Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλησπερα και απο εμενα,παθων με κηλη και ισχυαλγια,περειμενω και επεισημα τα αποτελεσματα της μαγνητικης

εχει καποιος εμπειρια,η πληροφοριες-προτασειες για το κατ, σκεφτομαι εκει να παρακολουθιεμε και να γεινει η πραξη του δραματος

χρηματα για ιδιωτικα δεν υπαρχουν.οποαδηποτε πληροφορια για γιατρο και εμεπειρηα στο κατ δεκτη

η σε προσωπικο μυνημα.

Υ.Γ     ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗς 40 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,

για να δω εμειρειες και απο αλλους ασθενεις σαν και εμενα

και με προβληματισε πως απο τους τους ανθρωπους με τις μαρτιριες τους, ολοι φαρμακα φαρμακα στην πλειονοτητα

οτι αφορα την αγωγη που δεινουν ,μονον σε ενα κυριο ειδα καπου που γραφει,και σε εμενα του προτηνανε ενεσημες βιταμινες b12 b3 b6 τωρα θα πειτε τη ειναι αυτο ενεσιμες βιατμινες ακυνδινες οικονομικες συνταγογραφουντε και τη κανουν τρεφουν τα νευρα..

αν βοηθανε σε οξεια φαση εμενα με σηκωσαν ,αν εισαι τυχερος θα αποφυγειες το χειρουργιο,αν οχι προσπαθησες και με αυτες

αλλα βλεπω τους πρωτεινουν τοσα πραγματα στους φιλους εκτος απο αυτο.εμενα δεν μου λησαν το θεμα αλλα ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΕΧΡΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤ.

απο το να κανω κορτιζωνες και να περνω ναρκοχαπια καλητερα βιταμινες

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες θύμα κήλης και εγώ Ο5-Ι1 ... μαραθωνοδρόμος αλεξιπτωτιστής άνθρωπος των σπορ !
Μήνες τώρα παλεύω με τους πόνους μου , στο ισχυακο νευρο πιάνει γλουτο δικέφαλο γάμπα πέλμα ...βραδιά ατελείωτα το μεγάλο μου πρόβλημα είναι που δε μπορω να καθίσω ή να οδηγήσω ή να δουλέψω στο γραφείο μου ... στο βάθος του τούνελ το χειρουργείο ... πριν όμως από αυτό θέλω να πείσω τον εαυτό μου πως έκανα ότι μπορούσα ... αντιφλεγμονώδη 20 ημερες ...βιταμίνες πήρα Β12 ... βίο μαγνητική ενέργεια έκανα ... φυσικοθεραπείες είμαι σε μηχανημα αποσυμπίεσης 6η συνέδρια αλλά τίποτα ,βέβαια συνεχίζω ,θέλω να λύσω το γρίφο της κήλης γιατί η ποιότητα της ζωής μου επηρεάζεται αρκετά , αν κάποιος φίλος έκανε κάτι που τον βελτίωσε ας το μοιραστεί μαζί μου μιλάμε για Ο5-Ι1 ... το ξαναγράφω ,καλή τύχη σε όλους !

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες θύμα κήλης και εγώ Ο5-Ι1 ... μαραθωνοδρόμος αλεξιπτωτιστής άνθρωπος των σπορ !

Μήνες τώρα παλεύω με τους πόνους μου , στο ισχυακο νευρο πιάνει γλουτο δικέφαλο γάμπα πέλμα ...βραδιά ατελείωτα το μεγάλο μου πρόβλημα είναι που δε μπορω να καθίσω ή να οδηγήσω ή να δουλέψω στο γραφείο μου ... στο βάθος του τούνελ το χειρουργείο ... πριν όμως από αυτό θέλω να πείσω τον εαυτό μου πως έκανα ότι μπορούσα ... αντιφλεγμονώδη 20 ημερες ...βιταμίνες πήρα Β12 ... βίο μαγνητική ενέργεια έκανα ... φυσικοθεραπείες είμαι σε μηχανημα αποσυμπίεσης 6η συνέδρια αλλά τίποτα ,βέβαια συνεχίζω ,θέλω να λύσω το γρίφο της κήλης γιατί η ποιότητα της ζωής μου επηρεάζεται αρκετά , αν κάποιος φίλος έκανε κάτι που τον βελτίωσε ας το μοιραστεί μαζί μου μιλάμε για Ο5-Ι1 ... το ξαναγράφω ,καλή τύχη σε όλους !

Φίλε μου και γω μία απ΄τα ίδια.Θα διάβασες προφανώς την ιστορία μου οπότε ας πάμε στο παρασύνθημα.Μάυρη απελπισία ώσπου τώρα κάθε πρωί,σχεδόν,περπατάω μάξιμουμ 50 λεπτά με 60,πάω σπίτι κάνω ραχιαίους και ασκήσεις περίπου κανα 10λεπτο και μπορώ να πώ πως έχω διαφορά.Βέβαια όχι στο 100% αλλά είμαι περίπου εκεί στο 75%.Βοήθησαν βέβαια και οι επισκληρίδιες που έκανα αλλά στη τελευταία μου είπαν ότι χρειάζεται ενδυνάμωση η μέση(περπάτημα,γυμναστήριο) λόγω του στραπάτσου που έφαγε τους τελευταίους 5 μήνες.Παρά να δίνεις ένα κάρο λεφτά σε μηχανήματα αποσυμπίεσης,γυμναστήρια,personal trainer κτλ.δοκίμασε και αυτά.Και γω τα κορόιδευα αλλά βλέπω βελτίωση έστω με το σταγονόμετρο.Χρειάζεται επιμονή και υπομονή.Εξάντλησε τα όλα πριν πας χειρουργείο.Φάρμακα τα σταμάτησα όλα.Ούτε καν παυσίπονο πλέον γι'αυτό σου λέω ότι είδα βελτίωση.Αυτά...είμαι στη διάθεσή σου.

• Like 2
Δημοσ.

Φίλε μου θύμισες την πρώτη μου εμπειρία με κηλη(Πριν 3 χρονια) στα 30αντα μου.

Τα πράγματα είναι σχετικά "απλα"...

Αν πιέζει πολύ το νεύρο και έχεις αδυναμία στα ποδια (τεκμηριωμένη με ηλεκτρομυογραφημα),προβλήματα με ούρηση κτλ σκέφτεσαι το χειρουργείο.

Αν όχι (που μάλλον έτσι είναι στην περίπτωση σου) υπομονή μερικούς μήνες(1-2 συνηθως) και μετά κολυμβητήριο κάθε μέρα.

Αποφεύγεις οδήγηση, ορθοστασιες, τρέξιμο,σκάλες,κραδασμούς κτλ

Εγώ ξεκίνησα με ο5-ι1,και πλέον έχω κονομησει κεντρικη ο5-ο4 και αυχένα μετά από τρακάρισμα...

Αυτά που σου έγραψα παραπάνω είναι το απόσταγμα από αρκετές επισκέψεις στα μεγαλύτερα ονόματα ορθοπεδικων-νευροχειρουργων.

Συνοπτικά...1ον: Μην αγχώνεσαι

2ον:Ξεκινά πολύ χαλαρό κολύμπι το συντομότερο

• Like 3
Δημοσ.

Ευχαριστώ ρε παιδιά για τις συμβουλές δυστυχώς κ εγώ θύμα του Ζαμπεδη χειροπρακτικος θεσσαλονικη που δήθεν κάνει θαύματα ... μην πάτε σκέτη απάτη . Λυπάμαι επειδή ήταν κ συνομήλικος !... προχωρώ διάβασα από κάποιους για κάποιον χεμωνιδη ή κάπως έτσι νευρολόγο που έχει λέιζερ θεσσαλονικη και συρρικνώνει κηλες αν πήγε κάποιος κ είχε αποτέλεσμα ας μας πει ... ο5-ι1 ... παλεύουμε για την αποφυγή του χειρουργιου !!

• Like 2
Δημοσ.

καλησπερα σε ολο το τεαμ λοιπον ειμαι 18 χρονων και εχω δυσκοκηλη απο κακη προθεμανση ενιωθα πονο στο δεξιο μπουτι μου και μουδιασμα οχι τοσο πονο οσο νιωθετε εσεις αλλα ηταν σε βαθμο να με ενοχλει πηγα στον γιατρο και με εστειλε αμεσως για μαγνητικη πηρα τις εξετασεις τις εδειξα στον γιατρο και με ειπε πως εχω μια μικρη πολυ μικρη κηλη μου εδωσε φαρμακα για τον πονο και με ειπε σε 3 βδομαδες να κανω γυμναστικη για  την μεση απο εκει που εκανα καθε μερα γυμναστικη τωρα βιαρεμαι την ζωη μου σπιτι... (οσοι κανουν γυμναστικη θα με καταλαβουν ) η βλακεια ειναι πως δεν θα μου φυγει το μουδιασμα και το ξερω γιατι πιεζει νευρο ο πονος ισως μπορει να φυγει τωρα εγω δεν γουσταρω να ειμαι ετσι για το υπολοιπο της ζωης μου ασε που μπορει να γινει και χειροτερα σε ενα 3μινο εχω πρακτικη μαγειρικη ΚΑΙ δεν θελω να την χασω με τιποτα γιαυτο θελω να κανω κατι τωρα ωστε να προλαβω να αναροσω οσο για τα χειρουργεια δεν φοβαμαι... ο γιατρος με ειπε οτι δεν χρειαζετε να μπει νυστερι απο τωρα επειδη ειμαι μικρος τι να κανω ? εχω ακουσει για λασερ jel και για την μικροεπευμαση ( που δεν θυμαμαι πως λεγετε ) επισης ξεχασα να αναφερω οτι εχθες που ημουν ορθιος ενα 10 λεπτο ειχε μουδιασει ολο το δεξιο ποδι αμα επερνα βελονα και την καρφωνα δεν θα ενιωθα τιποτα.Τελος παντων θελω να ξαναγινω οπως ημουν πριν ειναι κριμα να την παθω ετσι απο 18χρονων,,, Θελω να γινω οπως πριν ΚΑΝΟΝΙΚΟς και να συνεχισω την καθημερινοτητα μου με την ωραια γυμναστικουλα μου τωρα το εχω μαθει το μαθημα παντα καλη προθεμανση αυτα τι μου προτεινετε να κανω???

Δημοσ.

Παιδιά πρέπει να βρείτε πρώτα τι ακριβώς έχετε και γιατί για να βρείτε την θεραπεία για εσάς.

Αν έχετε καθυσηζηση και εκφυλισμό όπως ανέφερα και σε προηγούμενο post διορθώνεται με υπομονή. Αποσυμπίεση θέλει αλλά όχι με 5 συνεδρίες γιατρειά. Μιλάμε για πρόβλημα που δημιουργήθηκε μετά από πολλά χρόνια και θέλετε λύση μέσα σε λίγες μέρες;

Δείτε τι έχετε πρώτα για να δεις πως μπορείς να το φέρεις στην αρχική του ιδιότητα. Το να μικρύνει η κήλη δεν είναι αποκατάσταση είναι προσωρινή λύση. Άμα συνέχιση τι θα κάνεις θα βγάλεις τέλειος τον δίσκο; Μετά τι;

Ηρεμία και υπομονή. Το μαχαίρι πρέπει να είναι η τελευταία σας επιλογή. Μιλάμε για έναν δίσκο με τζελ όχι νεύρο η κόκαλο.

Δημοσ.

Υποσημείωση, μεταφέρω δικές μου εμπειρίες και απόψεις μετά τα βιώματά μου και την προσσωπική ταλαιπωρία-εμπειρία που είχα με δισκοκήλες σε Ι4-Ι5-Ιερό.
Δεν είμαι ούτε γιατρός, ούτε έχω να κερδίσω σε κάτι.

Δημοσ.

Καταρχας περαστικα σε όλους. Γραφω και παλι ξαπλωμενος. Εδω και πεντε μηνες με τα ταλαιπωρεί μια δισκοκηλη στον Ο5. Οι ορθοπεδικοι μου συστηνουν επεμβαση, οι νευροχειρουρχοι ειναι προθυμοι να με χειρουργησουν. Εγω για την ωρα ακολουθω καποιες απλες ασκησεις που μου δινει ενας αθλιατρος της θεσσαλονικης. Προοδος υπαρχει ομως πολυ αργη (ακομη δεν μπορω να καθισω σε καρεκλα και η ορθοστασια με πεθενει) Ωρες ωρες σκέφτομαι μηπως επρεπε να ειχα κανει την επεμβαση. Αναρωτιέμαι ποσο ακομη θα με ταλαι[ωρει. Περαστικα παιδια.

Δημοσ.

Λυπάμαι για όλους τους φίλους ... είναι σαν να σου παίρνει κάποιος τη ζωη κ σε καταδικάζει σε πόνο κ αβεβαιότητα .
Έχω μια λύση για όλους μας ... εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας κ όλοι έχουμε Όλοι !!!
Ας πάρουμε την απόφαση μας ο καθένας ξεχωριστά κ ας την υποστηρίξουμε ακούμε γιατρούς κ λοιπούς αλλά στο τέλος εμείς αποφασίζουμε σύμφωνα με τα δικά μας κριτήρια ...
Δεν είναι καμία ανίατη νόσος , θα τη παλέψουμε !
Καλή τύχη σε όλους !

Δημοσ.

καλησπερα και παλι φιλοι μου,επανερχομαι και παλι με τον πονο και το θεμα μας ΔΥΣΚΟΚΗΛΗ 05-Ι1 ΟΞΕΙΑ 

κατοπιν σημερινης εξετασης και γνωματευσης,

εξαντλησαμε την συντηριτηκη αγωγη, που κρατησε 3 μηνες και μονοδρομος την παρασκευη χειρουργιο σε δημοσιο κρατικο νοσοκομειο κρατικο Νικαιας

ελπειζω να εχω της ευχες και την υποστηρηξη απο ολους τους φιλους του foroum

θα επανελθω μετα απο ευλογο χρονικο διαστημα πως πηγαμε.

υπαρχει αγχος και στρες φυσικα αλλα πρεπει να ειμασται δυνατοι σαν ανθρωποι.

εχω εμπιστοσυνη στο δημοσιο κρατικο συστημα υγειας,και στο λειτουργιμα των γιατρων,και εκτιμαω πως θα σταθουν στο υψος της περιστασης.

Υ.Γ   

ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ

ΛΑΔΩΜΑ-ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΔΕΝ ΕΙΙΜΑΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ.

ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΑΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΑΜΕ..ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ

Δημοσ.

καλησπερα και παλι φιλοι μου,επανερχομαι και παλι με τον πονο και το θεμα μας ΔΥΣΚΟΚΗΛΗ 05-Ι1 ΟΞΕΙΑ

κατοπιν σημερινης εξετασης και γνωματευσης,

εξαντλησαμε την συντηριτηκη αγωγη, που κρατησε 3 μηνες και μονοδρομος την παρασκευη χειρουργιο σε δημοσιο κρατικο νοσοκομειο κρατικο Νικαιας

ελπειζω να εχω της ευχες και την υποστηρηξη απο ολους τους φιλους του foroum

θα επανελθω μετα απο ευλογο χρονικο διαστημα πως πηγαμε.

υπαρχει αγχος και στρες φυσικα αλλα πρεπει να ειμασται δυνατοι σαν ανθρωποι.

εχω εμπιστοσυνη στο δημοσιο κρατικο συστημα υγειας,και στο λειτουργιμα των γιατρων,και εκτιμαω πως θα σταθουν στο υψος της περιστασης.

Υ.Γ

ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ

ΛΑΔΩΜΑ-ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΔΕΝ ΕΙΙΜΑΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ.

ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΑΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΑΜΕ..ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ

Ρε φίλε γιατί χειρουργείο; Δεν παίζει να το αποφύγεις; Δηλαδή η συντηρητική αγωγή ποια είναι περπάτημα και λίγες ασκήσεις;

Η κήλη από το δημιουργήθηκε; Στραβά οστά; Καθυσηζηση; Η τι άλλο;

Κανείς δεν είναι απλας. Εγώ δούλευα παράλληλα με τους πόνους αφού το ΙΚΑ μέχρι 6 μήνες με κάλυψε. Μετά μου είπε η χειρουργείο η δουλειά.

Ξαναλεω οι ορθοπαιδικοι είναι οι πιο ακατάλληλοι για δισκοκήλη.

Κάνε βελονισμό για να απαλύνεις τον πόνο.

Δεν ξέρω δεν είναι χειρουργεία ρουτίνας αυτά.

Δημοσ.

Παιδια... διατροφη.... Εγω εχω απορια να μαθω τι τρωτε ολοι αυτοι που υποφερετε. Γιατι νομιζω οτι εχω και εγω καποιες συμβουλες μιας και εγω τα εχω περαση σε εναν βαθμο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...