cheaptech Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Και εγώ τρώω οτι και ο από επάνω Χ 2 άλλα τώρα μετά την 3 η 4 φορά που με έπιασε και ξανά έκανα τις ένεσης μου έβαλα σκοπό την διατροφή και γυμναστήριο παιδιά νομίζω πως είναι μια καλή λύση μαζί με την αλλαγή του τρόπου ζωής. Δεν μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί την πρώτη φορά έμεινα στο κρεβάτι για 93 ήμερες πλήρη ακινησία. Αφήστε τους δήθεν μάγους της μέσης και των σπονδύλων και ξεκινήστε περπάτημα, ασκήσεις μακενζυ και γυμναστήριο, η βελτίωση έρχεται, αργά μεν σταθερά δε. Τα περαστικά μου σε όλους. 1
Pakis44 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Εγώ δεν έχω πάρει ακόμα γνώμη γιατρού τα συμπτώματα πάντως είναι τα ίδια απλά περνάω δύσκολα μετά απ κάποιο καιρό από κατάθλιψη λόγο θανάτου της μητέρας μου και χωρισμού κ αφού είχε προηγηθεί έντονη εργασιοθεραπεια έκανα τρεις δουλειές με χτύπησε η κατάθλιψη... Μετά από πολλή προσπάθεια και βρίσκοντας θέληση για ζωή και αφού βέβαια είχα σταματήσει από τς δουλειές μου και έφαγα ένα κάρο λεφτά σε γιατρούς και κατάντησα στη ουσία άφραγκος τελείως με δέχτηκαν πίσω σε μια δουλειά και βρήκα ακμ μια είμαι σερβιτόρος αλλά θεωρούμαι ΤΟP βσκ δεν θεωρούμαι πια... Που θέλω να καταλήξω είχα πόνους στο γλουτούς ανυπόφορουςκαι στην μέση πιο ίπιους με πέθαναν αλλά εγώ δεν έδινα σημασία έλεγα ψυχωσωματικα θα ειναι... Με συμβούλεψαν κάτι φίλοι να πάω Ν με τρίψει ένας χειροπρακτικος στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης με σήκωσε κανονικά ένοιωθα άλλος άνθρωπος μ είπε Ν ξαναπάω οπωσδήποτε ακμ μια φορά αλλά εγώ δεν ήξερα καν τι ήταν η δισκοκηλη κ συνέχισα να ζω κανονικά... Με ξανάπιασα να πόνοι ξαναπήγα κ ο πόνος από το ισχιο έχει φύγει κ κατέβηκε στην γάμπα όχι πάντα Αλλά συχνά δυστυχώς όμως δεν μπορούσα να δουλέψω πονουσα όρθιος έτσι επέλεξα να κάτσω γ λίγο καιρό και να ξεκουραστώ έλα όμως που ξαναγύρισα στην κατάθλιψη... Τώρα πια έχω και πόνους στον αυχένα που χτυπάνε στο χέρι και φοβάμαι για κηλες και εκεί βέβαια χρήματα δεν υπάρχουν άλλα ευτυχώς χθες έκανα βιβλιάριο υγείας... Θα κλείσω ραντεβού μ γιατρό κτλ... Ναι έχω ακόμα μια ράνιδα για ζωή ελπίζω ότι μπορεί να μ συμβεί και κάτι καλό σίγουρα δεν ελπίζω ότι θα κάνω φυσιολογική ζωή γιατί είμαι ολομόναχος πια ούτε φίλους ούτε αδέρφια λίγο με βοηθάει ο μπρο μου αυτός μόνο... Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής τα δημόσια νοσοκομεία καλύπτουν εξετάσεις για τις δισκοκηλες? Οι πόνοι στον αυχένα μπορεί να είναι κάτι άλλο ή αντανάκλαση της μέσης? Η γνώμη σας κ η εμπειρία σας για την ζωή που ακολουθεί θα αξίζει να το προσπαθήσω? Και τέλος θα έχω την ικανότητα να μπορώ να κάνω κάποια δουλειά? Σας κούρασα αλλά δεν έχω και πουθενά να τα πω... ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΒΓΩ ΖΩΝΤΑΝΌΣ ΚΑΙ ΑΠΌ ΑΥΤΟ 4
tolisppp Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Εγώ δεν έχω πάρει ακόμα γνώμη γιατρού τα συμπτώματα πάντως είναι τα ίδια απλά περνάω δύσκολα μετά απ κάποιο καιρό από κατάθλιψη λόγο θανάτου της μητέρας μου και χωρισμού κ αφού είχε προηγηθεί έντονη εργασιοθεραπεια έκανα τρεις δουλειές με χτύπησε η κατάθλιψη... Μετά από πολλή προσπάθεια και βρίσκοντας θέληση για ζωή και αφού βέβαια είχα σταματήσει από τς δουλειές μου και έφαγα ένα κάρο λεφτά σε γιατρούς και κατάντησα στη ουσία άφραγκος τελείως με δέχτηκαν πίσω σε μια δουλειά και βρήκα ακμ μια είμαι σερβιτόρος αλλά θεωρούμαι ΤΟP βσκ δεν θεωρούμαι πια... Που θέλω να καταλήξω είχα πόνους στο γλουτούς ανυπόφορουςκαι στην μέση πιο ίπιους με πέθαναν αλλά εγώ δεν έδινα σημασία έλεγα ψυχωσωματικα θα ειναι... Με συμβούλεψαν κάτι φίλοι να πάω Ν με τρίψει ένας χειροπρακτικος στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης με σήκωσε κανονικά ένοιωθα άλλος άνθρωπος μ είπε Ν ξαναπάω οπωσδήποτε ακμ μια φορά αλλά εγώ δεν ήξερα καν τι ήταν η δισκοκηλη κ συνέχισα να ζω κανονικά... Με ξανάπιασα να πόνοι ξαναπήγα κ ο πόνος από το ισχιο έχει φύγει κ κατέβηκε στην γάμπα όχι πάντα Αλλά συχνά δυστυχώς όμως δεν μπορούσα να δουλέψω πονουσα όρθιος έτσι επέλεξα να κάτσω γ λίγο καιρό και να ξεκουραστώ έλα όμως που ξαναγύρισα στην κατάθλιψη... Τώρα πια έχω και πόνους στον αυχένα που χτυπάνε στο χέρι και φοβάμαι για κηλες και εκεί βέβαια χρήματα δεν υπάρχουν άλλα ευτυχώς χθες έκανα βιβλιάριο υγείας... Θα κλείσω ραντεβού μ γιατρό κτλ... Ναι έχω ακόμα μια ράνιδα για ζωή ελπίζω ότι μπορεί να μ συμβεί και κάτι καλό σίγουρα δεν ελπίζω ότι θα κάνω φυσιολογική ζωή γιατί είμαι ολομόναχος πια ούτε φίλους ούτε αδέρφια λίγο με βοηθάει ο μπρο μου αυτός μόνο... Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής τα δημόσια νοσοκομεία καλύπτουν εξετάσεις για τις δισκοκηλες? Οι πόνοι στον αυχένα μπορεί να είναι κάτι άλλο ή αντανάκλαση της μέσης? Η γνώμη σας κ η εμπειρία σας για την ζωή που ακολουθεί θα αξίζει να το προσπαθήσω? Και τέλος θα έχω την ικανότητα να μπορώ να κάνω κάποια δουλειά? Σας κούρασα αλλά δεν έχω και πουθενά να τα πω... ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΒΓΩ ΖΩΝΤΑΝΌΣ ΚΑΙ ΑΠΌ ΑΥΤΟ δ Καταρχας συλλυπητηρια στην μανα σου εγω ειμαι 18 χρονων και εχω κηλη στον δισκο οποτε εχω πονο στον γλουτο και μουδιασμα ξερω τι παει να πει κηλη και καταλαβαινω τον πονο σου.Παρολο αυτα να ευχαριστεις τον θεο που μπορεις και περπατας καποιοι εδω μεσα δεν μπορουν να σηκωθουν.Οσο για την κηλη τωρα επειδη το εχω ψαξει πολυ στο ιντερνετ να γινεις οπως πριν αποκλειετε παρολο αυτα μπορεις να την κανεις πολυ καλυτερα και να πονας ποιο λιγο με 3 βηματα 1) διατροφη να χασεις καλα αμα εχεις 2) περπατημα και 3) γυμναστικη στην μεση πατα στο youtube exercises for herniated disc πανω στο εξαμηνο λενε οτι μια κηλη αρχιζει και θεραπευετε.Αμα δεν δεις διαφορα πανω στο εξαμηνο και συνεχιζει ο πονος να αυξανετε ξερω ατομα που εχουν βγαλει κηλες σε κρατικα νοσοκομεια χωρις να πληρωσουν οποτε πιστευω γεινετε.Τωρα για τους πονους στον αυχενα κανεις δεν μπορει να σε απαντησει κανεις εδω μεσα δεν ειναι γιατρος πρεπει να κανεις μια μαγνιτικη να δουν τι εχεις.Το χειρουργιο ειναι παντα η τελευταια λυση.Υπομονη και πιστη θελει εγω το επαθα απο γυμναστικη οταν καθομαι σε ενα σημειο στα πρωρα 3 λεπτα υποφερω και σε τρεις μηνες αρχιζω πρακτικη μαγειρικη δεν εισε ο μονος που πονας ο πατερας μου ειναι γεματο κηλες και δεν μπορει να παρει τα ποδια του.Μην το βαζεις κατω δεν θα σε κανει μια κηλη οτι θελει εσυ θα την κανεις.Ξερω ατομα που εχουν θεραπευτει χωρις επεμβαση απο κηλες καλη διαθεση θελει και υπομονη οσο για την δουλεια και φυσικα θα μπορεις να δουλεψεις γιατι να μην μπορεις αυτα απο εμενα ελπιζω να βοηθησα και και τελευταιο σκεψου οτι εσυ εχεις μια απλη κηλη ενω και θα τα βαλεις κατω? ενω αλλοι εχουν χειροτερες αρωστειες και την επομενη μερα δεν θα ζουν αυτοι τι πρεπει να κανουν? δ Καταρχας συλλυπητηρια στην μανα σου εγω ειμαι 18 χρονων και εχω κηλη στον δισκο οποτε εχω πονο στον γλουτο και μουδιασμα ξερω τι παει να πει κηλη και καταλαβαινω τον πονο σου.Παρολο αυτα να ευχαριστεις τον θεο που μπορεις και περπατας καποιοι εδω μεσα δεν μπορουν να σηκωθουν.Οσο για την κηλη τωρα επειδη το εχω ψαξει πολυ στο ιντερνετ να γινεις οπως πριν αποκλειετε παρολο αυτα μπορεις να την κανεις πολυ καλυτερα και να πονας ποιο λιγο με 3 βηματα 1) διατροφη να χασεις καλα αμα εχεις 2) περπατημα και 3) γυμναστικη στην μεση πατα στο youtube exercises for herniated disc πανω στο εξαμηνο λενε οτι μια κηλη αρχιζει και θεραπευετε.Αμα δεν δεις διαφορα πανω στο εξαμηνο και συνεχιζει ο πονος να αυξανετε ξερω ατομα που εχουν βγαλει κηλες σε κρατικα νοσοκομεια χωρις να πληρωσουν οποτε πιστευω γεινετε.Τωρα για τους πονους στον αυχενα κανεις δεν μπορει να σε απαντησει κανεις εδω μεσα δεν ειναι γιατρος πρεπει να κανεις μια μαγνιτικη να δουν τι εχεις.Το χειρουργιο ειναι παντα η τελευταια λυση.Υπομονη και πιστη θελει εγω το επαθα απο γυμναστικη οταν καθομαι σε ενα σημειο στα πρωρα 3 λεπτα υποφερω και σε τρεις μηνες αρχιζω πρακτικη μαγειρικη δεν εισε ο μονος που πονας ο πατερας μου ειναι γεματο κηλες και δεν μπορει να παρει τα ποδια του.Μην το βαζεις κατω δεν θα σε κανει μια κηλη οτι θελει εσυ θα την κανεις.Ξερω ατομα που εχουν θεραπευτει χωρις επεμβαση απο κηλες καλη διαθεση θελει και υπομονη οσο για την δουλεια και φυσικα θα μπορεις να δουλεψεις γιατι να μην μπορεις αυτα απο εμενα ελπιζω να βοηθησα και και τελευταιο σκεψου οτι εσυ εχεις μια απλη κηλη ενω και θα τα βαλεις κατω? ενω αλλοι εχουν χειροτερες αρωστειες και την επομενη μερα δεν θα ζουν αυτοι τι πρεπει να κανουν?
Pakis44 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Συμφωνω μαζι σου σε αρκετα...απλαβθεωρητικα εγω τ εχω προχωρησει γιατι νομιζα οτι ειναι ψυχωσωματικα και μαλλον το εχω αφησει αρκετα γιατι την εχω βγαλει ενα μηνα στο κρεβατι λογο που δεν ημουν καλα στο μυαλο κυριως..μολις προχτες πηρα την αποφαση να το ψαξω γιατι αρχισα να ποναω περισσοτερο κ στα ποδια και στν αυχενα...ειμαι ανθρωπος που οταν εχει κατι το ψαχνει η καταθλιψη μου ηταν βαριας μορφης πληροφοριακα αι γι αυτο εχω και τα ερωτηματα για την συνεχεια της ζωης μου...γιατι οταν επελεξα αν θελω η οχι να συνεχισω να ζω βρηκα μια αδιανοητη δυναμη και ειπα οχι δεν τα παραταω και σηκωθηκα ...ελα ομως που ο θεος με δοκιμαζει πολυ και μ εστειλε και αυτο ελπιζω να μην με ριξει εμ και ειαι πολυ δυσκολα χωρις λεφτα χωρις δουλεια και κυρθιως ολομοναχος ολη μερα σχεδον σε ενα σπιτι και μονος μου να κυνηγαω την λυση και σ αυτο φταιω και γω για την μοναξια μου γιατι τους εκανα ολυς περα...τεσπα οπως λες και συ υπαρχουν πολυ πιο σοβαρα προβληματα υγειας σε αλλους αλλα δεν θελω να πορευτω εκατο της εκατο με αυτο γιατι ετσι κι αλλιως οι ανθρωποι ειμαστε εγωιστες κ μας νοιαζει πιο πολυ το δικο μας προβλημα...ευχομαι να βρω και αυτην την φορα το φως στο τουνελ και ν βγω οπως ευχομαι και για ολους εσας το ιδιο...εγω πια εμαθα να μην τ παραταω και να μην τ πιστευω το θετικο αποτελεσμα το κυνηγαω πια...ολα για καποιο λογο γινονται 1
Miss_caramel Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μετά από πολλές μέρες με έντονο βήχα, ξυπνάω ένα πρωί με την αριστερή μου γάμπα να κάνει ανεπαίσθητους σπασμούς χωρίς σταματημό. Χαζεύω το φαινόμενο και κάθε φορά που βήχω νιώθω ένα μικρό πονάκι στη μέση αλλά μεγαλύτερο στο πόδι κάτω από το γλουτό σε ευθεία (παράλληλα με το πόδι). Θυμάμαι ότι τελευταία φορά που έβηχα και ο πόνος αντανακλούσε στο αριστερό πόδι ήταν περίπου 9 χρόνια πριν και ήταν κάτι που σε 3 μέρες είχε περάσει, μαζί με το βήχα. Την επόμενη μέρα ξυπνάω, χωρίς πολλούς σπασμούς αλλά με μουδιασμα σε μιση πατούσα και γάμπα. Εκεί έχω αρχίσει να ανησυχώ. Καταλήγω στο νοσοκομείο. Μου κάνουν κάτι ασκήσεις, με πονάει και το πόδι ψηλά, μου δίνουν αγωγή (norgesic, celebrex) και ξάπλα. Τα παίρνω για 10 μέρες, ο πόνος ηπιότερος, το μούδιασμα, έφτασε σε σημείο να αισθάνομαι ολο το πόδι μου σαν κούτσουρο. Όταν έχω ξεκινήσει να αισθάνομαι καλύτερα, κάνω και μαγνητική. Αυτή δείχνει μια κήλη αριστερά Ο5-Ι1. Σηκώνομαι από το κρεββάτι αρχίζω και κινούμαι. Ο πόνος ελάχιστος και το μούδιασμα σταδιακά μειώνεται. Πάω στον πρώτο νευροχειρουργό. Κοιτάζει τη μαγνητική, μετά με βαζει να κάνω κάποιες ασκήσεις. Δε μπορω να σταθώ στη μύτη του αριστερού μου ποδιού. Όλα τα υπόλοιπα καλά. Εξέτάζει με σφυράκι τα αντανακλαστικά μου και του Αχιλλειου δεν υπάρχει στο αριστερό πόδι. Μου προτείνει μικροδισκεκτομή και αφαίρεση του 90% του δίσκου. Με το άκουσμα αυτό με πιάνει η καρδιά μου. Δεν πονούσα τόσο πολύ ούτε υπέφερα χρόνια, και να χάσω το 90% του δίσκου μου? Αποφασίζω να ξεκινήσω φυσικοθεραπείες και να ζητήσω και μια 2η γνώμη. Με τις φυσικοθεραπείες χαλαρώνω και το μούδιασμα φεύγει αρκετά. Περνάνε μέρες που αισθανομαι μουδιασμα μόνο στα δάχτυλα του ποδιού. Το Αχίλλειο αντανακλαστικό άφαντο, αλλά περπατάω, οδηγώ. Το πόδι ειναι συνολικά σε αρκετά καλή κατάσταση. Ο 2ος νευροχειρουργος με έστειλε για ΗΜΓ μιας και του είπα ότι έχω βελτιωθεί πολύ από τις πρώτες μέρες. Κάνω το ΗΜΓ το οποίο ο φυσίατρος εκεί μου υποννόησε οτι ήταν καλό. Έχουν περάσει 3 εβδομάδες ήδη. Έχω βελτιώσει στάση σώματος και προσέχω πως σηκώνω και τι. Όταν επιστρέφω στο 2ο νευροχειρουργο με το ΗΜΓ, για να τον ρωτήσω τι περιθώριο έχω να το τρενάρω, μου λεει ότι ήδη πιέζεται η ρίζα του νεύρου και να κάνω χειρουργείο άμεσα γιατί αλλιώς θα αργήσει αν επανέλθει το νεύρο κλπ. Έχω απογοητευτεί που όλοι μιλούν για χειρουργείο ενώ εγώ δε σφαδάζω στους πόνους και μπορώ να κινηθώ πάρα πολύ καλά. Υπάρχει κανένας που να έχει επανέλθει το Αχίλλειο αντανακλαστικό χωρίς χειρουργείο? 1
totem_lost Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Λοιπόν έμενα τελικά μου πέρασε ο πόνος μετά από 3 μήνες και μου έχει μείνει μόνο λίγο μούδιασμα όταν κάθομαι για πολλή ώρα στην καρέκλα. Έχασα βάρος και άρχισα να κινούμαι και βέβαια με τις ασκήσεις του φυσιοθεραπευτή. Το μούδιασμα παίζει να μείνει μόνιμο; Τι μπορώ να κάνω από δω και πέρα για να μην το ξαναπάθω;
Evi-54 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Παιδιά καλησπέρα. Έπεσα κατά λάθος πάνω στο θέμα (είμαι στη δουλειά κια προσπαθώ να περάσω την ώρα μου) Έχω περάσει από την τρομερά δυσάρεστη φάση της δισκοκήλης. Είμαι 33,5 χρονών. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε πριν από 4 χρόνια περίπου, όταν πήγα για μπάσκετ με κάτι φίλους μου και είχα στο μυαλό μου ότι ακόμα μπορούσα να κάνω αυτά που έκανα στα νιάτα μου....!Αποτέλεσμα τρομεροί πόνοι μόνο στη μέση και 1 εβδομάδα στο κρεβάτι. Μετά περδίκι.... Τον Νοέμβριο του 2012, στα καλά καθούμενα ενώ οδηγούσα τη μηχανή, αισθάνθηκα ένα τσιμπημα στη μέση,αλλά δεν έδωσα σημασία.... μέσα σε 3 ώρες είχα φτάσει στο σημείο να είμαι ξαπλωμένος και να μη μπορώ να κουνήσω ούτε το κεφάλι από το μαξιλάρι. Για να μην πολυλογώ, έκανα μαγνητικές κτλ κτλ.... ευμεγέθης δισκοκήλη Ο5-Ι1,,,,, περίπου 1,5 εκατοστό σύμφωνα με τον γιατρό. Στους επόμενους 7 μήνες δοκίμασα ενέσεις , εκχύσεις, φυσιοθεραπίες, μέθοδο Μακένζι κτλ κτλ αλλά είδα ελάχιστη διαφορά. Όλο αυτόν τον καιρό είχα τρομερό πόνο στον αριστερό γοφό,ενώ το μούδιασμα είχε φτάσει μέχρι το μικρό δάχτυλο του ποδιού. Δεν μπορούσα να περπάτήσω 15 μέτρα χωρίς στάση(και εννοείται με φριχτούς πόνους) Έπερνα ΚΑΘΕ βράδυ 2 Lonarid για να φτάσω σε σημείο να μπορέσω να κοιμηθώ. Υπήρχαν βραδιές που έκλαιγα από τα νεύρα μου και καταριόμουν την τύχη μου. Φυσικά δεν ήθελα να κάνω επέμβαση,γι αυτό περίμενα και έψαχνα 7 μήνες γιατρειά. Τον Μάιο του 2013 επισκέφτηκα έναν χειρούργο - ορθοπεδικό στη Θεσσαλονίκη ο οποίος είναι γνωστός για το laser . Έκανα 12 επισκέψεις και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που μου είχε δώσει,όντως τις πρώτες 15-20 μέρες χειροτέρεψε η κατάστασή μου αλλά μετά σταδιακά βελτιωνόμουν. Έκανα και ακόμα 4-5 συνεδρίες στον ίδιο γιατρό τον Σεπτέμβρη του 2013 επειδή ήταν μεγάλη η δισκοκήλη. Το αποτέλεσμα.... Περπατάω κανονικότατα (σχεδόν καθημερινά περπατάω 10 χιλιόμετρα) δεν έχω καμία ενόχληση στον ύπνο ή στην οδήγηση ή σε οποιαδήποτε ελαφριά δουλειά. Δεν είμαι βέβαια όπως θα ήθελα να είμαι, 100% δηλαδή(αισθάνομια περίπου στο 90% σε σχέση με κάποιον που δεν έχει πρόβλημα) αλλά βλέπω ότι με κατάλληλη διατροφή(έχασα ήδη 12-13 κιλά) και με καθημερινή ΕΛΑΦΡΙΑ άσκηση είμαι σε μια αρκετά καλή κατάσταση. Δεν γνωρίζω τι με περιμένει στο μέλλον αλλά μέχρι στιγμής δεν είχα ούτε κρίση πόνου,ούτε κρεβάτωμα ούτε τίποτα. Μόνο κάποιες επιπλέον ενοχλήσεις όταν πιάνει νοτιάς, έχει υγρασία κτλ , αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Δεν ξέρω αν μπορώ να γράψω το όνομα του γιατρού στο φόρουμ, οπότε αν τυχόν ενδιαφέρεται κανένας ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα για να του πω περισσότερες λεπτομέρειες. Συγνώμη για το τεράστιο κατεβατό αλλά επειδή έχω ζήσει το συγκεκριμένο πρόβλημα, ξέρω ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από τον πόνο στη μέση. Εύχομαι σε όλους μας περαστικά....και μεγάλη προσοχή!
Pakis44 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Γινετε ν να αλλαξεις ποδι ο πονος τς ισχνιαλγιας? γτ μ συμβαινει εδω κ δυο μερες.μου περασε ο πονος απ τ αριστερο ποδι μετα απ πολυ περπατημα ημερων κ ηρθε στ δεξι. 1
akis1980 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Ευχαριστώ ρε παιδιά για τις συμβουλές δυστυχώς κ εγώ θύμα του Ζαμπεδη χειροπρακτικος θεσσαλονικη που δήθεν κάνει θαύματα ... μην πάτε σκέτη απάτη . Λυπάμαι επειδή ήταν κ συνομήλικος !... προχωρώ διάβασα από κάποιους για κάποιον χεμωνιδη ή κάπως έτσι νευρολόγο που έχει λέιζερ θεσσαλονικη και συρρικνώνει κηλες αν πήγε κάποιος κ είχε αποτέλεσμα ας μας πει ... ο5-ι1 ... παλεύουμε για την αποφυγή του χειρουργιου !! 150€ στην επίσκεψη περνει ακομα αυτός ο αλήτης? Δεν τον εδειρε κανείς ακομη? Μονο που τον σκέφτομαι φορτώνω. 2
DreadKnight Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μετά από πόνους στην μέση που δεν μου επέτρεπαν να κάτσω πήγα σε ορθοπεδικό και με έστειλε για μαγνητικη. Ή μαγνητική λέει για 2 προβολές δίσκου και ότι δεν υπάρχει σαφής εικόνα κήλης. Ο ορθοπαιδικος που είπε ότι έχω δισκοπάθεια και να προσέχω. Είμαι πολύ καλύτερα τώρα με ασκησεις από φυσιοθεραπευτή, αλλά αυτός λέει ότι είναι κήλες. Τελικά ποιον θα πιστέψουμε τον ορθοπαιδικο και τον γιατρό που έβγαλε την μαγνητική ή των φυσιοθεραπευτή;
panos98765 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Γινετε ν να αλλαξεις ποδι ο πονος τς ισχνιαλγιας? γτ μ συμβαινει εδω κ δυο μερες.μου περασε ο πονος απ τ αριστερο ποδι μετα απ πολυ περπατημα ημερων κ ηρθε στ δεξι. Ναι άμα έχεις κεντρική κήλη...
Pakis44 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Λοιπόν η μαγνητική έδειξε ότι έχω 03_04 ήπια προβολή του δισκου(bulging annulus) που επιπεδωνει την πρόσθια επιφάνεια του σκληραιου σάκου. Δεν παρατηρουνται πιεστικά φαινόμενα επί τν ριζών στα τμήματα. 04-05 διάχυτη προβολή του δίσκου που πιέζει ελαφρώς το σκληραιο.δεν παρατηρουνται πιεστικά φαινόμενα. Ήπια διάχυτη προβολή του δίσκου που πιέζει ελαφρώς τον σκληραιο σάκο. Παρατηρουνται εκφυλιστικες αλλοιώσεις στην περιοχή της αριστερής ζυγοαποφυσιακες άρθρωσης που ελαττώνουν ελαφρώς το ευρος του αριστερού μεσοσπονδυλου τμήματος κ έρχονται σε επαφή με την εξερχόμενη 05 αριστερή ρίζα παρατηρουνται επίσης κ στην δεξιά τα ίδια χωρίς πίεση ρίζας.. Ο γιατρός κοίταξε την μαγνητική μ έδωσε ενέσεις και μ είπε αφού με ρώτησε για τς πόνους ότι έχω μικρή σπονδυλική στενωση κ μ πιέζει λίγο το νεύρο κ τν ρώτησα για τς κηλες κ μ λέει κηλες κοιτάει τ πόρισμα κ μ λέει αυτές είναι πολύ μικρές μ λίγη προσοχή θα περάσουν έτσι απλά κ ότι τν ανησυχεί η στενωση κ όχι αυτές κ ν μν περπαταω τόσο πολύ γιατί κάνω 3 χλμ τν μέρα ένα μ είπε κ πολύ είναι... Δεν ξέρω τι ν πω κ τ πρώτο π μ αποκλείσε ήταν το χειρουργείο ενώ είναι χειρουργός... Να χαρώ τώρα η όχι ο πόνος όμως κυρίως τ βράδυ είναι δυνατός κ μ πονάει κ αυχενας πολύ κ μ είπε αυτό θ τ κοιτάξουμε μετά την θεραπεία... Έχεις κάνεις κάποια γνώμη κ γνώση στα από πάνω..? 3
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 150€ στην επίσκεψη περνει ακομα αυτός ο αλήτης? Δεν τον εδειρε κανείς ακομη? Μονο που τον σκέφτομαι φορτώνω. jesus....
Προτεινόμενες αναρτήσεις