archimidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Έχετε να μου προτείνετε συγκεκριμένο ορθοπεδικό ή νευροχειρούργο στην Αθήνα, για να με εξετάσει και να με παρακολουθεί; Φυσικά αν είναι συμβεβλημένος με ΙΚΑ καλλίτερα. Έχω και εγώ πρόβλημα σε Ο5 Ι1 καθώς και μια μικρότερη. Στο ΚΑΤ έχετε εμπειρία και κάποιο συγκεκριμένο γιατρό; Ευχαριστώ και περαστικά σε όλους. 1
Karxasss1984 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μολις γυρισα απο την κλινικη που εκανα την δισκεκτομη με laser αλλα εχω ακομα τον πονο...ο γιατρος ειπε σε μερικους φευγουν τα συμπτωματα κατευθειαν σε αλλους χρειαζεται εβδομαδες και σε αλλους μηνες και σε μερικους δεν τους βοηθαει καθολου..ευχομαι να μην ειμαι στους τελευταιους!!!παντως τωρα νιωθω λες και δεν εκανα τιποτα..εχω ακομα τον ιδιο πονο
FOFEL Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Αν δεν κάνω λάθος με το lazer περνάς από συνεδρίες. . Εγώ έχω να σου πω μια ιστορία με την μαμά ενώς φίλου μου που είχε δισκοκήλη με πάρα πολύ δυνατούς πόνους στο πόδι ήταν να μπει χειρουργείο τλκ είχε πρόβλημα με την νάρκωση κ δεν γινόταν έκανε lazer περίπου 8 συνεδριες στην Θεσσαλονίκη και εδώ κ 5 χρόνια είναι καλά. . Ελπίζω να σου πάνε όλα καλά man! ! 1
Karxasss1984 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτο ειναι αλλο λειζερ..σε βαζουν μια βελονα μεσα στον δισκο και καινε τον πυρηνα και η κηλη μαζευεται..εκεινο το λειζερ που λες ειναι στην θεσσαλονικη στον χειμωνιδη..και εγω σε αυτον ηθελα να παω αλλα επειδη μενω Γερμανια μου ειναι δυσκολο να κατσω τοσο καιρο στην Ελλαδα και εδω μια και εχω ασφαλεια πηγα να δοκιμασω αυτο..ευχομαι να με περασει με τον καιρο γιατι εχω ακουσει και απο μερικους που εχουν κανει οτι τους περασε μετα απο καιρο οταν μαζευτηκε η κηλη..τι να πω;και εμεις λεμε οτι ακουμε..δεν ειμαστε γιατροι!!!μονο ο θεος ξερει τι γινεται και Μερικοι γιατροι..γιατι εχω δει και γιατρους σε ολη αυτην την ιστορια που εχουν μαυρα μεσανυχτα..(γιατι εχω γυρισει πολλους)ευχαριστω φιλε μου
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Έχετε να μου προτείνετε συγκεκριμένο ορθοπεδικό ή νευροχειρούργο στην Αθήνα, για να με εξετάσει και να με παρακολουθεί; Φυσικά αν είναι συμβεβλημένος με ΙΚΑ καλλίτερα. Έχω και εγώ πρόβλημα σε Ο5 Ι1 καθώς και μια μικρότερη. Στο ΚΑΤ έχετε εμπειρία και κάποιο συγκεκριμένο γιατρό; Ευχαριστώ και περαστικά σε όλους. ΚΑΤ αν χρειαστείς αξονική ή μαγνητική θα περιμένεις 2.5 - 3 μήνες. Είχα πάει πέρσι τον Οκτώμβριο για παρόμοιο θέμα που τελικά δεν ήταν δισκοκήλη και αρχικά μου έκλεισαν ραντεβού για τέλη Δεκεμβρίου, ευτυχώς είχαμε γνωστό στο νοσοκομείο που ήρθε μαζί μου τους πίεσε αν είχαν κάποια ημερομηνία πιο πριν και έγινε σε έναν 1 μήνα και κάτι μέρες. Μου είπε η υπάλληλος οτι έχουνε πλακώσει οι ανασφάλιστοι και αυξήθηκαν οι ώρες αναμονής.... Εν το μεταξύ έχω και ιδιωτική ασφαλιστική αλλά οτιδήποτε που σχετίζεται με μέση δεν καλύπτεπται από τις ασφαλιστικές. 1
Ypatia Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Έχετε να μου προτείνετε συγκεκριμένο ορθοπεδικό ή νευροχειρούργο στην Αθήνα, για να με εξετάσει και να με παρακολουθεί; Φυσικά αν είναι συμβεβλημένος με ΙΚΑ καλλίτερα. Έχω και εγώ πρόβλημα σε Ο5 Ι1 καθώς και μια μικρότερη. Στο ΚΑΤ έχετε εμπειρία και κάποιο συγκεκριμένο γιατρό; Ευχαριστώ και περαστικά σε όλους. Για νευροχειρούργο στο ΚΑΤ έχω ακούσει καλά λόγια για τον Τσαφαντάκης Μανώλης, χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία. Ορθοπεδικό βρίσκεις πολύ πιο εύκολα, ανάλογα με την περιοχή που μένεις, όμως καλύτερα να ψάξεις κάποιον που να ειδικεύεται στην ΣΣ, έχει στο Αττικό έναν καλό. Η διαφορά όμως νευρο/χ με ορθοπεδικό είναι... τεράστια, ο ένας θα σε πάει συντηρητικά και ο άλλος το πιθανότερο χειρουργικά, εγώ θα σου έλεγα (αν είναι μόνο κήλες) να κάνεις φυσιοθεραπείες και ενδυνάμωση, ώστε να μην χαλαρώνουν οι μύες και οι κήλες να μένουν μέσα.
FOFEL Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Γειά σε όλους τους πάσχοντες επειδή έχω περάσει από όλη την αμαρτωλή ιστορία πονεματος για αρκετό χρονικό διάστημα 7 μήνες θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους Περαστικά και να ξανα γίνεται σιδερένιο! ! -παιδιά ήθελα σας ευχαριστήσω για το site σίγουρα βοηθάτε πολύ κόσμο και μπράβο σας. . Μια απλή ερώτηση ήθελα να κάνω έκανα δυσκεκτομη πριν 2 βδομάδες κηλη 10 χιλιοστά στον 05 Ι1 οι πόνοι από τον πόδι μου φύγανε κάποιες φορές το βράδυ νιώθω ψιλό ενοχληματα στην λεκάνη κ στον τετρακεφαλο με ένα παναντολ περνάνε. . Έχω ξεκινήσει κολυμβητήριο και κάποιες ισομετρικες ασκησεις. . πάντα όπου κ να πάω φοράω ζώνη. .δεν καπνίζω δεν πίνω προσέχω την διατροφή μου είμαι σε αθλητικό επίπεδο κορμιού το ερώτημα μου είναι εάν έχετε κάτι άλλο να μου προτινεται να κανω ώστε να αποφυγω όσο το δυνατόν επαναεμφανησεις κηλης (υποτροπη ) σας ευχαριστώ πάρα πολύ από τον πολύτιμο χρόνο σας. . ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΈΧΕΤΕ 1
Ypatia Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Γειά σε όλους τους πάσχοντες επειδή έχω περάσει από όλη την αμαρτωλή ιστορία πονεματος για αρκετό χρονικό διάστημα 7 μήνες θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους Περαστικά και να ξανα γίνεται σιδερένιο! ! -παιδιά ήθελα σας ευχαριστήσω για το site σίγουρα βοηθάτε πολύ κόσμο και μπράβο σας. . Μια απλή ερώτηση ήθελα να κάνω έκανα δυσκεκτομη πριν 2 βδομάδες κηλη 10 χιλιοστά στον 05 Ι1 οι πόνοι από τον πόδι μου φύγανε κάποιες φορές το βράδυ νιώθω ψιλό ενοχληματα στην λεκάνη κ στον τετρακεφαλο με ένα παναντολ περνάνε. . Έχω ξεκινήσει κολυμβητήριο και κάποιες ισομετρικες ασκησεις. . πάντα όπου κ να πάω φοράω ζώνη. .δεν καπνίζω δεν πίνω προσέχω την διατροφή μου είμαι σε αθλητικό επίπεδο κορμιού το ερώτημα μου είναι εάν έχετε κάτι άλλο να μου προτινεται να κανω ώστε να αποφυγω όσο το δυνατόν επαναεμφανησεις κηλης (υποτροπη ) σας ευχαριστώ πάρα πολύ από τον πολύτιμο χρόνο σας. . ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΈΧΕΤΕ νομίζω πως κάνεις ήδη το καλύτερο για την υγεία σου - κολυμβητήριο, αυτό το φωνάζουν όλοι οι ιατροί... 1
kvasilakis1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπέρα! ειμαι 20 χρονων και θα ήθελα συνοπτικα να σας μιλήσω για την εμπειρία μου διάρκειας 7 μηνών περίπου! ξεκινάμε με ισχυρό πόνο στη μέση και το γοφο όταν αποφασίζω να επισκεφτώ ορθοπεδικο. ... μετά από μια εβδομάδα θεραπεία με χάπια δεν είδα διαφορά και αποφασισα να πάω σε άλλους γιατρούς! με λίγα λόγια πέρασαν δύο μηνες με μυοχαλαρωτικα αντιφλεγμονωδη .... τρίτος μήνας και πέφτω στο κρεβάτι, ο πόνος πλέον εχεί φτάσει μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών στο αριστερό πόδι! κάνω μαγνητική και δείχνει τρεις κηλές δύο πολύ μικρές και μια πολύ μεγάλη Ο4-05 .... με ρίχνει στο κρεβάτι για άλλο ένα μήνα με ενέσεις κορτιζονουχες και μη πολλά χάπια μα δεν με βοηθάει τίποτα! αποφασιζω να κάνω κρύο λέιζερ σε κάποιο γιατρό στην Καλαμαριά μα μετά από λίγες θεραπείες έγινα χειρότερα και έτσι μη μη μπορωντας πλέον να ανακουφιστω ουτε ξαλωμένος και με τρεις ώρες ύπνο το πολύ για τους υπόλοιπους δύο μήνες (σημμειώστε ότι στο νοσοκομειο μου έδωσαν μορφινη και ο πόνος δεν υποχώρησε ούτε στο ελάχιστο ) αποφασίζω λοιπόν να κλείσω ραντεβού για να κάνω την επέμβαση! δισκεκτομη-πεταλεκτωμη.... την ίδια μέρα της επεμβασης σηκώθηκα και περπάτησα και μέχρι τώρα ένα μήνα μετά δεν με ξαναενοχλησε καθόλου η μέση, ωστόσο έχω μικρές ενοχλησεις στο πόδι μου που με τρομάζουν. Να σημειώσω εδώ ότι δεν ξαναμουδιασε και σε καμία περίπτωση δεν πονάει όσο πόνουσα πριν αλλά όπως και να το κάνουμε με φοβίζει η υποτροπη! !! θα ηθελα λοιπόν να ρωτήσω αν είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία και πως το αντιμετώπισε ευχαριστώ πολύ! !!
FOFEL Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 φίλε μου απαντάω χωρίς να είμαι γνώστης. . όπως ανέφερα έκανα χειρουργείο 05 Ι1 10 Χιλ. δισκοκήλης. . έχουν περάσει περίπου 17 μέρες οι δυνατοί πόνοι από το δεξί πόδι έχουν υποχωρήσει. . στο κολυμβητήριο δεν με ενοχλεί μόνο μερικές φορές λίγο με τσιγκλαει την μέση στην δεξιά μέρα τις λεκάνης κ πολύ ελάχιστα τετρακεφαλο. . πήρα τηλ. τον γιατρό μου μου λέει είναι φυσιολογικό διότι η κηλη μου πιεζοταν εδω κ 8 μήνες κ είναι ταλαιπωρημενη κ πάλι είμαι σε καλό επίπεδο ενοχλήσεων. . Τέλος πάντων μ είπε να φοράω την ζώνη μ όπου κ αν πάω για τουλάχιστον για 2 μήνες κολυμβητήριο ισομετρικες ασκησεις κ περπάτημα σε καμία περίπτωση να μην σκυψω χωρίς τα γόνατα λυγισμένα. . και ότι 3 με 4 μήνες μέχρι να επουλοθει τελείως το σημείο που χειρουργηθηκε να αποφεύγω τα βάρη. . από εκεί κ ύστερα θα μπορέσω να μπω σε ένα φυσιολογικό επίπεδο ζωής γυμναστιρια βάρη κτλ πάντα με πσοσεχτικες κινήσεις. . Ελπίζω να βοήθησα έστω σε κτ.. Περαστικά μπρατ! !ψυχολογία παίζει επίσης μεγάλο ρόλο! ! ypatia ευχαριστώ για την απάντησή σου
nickver Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια καλησπερα σας. Και εγω παθοντας με δισκοκηλη δεξια και εγχειρηση θυριδοποιησης και δισκεκτομης 05-ι1 προ 10ετιας.Οταν βγήκα απο το χειρουργείο ειχα περισσοτερο πόνο απο όταν μπήκα.Πονούσα για 6 συνεχόμενα χρόνια ιδίως στο κρεββάτι οταν ξάπλωνα ανασκελα και τεντωνα τα πόδια μου.Ο πόνος είχε υφεθεί μεχρι πρίν απο ένα μήνα όπου αρχισα να πονάω στον δεξιό γλουτό όταν ήμουν ξαπλωμένος ανασκελα και οταν γύριζα και κοιμόμουν στο δεξιό πλευρό.Πηγα στο γιατρό με εστειλε για μαγνητική. Μου είπε οτι εχω αλλοιώσεις μόντικ 1 προς 2 και οτι τα επομενα χρόνια θα χρειαστεί σπονδυλοδεσία.Πήγα και σε νευροχειρούργο και μου είπε οτι όλα αυτα είναι βλακείες των ορθοπαιδικων και οτι δεν εχω τίποτα είναι νευρόπονος και μου εδωσε ηρεμιστικά.Το κακό είναι οτι όλον αυτόν τον καιρό που πονούσα εψαξα στο ιντερνετ πληροφορίες για το προβλημα μου και μου χάλασε την ψυχολογία.Απέκτησα αγχος και δεν μπορώ να ηρεμήσω τα βραδυα και είμαι σε κακή ψυχολογική κατάσταση.Βεβαια τώρα δεν πονάει η μέση μου και ο γοφός μου φαίνεται οτι εχει περάσει αλλά μου έχει μείνει το προβλημα της κακής ψυχολογίας και δεν ξέρω πως να το ξεπεράσω.Εχει αντιπετωπίσει κανείς παιδιά κατι παρόμοιο?Ξερει κανείς ανθρώπους που έχουν κάνει δισκεκτομές και δεν τους ενοχλησαν ποτε? 1
FOFEL Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ έκανα δισκεκτομη πριν 17 μέρες από 10 Χιλ. δισκοκήλη στο 05I1 σίγουρα οι πόνοι που είχα έχουν ξεπεραστεί μόνο κάποιες φορές μπορεί να με ψιλό πονέσει στην δεξιά μεριά τις λεκάνης. . ξεκίνησα το κολύμπι προσέχω την διατροφή μου όπου κ να πάω φοράω ζώνη για 2 μήνες λίγο περπάτημα και κάποιες ισομετρικες ασκησεις όλα αυτά καθοδηγουμενος από τον γιατρό μου. . που μ είπε ότι ο πόνος δεν είναι ανυσηχιτικος μπορεί να είναι κ από το νεύρο αλλά θα περάσει σε καμία περίπτωση να μην σκύβω χωρίς τα γόνατα λυγισμένα και να μην σηκώνω βάρη για 2 μέρος καθόλου βάρος ώστε να επουλωθει το τραύμα μέσα. . φίλε μου όσο μπορείς ασχολήσου με κτ που να σε αρέσει εφόσον σ έχει περάσει ο πόνος κρατά την ψυχολογία στα ύψη μην έχεις αρνητικές σκέψεις κόψε το κάπνισμα αν καπνίζεις και να σκέφτεσαι μόνο θετικά έτσι κ αλλιώς ότι είναι να γίνει θα γίνει μην βασανίζεις το μυαλό σου κάνε την αγωγή σου από τον γιατρό κ μετά βλέπεις τι κάνεις πολύ σημαντικό να βρεις το γιατρό σου ο οποίος να σε ακούει και να τον εμπιστευτείς. .υγεία σε όλους και μερικές φορές διαβάζοντας στο ίντερνετ ( από τόσο το κάνουν τόσο ) που λέει ο λόγος για ένα πονοκέφαλο αν διαβάσεις μπορεί να σε αναφέρει ότι είναι από καρδια και Χίλια δυο αλλά κ τρομαζεις. . δεν είναι έτσι όμως δεν πρέπει να χουμε φόβους μέσα μας κ αν έχουμε πρέπει να τους αντιμετοπιζουμε και μερικές φορές διαβάζοντας στο ίντερνετ ( από τόσο το κάνουν τόσο ) που λέει ο λόγος για ένα πονοκέφαλο αν διαβάσεις μπορεί να σε αναφέρει ότι είναι από καρδια και Χίλια δυο αλλά κ τρομαζεις. . δεν είναι έτσι όμως δεν πρέπει να χουμε φόβους μέσα μας κ αν έχουμε πρέπει να τους αντιμετοπιζουμε 1
nickver Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Fofel σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Εχεις δίκιο στο ιντερνετ αν διαβάζεις για αρρωστιες μπορεί να τρελαθείς.Απλά θα ηθελα να σου συστήσω για τις επόμενες 6 εβδομάδες να κάνεις ασκήσεις διατάσεων των νευρων ο5-ι1.Να τραβιόνται δηλαδή τα νευρα για να μην μαγκώσουν.Ρωτα και τον γιατρό σου να σου πει πιο πολλες λεπτομερειες.
Ypatia Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Nickver καλησπέρα, έχοντας περάσει από πολλούς ιατρούς με τη μέση μου κατάλαβα ένα πράγμα - γυμναστική! Είναι το μόνο πράγμα που θα κρατήσει τον πόνο μακριά. Συν όσα είπε ο fofel, ισορροπία στη ζωή και καλή (!) διατροφή. 2
nickver Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Υπατία σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.Απλα εμένα με πήρε αποκατω αλλα θα το παλεψω οσο καιρό και αν μου παρει να το ξεπερασω.Ακολουθώ τα λόγια σας παιδιά.Θετική σκεψη.Αν σκεφτόμαστε αυτα που εγιναν και στεναχωριόμαστε τότε πως θα παλεψουμε αυτα που ερχονται?Εχετε δίκιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις