AlexD1982 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Γεια σας παιδια.Χρειαζομαι βοηθεια γιατι ειμαι Κυπρο και ειμαι πολυ πολυ άσχημα.Στα γρηγορα Q3-Q4 προβολη δισκου πιεση σε ρίζες.Q4-Q5 προβολη δισκου με δεξιο προσανατολισμό και πιεση ριζας Q5.Τελος Q5-I1προβολη δισκου πιεση ριζα I1 ολα ήπια πιεση.Τα κουβαλαω απο μικρος λογο βαρους αλλα ουσιαστικα πονο μόνιμο εχω τα τελευταια 4 χρονια οπου και εχω παει σε πολλους νευροχειρουργός -χειροπρακτης -ορθοπεδικός χειρουργος χειροπρακτης- φυσικοθεραπευτης-κινησιολογο.Αποτελεσμα πονος μονιμος δεξια πανο απο το οπίσθιο καθε μερα και χειροτερα να κατσω δεν μπορω να περπατήσω ποιά δεν μπορω να σκύψω δεν μπορω μονο ξαπλα.Σε αυτην την κατασταση ουτε για δουλεια δεν μπορω να παω και ψυχολογικά ειμαι χαλια.Υπαρχει καποιος που πηγε σε αυτόν στην Θεσσαλονίκη με το λειζερ και εγινε πραγματικα καλα και ποσο χρειάζεται να εισαι εκει και τι κοστος υπαρχει για αυτο ?τα τελευταια χρονια ειμαι περιπου 78 με 80 κιλα φυσικα και πήγαινα και γυμναστήριο αλλα ποια ουτε αυτο δεν μπορω.Ευχαριστω πολυ
conne Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Γεια σας παιδια.Χρειαζομαι βοηθεια γιατι ειμαι Κυπρο και ειμαι πολυ πολυ άσχημα.Στα γρηγορα Q3-Q4 προβολη δισκου πιεση σε ρίζες.Q4-Q5 προβολη δισκου με δεξιο προσανατολισμό και πιεση ριζας Q5.Τελος Q5-I1προβολη δισκου πιεση ριζα I1 ολα ήπια πιεση.Τα κουβαλαω απο μικρος λογο βαρους αλλα ουσιαστικα πονο μόνιμο εχω τα τελευταια 4 χρονια οπου και εχω παει σε πολλους νευροχειρουργός -χειροπρακτης -ορθοπεδικός χειρουργος χειροπρακτης- φυσικοθεραπευτης-κινησιολογο.Αποτελεσμα πονος μονιμος δεξια πανο απο το οπίσθιο καθε μερα και χειροτερα να κατσω δεν μπορω να περπατήσω ποιά δεν μπορω να σκύψω δεν μπορω μονο ξαπλα.Σε αυτην την κατασταση ουτε για δουλεια δεν μπορω να παω και ψυχολογικά ειμαι χαλια.Υπαρχει καποιος που πηγε σε αυτόν στην Θεσσαλονίκη με το λειζερ και εγινε πραγματικα καλα και ποσο χρειάζεται να εισαι εκει και τι κοστος υπαρχει για αυτο ?τα τελευταια χρονια ειμαι περιπου 78 με 80 κιλα φυσικα και πήγαινα και γυμναστήριο αλλα ποια ουτε αυτο δεν μπορω.Ευχαριστω πολυ Το ίδιο και εγώ φίλε μου και κάνω θεραπεία με ψυχρό λαζερ.8 συνεδρίες των 25 λεπτών ,μόλις τελείωσα την δεύτερη.Ακομα δεν είδα διαφορά αλλά απο την 5η και μετά μου είπαν θα δω αποτέλεσμα.Θα ενημερώνω για τυχών αποτελέσματα.Μπορω να περπατήσω αλλά έχω πόνο στον αριστερό πόδι και γάμπα. 1
AlexD1982 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Καθε ποτε πας για να κανεις?Ευχομαι να δουλέψει και να γινεις καλα.Κρατα μας ενήμερους Ισχύει οτι θα λειπει αυτος μεχρι Απριλιο και τα κανει καποια κυρια Άννα?
conne Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Καθε ποτε πας για να κανεις?Ευχομαι να δουλέψει και να γινεις καλα.Κρατα μας ενήμερους Ισχύει οτι θα λειπει αυτος μεχρι Απριλιο και τα κανει καποια κυρια Άννα? Δυο φορές την εβδομάδα,Δευτέρα-Παρασκευή. 1
AlexD1982 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δυο λυσεις εχω η αυτός η χειρουργείο.Εστειλα την μαγνητική και περιμένω
AlexD1982 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Εκλεισα ραντεβου για 30/11 θα φυγω απο Κύπρο για να ερθω και θα κανω τις πρωτες 3 συνεδριες σε μια εβδομαδα και ελπιζω να ειμαι επιτελους τυχερός και να δουλεψει δεν υπαρχει αλλο που εχει κανει ολοκληρομενη θεραπείας με αποτελεσματα???Εχει κανει κανεις ενδοσκοπική δισκεκτομή????
unihorn2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Αγαπητή μου δεν έχεις τίποτα..Εχεις θεραπευτει .Ξεχασε τα όλα και προχωρα μπροστα πλεον.Απλά να προσεχεις. Nickver, ειλικρινά το πιστεύω ότι έχει θεραπευτει η κηλη μου,αλλά για κάποιο λόγο ο πόνος είναι εκεί, ίδιος. Και επίσης νοιώθω πολύ διαφορετικά τη δεξιά μου μεριά απ την αριστερή. Τι να αυτό ? Τεσπα, να δούμε τι θα μου πει Κ ο φυσιατρος. Εκλεισα ραντεβου για 30/11 θα φυγω απο Κύπρο για να ερθω και θα κανω τις πρωτες 3 συνεδριες σε μια εβδομαδα και ελπιζω να ειμαι επιτελους τυχερός και να δουλεψει δεν υπαρχει αλλο που εχει κανει ολοκληρομενη θεραπείας με αποτελεσματα???Εχει κανει κανεις ενδοσκοπική δισκεκτομή???? Αlex, Μακάρι να βοηθηθεις.Περιμένουμε τα νέα σου. 1
AlexD1982 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Unicorn Εγω ειμαι 4 + χρονια με πονους ολοι μερα και αντεχω ακομα... Αν δεν βλεπεις βελτίωση αλλαξε γιατρό!Τον πονο σου δεν μπορει να τον καταλάβει κανεις αν δεν τον εχει ζήσει.Οπως την περιοδο τον γυναικών δεν την καταλαβαίνει κανενας ανδρα.Να φοβάσαι ότι δεν μπορεις να νιωσεις να δεις να ακουσεις.....Βρες αυτον που θα σε κάνει να νιώσεις οτι θα σε κανει καλα.Μολις κανω τις πρωτες θεραπείες με το λέιζερ θα σσς πω και ελπίζω να μην πεταξω για ακομα μια φορα τα λεφτα μου αλλα πανω απο ολα τις ελπιδες μου...
G1O Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 ενημερωτικα για τους ανθρωπους που αντιμετωπιζουν το προβλημα αυτο,η μανα μου 30 χρονια υπεφερε με ενεσεις φαρμακα κτλ,φτασαμε θεσσαλονικη σε καποιον ρωσσο γιατρο νευρολογο και εκανε 15 συνεδριες ψυχρου λειζερ αλλα αυτο κρατησε για ενα χρονο. πηρε την αποφαση μας συνεστησαν το πανεπιστημιακο νοσσοκομειο ιωαννινων οτι εχει καλους γιατρους,τελικα εκανε επεμβαση (4 ωρες συνολικα μεχρι να επιστρεψει στο δωματιο)3 ωρες χειρουργειο 1 ωρα ανανηψη αν τα λεω σωστα,πονεσε αρκετα 2 μερες αλλα την 3 μερα και μετα νιωθει οτι ειναι 20 χρονων ξανα απο 49 που ειναι σημερα,προσπαθησα να δωσω καποια χρηματα αλλα δεν δεχτηκε ο νευρολογος - ογκολογος,μου ειπε εγω ουτε πηρα ουτε προκειται να παρω χρηματα για να κανω επεμβαση στους ασθενεις,εξυπηρετηση ΑΑΑ γιατροι προσωπικο ,μονο τα καλυτερα εχω να πω,μη φοβηθει κανεις να κανει αυτη την επεμβαση θα μεινουν ολα στο παρελθον πονοι μουδιασματα φαρμακα ενεσεις κτλ 6 μηνες πριν την επεμβαση επαιρνε lonalgal 2 τη μερα + 6 lyrica αλλα πλεον δεν πιανανε ουτε αυτα,μετα την επεμβαση ολα τελος αυτα,το δε lyrica το σταματησε προοδευτικα 1 μηνα πριν την επεμβαση ,αν θελει καποιος ας μου στειλει πμ να δωσω στοιχεια αυτου του εξαιρετικου γιατρου 2
unihorn2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Το θέμα είναι ότι ακούμε αυτή την πλευρά G10 αλλά ακούμε και την άλλη πλευρα που έχει πόνους που επανέρχονται, μόνιμες βλάβες, Κ διαφορά να μην τα αναφέρω. Εμένα οι περισσότεροι που έχουν κάνει χειρουργείο, Κ έχω μίλησει έπειτα από κάποια χρόνια ξανακανουν χειρουργείο. Εννοείται πως υπάρχουν και οι περιπτώσεις που αυτή είναι η θεραπεία, Κ μακάρι έτσι να ναι Κ για τη μάμα σου,αλλά το ρισκαρεις ??...
patpatpatpat Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Φιλε unihorn2017 το χειρουργειο ειναι παντα η εσχατη επιλογη! Οταν κινδυνευεις με μονιμη νευρολογικη βλαβη ή οταν εισαι μηνες στο κρεβατι με δυνατους πονους κ εχεις δοκιμασει ολες τις αλλες μεθοδους θεραπειας χωρις αποτελεσμα! Μονο τοτε κανεις χειρουργειο! Δεν εχεις να ρισκαρεις κατι δλδ με την εννοια οτι εχεις ηδη μια τραγικη ποιοτητα ζωης. Μετα το χειρουργειο ομως υπαρχουν σοβαρες πιθανοτητες να επιστρεψεις σε μια κανονικοτητα! Ετσι πρεπει να το βλεπει καποιος!
AlexD1982 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Συμφωνώ απόλυτα το χειρουργείο έρχεται τελευταίο και αφου πραγματικα η ποιότητα ζωης εχει φτασει στο απροχώρητο οπως εγω αλλα παλι θα κανω μια τελευταια προσπάθειας και ας πρεπει να κανω το Κύπρος-θεσσαλονίκη Κολιάτσου-παγκράτι Με χρηματα που δεν μου περισσεύουν αλλα χωρις υγεια δεν εχει δουλεια οποτε κλαψτα....η ελπιδα πεθαίνει τελευταια στην περιπτωση μας....
G1O Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2017 από G1O 3
AlexD1982 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Φιλε G10 τι εκανε η μητερα σου?Σπονδιλοδεσια? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις