι συνωνυμη λεξη του προβληματος μας δυστυχως!
Isabella88 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Εκτός από υπομονη τι άλλο θα βοηθούσε ? Θέλω να κάνω ότι χρειαστεί για να υποχωρήσει η ισχιαλγια που έχω ( με συντηρητικά μέσα πάντα) τουλάχιστον να μπορέσω να καταφέρω να κάθομαι σε καρέκλα χωρίς ενόχληση.
Chrisxxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Με πολύ ήπιες ασκήσεις για τη μέση για αρχη και εφόσον δεν σε ενοχλεί όταν τις εκτελείς. Επίσης καλό ειναι να ξεκουραζεσαι όσο πιο πολυ μπορείς αλλά να μην το παρακανεις. Δλδ. κάθεσαι όσο πιο πολυ μπορείς, μετά ξαπλώνεις ή περπατας για λίγο κλπ Πρέπει να της δινεις συνεχεια ερεθίσματα και να μη μενεις συνεχεια στην ιδια στάση. Αν θέλεις στείλε μου ένα mail σε pm για να σου στείλω ένα αρχικο φυλλάδιο ασκήσεων που πήρα απο γιατρο. 2
linkin Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Εκτός από υπομονη τι άλλο θα βοηθούσε ? Θέλω να κάνω ότι χρειαστεί για να υποχωρήσει η ισχιαλγια που έχω ( με συντηρητικά μέσα πάντα) τουλάχιστον να μπορέσω να καταφέρω να κάθομαι σε καρέκλα χωρίς ενόχληση. post #102. Mονο οταν δεν πονας και παγο αμεσως μετα την ασκηση.
zymglym Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Γεια σας και απο εμενα, θα ηθελα να προσθεσω και εγω τις εμπειριες μου μηπως και βοηθησω κανεναν. Πρωτη μαγνητικη το 2004 , ειχα μικρη κηλη στον Ο4-Ο5 και μεγαλη κηλη στον Ο5-Ι1 η οποια ηταν μερικως επασβεστωμενη δηλαδη την ειχα και μερικα χρονακια.. Εως το 2014 πηγα 4-5 νοσοκομειο με ενεσεις κτλπ και αλλες 25-30φορες κρεβατι για 2-3 μερες αλλα παντα στο τελος ημουνα καλα. Πολυ αθλητισμος και προσοχη στα κιλα μου (1,82 με 83 κιλα) και ετσι τα εβγαζα περα. Απο το Δεκεμβρη 2013 ομως με επιασε βαρια , ειχα μονιμο πονο απο την μεση εως την γαμπα ακομα και την ωρα του υπνου. Δευτερη μαγνητικη 2014 εδειξε οτι η Ο5-Ι1 εσπασε και πιεζε το νευρο. Απο τοτε εκανα θεραπεια με χαπακια , ενεσεις , ρεφλεξολογια(απιστευτος πονος),λουτρα , περπατημα και στο τελος μετα απο 3-4 μηνες δεν αντεχα αλλο. Πηγα στο Παπανικολαου στη Θεσσαλονικη σε νευροχειρουργο στον κυριο Μπαλτα καλα να ειναι ο ανθρωπος , μου εκλεισε ραντεβου μετα απο 6 μερες για χειρουργειο και οχι 3και 4μηνες και εκανα την επεμβαση(μικροεπεμβατικη χειρουργικη)Το πρωτο πραγμα που αντιληφθηκα αμεσως μετα την επεμβαση ηταν οτι εξαφανιστηκε ολο το μουδιασμα-πονοςπου ειχα τοσους μηνες.Περασε ενας μηνας τωρα και αισθανομαι πολυ καλα.. Το καλυτερο βεβαια , και αυτος ειναι ενας λογος που καθομαι και σας γραφω εδω το κατεβατο ολο ειναι οτι η επεμβαση μαζι με τον γιατρο και ολα τα εξοδα μου κοστησε 0,00 Ευρω(ειμαι ασφαλισμενος στο τεβε, οαεε). Αυτες τις εποχες πιστευω οτι μπορει να ειναι καθοριστικη μια τετοια πληροφορια. Περαστικα σε ολους και οποιος θελει να μαθει κατι ευχαριστως να βοηθησω!! 3
Feygatos... Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Παιδιά έχουμε κάποιο τλφ από το χειροπρακτικό στον άγιο αθανάσιο?
zac3146 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας! Πονεμενος κ εγω...1μιση χρονο! τα κλασικα, μια κηλη ο4-ο5 μικρη που δεν πιεζει νευρο κ μια μεγαλη ο5-ι1 που πιεζει αριστ.ριζα με πονους κ μουδιασματα... εκανα δισκοπλαστικη με ενχυση gel στη μεγαλη πριν 2 μηνες! Οπως ειπε κ ενα παιδι που ειχε κανει,τον πρωτο μηνα ποναγα κ εγω πολυ περισσοτερο απ'οτι πριν! Αλλα τωρα εχω δει μια μικρη διαφορα! Δηλαδη πρωτα,πριν κανω τη δισκοπλαστικη δε μπορουσα να σηκωσω το ποδι μου για να φορεσω το παντελονι μου κ τωρα μπορω με πονο βεβαια... αλλα μπορω! Θελω να πιστευω πως θα παει καλα... το σιγουρο ειναι πως ουτε στο μισαωρο εγινα καλα! Ουτε στη διαρκεια των 4-5 εβδομαδων! Αλλα ουτε κ τωρα 2 μηνες+!Τα πρωινα μου ειναι ακομα ολα χαλια! εκεινο που μου δινει ελπιδα ακομα ομως ειναι πως υπαρχουν καποιες στιγμες που εξαφανιζεται τελειως ο πονος απ το ποδι κ γινεται απλα μια ενοχληση! Κ Ο πονος στη μεση απο διασπαρτος εγινε στοχευμενος δηλ. πονος σε συγκεκριμενο σημειο! Τι να πω... Ειμαι πολυ μπερδεμενος! Περαστικα σε ολους μας.. οτι θελετε να με ρωτησετε παιδια... Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2014 από zac3146 1
gronx5 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 @zac Απο οτι διαβασα η δισκοπλαστικη ειναι καταλληλη μονο για μικρες δισκοκηλες. Στη δικη σου περιπτωση (μουδιασμα στο ποδι) επρεπε να κανεις την κλασικη εγχειρηση. Ποσο κοστισε η δισκοπλαστικη; Εχω ακουσει για τιμες 3000-4000 ευρω! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις