Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα. Περασαν δεκατρεις μηνες και η δισκοκηλη ακομη μου δισκολευει τη ζωη. Δεν μπορω να καθισω για πανω απο μιση ωρα σε καρεκλα, ουτε να ταξιδεψω με το αυτοκινητο. Περπαταω μιση με μια ωρα την ημερα. ΣΕ καθε βημα που κανω ακουω θορυβους απο τη μεση μου σαν να τριβονται οι σπονδυλοι μεταξυ τους Ευτυχως οταν ξαπλωνω δεν ποναω. ΟΙ γιατροι λενε να μη δινω σημασια στους θορυβους που ακουω απο τη μεση. Σε ορθοπαιδικο που πηγα προχθες μου ειπε πως αν εβλεπε μονο την μαγνητικη θα ελεγε  κατευθειαν χειρουργειο τα συμπτωματα μου ομως πλεον δεν το επιβαλουν. Εχω παει εννια φορες στο χειμωνιδη καθε φορα που πηγαινω για δυο με τρεις μερες ειμαι αρκετα καλυτερα μετα  η κατασταση χειροτερευει οχι ομως τοσο οσο πριν την επισκεψει στο χειμωνιδη. Κατι κανει η μεθοδος του. Δεν κανει σε κανενα πανω απο δεκα φορες λειζερ ασχετα αν ακομη πονας. θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει και αλλος με δισκοκηλη που ακουει τη μεση του να τριζει και τη του ειπαν οι γιατροι. Περαστικα σε ολους.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημερα. Περασαν δεκατρεις μηνες και η δισκοκηλη ακομη μου δισκολευει τη ζωη. Δεν μπορω να καθισω για πανω απο μιση ωρα σε καρεκλα, ουτε να ταξιδεψω με το αυτοκινητο. Περπαταω μιση με μια ωρα την ημερα. ΣΕ καθε βημα που κανω ακουω θορυβους απο τη μεση μου σαν να τριβονται οι σπονδυλοι μεταξυ τους Ευτυχως οταν ξαπλωνω δεν ποναω. ΟΙ γιατροι λενε να μη δινω σημασια στους θορυβους που ακουω απο τη μεση. Σε ορθοπαιδικο που πηγα προχθες μου ειπε πως αν εβλεπε μονο την μαγνητικη θα ελεγε  κατευθειαν χειρουργειο τα συμπτωματα μου ομως πλεον δεν το επιβαλουν. Εχω παει εννια φορες στο χειμωνιδη καθε φορα που πηγαινω για δυο με τρεις μερες ειμαι αρκετα καλυτερα μετα  η κατασταση χειροτερευει οχι ομως τοσο οσο πριν την επισκεψει στο χειμωνιδη. Κατι κανει η μεθοδος του. Δεν κανει σε κανενα πανω απο δεκα φορες λειζερ ασχετα αν ακομη πονας. θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει και αλλος με δισκοκηλη που ακουει τη μεση του να τριζει και τη του ειπαν οι γιατροι. Περαστικα σε ολους.

Καλησπέρα, ναι, τρίζει και η δική μου, όμως έχω σίδερα μέσα  :P

Αρχισε να τρίζει που λες πολύ όταν μολις ξεκίνησα γυμναστήριο, ήταν σαν τραίνο με σκουριασμένη μηχανή λολ, Γίνεται καλύτερα με την κίνηση και με την γυμναστική πάντως

Δημοσ.

Εγω αυριο φευγω να ερθω Θεσσαλονίκη απο Κύπρο στον χειμωνιδη για να κανω 3 συνεδρίες αλλα πες μου κατι μου ειπε τρεις πρωτες να δουμε πως θα ανταποκριθω και μετα καθε μηνα μια ισχυει κατι τετοιο εσυ καθε ποτε εκανες αυτες τις 9?.Ειναι η τελευταία μου ελπιδα πριν το χειρουργείο που εχω αποφασίσει να κανω αν δεν γινει τιποτα ουτε τωρα.Οταν λες οτι πονας που πονα παταει νευρο η οχι.Αν δεν σου περασε ουτε με το λειζερ μην το αναβαλεις αλλο πήγαινε να βρεις την υγεια σου.Εγω ποναω 4-5 χρονια ολη μερα και ολο χειρότερο γινετε και 5 μηνες τωρα ουτε δουλειά δεν μπορω να παω και εχω γυρισει και ολες τις ειδικότητες οσο για τους θορύβους λογικο ειναι αλλα να ξερεις οτι και εμενα η μαγνητική δεν δείχνει κατι τρομερο αλλα πι πονοι ειναι αφόρητοι και οπως λες ουτε καθιστός ούτε ταξιδι ουτε πολλα ....Παντως για τα Γιαννενα που εγραψε ο φιλος εψαξα και εμαθα πολυ καλα πραγματα.Περαστικα σε ολους αν και μαλλον παω για ακομα μια φορα για πέταμα χρηματων αλλα δεν πειραζει θα δω την Θεσσαλονίκη για πρωτη φορα και θα γνωρισω τις ομορφιες της και σαν Αθηναίος θα εχω επιτελους μετρο σύγκρισης...

Δημοσ.

unihorn2017, Ypatia και AlexD1982 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. ΑlexD1982 οντως η θεραπεια του πραγματοποιειται σε ελαχιστω χρονο τοσο που πιστευεις οτι σε κοροϊδεύει. Σιγουρα ομως εκει θα συνάντησες και αλλους που ειναι ικανοποιειμένοι. Σε εμενα η πρώτη επισκεψη δεν ειχε κανενα αποτελεσμα. Απο τη δευτερη επισκεψη αυξησε την ενταση και ειχα διαφορα. Αρχισα τις επισκεψεις τον Απριλιο και τελειωνω στις 13 Δεκεμβριου. Σου ευχομε να γινεις γρηγορα καλα.    

Δημοσ.

Παιδια σας ευχομαι περαστικά και να γίνετε ξανά γεροί και δυνατοι χωρίς πόνους.Εγώ σας εχω γραψει την ιστορία μου.Εκανα εγχειρηση και έγινα πολύ χειρότερα απο οτι ημουν πριν.

Δημοσ.

Χαιρεται. Ήμουν ένας από τους συμμετέχοντες στο αρχικό θέμα, με πόνους στη μέση και στο αριστερό πόδι από το 2012, σε επιπεδο παράλυσης. 

Δεν έκανα εγχείριση, αλλά ένεσεις και 30 φυσιοθεραπείες, τις ασκήσεις των οποίων τις συνέχισα μόνος μου, όπως κι άρχισα να γυμνάζομαι τακτικα. Πια δε νιώθω πόνο, αλλά υπάρχουν κινήσεις που δεν μπορώ να κάνω (ουσιαστικά έχω χάσει την οποια ελαστικότητα είχα), πχ γονατίζω για να δέσω τα κορδόνια μου. 

• Like 2
Δημοσ.

Πoιο μνμ ειναι η ιστορια σου φιλε nickver? Tι δεν πηγε καλα κ εγινες χειροτερα?

Απο την σελίδα 48 εχω αρχίσει και γραφω την ιστορία μου.Ο ένας γιατρός(ορθοπαιδικός)  με εβρισκε του θανατά. Ο νευροχειρούργος που με εγχειρησε με βρήκε πιο καλά και απο καλά.Οταν ξαναπήγα στον πρωτο γιατρό (τον ορθοπαιδικό) μου είπε οτι οι δυο σπόνδυλοι κανουν αυτοσπονδυλοδεσία και να μην παω σε κανεναν γιατρρό γιατί μπορεί να με παρασύρουν σε θεραπείες που να με κανουν πολύ χειρότερα.Μονο αν νοιωσω πονο σαν καψιμο,ρευμα,ή μυρμηγκίασμα να ξαναπάω..Παντως τον τελευταιο μήνα νοιώθω πολύ καλά δεν έχω πονους παρα μονο πολύ σποραδικά και σκέφτομαι μήπως ο γιατρός έχει δίκιο, εχουν δηλαδή δεσει οι σπονδυλοι και εχει σταθεροποιηθεί η σπονδυλική στηλη.Μακάρι να είναι έτσι.Ο χρόνος θα δείξει.

• Like 2
Δημοσ.

Χαιρεται. Ήμουν ένας από τους συμμετέχοντες στο αρχικό θέμα, με πόνους στη μέση και στο αριστερό πόδι από το 2012, σε επιπεδο παράλυσης.

Δεν έκανα εγχείριση, αλλά ένεσεις και 30 φυσιοθεραπείες, τις ασκήσεις των οποίων τις συνέχισα μόνος μου, όπως κι άρχισα να γυμνάζομαι τακτικα. Πια δε νιώθω πόνο, αλλά υπάρχουν κινήσεις που δεν μπορώ να κάνω (ουσιαστικά έχω χάσει την οποια ελαστικότητα είχα), πχ γονατίζω για να δέσω τα κορδόνια μου.

Καλημέρα! Μπράβο (υποθέτω), να ακούμε και καμιά ιστορία με καλό τέλος. Πες μου σε παρακαλώ, σου είπε κανένας ιατρός τη διάγνωση; Γιατί από ότι καταλαβαίνω δεν το κάνουν
Δημοσ.

Απο την σελίδα 48 εχω αρχίσει και γραφω την ιστορία μου.Ο ένας γιατρός(ορθοπαιδικός)  με εβρισκε του θανατά. Ο νευροχειρούργος που με εγχειρησε με βρήκε πιο καλά και απο καλά.Οταν ξαναπήγα στον πρωτο γιατρό (τον ορθοπαιδικό) μου είπε οτι οι δυο σπόνδυλοι κανουν αυτοσπονδυλοδεσία και να μην παω σε κανεναν γιατρρό γιατί μπορεί να με παρασύρουν σε θεραπείες που να με κανουν πολύ χειρότερα.Μονο αν νοιωσω πονο σαν καψιμο,ρευμα,ή μυρμηγκίασμα να ξαναπάω..Παντως τον τελευταιο μήνα νοιώθω πολύ καλά δεν έχω πονους παρα μονο πολύ σποραδικά και σκέφτομαι μήπως ο γιατρός έχει δίκιο, εχουν δηλαδή δεσει οι σπονδυλοι και εχει σταθεροποιηθεί η σπονδυλική στηλη.Μακάρι να είναι έτσι.Ο χρόνος θα δείξει.

Οκ. Σιγουρα για ολους μας ο χρονος θα δειξει! Να εισαι καλα ευχομαι κ ολοι οσοι ταλαιπωρουνται με τετοια θεματα.

Δημοσ.

"Εσείς την ιστορία μου τη ξέρετε"που λέει κι ο Πάριος. Εκλεισα ένα χρόνο απο δισκοκηλη.Εφιαλτική περίοδος. Τωρα σχεδόν πετάω. Μία τρέξιμο και μια μπάνιο. Στη θάλασσα! Οχι πισίνα, καμία σχέση.Ανατρέξτε στο ιστορικό μου να μην επαναλαμβάνομαι και πραγματικά πέρυσι έψαχνα χριστούγεννα εισητήρια και γιατρό. Τα βρήκα ολα. Μετά ήρθε η επιφοίτηση. Επισκληριδιες, μετα 20 συνεδρίες laser μαλάξεις(στοχευμένα) και ολα τα παραπάνω που περιέγραψα παραπάνω. Βέβαια όλες οι περιπτώσεις ποικίλουν. Τίποτα! Προσευχή και γυμναστική... 

• Like 2
Δημοσ.

Χθες τελείωσα τις 3 πρωτες επισκεψεις.Νομιζω οτι ηδη νιωθω λιγο καλυτερα αλλα θα περιμενω 10-15 μερες να δουλεψει η ενεργεια του λέιζερ οπως μου ειπε.σε 5 βδομαδες θα κανω αλλες 2 και ελπιζω να εχω καλη εξέλιξη.....

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...