Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

fofel σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου !

όσο για τον νευροπονο παιδια συναντήθηκα χθες με τον γιατρό που με χειρουργησε και μου ειπε πως τετοιοι πονοι ειναι πολύ συνηθισμένοι μετα από τέτοια χειρουργείο και ότι ο δικος μου οφείλεται σε τενοντιτιδα που έπαθα λόγω της ασυμμετρης στάσης πριν το χειρουργείο. ... βέβαια αυτό δε φεύγει από μόνο του και χρειαζεται γυμναστικη και ίσως φυσιοθεραπειες με κρουστικο υπέρήχο!

nickver θα σου συνηστουσα να το κοιτάξεις καθώς ο πόνος αυτός δεν υποχωρεί από μόνος του και πολύ μοιάζει πολύ με τον πόνο που προκαλεί η πίεση των νεύρων από τη δισκοκηλη . επιδεινωνεται η καλυτερευει ανάλογα με τον καιρό και την υγρασια... εγώ φοβήθηκα πως δεν πέτυχε το χειρουργείο και η ψυχολογία μου ήταν στα πατώματα αυτό όμως μου έδωσε μια τεράστια ώθηση και αμέσως αμεσως σταματησα να το σκέφτομαι τόσο πολύ που σημαίνει ότι μεγαλο μέρος του πόνου ωφειλεται στην ψυχολογία! !!!

Περαστικά σε όλους σας παιδιά και πάντα μα πάντα προσοχή! !

• Like 1
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να σε σε καλά φίλε μου και ας ελπίσουμε όλοι μας να βρούμε την έξοδο από αυτον τον δραματικό λαβύρινθο είναι μέχρι να βρούμε τον γιατρό μας να μας καθοδήγηση προς στην έξοδο στο φως. . Μέχρι τότε το υποστούμε τις συνεπειες κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε κ προσφέρουμε κρατάμε ψυχολογία και κοιτάμε μπροστά. . υγεία σε όλους! !

και απ ότι κατάλαβα την γυμναστική κ γενικώς την εξάσκηση στις δικές μας περιπτώσεις ακόμη κ σε όλους πρέπει να την φορτωθουμε έφορον ζωής μόνο καλό προσφέρει. . σύμφωνα βέβαια καθοδηγουμενη απ τον γιατρο μας το τι μπορούμε να κάνουμε. .

• Like 4
Δημοσ.

fofel σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου !

όσο για τον νευροπονο παιδια συναντήθηκα χθες με τον γιατρό που με χειρουργησε και μου ειπε πως τετοιοι πονοι ειναι πολύ συνηθισμένοι μετα από τέτοια χειρουργείο 

τι μου θυμίζεις... τα πρωινά ξυπνήματα δίπλα στις παγοκύστες XD

Υπατία σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.Απλα εμένα με πήρε αποκατω αλλα θα το παλεψω οσο καιρό και αν μου παρει να το ξεπερασω.Ακολουθώ τα λόγια σας παιδιά.Θετική σκεψη.Αν σκεφτόμαστε αυτα που εγιναν και στεναχωριόμαστε τότε πως θα παλεψουμε  αυτα που ερχονται?Εχετε δίκιο.

όλους μας παίρνει από κάτω ώρες ώρες, και είναι φυσικό. μην πολυπιέζεις τον εαυτό σου, είναι ένα κομμάτι της ιστορίας σου - πως να το κάνουμε. απλά φρόντισε να μην μείνεις σε αυτή τη φάση, μόνο αυτό ;)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για το κουραγιο που μου δίνεται.Εκεινο που με τρομαζει και με στεναχωρεί είναι στην μαγνητική που ο δίσκος ο ο5-ι1 είναι παρα πολύ στενεμενος.Οι σπόνδυλοι σχεδόν ακουμπούν μεταξύ τους.Ο νευροχειρούργος  μου είπε οτι αφου το καναλι με τα νευρα είναι καθαρό δεν υπαρχουν κήλες να προεξεχουν ,δεν εχω προβλημα..Ο ορθοπαιδικός παλι μου είπε οτι εχω αλλοιώσεις μοντικ 1 προς 2 (αλλοιωσεις επιφυσιακων πλακων) εξαιτίας της υπερβολικης  στενωσης και οτι θα χρειαστεί καποια στιγμή σπονδυλοδεσία.Ποιόν να πιστεψω και εγώ?Εχετε δει κατι παρόμοιο?δηλαδή καποιον νεο ανθρωπο με  μεσοσπονδυλιο διαστημα στο οποίο οι σπονδυλοι να ακουμπούν? και τι προβληματα έχει αυτός που εχει ένα τετοιο προβλημα?Εμενα τα συμπτωματα μου είναι πόνος στο δεξί γλουτό (μονο στο δεξί γλουτό χωρίς να πγαινει στο ποδι) ο οποίος εμφανίζεται όταν καθομαι ,οταν ξαπλώνω ανασκελα και όταν γυρίζω και κοιμαμαι στην δεξια πλευρα επιδεινωνεται σε σημείο που οταν σηκωνομαι να περπατήσω το δεξί μου πόδι για δυο τρια βηματα δεν εχει καθόλου δύναμη. Ορθιος δεν εχω κανεναν πονο.Εχθες το βραδυ είχα παρει ενα μεσουλιντ και είδα το πρωί ο πόνος να εχει ελλατωθεί κατα 95%.Εντωμεταξύ ο πόνος μου φαινεται πιο πολύ μυικός παρα κατι άλλο.Ο νευροχειρούργος μου είπε ότι είναι απο τα νευρα μου και μου εδωσε ηρεμιστικά για να ηρεμήσω.

Να σας πω ,οτι οταν είπα του νευροχειρούργου γιαυτα που μου είπε ο ορθοπαιδικός μου είπε οτι αυτα είναι βλακείες θεωρίες των ορθοπαιδικών για να πουλανε θεωρία και να κάνουν οτι έχουν γνωσεις.Να πουλανε δηλαδή μουρη στον πελάτη.Εγώ ομως ως ασθενής ποιον πρεπει να πιστεψω και να ακολουθήσω?

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για το κουραγιο που μου δίνεται.Εκεινο που με τρομαζει και με στεναχωρεί είναι στην μαγνητική που ο δίσκος ο ο5-ι1 είναι παρα πολύ στενεμενος.Οι σπόνδυλοι σχεδόν ακουμπούν μεταξύ τους.Ο νευροχειρούργος  μου είπε οτι αφου το καναλι με τα νευρα είναι καθαρό δεν υπαρχουν κήλες να προεξεχουν ,δεν εχω προβλημα..Ο ορθοπαιδικός παλι μου είπε οτι εχω αλλοιώσεις μοντικ 1 προς 2 (αλλοιωσεις επιφυσιακων πλακων) εξαιτίας της υπερβολικης  στενωσης και οτι θα χρειαστεί καποια στιγμή σπονδυλοδεσία.Ποιόν να πιστεψω και εγώ?Εχετε δει κατι παρόμοιο?δηλαδή καποιον νεο ανθρωπο με  μεσοσπονδυλιο διαστημα στο οποίο οι σπονδυλοι να ακουμπούν? και τι προβληματα έχει αυτός που εχει ένα τετοιο προβλημα?Εμενα τα συμπτωματα μου είναι πόνος στο δεξί γλουτό (μονο στο δεξί γλουτό χωρίς να πγαινει στο ποδι) ο οποίος εμφανίζεται όταν καθομαι ,οταν ξαπλώνω ανασκελα και όταν γυρίζω και κοιμαμαι στην δεξια πλευρα επιδεινωνεται σε σημείο που οταν σηκωνομαι να περπατήσω το δεξί μου πόδι για δυο τρια βηματα δεν εχει καθόλου δύναμη. Ορθιος δεν εχω κανεναν πονο.Εχθες το βραδυ είχα παρει ενα μεσουλιντ και είδα το πρωί ο πόνος να εχει ελλατωθεί κατα 95%.Εντωμεταξύ ο πόνος μου φαινεται πιο πολύ μυικός παρα κατι άλλο.Ο νευροχειρούργος μου είπε ότι είναι απο τα νευρα μου και μου εδωσε ηρεμιστικά για να ηρεμήσω.

Να σας πω ,οτι οταν είπα του νευροχειρούργου γιαυτα που μου είπε ο ορθοπαιδικός μου είπε οτι αυτα είναι βλακείες θεωρίες των ορθοπαιδικών για να πουλανε θεωρία και να κάνουν οτι έχουν γνωσεις.Να πουλανε δηλαδή μουρη στον πελάτη.Εγώ ομως ως ασθενής ποιον πρεπει να πιστεψω και να ακολουθήσω?

να πας σε άλλο, να πάρεις δεύτερη, τρίτη, τέταρτη γνώμη, μέχρι να αποφασίσεις. η σπονδυλοδεσία είναι η ύστατη λύση. 

και τώρα στα άλλα

1. πότε έκανες το χειρουργείο (αν έκανες και ποιό)

2. έχεις κάνει φυσιοθεραπείες?

3. έχεις κάνει ενδυνάμωση ραχιαίων και γλουτών?

4. η στένωση φάνηκε στην μαγνητική ή στην ακτινογραφία?

5. οι 2 ιατροί που ανέφερες εξειδικεύονται στη σπονδυλική στήλη?

το ότι ίσως κάποια στιγμή να χρειαστείς σπονδυλοδεσία δεν λέει κάτι...

Δημοσ.

Αγαπητή Υπατία 

έχω κανει χειρουργείο  δεξιάς θυριδοποίσης και δισκεκτομής στον ο5-ι1 σε μεγαλο δημόσιο νοσοκομείο πριν 10ετια.Φυσικοθεραπείες και πριν και μετα το χειρουργείο παρα πολλές.Η στενωση φαίνεται στην μαγνητική. Ο νευροχειρούργος που αναφερω ηταν 

νευροχειρούργος σπονδυλικής στήλης σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο και ήταν αυτός ο οποίος με χειρούργησε τότε.Τώρα έχει αποχωρήσει και έχει παει σε ιδιωτικό κέντρο.Ο ορθοπαιδικός είναι πιο πολύ γενικής ορθοπαιδικής αλλα είναι γιατρός υπευθυνος ποδοσφαιρικής ομάδας

Το σκεφτομαι και εγω να παρω περισσότερες γνώμες γιατρών αλλά καθε γνώμη κοστίζει 60 ευρω και εγώ είμαι  ανεργος εδώ και 10χρόνια και δεν τα εχω.Ζω με την συνταξη του πατέρα μου διότι όταν επαθα το πρόβλημα οι τότε εργοδότες μου φρόντισαν να με διωξουν και απο τότε όπου παω για δουλεια κανείς δεν με παιρνει.Και τώρα με την καταθλιψη και το αγχος που έπαθα νομίζω ότι αν πάω για δουλειά δεν θα τα καταφέρω και θα τα παρατήσω απο την πρωτη στιγμή.Πήρα μεχρι και στο σαιτ του μαλελη τηλεφωνο μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα επανενταξης στην εργασία ανθρώπων με καταθλιψη και μου είπαν οτι δεν υπαρχει.

Παραπάνω στην 48 σελίδα εχω αναρτήσει πλήρως το ιστορικό του προβλήματος.

• Like 3
Δημοσ.

Ρε παιδιά, κάποιος που είχε προβολές και του πέρασαν; Εγώ που έχω 3ς προβολές και οι 2 με βασανιζουνωτι να περιμένω αργότερα 3 εγχειρήσεις; 15 μήνες προσπαθώ είμαι καλύτερα αλλά επιμενουν τα καψίματα.

Δημοσ.

Αυτά βέβαια που αναφέρω για την μέση μου ισχύουν μόνο για την δική μου περιπτωση γιατί καθε περίπτωση είναι διαφορετική.Αλλοιώσεις μόντικ και στενώσεις δίσκων συμβαίνουν και σε μη χειρουργημένες μέσες.Δεν χρειάζεται δηλαδή καποιος να εχει κανει χειρουργείο για να του εμφανιστούν αυτά τα ζητηματα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, κάποιος που είχε προβολές και του πέρασαν; Εγώ που έχω 3ς προβολές και οι 2 με βασανιζουνωτι να περιμένω αργότερα 3 εγχειρήσεις; 15 μήνες προσπαθώ είμαι καλύτερα αλλά επιμενουν τα καψίματα.

Οι προβολές δεν είναι μόνιμο πρόβλημα. Κατά τη διάρκεια της ζωής μας εμφανίζονται και εξαφανίζονται.

Αν χειροτερεύουν προοδευτικά σε προπτώσεις κλπ τότε υπάρχει θέμα. 

Γενικά αυτό που γράφεις μπορεί να είναι από το τίποτα μέχρι ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Αν έχεις μόνο καψίματα ούτε λέξη για χειρουργείο!

... Ο νευροχειρούργος  μου είπε οτι αφου το καναλι με τα νευρα είναι καθαρό δεν υπαρχουν κήλες να προεξεχουν ,δεν εχω προβλημα..Ο ορθοπαιδικός παλι μου είπε οτι εχω αλλοιώσεις μοντικ 1 προς 2 (αλλοιωσεις επιφυσιακων πλακων) εξαιτίας της υπερβολικης  στενωσης και οτι θα χρειαστεί καποια στιγμή σπονδυλοδεσία.Ποιόν να πιστεψω και εγώ?Εχετε δει κατι παρόμοιο?δηλαδή καποιον νεο ανθρωπο με  μεσοσπονδυλιο διαστημα στο οποίο οι σπονδυλοι να ακουμπούν? και τι προβληματα έχει αυτός που εχει ένα τετοιο προβλημα?

Και οι δύο έχουν δίκιο.

Αφού δεν έχεις κήλες να προεξέχουν -και ανάλογα με την κλινική εικόνα- δεν έχεις άμεσο πρόβλημα. Μακρόχρονα μπορεί να χρειαστεί να κάνεις χειρουργείο.

Όταν τρίβονται τα οστά άμεσα αλλοιώνεται η μορφή τους. Η αλλοίωση αυτή μπορεί να πιέσει νεύρα και να προκαλέσει πόνο. Αυτό γίνεται σε μεγάλη κλίμακα χρόνου (συγκριτικά με την ηλικία του ανθρώπου). Μπορεί π.χ. να χρειαστούν 20 χρόνια.

Οπότε:

α) δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβεί

β) ακόμα και αν είναι σίγουρο ότι θα συμβεί μπορεί να συμβεί σε τόσα χρόνια που να μην έχει σημασία (ξεπερνά το δικό σου lifetime)

γ) ακόμα και αν συμβεί σε 10-20 χρόνια μπορεί να υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις από τις σημερινές και η σπονδυλοδεσία να μην χρησιμοποιείται πια.

Οπότε εκτός αν έχεις καμία μαγική σφαίρα, δεν έχεις λόγο αυτή τη στιγμή να ανησυχείς για αυτό αλλά θα πρέπει κλασικά να κάνεις ασκήσεις να προσέχεις το βάρος σου μπλα μπλα μπλα

btw στην ερώτησή σου, εγώ ξέρω έναν και απλά δεν έχει κανένα σύμπτωμα.

Όπως σωστά έγραψες αυτό είναι ένα πρόβλημα που εμφανίζεται και χωρίς να έχει γίνει χειρουργείο στη μέση.

Τα συμπτώματα δυστυχώς ποικίλλουν πολύ, δηλαδή σε μία ίδια εικόνα μαγνητικής εσύ μπορείς να υποφέρεις και ένας άλλος να παίζει μπάσκετ.

Δημοσ.

Gothic crusader να σε ευχαριστήσω 1000 φορές για την ωραία σου απαντηση.Με βοηθησε παρα πολύ.Εκείνο όμως που βλέπω είναι οτι μια δισκοπάθεια, μια κηλη δίσκου ή ένα χειρουργείο φέρνουν και ένα αγχος και μια καταθλιψη μαζί.Και ο ασθενής για να τα ξεπερασει  πρέπει ο ιδιος να νοιώσει οτι είναι καλά και οτι μπορει να σταθεί στα πόδια του γερός και δυνατός οπως πριν.Οταν ο ασθενης βρίσκεται σε μια κατασταση αγχους και καταθλιψης και πιστευει οτι είναι αναπηρος εκεί χρειάζεται βοηθεια.Εγω βλεπω την κατασταση μου οτι για να ξεπερασω το προβλημα μου θα χρειαζόμουν μια εργασία ωστε να μπορώ να βγάζω τα εξοδα μου αλλά και για να απασχολώ το μυαλό ωστε να ξεχασω τελικά το πρόβλημα μου.Αλλα για να ξαναμπώ στην αγορά εργασίας πλεον  και να ξαναστηριχτώ στον εαυτο μου χρειαζομαι βοήθεια.Και αυτην την εποχή με την τόση ανεργία φαντασου ατομα σαν  εμένα που κουβαλάω σωματικά και ψυχικά προβλήματα πόσο πολύ δύσκολο είναι να ξαναεπανελθω.Πρωτον γιατί κανείς δεν θα με προτιμήσει για μια εργασία και δευτερον γιατί και εγώ χρειάζομαι τον χρόνο μου ωστε να συνελθω και να ξεχάσω σιγά σιγά τα προβληματα μου.Μην νομιζετε οτι κλαίγομαι.Λέω το προβλημα μου οπως το βλέπω και οπως το βιώνω.

• Like 1
Δημοσ.

Gothic crusader να σε ευχαριστήσω 1000 φορές για την ωραία σου απαντηση.Με βοηθησε παρα πολύ.Εκείνο όμως που βλέπω είναι οτι μια δισκοπάθεια, μια κηλη δίσκου ή ένα χειρουργείο φέρνουν και ένα αγχος και μια καταθλιψη μαζί.Και ο ασθενής για να τα ξεπερασει πρέπει ο ιδιος να νοιώσει οτι είναι καλά και οτι μπορει να σταθεί στα πόδια του γερός και δυνατός οπως πριν.Οταν ο ασθενης βρίσκεται σε μια κατασταση αγχους και καταθλιψης και πιστευει οτι είναι αναπηρος εκεί χρειάζεται βοηθεια.Εγω βλεπω την κατασταση μου οτι για να ξεπερασω το προβλημα μου θα χρειαζόμουν μια εργασία ωστε να μπορώ να βγάζω τα εξοδα μου αλλά και για να απασχολώ το μυαλό ωστε να ξεχασω τελικά το πρόβλημα μου.Αλλα για να ξαναμπώ στην αγορά εργασίας πλεον και να ξαναστηριχτώ στον εαυτο μου χρειαζομαι βοήθεια.Και αυτην την εποχή με την τόση ανεργία φαντασου ατομα σαν εμένα που κουβαλάω σωματικά και ψυχικά προβλήματα πόσο πολύ δύσκολο είναι να ξαναεπανελθω.Πρωτον γιατί κανείς δεν θα με προτιμήσει για μια εργασία και δευτερον γιατί και εγώ χρειάζομαι τον χρόνο μου ωστε να συνελθω και να ξεχάσω σιγά σιγά τα προβληματα μου.Μην νομιζετε οτι κλαίγομαι.Λέω το προβλημα μου οπως το βλέπω και οπως το βιώνω.

Gothic crusader να σε ευχαριστήσω 1000 φορές για την ωραία σου απαντηση.Με βοηθησε παρα πολύ.Εκείνο όμως που βλέπω είναι οτι μια δισκοπάθεια, μια κηλη δίσκου ή ένα χειρουργείο φέρνουν και ένα αγχος και μια καταθλιψη μαζί.Και ο ασθενής για να τα ξεπερασει πρέπει ο ιδιος να νοιώσει οτι είναι καλά και οτι μπορει να σταθεί στα πόδια του γερός και δυνατός οπως πριν.Οταν ο ασθενης βρίσκεται σε μια κατασταση αγχους και καταθλιψης και πιστευει οτι είναι αναπηρος εκεί χρειάζεται βοηθεια.Εγω βλεπω την κατασταση μου οτι για να ξεπερασω το προβλημα μου θα χρειαζόμουν μια εργασία ωστε να μπορώ να βγάζω τα εξοδα μου αλλά και για να απασχολώ το μυαλό ωστε να ξεχασω τελικά το πρόβλημα μου.Αλλα για να ξαναμπώ στην αγορά εργασίας πλεον και να ξαναστηριχτώ στον εαυτο μου χρειαζομαι βοήθεια.Και αυτην την εποχή με την τόση ανεργία φαντασου ατομα σαν εμένα που κουβαλάω σωματικά και ψυχικά προβλήματα πόσο πολύ δύσκολο είναι να ξαναεπανελθω.Πρωτον γιατί κανείς δεν θα με προτιμήσει για μια εργασία και δευτερον γιατί και εγώ χρειάζομαι τον χρόνο μου ωστε να συνελθω και να ξεχάσω σιγά σιγά τα προβληματα μου.Μην νομιζετε οτι κλαίγομαι.Λέω το προβλημα μου οπως το βλέπω και οπως το βιώνω.

Λοιπον φιλε μου απο το μνμ σου διακρινω μια απελπισια!για να ξεπερασεις αυτο που εχεις χρειαζεσαι δυναμη,θεληση και καλη ψυχολογια και ισως χρειαστεις και βοηθεια απο καποιον ψυχολογο η ψυχιατρο..εγω εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με

Εσενα και μαλλον

Χειροτερο αλλα τωρα ειμαι καλα..θα σου πω την ιστορια μου για να καταλαβεις οτι αυτο που περνας εσυ το περναν χιλιαδες ατομα που απλα εμεις δεν τους ξερουμε..δεν ειμαστε οι μονοι..λοιιιπον..ολα ξεκινησαν σε εμενα πριν 8 μηνες..να σου πω οτι εχω φυγει εδω και δυο χρονια γερμανια και δεν μου αρεσει καθολου συν μερικα

Ατυχα γεγονοτα που συνεβησαν στην ζωη μου αυτην την περιοδο με

Εφτασαν σε σημειο να πεσω σε καταθλιψη με βαρια ψυχοσωματικα συμπτωματα..δηλαδη ξυπνησα μια μερα με σα στον υπνο μου με τρειμερη δισπνοια και ταχυκαρδια φουλ σαν να παθαινω εμφραγμα..πηγα στο νοσοκομειο και εκει μου ειπαν οτι ειναι απο το ανχος..φυσικα εγω δεν τους πιστευα γιατι ουτε μπορουσα να φανταστω ποτε τι μπορει να κανει το ανχος στον ανθρωπο..απο εκει την ημερα αρχισε το μαρτυριο

Μου..το επαθα αλλες 4-5 φορες και πηγα στο ξοσοκομειο παλι με καναν εξαιτασεις και παλι τα ιδια..ολα

Καλα..εμενα δεν με

Εφευγε απο το μυαλο

Μου και αρχισα να παιρνω σβαρνα τους γιατρους να βρω τι εχω..εμπαινα στο google διαβαζα τα συμπτωματα και οτι σεκφτομουν το παθαινα..τρελο ε;;;κι ομως αληθινο!!!εβγαλα προβλημα με

Το στομαχι..ειχα

Παλινδρομηση...προβλημα

Με το εντερο δυαριες για 6 μηνες,πονους παντου,στην πλατυ στην

Μεση,ειχα σπασμους μυων παντου και ακομα εχω..πεταγομουνα στον υπνο μου με

Ταχυκαρδιες,ετρεχε η μυτη μου αιμα

Απο την πιεση που αναιβαζα,ετρεμα απο μεσα

Μου ολοκρηρος,τα ποδια μου σπαρταριυσαν σαν τα ψαρια,ζαλιζομουνα με τασεις λιποθυμιας,ταση για εμετο και στο τελος αφου εψαξα τα παντα κατεληξα σε εναν ψυχιατρο και μου εδωσε μια αγωγη και μαζι με την αποφαση που πηρα και το

Καταλαβα οτι τελικα

Ηταν

Απο τον

Ανχος εδω και δυο

Μηνες ξεπερναω τα περισοτερα συμπτωματα και εκει που παω να ηρεμησω παω μια μερα να συκωθω και στραβωνει το σωμα

Μου σαν τελικο Σ και ειμαι 10

Μερες στο κρεβατι και ουτε μπορουσα να κουνηθω απξτον

Πονο..αστα φιλε μου!λεω με

Κανει πλακα ο θεος!!!η με εχουν κανει βουντου..δεν εξηγητε αλλιως..προσπαθησα που λες να ξεπερασω την δισκοκηλη

Με φυσιοθεραπειες, με γιατρους, με πρακτικους;με βελονισμους με περτατημα , κολυμπι και ολα τα σχετικα

Και δεν γινοταν τιποτα!!!γινοταν χειροτερο..οσπου εχει 10 μερες που εκανα επεμβαση με λειζερ και εχω γινει 60% καλυτερα και οσο παει καλυτερευει!!!ευτυχως!!εγω φιλε μου θα σε συμβουλεψω μεσα απο την εμπειρια που βιωσα και ακομα βιωνω να το παρεις αποφαση με οποιο. Τροπο

Μπορεις και να το πολεμησεις και αν δεις οτι δεν μπορεις

Μονο σου πανε σε καποιον να σε βοηθησει..μην τα κρατας μεσα σου γιατι οσο το αφηνεις αυτο δυναμωνει και μετα ειναι πιο δυσκολο

Να το

Νικησεις!!!εγω φιλε μου εχασα τα λογικα μου για μια φαση!!!ακλα τωρα ΔΟΞΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!μην σε ανχωνει γιατι ειναι κατι που μπορεις να το διωξεις αναλογα με

Την θεληση που εχεις..τωρα θα λες τι σου λεω εγω λες και θελεις να

Εισαι ετσι..πρεπει να βρεις τροπο

Μεσα σου να φτιαξεις την ψυχολογια σου!!!ο καθενας το

Κανει

Με

Διαφορετικο τροπο..να μιλας με ατομα που σε αγαπανε και σε καταλαβαινουν..ειναι πολυ σημαντικο..εγω δυστηχως ειμαι γερμανια μονος μου και δεν

Ειχα αυτην την πολυτελεια και σε οποιον μιλουσα με

Περνουσε για τρελο

Και

Μετα βαρεθηκα και πισμωσα και το παλεψα!!!σου ευχομαι φιλε μου να βρεις την δυναμη και να το ξεπερασεις και οτι θελεις μπορεις να

Στειλεις μνμ να

Με ρωτας..ειναι καλο να

Μιλας με αλλους που εχουν

Εμπειρια της καταστασης αυτης

• Like 2
Δημοσ.

Gothic crusader να σε ευχαριστήσω 1000 φορές για την ωραία σου απαντηση.Με βοηθησε παρα πολύ.Εκείνο όμως που βλέπω είναι οτι μια δισκοπάθεια, μια κηλη δίσκου ή ένα χειρουργείο φέρνουν και ένα αγχος και μια καταθλιψη μαζί.Και ο ασθενής για να τα ξεπερασει  πρέπει ο ιδιος να νοιώσει οτι είναι καλά και οτι μπορει να σταθεί στα πόδια του γερός και δυνατός οπως πριν.Οταν ο ασθενης βρίσκεται σε μια κατασταση αγχους και καταθλιψης και πιστευει οτι είναι αναπηρος εκεί χρειάζεται βοηθεια.Εγω βλεπω την κατασταση μου οτι για να ξεπερασω το προβλημα μου θα χρειαζόμουν μια εργασία ωστε να μπορώ να βγάζω τα εξοδα μου αλλά και για να απασχολώ το μυαλό ωστε να ξεχασω τελικά το πρόβλημα μου.Αλλα για να ξαναμπώ στην αγορά εργασίας πλεον  και να ξαναστηριχτώ στον εαυτο μου χρειαζομαι βοήθεια.Και αυτην την εποχή με την τόση ανεργία φαντασου ατομα σαν  εμένα που κουβαλάω σωματικά και ψυχικά προβλήματα πόσο πολύ δύσκολο είναι να ξαναεπανελθω.Πρωτον γιατί κανείς δεν θα με προτιμήσει για μια εργασία και δευτερον γιατί και εγώ χρειάζομαι τον χρόνο μου ωστε να συνελθω και να ξεχάσω σιγά σιγά τα προβληματα μου.Μην νομιζετε οτι κλαίγομαι.Λέω το προβλημα μου οπως το βλέπω και οπως το βιώνω.

Αρχικά, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Έχεις μεγάλο δίκιο σε όλα όσα γράφεις. Έτσι είναι. Και εγώ όταν ήμουν στις χειρότερές μου ένιωθα Χ Α Λ Ι Α . Είναι πάρα πολλοί έτσι σε εκείνη τη φάση. Δεν νομίζω ότι μπορεί να το φανταστεί κάποιος αν δεν το έχει ζήσει. Από εκεί και πέρα είναι σίγουρα μία πάθηση που παρόλο που δεν είναι ζωτικής σημασίας επηρεάζει σημαντικά - αν όχι καθοριστικά - την ποιότητα της ζωής μας και τις επιλογές μας.  Btw, εγώ τουλάχιστο δυσκολεύτηκα αρκετά να επιστρέψω στον εργασιακό τομέα κυρίως γιατί οι περισσότερες δουλειές του κλάδου μου είναι καθιστικές. Στάθηκα κάπως τυχέρος πάντως και σιγά σιγά επέστρεψα. Αν σου πω για την πρώτη μέρα που επέστρεψα στην δουλειά μέσα μου ένιωθα σαν να είναι η πρώτη μέρα της ζωής μου χα χα χα.

Τέσπα, θέλει ποοοοολύ υπομονή το πράγμα. Πραγματικά. Είναι δοκιμασία σθένους. Δεν πρέπει να αφήσεις να σε πάρει και από κάτω. Απλά στα πλαίσια που είναι εφικτό προσπάθησε να είσαι δραστήριος. Να ψάχνεις για δουλειά, να βελτιώνεσαι σε κάτι κλπ. Σεμινάρια ίσως από το νετ, δουλειά μέσω νετ, ναι μεν αυτήν την εποχή η κρίση έχει κάνει την ψυχολογία μας χάλια, αλλά από την άλλη οι προοπτικές του ίντερνετ είναι τεράστιες. Ίσως λοιπόν μέσω νετ μπορείς να βρεις δουλειά και να κάνεις μία νέα αρχή.

Πάντως να ξέρεις ότι υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που έχει χειρουργηθεί και μετά δεν έχει κανένα πρόβλημα. Δισκεκτομή είναι ρουτίνα στις ορθοπαιδικές κλινικές. Πολλοί μάλιστα επιστρέφουν σε αθλητισμό. Απλά όλοι αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα δεν κάθονται στο Ίντερνετ να γράφουν τις εμπειρίες τους γιατί δεν τους απασχολεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στα φόρουμ να βρίσκεις κυρίως αυτούς που είναι στη κακή φάση και να νιώθεις χειρότερα.

Οπότε ψυχραιμία και υπομονηηηηηηηή !!!

• Like 3
Δημοσ.

Αρχικά, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Έχεις μεγάλο δίκιο σε όλα όσα γράφεις. Έτσι είναι. Και εγώ όταν ήμουν στις χειρότερές μου ένιωθα Χ Α Λ Ι Α . Είναι πάρα πολλοί έτσι σε εκείνη τη φάση. Δεν νομίζω ότι μπορεί να το φανταστεί κάποιος αν δεν το έχει ζήσει. Από εκεί και πέρα είναι σίγουρα μία πάθηση που παρόλο που δεν είναι ζωτικής σημασίας επηρεάζει σημαντικά - αν όχι καθοριστικά - την ποιότητα της ζωής μας και τις επιλογές μας.  Btw, εγώ τουλάχιστο δυσκολεύτηκα αρκετά να επιστρέψω στον εργασιακό τομέα κυρίως γιατί οι περισσότερες δουλειές του κλάδου μου είναι καθιστικές. Στάθηκα κάπως τυχέρος πάντως και σιγά σιγά επέστρεψα. Αν σου πω για την πρώτη μέρα που επέστρεψα στην δουλειά μέσα μου ένιωθα σαν να είναι η πρώτη μέρα της ζωής μου χα χα χα.

Τέσπα, θέλει ποοοοολύ υπομονή το πράγμα. Πραγματικά. Είναι δοκιμασία σθένους. Δεν πρέπει να αφήσεις να σε πάρει και από κάτω. Απλά στα πλαίσια που είναι εφικτό προσπάθησε να είσαι δραστήριος. Να ψάχνεις για δουλειά, να βελτιώνεσαι σε κάτι κλπ. Σεμινάρια ίσως από το νετ, δουλειά μέσω νετ, ναι μεν αυτήν την εποχή η κρίση έχει κάνει την ψυχολογία μας χάλια, αλλά από την άλλη οι προοπτικές του ίντερνετ είναι τεράστιες. Ίσως λοιπόν μέσω νετ μπορείς να βρεις δουλειά και να κάνεις μία νέα αρχή.

Πάντως να ξέρεις ότι υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που έχει χειρουργηθεί και μετά δεν έχει κανένα πρόβλημα. Δισκεκτομή είναι ρουτίνα στις ορθοπαιδικές κλινικές. Πολλοί μάλιστα επιστρέφουν σε αθλητισμό. Απλά όλοι αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα δεν κάθονται στο Ίντερνετ να γράφουν τις εμπειρίες τους γιατί δεν τους απασχολεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στα φόρουμ να βρίσκεις κυρίως αυτούς που είναι στη κακή φάση και να νιώθεις χειρότερα.

Οπότε ψυχραιμία και υπομονηηηηηηηή !!!

Το καλύτερο μνμ στο θρεντ, νομίζω όλοι πάνω κάτω έτσι αισθανόμαστε. Ρισπεκτ!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...