Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, Nintendo1889 είπε Ιωάννα μπας και είσαι γιατρός και κρύβεσαι O ένας δεν πονάει, ο άλλος δεν πονάει, γιατί ταλαιπωρούμαστε ρε παiδάκι μου! 😛 Κ γω ποναωωωωω
palasd Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, billyst είπε Μπηκα και εγώ στο κλαμπ. Και δυστυχώς είμαι στρατο Και όμως δεν θα έπρεπε να είναι δυστυχώς αφού τώρα έχεις πρόσβαση στα στρατιωτικά νοσοκομεία Εγώ θα έλεγα να το κοιτάξεις με τους στρατιωτικούς γιατρούς και όσο κανείς τη θητεία σου μήπως μπορείς να λύσεις και το πρόβλημά σου
x-tra Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα, Έχετε ακούσει για βιοαναδραση (biofeedback) τι παίζει βοηθάει στην περίπτωση μας η πρόκειται για παπατζα για να μας φάνε τα κεφτεδάκια μας ?
Krusty Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Υπήρχαν λίγα μηνύματα για βιοανάδραση σε αυτό το θέμα. Ίσως μπορέσεις να τα βρεις με το ψάξιμο. Μία συγκεκριμένα έγραφε ότι είναι ευχαριστημένη.
Ioannis Tsaklidis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά στον αυχενα εχω προβολές και εκφυλιστικη διογκωση αποφυσιακων αρθρώσεων αφυδάτωση και ήπια ελάττωση μεσοσπονδυλιων διάστηματων.Μουδιαζει το αριστερό χερι ειδικά όταν κάθομαι και πια δε μπορω ούτε καθιστός πάνω από 20 λεπτά. Έχω και ένα μικρό πονο στη ωμοπλάτη μερικές φορές Ταλαιπωρούμαι εδώ και 1 χρόνο και ένα μήνα και δε υπάρχει βελτιωση Έχω γυρίσει 6 7 νευροχειρουργόυς και μου λένε " δε εξηγείται το μούδιασμα .Αυτα π εχεις τα εχουν ολοι,οι κηλες είναι πολύ μικρές δε ξερω τι να χειρουργησω." Έχω κάνει 2 κύκλους xepho medrol φυσικοθεραπεια ανάταξη ασκησεις κτλ άλλα κανένα αποτελεσμα.... κανεις παρόμοια εμπειρία; Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από Ioannis Tsaklidis
Ioannis Tsaklidis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά υπάρχει κανεις εδώ που έχει κάνει αποτυχημένα χειρουργεία για κηλη;
x-tra Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά ξεκίνησα κολύμπι μήπως και βοηθήσω την ισχιαλγια , αλλά συνέχεια μουδιάζει το πόδι. Μήπως κανό κακό αντί για καλό ;
Ioannis Tsaklidis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, x-tra είπε Παιδιά ξεκίνησα κολύμπι μήπως και βοηθήσω την ισχιαλγια , αλλά συνέχεια μουδιάζει το πόδι. Μήπως κανό κακό αντί για καλό ; Μουδιαζει τη ωρα που κολυμπας; οταν το κουραζεις;
Ioannis Tsaklidis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Και γω τα ιδια φίλε μου αλλά αν το κουράσω πάρα πολύ κ το ζορισω στο κολυμπι ποναει κιολας ιδιαίτερα εκείνη την ωρα.Εχω αυχενικο και με ποναει το χερι
x-tra Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 35 λεπτά πριν, Ioannis Tsaklidis είπε Και γω τα ιδια φίλε μου αλλά αν το κουράσω πάρα πολύ κ το ζορισω στο κολυμπι ποναει κιολας ιδιαίτερα εκείνη την ωρα.Εχω αυχενικο και με ποναει το χερι Μετά σε πονάει για μέρες η περνά αμέσως ;
babality Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 το μονο που εχω να πω απο τα τελευταια τρεχαματα που εχω (νευροπαθητικη οστεοαρθριτιδα) ειναι οτι τον καλο γιατρο τον ψαχνεις με το τουφεκι. ειναι ενας τυπος απο το διαβαλκανικο που χειρουργει λαπαροσκοπικα κηλες. ουτε καν να τον πλησιασω δεν μπορω. θα πρεπει να βρω βυσμα. τρεχα γυρευε. και να μην μπορεις να κουνηθεις επειδη τραβανε ολα τα νευρα απο πλατη μεχρι κωλοχωριστρα. αισχος.
x-tra Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 31 λεπτά πριν, Ioannis Tsaklidis είπε Όχι πονάει για μέρες εσενα; Δυστυχώς και εμένα πονάει πολλές μερες
Ioannis Tsaklidis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, x-tra είπε Δυστυχώς και εμένα πονάει πολλές μερες εμένα μετα την άσκηση ειδικά το αριστερό μου χέρι αν το σηκώσω στον αερα τρεμει ενώ το δεξί οχι.και ειμαι και αριστεροχειρας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις