Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 19/1/2018 στις 10:01 ΠΜ, lia.james είπε

Καλημέρα σε όλους! Κι εγώ παθών... Έχεις βρει κάτι στο Internet σχετικά με τις σωστές διατασεις των μυών που αναφέρεις? Ευχαριστω

Τώρα έχω πάει σε ένα κέντρο και κάνω τύπου θεραπευτική άσκηση με διατάσεις και ενδυνάμωση γενικά.  Το κολυμβητηριο ναι από μόνο του δεν κάνει τίποτα και γω δεν είδα διαφορά.  Εσύ με τις διατάσεις αυτές ? Σου πέρασε εντελώς ?

• Thanks 1
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Η αλήθεια είναι ότι πριν από 5 μέρες σταματήσατε θεραπεία με την κορτιζόνη και όντως νιώθω καλύτερα! Όπως είπα περπατάω και κάνω και κάποιες ασκήσεις! Το πρόβλημα όμως είναι η δουλειά που είναι καθιστική, μετά από 3 μήνες πήγα σήμερα και δεν μπόρεσα να βγάλω το 8ωρο. Για την ακρίβεια στις 2,5 ώρες ξεκίνησε να καίει το νευρο πάλι. Αύριο όμως θα πρέπει να πάω κανονικά. Μπορώ να πω ότι δεν την παλεύω άλλο μ αυτό το πρόβλημα και δεν ξέρω αν κάνει κανείς χειρουργείο θα μπορεί μετά να δουλέψει χωρίς προβλήματα και πόνους; 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα!θα ηθελα την συμβουλη σας...εχω 4 εβδομαδες που ταλαιπωρουμε με την μεση μου..εσκυψα με λαθος κινηση και απο τοτε δεν εχει περασει.πηγα σε γιατρο αντιφλεγμονωδη για 15 μερες και μαγνητικη που εδειξε προπτωση ινωδους δακτυλιου.Απο οτι μου ειπε ο γιατρος εχω δυο προβολες μικρες στους δυο τελευταιους μεσοσπονδυλιους δισκους που πιεζουν ελαχιστα τα νευρα.Δεν μου ειπε για φυσιοθεραπειες μονο γυμναστικη.Γυμναστικη ποτε μπορω να ξεκινησω;Δεν ποναω οπως πονουσα αλλα ενοχλησεις εχω.Προσεχω πολυ δεν σηκωνω βαρη δεν σκυβω περισσοτερο μου εχει μεινει η φοβια μην το ξαναπαθω.Ο γιατρος μου τα παρουσιασε οτι δεν ειναι και τοσο τραγικο αλλα εχουν περασει 4 εβδομαδες και καλα δεν ειμαι.Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη!Περαστικα και κουραγιο σε ολους οσους υποφερουν

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει δοκιμασει κανεις την μεθοδο discogel στους σπονδυλους του αυχενα a4-a5?

Aν ναι ποια τα αποτελεσματα, ποσο του κοστισε και που την εκανε?

Επεξ/σία από Paragontas-x
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα σε όλους!

η μητέρα μου έχει κήλες μεσοσπονδυλίου δίσκου, το 2007 έκανε επέμβαση μετά από δυο χρόνια πάλι αφόρητος πόνος μούδιασμα άκρων κτλ. το 2009 ξεκινάει ενέσεις όσο έκανε ενέσεις δεν πονούσε μόλις τις σταμάτησε πάλι πόνος. μετά από δυο χρόνια ξεκίνησε βελονισμούς πάλι τίποτα.

Το 2015 έρχεται Μεσολόγγι και σε συζήτηση με μητέρα φίλης της λέει γιατί δεν κάνεις τα ιαματικά εδω κόσμος από την Αμερική έρχεται χρόνο παρά χρόνο για την λάσπη μας, άσε που είναι δωρεάν. Το  καλοκαίρι του 2015 η μητέρα μου ξεκίνησε την λασποθεραπεία για 20 ημέρες, κάθε μέρα πασαλειβόταν στην πλάτη και για μια ώρα καθόταν στον απογευματινό Ήλιο. 

Από το 2015 μέχρι σήμερα δεν ξανά παραπονέθηκε. Όποιους αντέχει την μυρωδιά της λάσπης (που ουσιαστικά είναι φύκια βρασμένα στο ιώδιο της λιμνοθάλασσας ) ας το δοκιμάσει.

Σας επισυνάπτω μια ερεύνα που δείχνει σοβαρή. Εγώ πάντως εκ της εμπειρίας σας γράφω   

Sicily_Paper_1.pdf

Επεξ/σία από bona
  • Like 3
Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα σας και περαστικά σε όλους.Θέλω να ρωτήσω μηπως εχει κανεις ακουσει την περιπτωση οπου ο μεσοσπονδύλιος δίσκος έχει εξαφανιστεί και οι σπόνδυλοι ακουμπούν μεταξύ τους?

Δημοσ.

Εχει εξαφανιστει,καθ υπερβολη;διοτι αν ισχυει πραγματικα,και δεν εχει κανει χειρουργειο,σημαινει οτι σταδιακα χωνευτικαν κατα τυχη σε βολικη θεση τα νευρα  και δεν παραλυσε καποιο ακρο ή δεν πεθανε στον πονο .με μια λαθος κινηση ομως,ή ενα τυχαιο σπρωξιμο,σκουντια,η μια λακουβα στον δρομο ,ενω ειναι σε οχημα,μπορει να κανει ζημια.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Υπάρχει κάποιος με κήλες στον αυχένα?Έκανα μαγνητική η οποία έδειξε 2 κήλες, η μία λίγο μεγαλούτσικη.Έχω κάποιους πόνος στο αριστερό χέρι που φτάνουν μέχρι τα δάχτυλα.Γνωρίζετε κάποιον καλό γιατρο σπονδυλικής στήλης;Εϊτε θεσσαλονίκη είτε Αθήνα.

Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματι δεν το λέω καθ υπερβολην, ο μεσοσπονδύλιος δίσκος  μεταξύ ο5 και ι1 εχει εξαφανιστει και οι δυο σπονδυλοι ακουμπούν μεταξύ τους.Στην μαγνητική φαίνονται σε καποιες τομές να ακουμπουν και σε καποιες να υπαρχει μια μαυρη λεπτη γραμμη αναμεσά τους(μαλλον υπολειμμα δίσκου)

Επεξ/σία από nickver
Δημοσ.

Καλημέρα και από εμένα προχθές βρήκα το νήμα και το διάβασα είδη όλο.

Εγώ έχω βγάλει τον ώμο μου αρκετές φορές και όποτε κρύωνα λίγο με έπιανε μυήκος πόνος στην πλάτη έβαζα βολταρέν και όλα καλά .

Πριν από εφτά χρόνια μετακόμισα  Ρωσία  και με πήγανε σε έναν χειροπρακτικό (200 χλμ μακριά) με δύο ραντεβού και δεν ξανάνιωσα τον πόνο ποτέ.

Φέτος τον Σεπτέμβριο όπως κατεβαίνω από το γερανό νιώθω ένα γκούπ αλλά δεν έδωσα σημασία, κακός. Το αποτέλεσμα αρχίζει ένα τρελός πόνος στην μέση παίρνω χάπια λίγο μασάζ υποχωρεί για λίγο και επανέρχεται δρυμήτερος με πόνο σε όλο το δεξί πόδι και μούδιασμα  της φτέρνας και το μικρό δαχτυλάκι να μην το νιώθω καθόλου. Οι περισσότεροι καταλαβαίνεται τι εννοώ μέχρι που να θέλω να το κόψω ένα πράγμα. 

Βρίσκω στη περιοχή μου αυτό με το κρεβάτι που σε τραβάει πάω και ταυτόχρονα πάω και βγάζω μαγνητική , τρεις κήλες η μεγαλύτερη 10 χιλ. Συνεχίζω άλλα τρία ραντεβού  στο κρεβάτι αλλά  αντί να βελτιώνομαι γίνομαι χειρότερα ,είμαι δύο μήνες με πόνους.

Οπότε τι να κάνω και εγώ  βάζω την γυναίκα και με πάει 400 χλμ. πήγαινε  έλα  απλά για να κλείσουμε ραντεβού το αποτέλεσμα δύο ραντεβού σε διάστημα δέκα  μερών και ένα μήνα υπομονή τέρμα σχεδόν ο πόνος και το μούδιασμα τελείως. 

Επειδή ήμουν σε χάλια ψυχολογική κατάσταση ( καταλαβαίνετε τι εννοώ) έκανα ένα ταξιδάκι στην Ελλάδα  και όλα σχεδόν τέλεια όταν γύρισα όμως και με το κρύο τα πονάκια αυξήθηκαν  πάλι 400 χλμ να κλείσω ραντεβού ( με τα πολλά παρακάλια μου έδωσε το πρωσόπικο του νούμερο ) αλλά μετά και από το τρίτο ραντεβού όλα τέλια . Είμαι δύο μήνες χωρίς καθόλου πόνους βέβαια δεν είμαι 100% αλλά δεν νομίζω κανείς μας ποτέ να γίνει.

Αυτό που κάνει αυτός είναι να σου κάνει ειδικά τραβήγματα στο τέλος της εκπνοής σου και να βάζει τους σπονδύλους στην θέση τους  ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται κάπως αλλά εγώ πίνω νερό (και όχι μόνο ) στο όνομα του.

Γυμναστική ο βλάκας καθόλου μέχρι σήμερα . Το πρωί όμως έκανα καθίσματα με τεντομένα τα χέρια μπροστά (κατά τα λεγόμενα του είναι ότι καλύτερο) ασκήσεις μακένζι  και αυτήν στα τέσσερα πριν και μετά διατάσεις και για τα επόμενα 10 λεπτά ένιωθα τους μυς να  δουλεύουν .

Συγνώμη για το σεντόνι αλλά ήθελα και εγώ να πω τον πόνο μου.

Στις 3/2/2018 στις 3:39 ΜΜ, nickver είπε

Πραγματι δεν το λέω καθ υπερβολην, ο μεσοσπονδύλιος δίσκος  μεταξύ ο5 και ι1 εχει εξαφανιστει και οι δυο σπονδυλοι ακουμπούν μεταξύ τους.Στην μαγνητική φαίνονται σε καποιες τομές να ακουμπουν και σε καποιες να υπαρχει μια μαυρη λεπτη γραμμη αναμεσά τους(μαλλον υπολειμμα δίσκου)

Έχω έναν γνωστό που το έχει και του είπανε τα ίδια με εσένα  ότι αφού δεν πονάει μπορεί να το αφήσει αλλά είναι πολύ επικίνδυνο  

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στους πονέμενους :D

Φαντάζομαι με τον καιρό αυτό το Σ/Κ περάσαμε όλοι καταπληκτικά έεεεε?

Σήμερα αρχίζω τις φυσικοθεραπείες συντήρησης του εξαμήνου μέση , αυχένα και βάζω και λίγο ώμο γιατι με πονάει απο το κολύμπι. Πέθανα αυτό το 2ημερο απο πόνους και μούδιασμα σε χέρια και πόδια. Σήμερα ευτυχώς πάω καλύτερα , είδωμεν....

Άντε και καλή υπομονή σε όλους

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, palasd είπε

Μια ερώτηση που ξέχασα να κάνω το κολύμπι και σε πισίνα ή μόνο θάλασσα 

Εγώ σε πισίνα κάνω εδώ και 4 χρόνια και η κατάστασή μου έχει βελτιωθεί σε τεράστιο βαθμό (+ ότι έχω φτιάξει αντοχές και δεν αρρωσταίνω πλέον :D )

Δημοσ.
Μόλις τώρα, palasd είπε

Καλημέρα και από εμένα προχθές βρήκα το νήμα και το διάβασα είδη όλο.

Εγώ έχω βγάλει τον ώμο μου αρκετές φορές και όποτε κρύωνα λίγο με έπιανε μυήκος πόνος στην πλάτη έβαζα βολταρέν και όλα καλά .

Πριν από εφτά χρόνια μετακόμισα  Ρωσία  και με πήγανε σε έναν χειροπρακτικό (200 χλμ μακριά) με δύο ραντεβού και δεν ξανάνιωσα τον πόνο ποτέ.

Φέτος τον Σεπτέμβριο όπως κατεβαίνω από το γερανό νιώθω ένα γκούπ αλλά δεν έδωσα σημασία, κακός. Το αποτέλεσμα αρχίζει ένα τρελός πόνος στην μέση παίρνω χάπια λίγο μασάζ υποχωρεί για λίγο και επανέρχεται δρυμήτερος με πόνο σε όλο το δεξί πόδι και μούδιασμα  της φτέρνας και το μικρό δαχτυλάκι να μην το νιώθω καθόλου. Οι περισσότεροι καταλαβαίνεται τι εννοώ μέχρι που να θέλω να το κόψω ένα πράγμα. 

Βρίσκω στη περιοχή μου αυτό με το κρεβάτι που σε τραβάει πάω και ταυτόχρονα πάω και βγάζω μαγνητική , τρεις κήλες η μεγαλύτερη 10 χιλ. Συνεχίζω άλλα τρία ραντεβού  στο κρεβάτι αλλά  αντί να βελτιώνομαι γίνομαι χειρότερα ,είμαι δύο μήνες με πόνους.

Οπότε τι να κάνω και εγώ  βάζω την γυναίκα και με πάει 400 χλμ. πήγαινε  έλα  απλά για να κλείσουμε ραντεβού το αποτέλεσμα δύο ραντεβού σε διάστημα δέκα  μερών και ένα μήνα υπομονή τέρμα σχεδόν ο πόνος και το μούδιασμα τελείως. 

Επειδή ήμουν σε χάλια ψυχολογική κατάσταση ( καταλαβαίνετε τι εννοώ) έκανα ένα ταξιδάκι στην Ελλάδα  και όλα σχεδόν τέλεια όταν γύρισα όμως και με το κρύο τα πονάκια αυξήθηκαν  πάλι 400 χλμ να κλείσω ραντεβού ( με τα πολλά παρακάλια μου έδωσε το πρωσόπικο του νούμερο ) αλλά μετά και από το τρίτο ραντεβού όλα τέλια . Είμαι δύο μήνες χωρίς καθόλου πόνους βέβαια δεν είμαι 100% αλλά δεν νομίζω κανείς μας ποτέ να γίνει.

Αυτό που κάνει αυτός είναι να σου κάνει ειδικά τραβήγματα στο τέλος της εκπνοής σου και να βάζει τους σπονδύλους στην θέση τους  ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται κάπως αλλά εγώ πίνω νερό (και όχι μόνο ) στο όνομα του.

Γυμναστική ο βλάκας καθόλου μέχρι σήμερα . Το πρωί όμως έκανα καθίσματα με τεντομένα τα χέρια μπροστά (κατά τα λεγόμενα του είναι ότι καλύτερο) ασκήσεις μακένζι  και αυτήν στα τέσσερα πριν και μετά διατάσεις και για τα επόμενα 10 λεπτά ένιωθα τους μυς να  δουλεύουν .

Συγνώμη για το σεντόνι αλλά ήθελα και εγώ να πω τον πόνο μου.

Έχω έναν γνωστό που το έχει και του είπανε τα ίδια με εσένα  ότι αφού δεν πονάει μπορεί να το αφήσει αλλά είναι πολύ επικίνδυνο  

Του το ειπαν οι γιατροι του γνωστού σου οτι είναι επικινδυνο? Διοτι εμενα μου είπε ενας γιατρός οτι οταν φτασει οστο με οστο τοτε αρχίζει και κανει αυτοσπονδυλοδεσία.Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια γιαυτό ρωτάω αν έχει κανείς αντιμετωπίσει κατι παρομοιο η ξερει καποιον με κατι παρομοιο.

Δημοσ.

ναι και αυτουνού έχει δέσει μόνο του και ακουμπάει κόκκαλο με κόκκαλο και του είπαν ότι δεν πρέπει να εγχειριστεί αλλα ταυτόχρονα ότι είναι επικίνδυνο να επιδεινωθεί 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...