Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Karxass κλείσε ένα ραντεβού στο Γεννηματά (Θεσσαλονίκη) στον ορθοπαιδικο σαμολαδα... Είναι εξιδικευμενος στη σπονδυλικη στήλη και εξαντλει τα πάντα πριν προβεί σε χειρουργείο. Είχα κλείσει κι εγώ ραντεβού να πάω αλλά εγώ δεν μπορώ να αποφύγω το χειρουργείο

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια..θα παω και σε αυτον τον γιατρο και βλεπουμε..μπορει και ολα τα συμπτωματα να ειναι απο το ανχος και ειναι οντως ψυχοσωματικα και να εχω μια απλη δισκοκηλη που και αυτη για να βγει παιζει ρολο πολυ η ψυχολογια..τα συμπτωματα τα ειχα και πριν την δισκοκηλη και αλλα

Πολλα πιυ τωρα φυγαν..και το τελευταιο ειναι η δισκοκηλη και το στομαχι και τα χερια που με μουδιαζουν μεσα στον υπνο

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια..θα παω και σε αυτον τον γιατρο και βλεπουμε..μπορει και ολα τα συμπτωματα να ειναι απο το ανχος και ειναι οντως ψυχοσωματικα και να εχω μια απλη δισκοκηλη που και αυτη για να βγει παιζει ρολο πολυ η ψυχολογια..τα συμπτωματα τα ειχα και πριν την δισκοκηλη και αλλα

Πολλα πιυ τωρα φυγαν..και το τελευταιο ειναι η δισκοκηλη και το στομαχι και τα χερια που με μουδιαζουν μεσα στον υπνο

Αυχένα έχεις κοιτάξει ?εγώ που έχω 2 κηλες αυχένα έχω μουδιασματα στα χέρια, μερικές φορές μπορεί να ξυπνήσω και να σερνω το χέρι μου επειδή δεν μπορώ να το κουνησω (απίστευτη αίσθηση)

Ναι Αθήνα είμαι, έχω τις κηλες από τα 18 και έχω καταφέρει τα τελευταία χρόνια εκεί που δεν μπορούσα να περπατησω να κάνω 10χλμ ποδήλατο 2χλμ κολύμπι και 3-4χλμ χαλαρό τρέξιμο όλα την ίδια μερα (μέσα σε 3 χρόνια βέβαια μην προσπαθήσει κάποιος να τα κάνει μαζεμένα)

Κάνω και καθιστικη δουλειά και δεν βοηθούσε καθόλου πριν αρχίσω το κολυμβητηριο, έκανα βάρη αρκετά χρόνια και απλά χειροτερευα με τον καιρό

Δυστυχώς είναι δύσκολο να βρεις καλούς γιατρούς για τα προβλήματά μας, για τις λύσεις με το gel έχετε καμία άποψη ?

Δημοσ.

+1 για μικρή κηλη αυχένα ο karxasss...

Παρεμπιπτόντως είχα όλα αυτά τα θέματα που λες. Όλα ήταν από κηλες οσφυικη και αυχένα.Αν κρίνω από το ψευδώνυμο σου και εμένα ξεκίνησαν γύρω στα 32-33.Το έχει η ηλικία μάλλον :P

Βήμα 1ο)μη διαβάζεις λαλακιες στο ίντερνετ για αυτοανοσα, σπάνιες παθήσεις κτλ

Βήμα 2ο) χτυπά μαγνητική εγκέφαλο αυχένα και δειξτες σε νευρολογο για να αποκλίσεις

διαφορα

Βήμα 3ο)Αν τελικά καταληξετε ότι είναι οι κηλες, ότι λέει ο προηγούμενος... Κολυμπακι κάθε μέρα και... θα σου αλλάξει τη ζωή ;)

Δημοσ.

Δεν ξερω τι γινεται παιδια..μολις τωρα ξυπνησα απο τον πονο μεσα στον υπνο

Μου με

Φουλ ταχυκαρδια και ζαλαδες και τα ποδια μου ετρεμαν αυριο θα ξαναπαρω τον γιατρο τηλ γιατι τον ειχα παρει και ηταν διακοπες!!!αν με

Πει οτι ειμαι για χειρουργειο θα το κανω να τελειωνω γιατι εχω αυτους τους πονους 3 μηνες τωρα..μια καλυτερευει και εκει που λεω οκ περασε ξαναεμφανιζεται!!!

Δημοσ.

Δεν ξερω τι γινεται παιδια..μολις τωρα ξυπνησα απο τον πονο μεσα στον υπνο

Μου με

Φουλ ταχυκαρδια και ζαλαδες και τα ποδια μου ετρεμαν αυριο θα ξαναπαρω τον γιατρο τηλ γιατι τον ειχα παρει και ηταν διακοπες!!!αν με

Πει οτι ειμαι για χειρουργειο θα το κανω να τελειωνω γιατι εχω αυτους τους πονους 3 μηνες τωρα..μια καλυτερευει και εκει που λεω οκ περασε ξαναεμφανιζεται!!!

Γενικά κάπως έτσι πάει: Εμφανίζονται τα συμπτώματα, μετά εξαφανίζονται, μετά εμφανίζονται κλπ.

Όταν είσαι σε καλό δρόμο το καταλαβαίνεις επειδή εμφανίζονται όλο και πιο αραιά: κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα κλπ. Όταν δεν είσαι σε καλό δρόμο τότε συνεχίζει με την ίδια ή μεγαλύτερη συχνότητα κλπ.

Για τη ταχυκαρδία και τις ζαλάδες στο γιαααααααααααααατροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

Ναι Αθήνα είμαι, έχω τις κηλες από τα 18 και έχω καταφέρει τα τελευταία χρόνια εκεί που δεν μπορούσα να περπατησω να κάνω 10χλμ ποδήλατο 2χλμ κολύμπι και 3-4χλμ χαλαρό τρέξιμο όλα την ίδια μερα (μέσα σε 3 χρόνια βέβαια μην προσπαθήσει κάποιος να τα κάνει μαζεμένα)

Κομπλέ, άρχοντας :)

Στην αρχή σε είχε κατευθύνει φυσικοθεραπευτής ή μόνος σου πειραματίστηκες;

Επίσης ποδήλατο εννοείς σε εξωτερικό χώρο ή εσωτερικό;

Εγώ δυστυχώς δεν είχα κοντά κολυμβητήριο, ήθελα 1 ώρα να πάω και 1 να γυρίσω, οπότε δεν έπαιζε να το συστηματικοποιήσω. Λέω για ελλειπτικό τώρα να πάω μέσα στο σπίτι για όταν όταν δεν προλαβαίνω.

Δυστυχώς είναι δύσκολο να βρεις καλούς γιατρούς για τα προβλήματά μας, για τις λύσεις με το gel έχετε καμία άποψη ?

Ναι έτσι είναι. Το πρόβλημα είναι σύνθετο.

Για το discogel το είχα ψάξει πααάρα πολύ. Είχα μιλήσει και με γιατρούς με το εξωτερικό. Το discogel δεν θεραπεύει τίποτα, απλά νεκρώνει τον δίσκο, πρακτικά τον αφυδατώνει, αυτός συρρικνώνεται και "μαζεύει την κήλη μέσα". Αντίστοιχες τέτοιες λύσεις (με άλλη χημική ουσία) υπήρχαν και στο παρελθόν αλλά μακρόχρονα αποδείχτηκε ότι δεν ήταν καλές λόγω άλλων παρενεργειών. Για το discogel ωστόσο δεν έχουμε μακρόχρονα στατιστικά.

Στην Ελλάδα το προωθεί πολύ ένας συγκεκριμένος -γνωστός γιατρός- που έχει προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα στους συναδέλφους του. Εμένα τουλάχιστο στο ΚΑΤ και στο Γεννηματάς που είχα πάει με είχαν αποθαρρύνει.

Η πρόβλεψη λέει το εξής: Αν ο δίσκος δεν έχει σκιστεί αλλά έχει απλά κήλη (προβολή) τότε το discogel έχει καλά αποτελέσματα. Αν ο δίσκος έχει σκίσιμο και έχει βγει έξω υγρό τότε το discogel αντενδείκνυται και συνήθως είναι χάσιμο χρόνου. Αν ο δίσκος έχει σκίσιμο τότε μόνο το χειρουργείο έχει καλά αποτελέσματα στατιστικά (έναντι άλλων επεμβάσεων: lazer, discogel κλπ). Συνήθως το discogel προτείνεται ως πακέτο  (δηλαδή σου λέει μία τιμή για το Discogel και αν αποτύχει, τότε σου αφαιρεί ένα μέρος του κόστους από το κόστος του χειρουργείου).

Τα θετικά του είναι ότι δεν έχεις καν μεταχειρουργική περίοδο (είναι απλά μία ένεση). Τα αρνητικά του είναι ότι καταστρέφει το δίσκο (έναντι χειρουργείου που τον υπόλοιπο δίσκο τον αφήνει -θεωρητικά- κατά το δυνατό άθικτο) οπότε δεν γνωρίζουμε τι γίνεται μετά από 15-20 χρόνια.

Πρακτικά εγώ έχω γνωρίσει αρκετό κόσμο που δεν έχει κάνει χειρουργείο και είναι μια χάρα, που έχει κάνει χειρουργείο και επανήλθε 100% ακόμα και σε αθλητισμό. Δεν έχω γνωρίσει κανέναν στον οποίο να έχει πετύχει το discogel.

Δημοσ.

Μόνος μου έκανα πειράματα πρώτα με γυμναστήριο και διάφορα προγράμματα (συντηρεί, δύναμης -ταχυδυναμης, πολλές επαναλήψεις λίγα κιλά) αλλά είχα θέματα και είπα ας δοκιμάσω κολύμπι. Βέβαια και στο κολύμπι θέλει προσοχή το πρόσθιο με ζοριζει αυχένα και μέση, κάνω ενδυνάμωση με πέδιλα και αρκετό ύπτιο για μέση.

Ποδήλατο κάνω έξω τον πρώτο μήνα ζοριζομουν σε μέση αλλά ήταν λόγο στάσης και πήρα ποδήλατο με αναρτήσεις για λιγότερους κραδασμούς.

Ελλειπτικό πήρα και εγώ αλλά με ζοριζε πολύ ειδικά στον αυχένα και τελικά το πούλησα.

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις τουdiscogel

Δημοσ.

Καλησπερα... ειμαι 24 ετων. Πριν 3 χρονια αρχισε να με ποναει εντονα το αριστερο μου ποδι.. μετα απο καποιους μηνες οπου δεν περνουσε το προβλημα αρχισα να αναζητω γιατρο για να δουμε τι συμβαινει.. βρηκαμε 2 κηλες και σπονδυλολισθηση. Επισκεφτηκα πολλους γιατρους, εκανα φυσικοθεραπειες, πηρα φαρμακα αλλα τπτ. Μου ειπαν ολοι οτι ο πονος που εχω στο ποδι οφειλεται στην μια κηλη και οχι στην σπονδυλολισθηση μιας και δεν με πονουσε η μεση μου. Εν τελη μετα απο συσταση οικογενειακου μας φιλου και γιατρου, επισκεφτηκα γνωστο ορθοπεδικο στην αθηνα που προμοταρει το ντισκοτζελ. Με βλεπει και μου λεει πως δεν θα πειραξουμε την σπονδυλολυσθηση (δλδ δεν θα κανουμε σπονδυλοδεσια) αφου δεν με ποναει η μεση, αλλα θα κανουμε το ντισκοτζελ για να μαζεψει η κηλη και να περασουν τα συμπτωματα. Φυσικα μου ειπε οτι το ποσοστο επιτυχια ειναι 80-95%. Εκανα την επεμβαση αυτη καθως η κατασταση ειχε φτασει στο απροχωρητο (δεν μπορουσα να βγαλω ουτε βολτα το σκυλο μου απο τον πονο στο ποδι). Τα αποτελεσματα δεν ηταν αυτα που ηλπιζα... συνεχιζω να ποναω... συνεχιζω να μην μπορω να κανω πολλα πραγματα στην καθημερινοτητα μου και συνεχιζω να πεφτω ακομα περισσοτερο ψυχολογικα... Αν γνωριζει καποιον κανεναν καλο ορθοπεδικο ή νευροχειρουργο που να τον εχει βοηθησει και να σας παρακαλω στειλτε μου το σε μηνυμα... εχω απελπιστει πραγματικα...

Δημοσ.

Γενικά για προβλήματα με δισκοκυλες τι γιατρό προτείνετε ορθοπεδικό, νευροχειρούργο ή ειδικό σε θέματα σπονδυλικής στύλος ( έχω δει τέτοια ειδικότητα στο ΚΑΤ);

Επίσης μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον στο ΚΑΤ ή γενικά Αθήνα;

Δημοσ.

γεια σε ολους! είμαι 24..εδω και ενα χρονο ειχα καποια τραβήγματα στη γαμπα ελεγα πιάσιμο ειναι θα περασει! καποιες φορες ηταν πιο εντονο καποιες αλλες δε το ενιωθα καθολου, Που να περνουσε απ το μυαλό μου αυτο που επαθα πριν απο 2 μηνες...ξυπνησα ενα πρωι μετα απο μια κουραστική εβδομαδα και δεν μπορουσα να παω στο μπανιο..πηγα αμεσως στο γιατρο..και η διαγνωση της μαγνητικής ηταν ρίξη μεσοσποδίλιου δισκου το μεγεθος της κηλης ειναι 9 χιλιοστα στον 05-Ι1!! τον πρωτο μηνα πηρα αντιφλεγμονώδη και 5 ενεσεις κορτιζόνης τον δεύτερο μηνα φυσικοθεραπείες με ρευματα μαλαξεις και ασκησεις πολυ ελαφριες οπως αυτη της σταθεροποιηση της μεσης (νομιζω οτι καποιος χρηστης την εχει ανεβασει εδω).Βρίσκομαι 3 μηνα και οι πονοι συνεχιζουν να ειναι εδω οταν σηκωνομαι και ξαπλωνω στο κρεβατι. ομως δεν εχω θεμα με τον υπνο να ποναω τοσο δλδ.. φυσικα με την υγρασια υποφερω και γενικα υπαρχουν ενοχλησεις.Το ηλεκτρομυογράφημα που εκανα ηταν καλο...ομως η κηλη ειναι μεγαλη!Σχεδον ολοι οι γιατροι μου ειπαν για χειρουργείο...η ψυχολογια μου ειναι ΜΗΔΕΝΙΚΗ...γνωριζω οτι πρπει να εχω υπομονη για να τα καταφερω και να αποκτησω καποιες καλες συνηθειες γενικα....Ωστόσο θα ηθελα να ρωτησω οσους απο δω ανηκουν στη περιπτωση μου..με αυτο το μεγεθος κηλης μπορω να αποφυγω το χειρουργειο?δηλαδη με κολυμβητήριο κοιλιακούς και ραχιαίους και γενικα προσοχη σε βαρη και κουραση να τα καταφέρω??ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλησπερα... ειμαι 24 ετων. Πριν 3 χρονια αρχισε να με ποναει εντονα το αριστερο μου ποδι.. μετα απο καποιους μηνες οπου δεν περνουσε το προβλημα αρχισα να αναζητω γιατρο για να δουμε τι συμβαινει.. βρηκαμε 2 κηλες και σπονδυλολισθηση. Επισκεφτηκα πολλους γιατρους, εκανα φυσικοθεραπειες, πηρα φαρμακα αλλα τπτ. Μου ειπαν ολοι οτι ο πονος που εχω στο ποδι οφειλεται στην μια κηλη και οχι στην σπονδυλολισθηση μιας και δεν με πονουσε η μεση μου. Εν τελη μετα απο συσταση οικογενειακου μας φιλου και γιατρου, επισκεφτηκα γνωστο ορθοπεδικο στην αθηνα που προμοταρει το ντισκοτζελ. Με βλεπει και μου λεει πως δεν θα πειραξουμε την σπονδυλολυσθηση (δλδ δεν θα κανουμε σπονδυλοδεσια) αφου δεν με ποναει η μεση, αλλα θα κανουμε το ντισκοτζελ για να μαζεψει η κηλη και να περασουν τα συμπτωματα. Φυσικα μου ειπε οτι το ποσοστο επιτυχια ειναι 80-95%. Εκανα την επεμβαση αυτη καθως η κατασταση ειχε φτασει στο απροχωρητο (δεν μπορουσα να βγαλω ουτε βολτα το σκυλο μου απο τον πονο στο ποδι). Τα αποτελεσματα δεν ηταν αυτα που ηλπιζα... συνεχιζω να ποναω... συνεχιζω να μην μπορω να κανω πολλα πραγματα στην καθημερινοτητα μου και συνεχιζω να πεφτω ακομα περισσοτερο ψυχολογικα... Αν γνωριζει καποιον κανεναν καλο ορθοπεδικο ή νευροχειρουργο που να τον εχει βοηθησει και να σας παρακαλω στειλτε μου το σε μηνυμα... εχω απελπιστει πραγματικα...

σε καταλαβαινω απολυτα! Μαχαιρας Στελιος ειναι στο παγκράτι

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας και απο εμενα να σας πω και εγω τα ιδια εχω περασει με δισκοκηλη ο4-05 05-ι1 με ενα μηνα καθε φορα στο κρεβατι με ολα τα συμπτωματα που εχετε αναφερει ολοι σας καο σημερα που μιλαω ειμαι καναπε με κηλη παλι αλλα παω καλυτερα απο την προηγουμενη εβδομαδα που το επαθα απο αποτομη κίνηση λογο δουλειας.Την δευτερη φορα λοιπον που την επαθα ακουσα την μανα μου που ασχολιοταν με αυτα λογο αυχενα με παρακαλουσε να παμε σε εναν χειροπρακτικο που ηξερε και τελικα πηγα με αφορητους πονους,πονεσα πολυ εκει αλλα δεν ξαναειπα μεση για 6-7 χρονια .Το ονομα αυτου Χρηστοδουλαρης Αθηνα να ειναι καλα ο ανθρωπος με εσωσε ουτε χειρουργεία ουτε τιποτα .Συγνωμη που τα γραφω τοσο συνοπτικά εχω χαλασμενη οθονη κινητου.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Γενικά επιλέγω να μην γράφω στα φορουμ, αλλά το θέμα είναι πολύ ευαίσθητο και είναι κάτι από το οποίο εχω ταλαιπωρηθεί ΠΟΛΥ.

Με 2 λόγια:  3 κήλες δίσκου. Δε μπορείς να σηκωθείς καν από το κρεβάτι, 1 μήνας ενέσεις, 7 διαφορετικοί γιατροί (ΟΛΟΙ κορυφαίοι του είδους) και φτάνεις μέχρι και ιατρεία πόνου. 

Για πολλούς μήνες κανείς δε μπορούσε να δώσει τη λύση. 

Η λύση είναι η εξής και δοκιμασμένη απο εμένα και από αρκετούς ακόμα που εχω στείλει.

Νίκος Μαθιός Νευρολόγος. Ψάχτε τον λίγο στο ιντερνετ, κλείστε ραντεβού και κάντε μια βόλτα με μια πρόσφατη ακτινογραφία ή καλύτερα μαγνητική. 

Υπολογίζετε περίπου 1000-1200 ευρώ για το σύνολο των θεραπειών. 50% βελτίωση στη πρώτη θεραπεία. Αποτέλεσμα μόνιμο (πάνε 3 χρόνια και δεν είχα κανένα θέμα).

Είναι ο μόνος που με βοήθησε και ο μόνος που εμπιστεύομαι. Συμβουλές του (όσο και αν φανεί περίεργο) ποτε μα ποτέ κοιλιακους και ραχιαίους. Είναι καλές ασκήσεις αλλά βλάπτουν εμάς που έχουμε πρόβλημα.

Και να θυμάστε πάντα:

Περπάτημα, χαλαρότητα, καλή διάθεση και έλλειψη άγχους είναι καταλύτες για να νιώθουμε καλύτερα.

Φαντάζομαι πως είναι αυτονόητο, αλλά ας ξεκαθαρίσω πως δεν έχω καμιά οικονομική σχέση με τον συγκεκριμένο γιατρό. Είναι όμως ο άνθρωπος που πέτυχε εκεί, όπου απέτυχαν οι κορυφαίοι συνάδελφοι του και του χρωστάω την ποιότητα ζωής που έχω σήμερα.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Γενικά επιλέγω να μην γράφω στα φορουμ, αλλά το θέμα είναι πολύ ευαίσθητο και είναι κάτι από το οποίο εχω ταλαιπωρηθεί ΠΟΛΥ.

Με 2 λόγια:  3 κήλες δίσκου. Δε μπορείς να σηκωθείς καν από το κρεβάτι, 1 μήνας ενέσεις, 7 διαφορετικοί γιατροί (ΟΛΟΙ κορυφαίοι του είδους) και φτάνεις μέχρι και ιατρεία πόνου. 

Για πολλούς μήνες κανείς δε μπορούσε να δώσει τη λύση. 

Η λύση είναι η εξής και δοκιμασμένη απο εμένα και από αρκετούς ακόμα που εχω στείλει.

Νίκος Μαθιός Νευρολόγος. Ψάχτε τον λίγο στο ιντερνετ, κλείστε ραντεβού και κάντε μια βόλτα με μια πρόσφατη ακτινογραφία ή καλύτερα μαγνητική. 

Υπολογίζετε περίπου 1000-1200 ευρώ για το σύνολο των θεραπειών. 50% βελτίωση στη πρώτη θεραπεία. Αποτέλεσμα μόνιμο (πάνε 3 χρόνια και δεν είχα κανένα θέμα).

Είναι ο μόνος που με βοήθησε και ο μόνος που εμπιστεύομαι. Συμβουλές του (όσο και αν φανεί περίεργο) ποτε μα ποτέ κοιλιακους και ραχιαίους. Είναι καλές ασκήσεις αλλά βλάπτουν εμάς που έχουμε πρόβλημα.

Και να θυμάστε πάντα:

Περπάτημα, χαλαρότητα, καλή διάθεση και έλλειψη άγχους είναι καταλύτες για να νιώθουμε καλύτερα.

Φαντάζομαι πως είναι αυτονόητο, αλλά ας ξεκαθαρίσω πως δεν έχω καμιά οικονομική σχέση με τον συγκεκριμένο γιατρό. Είναι όμως ο άνθρωπος που πέτυχε εκεί, όπου απέτυχαν οι κορυφαίοι συνάδελφοι του και του χρωστάω την ποιότητα ζωής που έχω σήμερα.

Kαλησπερα σας. Ενδιαφερον ακουγεται. Πειτε μας παρακαλω αν θελετε τι ακριβως περιλαμβανει η θεραπεια που αναφερετε?  Επισης αυτο που γραφετε για τους κοιλιακους και ραχιαιους ειναι οντως πολυ περιεργο διοτι ολοι οι γιατροι και οι φυσικοθεραπευτες προτεινουν τη συστηματικη εκγυμναση των συγκεκριμενων μυικων ομαδων. Για πιο λογω βλαπτουν? Δηλαδη βλαπτει και η κολυμβηση? Το ξερω οτι σας κουραζω με τις ερωτησεις μου αλλα ειναι σημαντικο για αυτους που υποφερουν να μαθουν κατι που μπορει να βελτιωσει την κατασταση τους. Ευχαριστω!

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον μετα απο 3 μηνες με φρικτους πονους εχω δωσει 2000 σε φυσιοθεραπεια και γιατρους και ενα καρο φαρμακα και δεν

Με

Εκαναν απολυτως τιποτα!!!σημερα πηρα αποφαση και πηγα στον χειροπρακτικο στον Αγ.Αθανασιο το πρωι και τωρα δεν εχω τιποτα!!!δεν μπορω να το πιστεψω και φανταστειτε οτι πηγα σε εναν γιατρο που λενε ολοι οτι ειναι ο κορυφεος για σπονδυληκη στηλη και μου ειπε οτι η κηλη μου ειναι και εσωτερικη και μολις το ειπα στον πρακτικο

Μου λεει δεν νομιζω να

Μπορω μα

Σε βοηθησω γιατι ειναι εσωτερικη..οτι ειναι απο εξω μου λεει θα το βγαλουμε..το μεσα δεν μπορω μα το πειραξω..και μολις σε 15 λεπτα και

Με

20 ευρω εκανε οτι δεν με

Εκανα 5 γιατροι ορθπεδικοι 10 φυσιοθεραπευτες και καλα ειδικοι με τοσες ωρες χαμενες απο την ζωη μου και 2000 ευρω!!!εχω ενθουσιαστει

Ο σαμολαδας παντως ειναι οντως πολυ καλος γιατρος και τιμιος κατα την γνωμη γιατι ειναι ορθοπεδικος χειρουργος και ειναι κατα του χειρουργειου και παρα

Πολυ καλος

Ανθρωπος!δεν θελω να θεωρηθει διαφιμηση απλα στο παραπανω σχολιο ισως φαινεται οτι τον βαζω και αυτον μεσα στους αλλους γιατρους που πηγα..ηταν ο μονος που με

Εδωσε να καταλαβω κάποια πραγματα

Και με καθυσηχασε

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...