AlexD1982 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Ειδα διαφορα η αληθεια ειναι αν και δεν το πιστευα μιας και η θεραπεία κραταει 3 λεπτα.χθες γυρισα με το αεροπλάνο κυπρο και μετα απο 1.45 καθιστος σηκωθηκα και δεν ενιωσα αυτον τον πονο στο γλουτο που παταει το νευρο.....ελπιζω να συνεχίσει ετσι μιας και το λειζερ δουλευειε τον χρονο και οχι αμεσα.ξανα ταξιδι 14-1 για 2 συνεδρίες ακομα.αλλος που εκανε λειζερ ειδε βελτίωση και σε ποια συνεδρία?ενημερωνω γιατι τελικα ειμαστε πολυ αυτοι που πονάνε!!!!!!!!!!!!!!
unihorn2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Kαλησπερα. Δυστυχώς τα νέα μου δεν είναι Κ τόσο καλα. Έκανα ηλεκτρομυογραφημα που έδειξε όντως μια χρόνια βλάβη του νευρου. Ο νευροχειρουργος είπε αυτολεξη "δυστυχώς δεν τη γλιτώνεις.. " τέλος Γενάρη μπαίνω για χειρουργείο.Μου είπε ότι ο πόνος θα φύγει σιγά σιγά γιατί το πρόβλημα είναι χρόνιο.Μακάρι να πάνε όλα καλά δε σας κρύβω ότι φοβάμαι πολύ να μη το μετανοιωσω.. Αυτό. Kαλησπερα. Δυστυχώς τα νέα μου δεν είναι Κ τόσο καλα. Έκανα ηλεκτρομυογραφημα που έδειξε όντως μια χρόνια βλάβη του νευρου. Ο νευροχειρουργος είπε αυτολεξη "δυστυχώς δεν τη γλιτώνεις.. " τέλος Γενάρη μπαίνω για χειρουργείο.Μου είπε ότι ο πόνος θα φύγει σιγά σιγά γιατί το πρόβλημα είναι χρόνιο.Μακάρι να πάνε όλα καλά δε σας κρύβω ότι φοβάμαι πολύ να μη το μετανοιωσω.. Αυτό.
κρεβατομενος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 unihorn2017 τελευταια αν δεν κανω λαθος εγραψες οτι εχει μικρυνει η κηλη. Αλλαξε κατι και πηγες για ηλεκτρομυογραφημα;
unihorn2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δεν άλλαξε κάτι άλλα δεν άλλαξε και ο πόνος. Πόναω Κ δεν έχω δει καλυτευρευση από Σεπτέμβρη που πηγαινω Κ ανελλιπώς κολυμβητηριο. Πηγαίνοντας στον νευροχειρουργο μου είπε ότι η κηλη έχει μικρυνει Κ με έστειλε για ηλεκτρομυογραφημα για να δούμε αν υπάρχει βλάβη στο νευρο. Κ όντως υπάρχει ενεργή βλάβη. Μου είπε ότι δε θα δω διαφορά αμέσως αλλά σταδιακά.. Φφφφφφφ...
unihorn2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 ενημερωτικα για τους ανθρωπους που αντιμετωπιζουν το προβλημα αυτο,η μανα μου 30 χρονια υπεφερε με ενεσεις φαρμακα κτλ,φτασαμε θεσσαλονικη σε καποιον ρωσσο γιατρο νευρολογο και εκανε 15 συνεδριες ψυχρου λειζερ αλλα αυτο κρατησε για ενα χρονο. πηρε την αποφαση μας συνεστησαν το πανεπιστημιακο νοσσοκομειο ιωαννινων οτι εχει καλους γιατρους,τελικα εκανε επεμβαση (4 ωρες συνολικα μεχρι να επιστρεψει στο δωματιο)3 ωρες χειρουργειο 1 ωρα ανανηψη αν τα λεω σωστα,πονεσε αρκετα 2 μερες αλλα την 3 μερα και μετα νιωθει οτι ειναι 20 χρονων ξανα απο 49 που ειναι σημερα,προσπαθησα να δωσω καποια χρηματα αλλα δεν δεχτηκε ο νευρολογος - ογκολογος,μου ειπε εγω ουτε πηρα ουτε προκειται να παρω χρηματα για να κανω επεμβαση στους ασθενεις,εξυπηρετηση ΑΑΑ γιατροι προσωπικο ,μονο τα καλυτερα εχω να πω,μη φοβηθει κανεις να κανει αυτη την επεμβαση θα μεινουν ολα στο παρελθον πονοι μουδιασματα φαρμακα ενεσεις κτλ 6 μηνες πριν την επεμβαση επαιρνε lonalgal 2 τη μερα + 6 lyrica αλλα πλεον δεν πιανανε ουτε αυτα,μετα την επεμβαση ολα τελος αυτα,το δε lyrica το σταματησε προοδευτικα 1 μηνα πριν την επεμβαση ,αν θελει καποιος ας μου στειλει πμ να δωσω στοιχεια αυτου του εξαιρετικου γιατρου G10 η μαμά σου τι πρόβλημα είχε ακριβώς, ξέρεις ?τώρα είπες είναι οκ ?
κρεβατομενος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ 5
patpatpatpat Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Στις 21/12/2017 στις 11:33 ΜΜ, unihorn2017 είπε Δεν άλλαξε κάτι άλλα δεν άλλαξε και ο πόνος. Πόναω Κ δεν έχω δει καλυτευρευση από Σεπτέμβρη που πηγαινω Κ ανελλιπώς κολυμβητηριο. Πηγαίνοντας στον νευροχειρουργο μου είπε ότι η κηλη έχει μικρυνει Κ με έστειλε για ηλεκτρομυογραφημα για να δούμε αν υπάρχει βλάβη στο νευρο. Κ όντως υπάρχει ενεργή βλάβη. Μου είπε ότι δε θα δω διαφορά αμέσως αλλά σταδιακά.. Φφφφφφφ... Φιλε μου το κολυμβητηριο απο μονο του δεν λεει τπτ. Πολλες διατασεις εκανες? Γιατι αν εχεις σφιχτους και συσπασμενους τους μυς της πλατης, της μεσης και τους οπισθιους μηριαιους (που μαλλον θα ειναι) τοτε με το κολυμβητηριο μαλλον τα εκανες χειροτερα τα πραγματα! Ειναι φοβερα σημαντικο να χαλαρωσουν αυτοι οι μυς. Εχει σωθει κοσμος με πολυ σοβαρα προβληματα απλα χαλαρωνωντας αυτους τους μυς και αφηνοντας τους σπονδυλους ελευθερους να παρουν τη φυσικη τους θεση και τις κηλες να "μαζεψουν"! 1
lia.james Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Στις 10/1/2018 στις 9:08 ΜΜ, patpatpatpat είπε Φιλε μου το κολυμβητηριο απο μονο του δεν λεει τπτ. Πολλες διατασεις εκανες? Γιατι αν εχεις σφιχτους και συσπασμενους τους μυς της πλατης, της μεσης και τους οπισθιους μηριαιους (που μαλλον θα ειναι) τοτε με το κολυμβητηριο μαλλον τα εκανες χειροτερα τα πραγματα! Ειναι φοβερα σημαντικο να χαλαρωσουν αυτοι οι μυς. Εχει σωθει κοσμος με πολυ σοβαρα προβληματα απλα χαλαρωνωντας αυτους τους μυς και αφηνοντας τους σπονδυλους ελευθερους να παρουν τη φυσικη τους θεση και τις κηλες να "μαζεψουν"! Καλημέρα σε όλους! Κι εγώ παθών... Έχεις βρει κάτι στο Internet σχετικά με τις σωστές διατασεις των μυών που αναφέρεις? Ευχαριστω
Nintendo1889 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν. Μετά από 1.5 χρόνο ταλαιπωρία από 3ς προβολές δίσκου, 2 στην πλάτη και μια στην μεση έχω αναρωσει σχεδόν100% Το πρόγραμμα το άλλαξα πολλές φορές από μονος μου γιατί έβλεπα ότι κάποιες διστάσεις με κάνανε χειρότερα. Αυτά που εφαρμοσα και προτείνω είναι : 1.Αποφιγη άρσης βάρους και όταν γινότανε πάντα ήταν με λυγισμένα πόδια και κοντά στο σώμα το αντικείμενο. 2 Χρήση μαξιλαριου μέσης πάντα όταν είμαι καθιστός και κάθε μισάωρο σήκωμα και τέντωμα. Στον ύπνο πάντα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια και στα χέρια ξαπλωμένος πλάγια. 3 Κατανάλωση αρκετού νερού καθημερινά, φρούτα και αποφιγη όλων των junk food. 4. Καθημερινά περπάτημα 25 με 30 λεπτά με ίσιο το σώμα 3 σετ από 10 επαναλήψεις την ισομετρικη άσκηση που γίνετε στα 4ρα και κρέμασμα από μπάρα κάνα 2 φορές την μέρα από 20 δευτερόλεπτα. Ελπίζω να μην με ξαναενοχλήσουν, δεν έχω γίνει Ραμπο, πάντα κάθε κίνηση μου είναι προσεχτική και είμαι μια χαρά. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από Nintendo1889 1 1
Lelouch Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα παιδιά, έχω ένα θέμα με την πλάτη μου. Θα πάω σε γιατρό κάποια στιγμή απλά θέλω να δω αν έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα. Γενικά μου πονάει όταν ξαπλώνω ένα σημείο κάπου στο μεσαίο ύψος της πλάτης. Είναι μια περιοχή πάνω από τη μέση αλλά κάτω από τον ώμο τώρα με ένα googling φανταστείτε την περιοχή του πλατή ραχιαίου μυ προς την σπονδυλική στήλη. Τέλος πάντων το παράξενο και αυτό που θέλω να σχολιάσετε είναι ότι όπως ειπα μου πονάει όταν ξαπλώνω ή όταν στρίβω το σώμα μου, κυρίως όταν ξαπλώνω όμως. Παλιά γινόταν όταν ξάπλωνα πχ στο πάτωμα αλλά τώρα και στο κρεβάτι που είναι πιο μαλακά μου πονάει. Όρθιος δεν μου πονάει. Πχ πλέον κοιλιακούς δεν μπορώ να κάνω γιατί πονάει άπειρα η κίνηση όταν εκείνη η περιοχή σηκώνεται και όταν ακουμπάει στο έδαφος. Έχω χρόνια θέμα με εκείνο το σημείο (είχα πάει πρόπερσι νομίζω για ακτινογραφίες και μου είπαν δεν έχω κάτι και είναι μυοσκελετικό και θα περάσει από μόνο του). Όμως πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως θα πάω πάλι σε κανέναν ορθοπεδικό.
lia.james Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Nintendo1889 είπε Λοιπόν. Μετά από 1.5 χρόνο ταλαιπωρία από 3ς προβολές δίσκου, 2 στην πλάτη και μια στην μεση έχω αναρωσει σχεδόν100% Το πρόγραμμα το άλλαξα πολλές φορές από μονος μου γιατί έβλεπα ότι κάποιες διστάσεις με κάνανε χειρότερα. Αυτά που εφαρμοσα και προτείνω είναι : 1.Αποφιγη άρσης βάρους και όταν γινότανε πάντα ήταν με λυγισμένα πόδια και κοντά στο σώμα το αντικείμενο. 2 Χρήση μαξιλαριου μέσης πάντα όταν είμαι καθιστός και κάθε μισάωρο σήκωμα και τέντωμα. Στον ύπνο πάντα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια και στα χέρια ξαπλωμένος πλάγια. 3 Κατανάλωση αρκετού νερού καθημερινά, φρούτα και αποφιγη όλων των junk food. 4. Καθημερινά περπάτημα 25 με 30 λεπτά με ίσιο το σώμα 3 σετ από 10 επαναλήψεις την ισομετρικη άσκηση που γίνετε στα 4ρα και κρέμασμα από μπάρα κάνα 2 φορές την μέρα από 20 δευτερόλεπτα. Ελπίζω να μην με ξαναενοχλήσουν, δεν έχω γίνει Ραμπο, πάντα κάθε κίνηση μου είναι προσεχτική και είμαι μια χαρά. Ευχαριστω πολυ για την γρήγορη απάντηση. Εύχομαι να συνεχίσεις έτσι και να μην ξαναπονεσεις. Όσο για το 4 εννοείς αυτή που κάθεσαι στα 4ερα και σηκώνεις δεξί χέρι αριστερό πόδι και το αντίστροφο?
Nintendo1889 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι ναι ακριβός αυτή. Όλες η υπόλοιπες της οποίες της παρουσιάζουν σαν κατάλληλες και περιλαμβάνουν λυγισμα την σπονδυλικής στήλης προς τα πίσω με κάνανε χειρότερα. Επίσης θελω να πω ότι έχω πάει σε 4 ορθοπεδικους και μια φορά ένας μου είπε.. Έχουν πρόβλημα με την μέση τους και περπατάναι τεράστιες αποστάσεις. Ποιος είπε ότι το πολύ περπάτημα κανει καλό; Έτσι εφάρμοσα αυτό το πολύ 30 λεπτά περπάτημα και είδα ότι ένιωθα καλύτερα στο τέλος. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από Nintendo1889
lia.james Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Ωραία, ευχαριστώ. Κι εγώ πάντως με προβολή είμαι στον Ο5-Ι1 και μετά από 2.5 μηνες με πόνους χάπια ενέσεις, τώρα την τελευταία εβδομάδα συνέρχομαι και περπατάω κι εγώ. Προσπαθώ και το πρωί και το απόγευμα περίπου από μισή ώρα.
patpatpatpat Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, lia.james είπε Καλημέρα σε όλους! Κι εγώ παθών... Έχεις βρει κάτι στο Internet σχετικά με τις σωστές διατασεις των μυών που αναφέρεις? Ευχαριστω Προσωπικα εχω κανει χειρουργειο στη μεση κ εχω ακομα 2 κηλες. Γενικα ημουν καλα με μερικα προβληματακια ομως. Λογικο ισως. Εδω κ περιπου εξι μηνες κανω μερικες διατασεις κ ασκησεις απο τη μεθοδο Μεζιερ (στο net/ youtube τις βρηκα, ψαξτε κ διαβαστε λιγο) και εχω δει πραγματικα παρα πολυ μεγαλη βελτιωση στο σωμα μου γενικα. Μεχρι κ απο τους πονους της πλατης κ του αυχενα λογω σκολιωσης απαλαχτηκα που τους εχω απο παιδι!!!!! Βλεπω στο καθρεφτη το σωμα μου (ωμους, λεκανη) καθως κρυβω και εχει ισιωσει τουλαχιστον κατα 60-70% ενω οι γιατροι μου ελεγαν οτι μετα τα 18 μενει ετσι. Δεν εχω κατι να αλλο να γραψω, δοκιμαστε αυτη τη μεθοδο για 2-3 μηνες, μερα παρα μερα κ θα με θυμηθειτε.
lia.james Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, patpatpatpat είπε Προσωπικα εχω κανει χειρουργειο στη μεση κ εχω ακομα 2 κηλες. Γενικα ημουν καλα με μερικα προβληματακια ομως. Λογικο ισως. Εδω κ περιπου εξι μηνες κανω μερικες διατασεις κ ασκησεις απο τη μεθοδο Μεζιερ (στο net/ youtube τις βρηκα, ψαξτε κ διαβαστε λιγο) και εχω δει πραγματικα παρα πολυ μεγαλη βελτιωση στο σωμα μου γενικα. Μεχρι κ απο τους πονους της πλατης κ του αυχενα λογω σκολιωσης απαλαχτηκα που τους εχω απο παιδι!!!!! Βλεπω στο καθρεφτη το σωμα μου (ωμους, λεκανη) καθως κρυβω και εχει ισιωσει τουλαχιστον κατα 60-70% ενω οι γιατροι μου ελεγαν οτι μετα τα 18 μενει ετσι. Δεν εχω κατι να αλλο να γραψω, δοκιμαστε αυτη τη μεθοδο για 2-3 μηνες, μερα παρα μερα κ θα με θυμηθειτε. Ευχαριστω πολυ για την απάντηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις