linsomniak Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 γεια σας !! θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε...αν εχουν καποιο αρνητικο αποτελεσμα τα μηχανήματα αποσυμπιεσης...καθως μου το προτεινε ενας γιατρος! 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 γεια σας !! θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε...αν εχουν καποιο αρνητικο αποτελεσμα τα μηχανήματα αποσυμπιεσης...καθως μου το προτεινε ενας γιατρος! Λογικά για να στο πρότεινε γιατρός δεν θα έχει κάποια αρνητική επίπτωση στο πρόβλημά σου.
linsomniak Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 το αρνητικό της δικής μου περιπτωσης ειναι οτι δεν εχω μια προβολη αλλα μια κηλη 9 χιλιοστων μετα τη μαγνητικη που εκανα τον ιουνιο....βεβαια μετα απο την επικοινωνια που ειχα με νευροχειρουργο μου είπε πως δεν ειμαι περιπτωση χειρουργειου εφ όσων τ ασυμπτωματα μου εχουν υποχωρισει...Ο ορθοπαιδικος μου προτεινε τα μηχανηματα αποσυμπιεσης μαζι φυσικα με μια γενικη ενδυναμωση την οποια θα πρεπει να ακολουθω παντα! απλα θα ηθελα να γνωριζω αν εχει δοκιμασει καποιος αυτα τα μηχανιματα γιατι το να μην αλλαξουν την κατασταση παει και ερχεται ΑΛΛΑ το να τη χειροτερεψουν ειναι αυτο που τρεμω! ευχαριστω εκ των προτέρων για τυχών απαντησεις!! και ευχομαι σε ολους υγεία!!!!
Ypatia Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 γεια σας !! θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε...αν εχουν καποιο αρνητικο αποτελεσμα τα μηχανήματα αποσυμπιεσης...καθως μου το προτεινε ενας γιατρος! είναι αυτό που σε τραβάνε? σαν τη κλίνη του Προκρούστη ένα πράγμα? πάντως μετά από πολύ ψάξιμο και τρέξιμο και διάφορα άλλα, κατάλαβα ένα πράγμα - gym will save us all τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Σε εμένα άρχισαν πάλι πόνοι στην μέση, σχεδόν ίδια περίοδος χρονολογικά με πέρσι που άρχισαν τα πρώτα προβλήματα. Ξεκίνησα την γυμναστική που έκανα τον χειμώνα και την άνοιξη για να προλάβω τα χειρότερα. Υπάρχει μια μικρή αλλά σταθερή βελτίωση κάθε φορά.
nickver Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια καλησπέρα, Μήπως γνωρίζετε αν γίνονται διαδερμικές αναίμακτες σπονδυλοδεσίες σε δημόσια νοσοκομεία?Και αν γίνονται σε ποιά? Τα ιδιωτικά νοσοκομεία που διαφημίζουν τις αναίμακτες διαδερμικές τεχνικές σπονδυλοδεσίας ξέρετε περίπου τι τιμές χρεώνουν? Επίσης παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς αν έχουν καλά αποτελέσματα αλλά και τι επιπλοκές παρουσιάζουν?
nickver Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά βρήκα στο ιντερνετ πως λεγεται η πάθηση μου.Την βρήκα μόνο στα αγγλικά.Λέγεται Isolated Disc Resorption ..Ξερει κανείς πως λέγεται στα ελληνικά?Επίσης έχει ποτέ κάποιος αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο ή ξέρει ανθρωπο με κάτι παρόμοιο? Και πως το αντιμετωπίζει?
nickver Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Ρωτάω στο φόρουμ γιατί οταν ρωτάω γιατρούς δεν θέλουν να μου λένε.Ολοι θέλουν να πας να τους ακουμπήσεις την επίσκεψη να σου γράψουν δύο φαρμακα και να φύγεις.Η απορία μου είναι πως είναι αυτή η πάθηση να ζείς μαζί της?Ειναι δηλαδή σαν την δισκοπάθεια? Σε πιάνει, παίρνεις τα φάρμακα και σε αφήνει? Γιαυτό ρωτάω στο φόρουμ μήπως κάποιος έχει κάποια τέτοια πάθηση και πως ζεί με την πάθηση αυτή? Η μήπως κάποιος γνωρίζει από τον κύκλο του καποιον με τετοια παθηση. Και θα ήθελα αν υπάρχουν τέτοια ατομα με εξαφανισμένους μεσοσπονδύλιους δίσκους (Isolated Disc Resorption είναι στα αγγλικα) να μιλούσαμε λίγο να έπαιρνα λίγο θάρρος.Να εβλεπα την καθημερινοτητα τους ,στο σπίτι, στη δουλειά, στην οικογενεια, κοινωνική ζωή και κοινωνικές υποχρεώσεις.
nickver Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Καταλαβαινετε την κατασταση μου σαν ασθενεις.Ο καθε ασθενης θελει να συζητησει το προβλημα του με αλλους ασθενεις να ανταλλαξει αποψεις να παρει κουραγιο.
Ypatia Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, διάβασε εδώ https://neckandback.com/conditions/isolated-disc-resorption-lumbar-spine-idr/ το άρθρο τα λέει όλα όσα ρωτάς. Τα συμπτώματα διαφέρουν, π.χ. εγώ είχα σπάσει τον δίσκο εντελώς & δεν είχα συμπτώματα. Η θεραπεία ιδία, ενδυνάμωση -> αναλγητικά -> σπονδυλωδεσία Να σε ρωτήσω, εσύ την βρήκες την πάθηση; σε παρακολουθεί νευρο/χ;
GothicCrusader Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 γεια σας !! θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε...αν εχουν καποιο αρνητικο αποτελεσμα τα μηχανήματα αποσυμπιεσης...καθως μου το προτεινε ενας γιατρος! ουφ βρήκα λίγο χρόνο να γράψω. Λοιπόν, τα μηχανήματα αποσυμπίεσης χρησιμοποιούνται πολύ και μέσα και έξω από την Ελλάδα, αλλά με πολύ συζητήσιμα αποτελέσματα. Σε εμένα δεν έκανε καμία διαφορά πάντως, είχα δοκιμάσει triton DTS που υπάρχει σε πολλά φυσικοθεραπευτήρια στην Ελλάδα. Για εμένα θα πρέπει να λάβεις δύο πράγματα υπόψη σου για αυτά τα μηχανήματα: α) σε περίπτωση που πληρώνεις, μην ξοδεύψεις μία περιουσία χωρίς να δεις αντίστοιχα αποτελέσματα. Αν δεν δεις διαφορά (προς το καλύτερο) μέσα 1-2 μήνες (4-8 εβδομάδες), τότε σταμάτησέ το. β) η τράπεζα ανάκλισης δεν έχει ιδιαίτερα αποτελέσματα, δυστυχώς η αποσυμπίεση θέλει αργές κινήσεις και η αναστροφή δεν το πετυχαίνει. Αν κάνεις απότομες κινήσεις τότε ενεργοποιούνται αντανακλαστικά οι μεγάλοι μύες της ΣΣ οπότε δεν έχεις κανένα αποτέλεσμα. Τέλος, κακό να σου κάνει δεν πρόκειται εφόσον μιλάμε για οριζόντια αποσυμπίεση. Αν μιλάς για κατακόρυφη, τότε ναι είναι επικίνδυνη και πρέπει να γίνεται υπό επιτήρηση. 1
Karxasss1984 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα παιδια..εγω εκανα πριν ενα μηνα το λειζερ που παει μια βελονα στο πυρηνα του δισκου και τον εξαχνωνει..δεν ξερω πως λεγεται στα ελληνικα..το εκανα στην Γερμανια..τις πρωτες 10 μερες μετα την επεμβαση πονουσα αρκετα και απελπιστηκα..τωρα μετα απο 25 μερες περιπου ειμαι στο 90% καλυτερα..δεν ποναω σχεδων καθολου μονο μερικες φορες αμα κουραζομαι λιγο νιωθω μια Μικρη ενοχληση κατω στην εξωτερικη μερια τις γαμπας..η επεμβαση ηταν πολυ ευκολη..εγινε με τοπικη αναισθησια και κρατησε 10 λεπτα..αλλα δεν γινεται σε ολες τις κηλες..εγω παντως δοξα το θεο μετα απο πολλους μηνες ειμαι καλα..ποτε δεν πιστευα οτι θα γινω καλα..τωρα θα αρχισω και φυσιοθεραπειες και νομιζω θα τελειωσει αυτο το μαρτυριο..παντως αξιζει να το προσπαθησετε.. 2
ilias8513 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα παιδια..εγω εκανα πριν ενα μηνα το λειζερ που παει μια βελονα στο πυρηνα του δισκου και τον εξαχνωνει..δεν ξερω πως λεγεται στα ελληνικα..το εκανα στην Γερμανια..τις πρωτες 10 μερες μετα την επεμβαση πονουσα αρκετα και απελπιστηκα..τωρα μετα απο 25 μερες περιπου ειμαι στο 90% καλυτερα..δεν ποναω σχεδων καθολου μονο μερικες φορες αμα κουραζομαι λιγο νιωθω μια Μικρη ενοχληση κατω στην εξωτερικη μερια τις γαμπας..η επεμβαση ηταν πολυ ευκολη..εγινε με τοπικη αναισθησια και κρατησε 10 λεπτα..αλλα δεν γινεται σε ολες τις κηλες..εγω παντως δοξα το θεο μετα απο πολλους μηνες ειμαι καλα..ποτε δεν πιστευα οτι θα γινω καλα..τωρα θα αρχισω και φυσιοθεραπειες και νομιζω θα τελειωσει αυτο το μαρτυριο..παντως αξιζει να το προσπαθησετε.. Γνωρίζεις αν την κάνουν και στην Ελλάδα αυτή τη μέθοδο με λέιζερ?
Sofiapas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα.. Διανύω την Τρίτη μέρα μετεγχειριτικης πορείας.... Επιτέλους ήρθε το πολυπόθητο χειρουργείο και αν και έχω ανακουφιστει από τους πόνους έχω ένα έντονο κάψιμο από το γοφο ως το γόνατο και στιγμές στιγμές σαν να με περπατάνε μυρμήγκια. Ο γιατρός μου είπε πως τελικά δεν ήταν κηλη αλλά ουλωδης ιστός όπως ήξερα από την αρχή που είδε τη μαγνητική. Είναι κάτι που παράγει ο οργανισμός μου και θεωρεί πως δε θα ξανά γίνει επειδή το καθάρισε λίγο πιο βαθιά αυτή τη φορά. Δε μου το απέκλεισε όμως οτι δε θα ξανά γίνει. Δε θέλω να σκέφτομαι αρνητικά μου πε πως πήγε καλά Πέμπτη την έκανα μετά από δύο ώρες με σηκωσανε και Παρασκευή πρωί έφυγα...πήρα εξιτηριο... Τα έχουν εξελίξει, ούτε ζώνη χρειάζεται στο πρώτο χειρουργείο φορούσα 2 μήνες μια ζώνη με μπαλενες.... Γενικά είμαι ήρεμη, αν περάσουν και αυτές οι ψιλό ενοχλησεις τότε θα είμαι τέλεια. Θα χρειαστεί και φυσιοθεραπεια για να κινητοποίησω το πόδι γιατί 4 μήνες κουτσαινα από τον πόνο. Αυτά... Εύχομαι υπομονή σε όσους είναι σε αναμονή και καλημέρα ανάρρωση σε όσους απαλαχτηκαν
nickver Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 SofiaPas περαστικά σου και σιδερένια.Απλά να κινείς το νευρο να αποκτήσει ευλιγισία και με τον καιρό τα τραυματα στο νευρο θα επουλωθούν.Ρωτα τον γιατρό σου για περισσότερες πληροφορίες. Υπατία το σαιτ αυτο το έχω δει και απο εκει εμαθα πως λεγεται η παθηση μου.Απλά λέω μήπως βρώ εδώ στην ελλάδα κάποιον που να έχει την ίδια πάθηση να μου πει απο πρώτο χέρι πως το αντιμετωπίζει. Παιδιά για διαδερμική αναίμακτη σπονδυλοδεσία σε δημόσιο νοσοκομείο γνωρίζει κανεις τίποτα? Φίλε karxasss εφαγες τον γαιδαρο μην μένεις στην ουρά.Αφού πέρασε 90% δεν θα κολλήσει στο υπόλοιπο 10%.
Προτεινόμενες αναρτήσεις