GothicCrusader Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 7 ώρες πριν, gappy είπε Καλησπέρα, η διάγνωση είναι ότι για κάποιο λόγω μυικά "εγκλωβίζονται" τα νεύρα και προκαλούνται οι πόνοι. Αυτό μου είπαν πιθανόν να οφείλεται στο ότι πριν 9 χρόνια είχα κάνει επεμβάσεις στην ποδοκνημική και στα δύο πόδια και έχει αλλάξει το κέντρο βάρος του σώματος ή λόγω του ότι δεν πατάω σωστά.. Νευροχειρούργο έγω το σκέφτηκα μήπως είναι πιο κατάλληλος στο να με βοηθήσει..ίσως κάνω λάθος με την ειδικότητα. Δεν βλέπω πώς ο νευροχειρούργος μπορεί να βοηθήσει. χρειάζεσαι έναν σωστό ... ορθοπεδικό. Πώς ξέρεις όμως ότι δεν έχεις κήλες; το ότι γέρνεις είναι πολύ περίεργο και πρέπει να εξηγηθεί από τους γιατρούς σου. Τώρα έχεις ισιώσει; Τέσπα, αν είναι πράγματι μυικής προέλευσης τότε κατ εμέ το καλύτερο είναι το pilates. Αλλά ίσως πρέπει να σε ξαναδει κάποιος ορθοπεδικός να αποκλείσεις τυχόν κήλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gappy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, GothicCrusader είπε Δεν βλέπω πώς ο νευροχειρούργος μπορεί να βοηθήσει. χρειάζεσαι έναν σωστό ... ορθοπεδικό. Πώς ξέρεις όμως ότι δεν έχεις κήλες; το ότι γέρνεις είναι πολύ περίεργο και πρέπει να εξηγηθεί από τους γιατρούς σου. Τώρα έχεις ισιώσει; Τέσπα, αν είναι πράγματι μυικής προέλευσης τότε κατ εμέ το καλύτερο είναι το pilates. Αλλά ίσως πρέπει να σε ξαναδει κάποιος ορθοπεδικός να αποκλείσεις τυχόν κήλες. Ναι τώρα που το ξανασκέφτομαι έχετε δίκιο για τον Νευροχειρούργο..Έχω κάνει μαγνητική και η διάγνωση ήταν προβολή τον Ο4-Ο5 χωρίς πιεστικά φαινόμενα. Τον τελευταίο χρόνο έχω δει 3 ορθοπεδικούς. Ο πρώτος μου έδωσε αγωγή για κήλη (αντιφλεγμονώδη, Β12 και τα Lyrica για ένα μήνα και έκανα φυσικοθεραπεία) αλλά δεν είδα βελτίωση.. Βελτίωση είδα με 3-4 συνεδρίες βελονισμού που έκανα. Οι "διαγνώσεις" των άλλων δύο συμφώνησαν με αυτήν του Νευρολόγου ότι είναι μυικής προέλευσης και μου είπαν να κάνω απλά σωστή γυμναστική, χωρίς να διευκρινίζουν τι ούτε να δίνουν λύση για τον οξύ πόνο που είχα όταν τους είδα.. Μετά τις δεύτερες φυσικοθεραπείες ( που έκανα με δική μου πρωτοβουλία) ίσιωσα και γενικά είδα βελτίωση. Αλλά το γεγονός ότι δεν μου δίνει συγκεκριμένο ασκησιολόγιο και προτείνει τόσες πολλές συνεδρίες σαν λύση με προβληματίζει γιατί ήδη έχω κάνει 40.. Τώρα έχω ήπιες έως μέτριες ενοχλήσεις και μουδιάσματα σχεδόν καθημερινά... Έχοντας γυρίσει πάρα πολλούς ορθοπεδικούς λόγω των θεμάτων που είχα στην ποδοκνημική και των υπολοίπων αργότερα, δυστυχώς η εμπειρία που έχω είναι ότι αν δεν χρειάζεσαι χειρουργείο δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στον αν και γιατί πονάς και συνήθως απλά συνταγογραφούν αντιφλεγμονώδη. Οπότε ψάχνω κάποιο καλό νευρολόγο μήπως μπορεί να βοηθήσει. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από gappy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/7/2018 στις 9:40 ΠΜ, gappy είπε ... Αν δεν φταίει η κήλη και έχεις κάνει χειρουργία στην ποδοκνημική, μια πιθανή διαφορά στο ύψος των δύο ποδιών κατά το βάδισμα την σκέφτηκες; Και αυτή θα μπορούσε να αλλάξει το κέντρο βάρους όπως έγραψες, ίσως και το γέρσιμο. Iστορίες παρακάτω που έλυσαν τέτοιο θέμα με επίθεμα φτέρνας στο παπούτσι του ποδιού με το μικρότερο ύψος. https://www.earthclinic.com/cures/back-pain-relief4.html#heellifts Ειδικά του Handyman. Επίσης υπάρχουν κάποιοι έλεγχοι με σήκωμα του ποδιού σε ύπτια ή πρηνή στάση που δείχνουν αν ο πόνος είναι από δισκοκήλη και αναφέρθηκαν πριν. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2018 από Krusty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gappy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Στις 4/7/2018 στις 1:25 ΠΜ, Krusty είπε Αν δεν φταίει η κήλη και έχεις κάνει χειρουργία στην ποδοκνημική, μια πιθανή διαφορά στο ύψος των δύο ποδιών κατά το βάδισμα την σκέφτηκες; Και αυτή θα μπορούσε να αλλάξει το κέντρο βάρους όπως έγραψες, ίσως και το γέρσιμο. Iστορίες παρακάτω που έλυσαν τέτοιο θέμα με επίθεμα φτέρνας στο παπούτσι του ποδιού με το μικρότερο ύψος. https://www.earthclinic.com/cures/back-pain-relief4.html#heellifts Ειδικά του Handyman. Επίσης υπάρχουν κάποιοι έλεγχοι με σήκωμα του ποδιού σε ύπτια ή πρηνή στάση που δείχνουν αν ο πόνος είναι από δισκοκήλη και αναφέρθηκαν πριν. Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Το έχω σκεφτεί κ εγώ αυτό, το είχα αναφέρει και σε έναν ορθοπεδικό αλλά δεν το αξιολόγησε .. Με τις δεύτερες φυσικοθεραπείες ίσιωσα για αυτό πιστεύω ότι μαζί με μια ευαισθησία λόγω ιστορικού ισως η προβολή που έχω πίεζε το νεύρο..τι να πω..αυτές τις μέρες είμαι καλύτερα.. έχω σκοπό να δω και κάποιο νευρολόγο/νευροχειρούργο ( μου είπαν για τον Σελβιαρίδη στην Θεσσαλονική) και ελπίζω να πάνε καλά τα πράγματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Στο earthclinic ένας αναφέρει ότι φάνηκε σε μέτρηση η διαφορά (στα πόδια) στην ακτινογραφική πλάκα. Έχω ακούσει να κάνουν εγχείρηση και στο 2ο πόδι μετά το 1ο (πχ σε προσθετικό-τεχνητή άρθρωση στο ισχίο) μόνο και μόνο για να επιτευχθεί ισορροπία ακόμα και αν το 2ο ισχίο πχ δεν είχε τόσο σοβαρή βλάβη. Δεν ξέρω αν δοκίμασες μόνος σου πρόσθετο σιλικόνης στην μία φτέρνα (έχει φτηνά στο ebay) και έβλεπες μόνος σου μετά από λίγες μέρες αν σε ανακουφίζει. Το πρόσθετο λογικά πρέπει να δοκιμαστεί προς την μεριά που γέρνεις λίγο. Ελπίζω να βρεις άκρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
26ska Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Για κηλες στον αυχένα να απευθυνθώ σε ορθοπαιδικό ή νευροχειρουργο; Εχετε να προτείνετε κάποιον καλό γιατρό; Μιλάω για Αθήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 @gappy Επίσης πιστεύω ότι θα το ξέρεις ήδη ότι οι μεσοσπονδύλιοι δίσκοι ρουφάνε υγρό το βράδυ που κοιμόμαστε φουσκώνουν και άρα η κήλη προβάλει περισσότερο το πρωί και μετά ο πόνος ηρεμεί κάπως από μόνος του καθώς αποβάλλουν υγρό. Οπότε αν συμβαίνει αυτό με τον πόνο σου είναι μια ένδειξη ότι φταίει η κήλη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκίμασα τις ασκήσεις που ανάρτησε παλιά το μέλος του forum Ishmael και τον ευχαριστώ. Είναι αλήθεια ότι μετά από 5 λεπτά ξάπλωμα στην στάση που λέει στο έδαφος και την γυμναστική αυξάνεται η ευλυγισία και ανακουφίζεται η περιοχή στην μέση ώστε να μπορεί κάποιος ίσως να αγγίξει και τα δάχτυλα των ποδιών του. Το δοκίμασα και εγώ. Το πολύ καλό είναι ότι αν κάτσω σε καρέκλα αρκετή ώρα και μετά έχω ενοχλήσεις στην μέση και θέλω πολύ ώρα να ισιώσω, με αυτές τις ασκήσεις ανακουφίζομαι και ισιώνω πολύ γρήγορα. Ίσως και σε οξύ επεισόδιο κήλης να ανακουφίζουν κάπως από τον πόνο ειδικά αν επαναλαμβάνονται. https://www.youtube.com/watch?v=a6pTC4JvMjc Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από Krusty 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Για όποιον θέλει να διαβάσει καλύτερα την μαγνητική του τομογραφία: https://www.youtube.com/watch?v=PZqimf1DbcE https://www.youtube.com/watch?v=C9LBdAwBVZg Επίσης όποιος μπορεί να με βοηθήσει πως να βρω στην πλάτη μου ακριβώς τον Ο5-Ι1 μεσοσπονδύλιο δίσκο θα τον ευχαριστούσα! Δοκιμάζω συσκευή PEMF και πρέπει να βρω ακριβώς το σημείο καθώς αγόρασα μια φθηνή, δυνατή μεν αλλά με μικρό εμβαδό έντασης μαγνητικού πεδίου. Μπορώ να βρω τα λακκάκια της Αφροδίτης και ίσως ο δίσκος να είναι στην ίδια ευθεία ή λίγο πιο πάνω. https://en.wikipedia.org/wiki/Dimples_of_Venus Τελικά απ' όσο είδα ο Ο5-Ι1 δίσκος πρέπει να είναι στην ευθεία που ενώνει τα δύο αυτά λακκάκια. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από Krusty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elm36 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 γεια σας παιδές και καλη ανάρρωση σε ολους σας!!! πριν λιγους μηνες σήκωσα ενα βάρος 15-20 κιλα,χαλαρώς,πρωι στην δουλεία και με έκανε ενα κρακ η μέση σκίβοντας. αποτελεσμα.πονος εντος οχι αμμεσα αλλά μετα απο 2μερες στην δουλεια,νοσοκομειο,ενεση παυσιπονη,επεστρεψα κανονικα μετα απο 4-5μερες.κανω μαγνητικη και εχω μια μικρι μια μεγαλη κηλη 04-05σε αρχικο σταδιο.τελος παντων να μην τα πολυλογο,πονοι,κρεβατη,χαπια,φυσικοθεραπειες(κατι κανουν ενα 50-60%) ΤΕΛΙΚΑ με συστησέ ενας γνωστος την λεγομενη ΖΩΝΗ ΟΣΦΥΟΣ ΑΥΤΟΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΗ "ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗΣ"(εχουν και τα κινεζικα καταστηματα) απο οτι είδα εχει και για πολλες αλλες παθησεις(αυχενα,ομους,γονατα κτλπ)ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. στο θέμα μας.ΘΑΥΜΑ!!!την φορά 1ωριτσα(ξαπλα ανασκελα με μαξιλαρακη κατ απο τα γονατα)τα 15-20 πρωτα λεπτα αρχιζει να ζεσταινει,τσουρουφλιζεσαι μετα απο 1ωρα+την βγαζω αλλα συνεχιζω να ξαπλωνο(μιση ωρα περιπου) με παρατεταμενο καψιμο που απεμυνε μεχρι να με φυγει το καψιμο.παιδες...ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:συκονομε ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ χωρις ΠΟΝΟ!!!σαν καποια βελτιωση να ειδα,τωρα αλλος μπορει να πει..μικρο προβλημα εχω,ειναι ιδεα μου,ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΟ Δ-Ε-Ν Ε-Χ-Ω!!!!!!χαπια παυσιπονα ΚΤΛΠ ΤΕΛΟΣ!!!ΝΑΙ ΤΕΛΟΣ!!!ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΠΕΙΤΕ ΤΟ "ΠΡΩΣΟΡΙΝΑ" ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ.αλλοι ειπαν,"ΕΓΙΝΑ ΚΑΛΑ"δοκιμαστε το δεν χανετε κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nipoa Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Στις 5/7/2018 στις 11:46 ΠΜ, gappy είπε Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Το έχω σκεφτεί κ εγώ αυτό, το είχα αναφέρει και σε έναν ορθοπεδικό αλλά δεν το αξιολόγησε .. Με τις δεύτερες φυσικοθεραπείες ίσιωσα για αυτό πιστεύω ότι μαζί με μια ευαισθησία λόγω ιστορικού ισως η προβολή που έχω πίεζε το νεύρο..τι να πω..αυτές τις μέρες είμαι καλύτερα.. αυτο ειπαν σε εμενα, λογω μικρης διαφορας στα δυο ποδια δημιουργηθηκε μικρη σκολιωση η οποια οδηγησε σε πιεση σε νευρο σπονδυλου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elm36 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 ΦΟΡΕΣΤΕ την ελαφρος σφιχτα,οι κουκιδες να ειναι σε επαφε με το δερμα στην μεση και κοιλιακη χωρα,να εφαρμόζεται θα δειτε αν την ψυλαφισεται "μαγνητακια μπιλιτσες"κοντα στα υσχια καπως.τα λεω με λεπτομεριες γιατι υποφερεται.θα τα ξαναπουμε παιδες καλες αναρρωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) @elm36 Απ' όσο ξέρω η τουρμαλίνη απορροφά την θερμότητα που εκπέμπει το σώμα και την ακτινοβολεί ως μακρά-υπέρυθρη και παράγει και αρνητικά ιόντα. Δεν ήξερα πάντως ότι μπορεί να σε ζεστάνει τόσο πολύ. Και για την λάμπα υπερύθρων που έχω και εγώ πρόσεξα ότι με ανακουφίζει. Για όσους έχουν προβλήματα πόνου και κατά την στάση του ύπνου ίσως αυτό το πρόσθετο τους ανακουφίζει. Μοιάζει με την στάση που είχα αναφέρει λίγο πιο πριν ότι με ανακουφίζει πάρα πολύ σε έξι λεπτά αν έχω καθίσει πολύ ώρα. Είναι αυτό στο 5:00 στο βίντεο, leg wedge λέγεται. https://www.youtube.com/watch?v=-yt4EsinRjc Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από Krusty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nipoa Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 χρειαζεται το συγκεκριμενο μαξιλαρι ( με το σχημα αυτο ) η οποιοδηποτε μαξιλαρι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Το ότι η ζέστη βοηθάει συνήθως στο πρόβλημα της μέσης νομίζω ότι το ξέρουμε όλοι και η θερμοφόρα βοηθάει πάρα πολύ(αν όλα είναι στην θέση τους) .Εγώ κοιμόμουν κάπως έτσι ( με το μαξιλάρι στα πόδια αλλά χωρίς τέτοιο συγκεκριμένο απλά την στάση) στο πάτωμα, με μαξιλάρι στο κεφάλι μια τυλιγμένη κυλινδρικά μεγάλη πετσέτα ( σαν τους Ιάπωνες ένα πράγμα) όταν αντιμετώπιζα τους μεγάλους πόνους και πραγματικά βοηθούσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις