Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, elm36 είπε ασε και ο εγω ο βλκς!!!τι εκανα!!!χθες πηρα τον γιο μου αποτομα με περιστεροφικη κηνιση στο κρεβατι επανω😟ασε ασε!!!και με κανει κατι κολπα τωρα δεν μπωρο να κατσω πολυ πολυ ειδα τωρα στο τραπεζη που εφαγα,βεβεα στην 1βδομαδα ακριβως αρχιζει να χανει την ισχυ το Laser ενω στης 2βδομαδες σταματα εντελως!ειναι απελπισια οντος γμτ μου αλλα ειναι και αν σε σπανε τα νευρα αλλοοι και αυτο επιρεαζει παρα πολυ σαν ψυχοσωματικο-ψυγωγενη.επισης και το καπνισμα. σαν διατροφη τα ΠΑΛΙΟ--ΚΡΕΑΤΑ ΧΟΙΡΗΝΑ,ΜΟΣΧΑΡΙΑ απο φαρμες σκληρενουν το σωμα ειναι οτι χειροτερο!επισης η ζαχαρη,το αλκοο(γσε αποροφα το γλυκογονο απο ους μυες)ειμαστε για να παρουμε τα βουνα γμτ μου.επισης και το λευκο-αλευρη και τα υποπροιντα του,τα αγελαδιναv-γαλατα και υποπροιοντα του,με λιγα λογια vegenterian γινετε με κρεατα ελευθερα π.χ χωριατικο κοτοπουλο,γαλοπουλα,αγριογουρουνο,λαγο,κουνελι,κατσικη,γιδα-προβατο-ζυγουρη εεεε ναι θα μου πειτε που να τα βρωωωω???? αλλα ολα τα απολαυστικα γυροι-παλια χαμπουρκγερ,παλιο-λαδια,πιτσες,μπουγατσες,φραπεδες-γλυκοι,κρουασαν, και και και...ειναι συνενοχη στης δισκοκηλες...εγω τα εκοψα εχασα 12-14κιλα και συνεχιζο και βλεπω ολους με κοιτανε με ΜΙΣΟ-ΜΑΤΙ εε ναι...τι εγινε??εεε ολα καλα??🤔σαν αρρωστο με βλεπουν,εσεις τι λετε?τα κιλα επιρεασαν την μεση για να ποναω?η να μην ποναω? Απλα μην τα ριχνεις ολα στη διατροφή... δε νομιζω πως αυτο που φταιει ειναι η διατροφη.... δηλαδη δεν ειναι αυτο το πιο σημαντικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elm36 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 49 λεπτά πριν, ioanna96 είπε Απλα μην τα ριχνεις ολα στη διατροφή... δε νομιζω πως αυτο που φταιει ειναι η διατροφη.... δηλαδη δεν ειναι αυτο το πιο σημαντικο 49 λεπτά πριν, ioanna96 είπε Απλα μην τα ριχνεις ολα στη διατροφή... δε νομιζω πως αυτο που φταιει ειναι η διατροφη.... δηλαδη δεν ειναι αυτο το πιο σημαντικο Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ,το νερο ποσο κληρωτητα εχει,κλπ.καποτε οταν ειμουνα body-builder ουτε λαδι!ολα νεροβραστα!διαιτα διαβητικου ηταν εκεινη.απλα πιτσες,γυρους κτλπ να αποφευγουμε οσο γινετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h0kus Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Προσωπικά έχω κάνει 2 επεμβάσεις. Την πρώτη φορά καθάρισμα τη δεύτερη πεταλεκτομη. Με διαφορά 10 ετων η πρώτη απο τη δεύτερη επέμβαση. Ο πόνος ήταν συνεχόμενος. Στο πίσω μέρος του ποδιού και λίγο πιο ψηλά. Δεν μπορούσα να περπατήσω σωστά, να βάλω καλτσες χωρίς να πονέσω, να σκύψω να πιάσω κάτι από το έδαφος η ακόμη και να κάτσω για πολύ ώρα στην καρέκλα σε οποιαδήποτε στάση η θέση. Η λύση και τις δύο φορές ήρθε από τον νευροχειρουργό. Την πρώτη φορά με πίεσε σε εισαγωγικά ο ίδιος να κάνω την επέμβαση διότι ήμουν μικρός σε ηλικία ωστε να αναρρωσω γρήγορα. Τη δεύτερη φορά τον πίεσα εγώ. Τον ίδιο νευροχειρουργό διότι ήξερα πως δεν υπήρχε άλλη λύση. Φυσικοθεραπείες και λοιπά αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα. Ίσως για λίγες ώρες. Ανάρρωση και στις δύο περιπτώσεις περίπου ένα μήνα. Στη δεύτερη επέμβαση μάλιστα ένιωθα αρκετά καλά ήδη από τη δεύτερη μέρα. Μετά από μια εβδομάδα σηκωνομουν μόνος από το κρεβάτι. Στον ενα μήνα ειχα πάει ήδη για δουλεια. Γραφείο. Από δική μου επιλογή. Η πρώτη στο ΚΑΤ η δεύτερη στο Τζανειο το οποίο και προτείνω σε όποιον θέλει να το κοιτάξει σε δημόσιο νοσοκομείο. Οι νευροχειρουργοί και τα χειρουργεία τα νέα είναι εκπληκτικά. Χωρίς υπερβολές. Αν και ήμουν άνθρωπος που φοβόμουν πολύ τα χειρουργεία και τα νοσοκομεία πήρα την απόφαση δύο φορές μάλιστα και άλλαξε η ζωή μου. Διατροφή δεν έκανα αν και τις δύο φορές ήμουν περίπου 80 κιλά με ύψος 1.80 περιπου. Ήδη σε σχέση με πριν 10 χρόνια που πήγα εγώ έχουν υπάρξει δεκάδες ακόμη τεχνικές επέμβασης. Μη αγχώνεστε και κάντε ένα ραντεβού με ενα νευροχειρουργό. Απλά ήθελα να γράψω και εγώ την εμπειρία μου σύντομα και περιεκτικά. Καλή ανάρρωση σε όλους τους παθόντες ευχομαι. Η μέση πραγματικά σε αποδιοργανώνει εντελώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elm36 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Krusty σε παρακαλω ελα p.m να ανταλλαξουμε τηλεφωνα γιατι δεν βγαζω ακρη απο εδω για τα μηχανυματα και της μαγνητικες που αναφερεις οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε κανείς την άσκηση με την Ελβετική μπάλα για την κήλη; https://www.oaklandspinenj.com/exercises-swiss-ball-help-back-pain-patients/ Μoιάζει αρκετά με την διάταση McKenzie. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από Krusty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elm36 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 😄 καλη ειναι,αλλα νομιζω οτι θα πεεεεεσωω,εκανα κατι παρομοιες οταν εκανα φυσικοθεραπειες ουφφφφ.μ μου αρεσε πολυ ο διαλογος που ειχαμε τηλεφωνικα krusty οτιδηποτε αλλο ερθει στην αντυλλυψη θα σε παρω τηλ.εισαι και συναδελφος μου και οτι αλλο χρειαστεις τεχνικο(ασχετο με εδω)παμε σε αλλο forum.αλλα εδωμ,πλεξαμε τεχνικα με το μυκος-κυμματος και της συχνοτητες των Leiser και μαγνητικων πεδιον που ανεφερες και εχουν σχεση με το προβλημα μας.πολυ τα γουσταρω αυτα εως τα ΨΟΦΑΩ να λυνουμε αποριες για την υγεια μας και τεχνικες αποριες του επαγγελματος μας.αν και εγω δουλεψα και στο δημοσιο με το επαγγελμα μου απεκτησα πολλες εμπειριες απο της ΓΚΑΦΕΣ που κανουν καπιοι.ετσι ειναι και εδω απο της ΓΚΑΦΕΣ ΓΙΑΤΡΟΝ-ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ και οχι μου ηρθε ο πελατης,χαπια,ε λιγες φυσικοθεραπειες,ξεκουραση και εγινες καλα!!!ναι ναι πηρα εγω την επισκεψη-συνεδρια δεν παν να γα...η ο ασθενης!!!λιιγοι ειναι ΕΝΤΥΜΟΙ και ας ειναι φιλαργυροι αρκοι να κανουν Σ-Ω-Σ-Τ-Α την δουλεια τους.και κατι τελευταιο ΑΝ Ο ΠΟΝΟς ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΟς ΤΑ ΕΠΑΝΩ ΩΜΟΠΛΑΤΗ ΠΡΟΣ ΑΥΧΕΝΑ ΚΤΛΠ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΥΜΑΔΗ!!!ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΜΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, elm36 είπε 😄 καλη ειναι,αλλα νομιζω οτι θα πεεεεεσωω,εκανα κατι παρομοιες οταν εκανα φυσικοθεραπειες ουφφφφ.μ μου αρεσε πολυ ο διαλογος που ειχαμε τηλεφωνικα krusty οτιδηποτε αλλο ερθει στην αντυλλυψη θα σε παρω τηλ.εισαι και συναδελφος μου και οτι αλλο χρειαστεις τεχνικο(ασχετο με εδω)παμε σε αλλο forum.αλλα εδωμ,πλεξαμε τεχνικα με το μυκος-κυμματος και της συχνοτητες των Leiser και μαγνητικων πεδιον που ανεφερες και εχουν σχεση με το προβλημα μας.πολυ τα γουσταρω αυτα εως τα ΨΟΦΑΩ να λυνουμε αποριες για την υγεια μας και τεχνικες αποριες του επαγγελματος μας.αν και εγω δουλεψα και στο δημοσιο με το επαγγελμα μου απεκτησα πολλες εμπειριες απο της ΓΚΑΦΕΣ που κανουν καπιοι.ετσι ειναι και εδω απο της ΓΚΑΦΕΣ ΓΙΑΤΡΟΝ-ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ και οχι μου ηρθε ο πελατης,χαπια,ε λιγες φυσικοθεραπειες,ξεκουραση και εγινες καλα!!!ναι ναι πηρα εγω την επισκεψη-συνεδρια δεν παν να γα...η ο ασθενης!!!λιιγοι ειναι ΕΝΤΥΜΟΙ και ας ειναι φιλαργυροι αρκοι να κανουν Σ-Ω-Σ-Τ-Α την δουλεια τους.και κατι τελευταιο ΑΝ Ο ΠΟΝΟς ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΟς ΤΑ ΕΠΑΝΩ ΩΜΟΠΛΑΤΗ ΠΡΟΣ ΑΥΧΕΝΑ ΚΤΛΠ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΥΜΑΔΗ!!!ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΜΟ Απο ποια αποψη ειναι καλο σημαδι αυτο?? Γιατι εμενα ο πονος μου μεταφερεται προς πλευρα κ πιο πανω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sevastila Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Γεια σας,σας γραφω και εγω μηπως βγαλουμε καμια ακρη με την κορη μου, η οποια εκλεισε τα 18. Πριν 2 χρονια στην προπονηση βολει ,σε μικρη τοπικη ομαδα, την ωρα που σηκωσε 35 κιλα,προπονηση με βαρη, ενιωσε πονο.Οταν φτασαμε σπιτι μετα την προπονηση,εμεινε ακινητη.Την ειδε ορθοπεδικος βγαλαμε μαγνητικη,προβολη 04-05και μικρη κεντρικη δισκοκηλη 05-Ι1 πουβασκουν ηπια πιεστικα φαινομενα στο νωτιαιο σακο.Για ενα χρονο αντιμετωπιστηκε σχετικα καλα με μικρες υποτροπε.Εντωμεταξυ σταματησε και το βολει.Πριν ενα χρονο, μηνα Ιουλιο γυρισε απο τη θαλασσα με ηπιο πονο στη μεση, ο οποιος δεν εχει περαχει ακομα.Τον Οκτωβριο ο πονος κατεβηκε στο δεξι ποδι μεχρι το μικρο δαχτυλο.Σε αυτο τον χρονο, πηρε αντιφλεγμονωδη, κορτιζονη, φυσικοθεραπειες χωρις αποτελεσμα.Την εξετασαν 3 νευροχειρουργοι, ενας νευρολογος ,οι οποιοι ειπαν οτι τα φαινομενα ειναι ηπια και καποια στογμη θα περασει.Ελα ομως που δεν περναει, ο πονος συνεχιζεται,ηπιος μςν αλλα υπαρχει,Ποναει περισσοτερο οταν καθεται και οταν ανεβει σκαλες.Ξαπλωμενη νιωθει αρκετα καλυτερα..Τον Απριλιο ενας φυσικοθεραπευτης της κανει Ασκησεις mekenzy και η κατασταση χειροτερευει πολυ.Βγαλαμε καινουρια μαγνητικη στην οποια η 04-05 εγινε προπτωση που ασκει πιεαστικα φαινομενα.Η05-ι1 ειναι ιδιαΚανουμε επισκληριδια εγχυση κορτιζονης χωρις αποτελεσμα.Της εδωσν λυρικα για 2 μηνες ο πονος απο τα ποδια σχεδον εφυγε,αλλα η μεση συνεχιζει να ποναει.Το κολυμπι δε την βοηθαει.Ειναι δυσκολο να βρεις βοηθεια μεσα απο το forum,αλλα οταν δε βρισκεις λυση απο πουθενα, σκεφτεσαι μηπως καποιος αντιμετωπιζει παρομοια κατασταση καιβοηθηθουμε. 26 λεπτά πριν, sevastila είπε Γεια σας,σας γραφω και εγω μηπως βγαλουμε καμια ακρη με την κορη μου, η οποια εκλεισε τα 17Πριν 2 χρονια στην προπονηση βολει ,σε μικρη τοπικη ομαδα, την ωρα που σηκωσε 35 κιλα,προπονηση με βαρη, ενιωσε πονο.Οταν φτασαμε σπιτι μετα την προπονηση,εμεινε ακινητη.Την ειδε ορθοπεδικος βγαλαμε μαγνητικη,προβολη 04-05και μικρη κεντρικη δισκοκηλη 05-Ι1 πουβασκουν ηπια πιεστικα φαινομενα στο νωτιαιο σακο.Για ενα χρονο αντιμετωπιστηκε σχετικα καλα με μικρες υποτροπε.Εντωμεταξυ σταματησε και το βολει.Πριν ενα χρονο, μηνα Ιουλιο γυρισε απο τη θαλασσα με ηπιο πονο στη μεση, ο οποιος δεν εχει περαχει ακομα.Τον Οκτωβριο ο πονος κατεβηκε στο δεξι ποδι μεχρι το μικρο δαχτυλο.Σε αυτο τον χρονο, πηρε αντιφλεγμονωδη, κορτιζονη, φυσικοθεραπειες χωρις αποτελεσμα.Την εξετασαν 3 νευροχειρουργοι, ενας νευρολογος ,οι οποιοι ειπαν οτι τα φαινομενα ειναι ηπια και καποια στογμη θα περασει.Ελα ομως που δεν περναει, ο πονος συνεχιζεται,ηπιος μςν αλλα υπαρχει,Ποναει περισσοτερο οταν καθεται και οταν ανεβει σκαλες.Ξαπλωμενη νιωθει αρκετα καλυτερα..Τον Απριλιο ενας φυσικοθεραπευτης της κανει Ασκησεις mekenzy και η κατασταση χειροτερευει πολυ.Βγαλαμε καινουρια μαγνητικη στην οποια η 04-05 εγινε προπτωση που ασκει πιεαστικα φαινομενα.Η05-ι1 ειναι ιδιαΚανουμε επισκληριδια εγχυση κορτιζονης χωρις αποτελεσμα.Της εδωσν λυρικα για 2 μηνες ο πονος απο τα ποδια σχεδον εφυγε,αλλα η μεση συνεχιζει να ποναει.Το κολυμπι δε την βοηθαει.Ειναι δυσκολο να βρεις βοηθεια μεσα απο το forum,αλλα οταν δε βρισκεις λυση απο πουθενα, σκεφτεσαι μηπως καποιος αντιμετωπιζει παρομοια κατασταση καιβοηθηθουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, sevastila είπε Γεια σας,σας γραφω και εγω μηπως βγαλουμε καμια ακρη με την κορη μου, η οποια εκλεισε τα 18. Πριν 2 χρονια στην προπονηση βολει ,σε μικρη τοπικη ομαδα, την ωρα που σηκωσε 35 κιλα,προπονηση με βαρη, ενιωσε πονο.Οταν φτασαμε σπιτι μετα την προπονηση,εμεινε ακινητη.Την ειδε ορθοπεδικος βγαλαμε μαγνητικη,προβολη 04-05και μικρη κεντρικη δισκοκηλη 05-Ι1 πουβασκουν ηπια πιεστικα φαινομενα στο νωτιαιο σακο.Για ενα χρονο αντιμετωπιστηκε σχετικα καλα με μικρες υποτροπε.Εντωμεταξυ σταματησε και το βολει.Πριν ενα χρονο, μηνα Ιουλιο γυρισε απο τη θαλασσα με ηπιο πονο στη μεση, ο οποιος δεν εχει περαχει ακομα.Τον Οκτωβριο ο πονος κατεβηκε στο δεξι ποδι μεχρι το μικρο δαχτυλο.Σε αυτο τον χρονο, πηρε αντιφλεγμονωδη, κορτιζονη, φυσικοθεραπειες χωρις αποτελεσμα.Την εξετασαν 3 νευροχειρουργοι, ενας νευρολογος ,οι οποιοι ειπαν οτι τα φαινομενα ειναι ηπια και καποια στογμη θα περασει.Ελα ομως που δεν περναει, ο πονος συνεχιζεται,ηπιος μςν αλλα υπαρχει,Ποναει περισσοτερο οταν καθεται και οταν ανεβει σκαλες.Ξαπλωμενη νιωθει αρκετα καλυτερα..Τον Απριλιο ενας φυσικοθεραπευτης της κανει Ασκησεις mekenzy και η κατασταση χειροτερευει πολυ.Βγαλαμε καινουρια μαγνητικη στην οποια η 04-05 εγινε προπτωση που ασκει πιεαστικα φαινομενα.Η05-ι1 ειναι ιδιαΚανουμε επισκληριδια εγχυση κορτιζονης χωρις αποτελεσμα.Της εδωσν λυρικα για 2 μηνες ο πονος απο τα ποδια σχεδον εφυγε,αλλα η μεση συνεχιζει να ποναει.Το κολυμπι δε την βοηθαει.Ειναι δυσκολο να βρεις βοηθεια μεσα απο το forum,αλλα οταν δε βρισκεις λυση απο πουθενα, σκεφτεσαι μηπως καποιος αντιμετωπιζει παρομοια κατασταση καιβοηθηθουμε. Ειμαι 21 χρονων κ περναω τα ιδια... ποναω μονιμως εδω κ καιρο αλλα δε βοηθαει κανεις κ τιποτα... που μενετε? 14 λεπτά πριν, ioanna96 είπε Ειμαι 21 χρονων κ περναω τα ιδια... ποναω μονιμως εδω κ καιρο αλλα δε βοηθαει κανεις κ τιποτα... που μενετε? + το οτι εχω παθει καταθλιψη εξαιτιας αυτου... Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sevastila Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Στις 18/8/2018 στις 5:31 ΜΜ, elm36 είπε Μενουμε ανατολικη μακεδονια, πως θα μπορουσαμε να επικοινωνησουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, sevastila είπε Στις 18/8/2018 στις 5:31 ΜΜ, elm36 είπε Μενουμε ανατολικη μακεδονια, πως θα μπορουσαμε να επικοινωνησουμε; Εγω θεσσαλονικη μενω..... δωστε μου ενα τηλ σας αν θελετε κ θα επικοινωνησω μαζι σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sevastila Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Το τηλ δημοσια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, sevastila είπε Το τηλ δημοσια; Οχι στειλτε μου εδω προσωπικο μηνυμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothicCrusader Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Στις 19/8/2018 στις 11:59 ΜΜ, Krusty είπε Δοκίμασε κανείς την άσκηση με την Ελβετική μπάλα για την κήλη; https://www.oaklandspinenj.com/exercises-swiss-ball-help-back-pain-patients/ Μoιάζει αρκετά με την διάταση McKenzie. Ναι εγώ χρησιμοποιώ γενικά σαν μέρος της προπόνησής μου. Δεν το κάνω πια «θεραπευτικά» αλλά για ενδυνάμωση των κοιλιακών (η swiss ball έχει πολλές ασκήσεις που βοηθάνε) και για αύξηση της κινητικότητας της μέσης (με ασφαλή τρόπο). Γενικά θα την πρότεινα αλλά καλό είναι κάποιος να σου δείξει ασκήσεις και όχι να κάνεις ασκήσεις κουτουρού. btw, Αυτά με τα Μαγικά «lazer» κλπ προσέξτε τα καλά. Έχουν γίνει πολλές έρευνες που καταλήγουν σε πολύ αμφιλεγόμενα αποτελέσματα ως προς τα μακρόχρονα αποτελέσματά τους. Εγώ προσωπικά τα θεωρώ χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Αλλά οκ, αν κάποιος νιώθει καλύτερα με αυτά τότε ας τα κάνει. Αν υπάρχει μηχανικό πρόβλημα στη μέση πάντως, μην περιμένετε καμία θεραπεία από «μαγικά laser». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 21 λεπτά πριν, GothicCrusader είπε Ναι εγώ χρησιμοποιώ γενικά σαν μέρος της προπόνησής μου. Δεν το κάνω πια «θεραπευτικά» αλλά για ενδυνάμωση των κοιλιακών (η swiss ball έχει πολλές ασκήσεις που βοηθάνε) και για αύξηση της κινητικότητας της μέσης (με ασφαλή τρόπο). Γενικά θα την πρότεινα αλλά καλό είναι κάποιος να σου δείξει ασκήσεις και όχι να κάνεις ασκήσεις κουτουρού. btw, Αυτά με τα Μαγικά «lazer» κλπ προσέξτε τα καλά. Έχουν γίνει πολλές έρευνες που καταλήγουν σε πολύ αμφιλεγόμενα αποτελέσματα ως προς τα μακρόχρονα αποτελέσματά τους. Εγώ προσωπικά τα θεωρώ χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Αλλά οκ, αν κάποιος νιώθει καλύτερα με αυτά τότε ας τα κάνει. Αν υπάρχει μηχανικό πρόβλημα στη μέση πάντως, μην περιμένετε καμία θεραπεία από «μαγικά laser». Κ απο τι να περιμενουμε θεραπεια οταν καποιος μετα απο τοσο καιρο δε βλεπει βελτιωση?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις