Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, palasd είπε

ναι και αυτουνού έχει δέσει μόνο του και ακουμπάει κόκκαλο με κόκκαλο και του είπαν ότι δεν πρέπει να εγχειριστεί αλλα ταυτόχρονα ότι είναι επικίνδυνο να επιδεινωθεί 

Αγαπητε μου σε ευχαριστώ παρα πολυ για την απαντηση και σου ευχομαι να εισαι  παντα γερός και δυνατός.Μπορεί και δουλευει ο γνωστός σου που εχει το προβλημα αυτό (οστο με οστό)? και αν ναι τι δουλειά κανει αν επιτρεπεται?

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο συγκεκριμένος είναι μεγάλος τώρα 50+  το έπαθε στην εφηβεία  και το ανακάλυψε πριν μερικά χρόνια όταν  έχτιζε το σπίτι του τον πόνεσε η μέση του και την  έβγαλε μόνο με ενέσεις.  Τώρα δουλεύει στο λιμάνι στην cosco οδηγός κλάρκ

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, palasd είπε

Ο συγκεκριμένος είναι μεγάλος τώρα 50+  το έπαθε στην εφηβεία  και το ανακάλυψε πριν μερικά χρόνια όταν  έχτιζε το σπίτι του τον πόνεσε η μέση του και την  έβγαλε μόνο με ενέσεις.  Τώρα δουλεύει στο λιμάνι στην cosco οδηγός κλάρκ

Λενε οτι αν δεν ποναει τότε εχουν  δέσει τα οστα.Δεν ξερω βεβαια κατα πόσο είναι αλήθεια κατι τετοιο.Και παλι σου ευχομαι γερός και δυνατός και μην ανυσηχείς καθόλου διότι ο οργανισμός σιγα-σιγα τις μαζευει μεσα τις κήλες και γίνεσαι παλι 100% καλά.Θελει μόνο προσοχή και γυμναστική ενδυναμωσης της σπονδυλικής στήλης

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πριν 14 μηνες με τρομερο αντιστοιχο προβλημα δοκιμασα χειμωνιδη ... η πρωτη συνεδρια δεν ειχε κανενα απολυτως αποτελεσμα. εκανα αλλες 2 με ελαχιστη βελτιωση. κατεληξα να χειρουργηθω μετα απο μεγαλη ερευνα απο την νευροχειρουργο κωνσταντια στοφορου στο ιασω λαρισας και πηρα την ζωη μου πισω απο την επομενη μερα του χειρουργειου

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εχει καποιος εμπειρια απο αυχενικη δισκοκηλη? εχω 2 δισκοκηλες στο Α5-Α6 και Α6-Α7 μεγαλες που πιεζουν αρκετα το νωτιαιο μυελο. Απο συμπτωματα. ομως, δεν 

εχω κατι ιδιαιτερο. Εχει κανεις προσωπικη εμπειρια πανω σ αυτο  ? 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν την δική μου περίπτωση είχα αναφέρει ότι είμαι καλύτερα, σχεδόν τέλεια. Ξέχασα να αναφέρω ότι παίρνω zoloft 100ρι. Έκανα μια προσπάθεια να μειώσω την ποσότητα σε 50ρι και οι ενοχλήσεις επανήλθαν. Φαντάζομαι τι θα γινότανε αν το έκοβα τελείως. Τέλος πάντων ο αγώνας συνεχίζετε :)

H μαγνητική μου είναι αυτή. Προβολή δίσκου 05-ι1 με πιεστικά φαινόμενα στον νωτιαίο σάκο. Περαστικά σε όλους.

1-0.jpg

Επεξ/σία από Nintendo1889
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να έχεις και άλλες εικόνες που να δείχνουν το πρόβλημα εκτός αν χάνω εγώ κάτι.

Βάσει αυτής που δείχνεις είναι ατυχία και το ότι πονάς.

Ούτε φάρμακα δεν έπρεπε να παίρνεις, γυμναστική γυμναστική  γυμναστική και τίποτα άλλο.

Επεξ/σία από GothicCrusader
  • Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους και Χρονια πολλα.Χριστος Ανεστη.Παιδια να ρωτησω κι εγω κατι.Εχω την κορη μου 24 ετων η οποια υποφερει απο κηλες νομιζω Α5-Α6 ψηλα στον αυχενα(αν τα λεω σωστα τωρα γιατι δεν εχω μπροστα μου την αξονικη).Της δημιουργουν εντονους πονους στα χερια,ημικρανιες,ζαλαδες.Φυσιοθεραπειες ειχαμε κανει δεν εκαναν τιποτα,βελονισμους εκανε 7 συνεδριες δεν εκαναν τιποτα,φαρμακα που της εδωσε ο ορθοπεδικος τιποτα,μεχρι και ενεση κορτιζονης στον αυχενα εκανε αλλα για λιγες μερες καλμαραν τα χερια και τιποτα αλλο.Τωρα ειμαστε στην φαση ψαξιματος για νευροχειρουργο και μου ειπαν για καποιον Ορφανιδη στο Ιατρικο Κεντρο Αθηνων(εχει ιδιωτικη ασφαλιση κι αφου την πληρωνουμε τοσα χρονια να φανει και καπου χρησιμη) για να ακουσουμε γνωμη και να δουμε αν χρειαζεται χειρουργειο η οχι και τι μπορει να γινει για να μην ποναει τοσο πολυ.Τον εχει ακουσει καποιος να μας πει την γνωμη του?Η αν εχετε να προτεινετε καποιον αλλο σε Ιδιωτικο Κεντρο γιατι απο χρηματα δεν παιζουν καθολου και σε Δημοσιο ολο και κατι θα πρεπει να δωσεις.Προσπαθουμε να παρουμε γνωμες για να δουμε πως θα κινηθουμε!Ευχαριστω για τις απαντησεις προκαταβολικα και για την υπομονη σας.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, user1254321502 είπε

Καλησπερα σε ολους και Χρονια πολλα.Χριστος Ανεστη.Παιδια να ρωτησω κι εγω κατι.Εχω την κορη μου 24 ετων η οποια υποφερει απο κηλες νομιζω Α5-Α6 ψηλα στον αυχενα(αν τα λεω σωστα τωρα γιατι δεν εχω μπροστα μου την αξονικη).Της δημιουργουν εντονους πονους στα χερια,ημικρανιες,ζαλαδες.Φυσιοθεραπειες ειχαμε κανει δεν εκαναν τιποτα,βελονισμους εκανε 7 συνεδριες δεν εκαναν τιποτα,φαρμακα που της εδωσε ο ορθοπεδικος τιποτα,μεχρι και ενεση κορτιζονης στον αυχενα εκανε αλλα για λιγες μερες καλμαραν τα χερια και τιποτα αλλο.Τωρα ειμαστε στην φαση ψαξιματος για νευροχειρουργο και μου ειπαν για καποιον Ορφανιδη στο Ιατρικο Κεντρο Αθηνων(εχει ιδιωτικη ασφαλιση κι αφου την πληρωνουμε τοσα χρονια να φανει και καπου χρησιμη) για να ακουσουμε γνωμη και να δουμε αν χρειαζεται χειρουργειο η οχι και τι μπορει να γινει για να μην ποναει τοσο πολυ.Τον εχει ακουσει καποιος να μας πει την γνωμη του?Η αν εχετε να προτεινετε καποιον αλλο σε Ιδιωτικο Κεντρο γιατι απο χρηματα δεν παιζουν καθολου και σε Δημοσιο ολο και κατι θα πρεπει να δωσεις.Προσπαθουμε να παρουμε γνωμες για να δουμε πως θα κινηθουμε!Ευχαριστω για τις απαντησεις προκαταβολικα και για την υπομονη σας.

θα πρότεινα να δοκιμασει κρυο λειζερ στη θεσσαλονικη ενας που το εφαρμόζει ειναι ο χειμωνιδης με πολυ καλα αποτελεσματα. Περαστικα 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, user1254321502 είπε

Έχει καλή φήμη, παλιά πολλοί ασθενείς του τον εξυμνούσαν. Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι.

Η κόρη σου όμως θα πρέπει να είναι σίγουρο ότι δεν έχει άλλη εναλλακτική διαθέσιμη πριν χειρουργηθεί. Κανονικά χειρουργείο αν δεν περάσουν 6 μήνες εναλλακτικής θεραπείας δεν το σκέφτεσαι καν.

Οπότε αν έχουν περάσει 6 μήνες θα μπορούσε να πάρεις και την άποψή του. 

Από περιέργεια, λες για πολλές κήλες; αν ναι πώς τις έκανε; υπάρχει αιτία;

Δημοσ.
Στις 9/4/2018 στις 9:31 ΜΜ, GothicCrusader είπε

Πρέπει να έχεις και άλλες εικόνες που να δείχνουν το πρόβλημα εκτός αν χάνω εγώ κάτι.

Βάσει αυτής που δείχνεις είναι ατυχία και το ότι πονάς.

Ούτε φάρμακα δεν έπρεπε να παίρνεις, γυμναστική γυμναστική  γυμναστική και τίποτα άλλο.

εχει απολυτο δικιο ο φιλος

η μιση ελλαδα εχει χειροτερη εικονα απο αυτη και δεν αντιμετωπιζει κανενα προβλημα

εαν δεν εχεις αλλη εικονα τραβα και σε κανα αλλο γιατρο.

περαστικα σε ολους τους πασχοντες!!

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα σας

Eχω τα ευρήματα της μαγνητικής που έγινε πριν από ένα έτος. Μετα από φυσικοθεραπείες, κολύμβηση και περπάτημα και πρόγραμμα ασκήσεων, είχα πολύ μεγάλη καλυτέρευση για 8 μήνες, μέχρι πριν από δύο εβδομάδες όπου σταδιακά επανήλθε το πρόβλημα της ισχιαλγίας , έστω και σε μικρότερο βαθμό.
Σας παραθέτω τα ευρήματα της MSI και παρακαλώ για την συμβουλή σας.

Σχολίωση της ΟΜΣΣ με το κυρτό πρός αριστερά και γωνίωση στο επίπεδο Ο2-Ο3.

Στο 04-05 μικρού βαθμού κυκλοτερής προβολή με εστίες μικρορήξεως του ινώδες δακτυλίου οι οποίες σε συνδυασμό με υπερτροφικές εκφυλιστικές αλλοιώσεις των αποφυσικών αρθρώσεων προκαλεί μικρού βαθμού στένωση των αντιστοίχων μεσοσπονδυλίων τμημάτων.

Στο 05-Ι1 μικρού βαθμού κυκλοτερής προβολή του μεσοσπονδυλίου δίσκου . Συνυπάρχουν υπερτροφικές εκφυλιστικές αλλοιώσεις των αποφυσικών αρθρώσεων που προκαλούν μικρού βαθμού στένωση των αντιστοίχων μεσοσπονδυλίων τμημάτων.

Εχει καποιος κατι παρόμοιο και πως το αντιμετώπισε?

Καλό κουράγιο σε όλους

Δημοσ.
Στις 15/3/2018 στις 11:08 ΜΜ, cpetro είπε

Εχει καποιος εμπειρια απο αυχενικη δισκοκηλη? εχω 2 δισκοκηλες στο Α5-Α6 και Α6-Α7 μεγαλες που πιεζουν αρκετα το νωτιαιο μυελο. Απο συμπτωματα. ομως, δεν 

εχω κατι ιδιαιτερο. Εχει κανεις προσωπικη εμπειρια πανω σ αυτο  ? 

Ο σύζυγος μου χειρουγηθηκε πριν 3 χρόνια..στον αυχένα..Κήλη με έντονους πόνους..μούδιασμα στα δάχτυλα..Όλα πήγαν καλά..προσοχή τον πρώτο μήνα στις κινήσεις...επανήλθε στην καθημερινότητα σύντομα...Όσο για την δουλειά..Είναι οικοδόμος..εργάζεται κανονικά με μία αποχή λίγων μηνών...Είναι 51 ετών.

Δημοσ.
Στις 2/3/2018 στις 6:18 ΠΜ, mix@lis είπε

Καλημέρα σε όλους,

Υπάρχει κάποιος με κήλες στον αυχένα?Έκανα μαγνητική η οποία έδειξε 2 κήλες, η μία λίγο μεγαλούτσικη.Έχω κάποιους πόνος στο αριστερό χέρι που φτάνουν μέχρι τα δάχτυλα.Γνωρίζετε κάποιον καλό γιατρο σπονδυλικής στήλης;Εϊτε θεσσαλονίκη είτε Αθήνα.

Ευχαριστώ!

Στην Θεσσαλονίκη οι νευροχειρουργοι Στην κλινική Άγιο.Λουκά...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...