E.I.S. Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Βασίλη, επειδή είδα ότι όλοι εδώ μέσα αναφέρονταν σε έναν Αντωνίου νευροχειρουργό από το Γεννηματά έψαξα και βρήκα ότι λέγεται Ευριπίδης. Ελπίζω να μην κάνω λάθος. Είδα ότι υπάρχει και Αντωνίου Δημήτρης αλλά αυτός είναι χειρουργός ορθοπεδικός. Αν λέω βλακείες, ας με διορθώσει όποιος γνωρίζει. Gronx, δεν έχει απολύτως κανένα άλλο πρόβλημα υγείας, μέχρι πριν πάθει αυτό το θέμα 3 μήνες πριν, έτρεχε, χόρευε έκανε τα πάντα. 70 ετών ασθενής δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλος για επέμβαση. Άσε που αν είναι να χρειαστεί κάτι τέτοιο στο μέλλον γιατί να μην το κάνει όσο είναι ακόμη σε καλή κατάσταση; Επίσης, αν υπολογίσουμε ότι οι άνθρωποι σήμερα ζουν αρκετά χρόνια, δεν είναι δυνατόν να ακινητοποιούνται από τα 70 τους!! Ο γιατρός που μας σύστησε να μην κάνει επέμβαση ήταν χειρουργός ορθοπεδικός και απλώς ήθελα και μια γνώμη από νευροχειρουργό. Αυτό που με προβλημάτισε περισσότερο με το discogel είναι πως κάποιος ανέφερε στις προηγούμενες σελίδες πως δεν ενδείκνυται για περιπτώσεις που έχει πάθει ρήξη ο ινώδης δακτύλιος και γενικά οι περισσότεροι που το έκαναν ήταν απογοητευμένοι. Επίσης, το γεγονός ότι είναι τόσο πρόσφατη τεχνική και δεν έχει δείξει τα αποτελέσματά της μακροπρόθεσμα είναι κάτι που με ανησυχεί καθώς και ο γιατρός που το προμοτάρει δεν αναφέρει τίποτα για αυτό, το παραλείπει επιμελώς. Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας. 1
valtasa Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Γεία σας και πάλι. Την Δευτέρα 24-10-2016 μπαίνω για χειρουργείο. Θα σας ενημερώσω γιά τα αποτελέσματα. Να είστε όλοι καλά. Παρασκευή 28-10-2016. Το πρωι βγήκα από το νοσοκομείο. Το χειρουργείο από ότι μου είπε ο γιατρός πήγε καλά. Χειρουργήθηκα 26-10-2016 Τετάρτη πρώι. Ο πόνος στό πόδι έχει εξαφανιστεί και έχω μόνο πολύ λίγο μούδιασμα στην πατούσα ,που από ότι μου είπε είναι μη ανησυχητικό και μπορεί να κάνει και 6 μήνες να φύγει. Μου έχει απαγορεύσει να κάθομαι σε καρέκλα πάνω από 10 λεπτά και να περπατάω όσο μπορώ. Είναι οι πρώτες ώρες στο σπίτι και προσπαθώ να ''οργανωθώ''.Έχω τράβηγμα και πονάκια μόνο από την χειρουργική τομή. Θα γράψω περισσότερα τις επόμενες μέρες που θα γίνω πιό λειτουργικός. 1
stathisp Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους και καλό κουράγιο εύχομαι! Διάβασα δεκάδες σελίδες με εμπειρίες και πραγματικά έχω φρικάρει. Μπήκα στο σάιτ επειδή έψαχνα πληροφορίες για συγγενικό μου πρόσωπο, το οποίο δεν έχε απολύτως κανένα σύμπτωμα και μέσα σε 3 μήνες σχεδόν έγινε ανήμπορο. Είναι 70 ετών με τρεις κυκλοτερείς δισκοκήλες (Ο5-Ι1, Ο4-Ο5, Ο2-Ο3), στένωση και οστεόφυτα και μικρή ρίξη ινώδους δακτυλίου. Συμπτώματα: μεγάλος πόνος στο πόδι, χωρίς μούδιασμα (υποχώρησε μετά από τρελές αγωγές φαρμάκων και κυρίως μετά από 20ημερη χορήγηση κορτιζόνης. Η φυσικοθεραπεία δεν έκανε πολλά πράγματα). Για λίγες μέρες ήταν μια χαρά και τώρα πάλι πόνος (όχι ευτυχώς τόσο έντονος). Σε όσους ιδιώτες χειρουργούς ορθοπεδικούς πήγε μας είπαν δεν είναι για χειρουργείο, ο γνωστός τηλε γιατρός με το descogel είπε να κάνει discogel (3000), σε μισή ώρα θα είναι περδίκι και μετά από 10 μέρες θα μπορεί να κάνει τα πάντα. 1 στους 10 ασθενείς, λέει, έχει αποτυχία και αν είναι τόσο άτυχος πάμε για δισκεκτομή (συν άλλα 2500 χιλ.). Μετά από αυτά που διάβασα εδώ κατάλαβα ότι τσάμπα του δώσαμε τα 100 ευρώ για την επίσκεψη και άρχισα να ψάχνω για τον Αντωνίου στο Γεννηματά (έχει πάρει σύνταξη), και τον Σιούτο (έχει φύγει από το νοσοκομείο). Έχει κανένας κάποιος άλλον να συστήσει στην Αθήνα; Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι πραγματικά ότι καλύτερο! Διαβάζοντας τυχαία τη συζήτηση καταθέτω και την δική μου εμπειρία: Τον Αύγουστο του 2014 και αφού η κατάστασή μου είχε φτάσει στο απροχώρητο πηγαίνω στο Γεννηματά συστημένος για να κάνω εγχείρηση μικροδισκεκτομής στον κο Αντωνίου (Ευριπίδης - νευροχειρούργος). Δυστυχώς ήμουν άτυχος γιατί δεν προλάβαινε. Έβγαινε στη σύνταξη -αν θυμάμαι καλά- τέλος Αυγούστου. Επειδή όμως είχα πάει εκ μέρους ενός παλιού συμφοιτητή του με παρέπεμψε σε έναν συναδελφό του, τον κο Βασίλειο Βαλαδάκη (στο νευροχειρουργικό του Γεννηματά κι αυτός). Αν και είχα λίγο τις αμφιβολίες μου, σήμερα, δύο χρόνια μετά, μετανιώνω που δεν πήγα νωρίτερα. Ο πόνος στο πόδι σταμάτησε την ίδια μέρα που βγήκα από το χειρουργείο και μέχρι σήμερα, δόξα τον Θεό, δεν έχω ξαναπονέσει. Η αποθεραπεία (δυσκολία να μένω όρθιος και πόνος στη μέση πιο πολύ από την τομή της επέμβασης μήκους μόλις δύο εκατοστών) κράτησε περίπου δύο εβδομάδες. Μετά από μία μέρα πήγα σπίτι. ΥΓ Το Γεννηματάς πρέπει να είναι από τα καλύτερα νοσοκομεία της χώρας και από άποψη επιστημονικού προσωπικού αλλά και από άποψη συμπεριφοράς του υπόλοιπου προσωπικού.
Βασίλης_29 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Εγώ θα πάω αυτή την εβδομάδα στο ΚΑΤ για μαγνητική στην οσφυική μοίρα, γιατί ταλαιπωρούμαι από έναν πόνο στην μέση ο οποίος αυξάνεται όσο κάθομαι σε καρέκλα, κάποιες φορές ο πόνος έρχεται και στο πόδι λίγο. Φοβάμαι και έχω αγχωθεί μην είναι δισκοκήλη και χρειαστεί χειρουργείο, έχω περάσει πολλά με νοσοκομεία και επεμβάσεις και δεν θέλω να τραβήξω κι άλλα....
Bugs_Bunny Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Ο κ. Αντωνίου Ευριπίδης, ο νευροχειρουργός, δεν βγήκε σε σύνταξη, απλά έφυγε από το Γεννηματά και ιδιωτεύει πλέον. Έχει ιατρείο και χειρουργεί στο Ιατρικό Αθηνών στο Μαρούσι. Πάρτε τηλ στην νευροχειρουργική του Ιατρικού και θα τον βρείτε. 1
mariamary Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Εγώ θα πάω αυτή την εβδομάδα στο ΚΑΤ για μαγνητική στην οσφυική μοίρα, γιατί ταλαιπωρούμαι από έναν πόνο στην μέση ο οποίος αυξάνεται όσο κάθομαι σε καρέκλα, κάποιες φορές ο πόνος έρχεται και στο πόδι λίγο. Φοβάμαι και έχω αγχωθεί μην είναι δισκοκήλη και χρειαστεί χειρουργείο, έχω περάσει πολλά με νοσοκομεία και επεμβάσεις και δεν θέλω να τραβήξω κι άλλα.... τι εγινε με τα αποτελεσαματα σου? να βρεις ενα γιατρο που να εχει εμπειρια και να του εχεις εμπιστοσυνη ευχομαι να πανε ολα καλα!!!! 1
mairouki Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας. Τον Ιούνιο ανακάλυψα ύστερα από οξύ πόνο στη μέση ότι έχω κηλη στον Ο5 σπονδυλο. Ο ορθοπεδικός μου συνέστησε φυσικοθεραπεια και ξεκούραση και μυοχαλαρωτικα χάπια και ο πόνος υποχώρησε. Ξεκίνησα γυμναστική με φυσικοθεραπευτή (TRX πλάτες ) και ήμουν καλά. Στο τέλος του καλοκαιριού άρχισα να νιώθω τράβηγμα στο πίσω μέρος του αριστερού ποδιού. Επισκέφθηκα 2ο ορθοπεδικό και με έστειλε για ηλεκτρομυογραφημα, το οποίο ήταν καλό. Δεν μου έδωσε θεραπεία. Συνέχιζα την γυμναστική και το πρόβλημα στο πόδι μεγάλωνε. Πήγα ξανά στον 2ο γιατρό και χωρίς καν να με εξετάσει μου πε για επέμβαση. Έφυγα τρέχοντας. Πήγα σε 3ο που ασχολήθηκε με την περίπτωση μου. Μου ζήτησε να κάνω ξανά ηλεκτρομυογραφημα, το οποίο έδειξε ότι έχουν επηρεαστει τα νευρα στο αριστερό πόδι (Ριζιτιδα ) και μου πρότεινε χάπια κορτιζόνης. Αρνήθηκα να τα πάρω γιατί έχω διαβήτη και έχουν παρενέργειες. Μου είπε ακόμα ότι η επόμενη λύση είναι το χειρουργείο, αλλά το φοβάμαι. Ωστόσο, άρχισα να νιώθω καλύτερα. Κανένας πόνος στη μέση και βελτίωση στο πόδι. Αρχές Δεκεμβρίου όμως ο πόνος στο πόδι άρχισε να μεγαλώνει και να φτάνει ως την γάμπα με ελαφρύ μούδιασμα στο εξωτερικό της μέρος. Επισκέφθηκα τον 1ο γιατρό,και μου είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο, αλλά φυσικοθεραπεια, απώλεια βάρους και μετά άσκηση. Έχω ξεκινήσει τις φυσικοθεραπειες εδώ και μια εβδομάδα αλλά προς το παρόν, δεν έχω δει διαφορά. Ο φυσικοθεραπευτής μου πρότεινε το μηχάνημα αποσυμπίεσης , αλλά δεν το έχω συζητήσει ακόμα με τον γιατρό και είναι πολύ ακριβό (70 ευρώ η συνέδρια και θα χρειαστούν 10 λέει). Το γνωρίζετε; Έχει βοηθηθεί κάνεις από αυτό; Επίσης μπορείτε να μου συστησετε κάποιον καλό νευροχειρουργό σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας, σε περίπτωση που φτάσω στο μη περαιτέρω; Ευχαριστώ πολύ
Gary_Kokkin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Καλος γιατρος είναι σχετικο ποιος θα σου εμπνευσει εμπιστοσύνη .Το θεμα είναι οτι επανερχεται εύκολα το προβλημα με τις πρωτες υγρασιες ή κουραση και πρεπει κανεις να κάνει υπομονη τις μέρες αυτές με χαπια κλπ 1
mairouki Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Καλος γιατρος είναι σχετικο ποιος θα σου εμπνευσει εμπιστοσύνη .Το θεμα είναι οτι επανερχεται εύκολα το προβλημα με τις πρωτες υγρασιες ή κουραση και πρεπει κανεις να κάνει υπομονη τις μέρες αυτές με χαπια κλπ Σε ευχαριστώ πολύ για την απαντηση σου.Συμφωνώ ότι ο γιατρός πρέπει να σου εμπιστοσύνη και πάνω από όλα να είναι άνθρωπος και να μην σε κοιτάζει στην τσέπη. Ελπίζω όλοι οι παθόντες να βρούμε γιατρειά, γιατί χάνουμε την ποιότητα της ζωής μας. 1
akis1980 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα στην παρεα, να γραψω και εγω την εμπειρια μου. Εδω και χρονια παθοντας και εχοντας δοκιμασει τα παντα κατεληξα στο discogel σε γνωστο γιατρο της Θεσσαλονίκης γιατι δεν ημουν για χειρουργειο. Μου εκανε τζελ στις 2 απο τις 3 κυλες καθοτι η αλλη ηταν ψιλοσπασμενη και το πιθανοτερο ηταν να μην εμενε το τζελ στην θεση του και ισως να πηγαινε και σε σημειο που δεν πρεπει. Το εκανα μεσα Μαιου, βελτιωση αρχισα να βλεπω μετα το 2μηνο στον μηνα πανω ημουν ακομη σαν να ειχα γυψο γυρω απο την μεση μου. Αυτη την στιγμη μπορω να πω οτι ειμαι σε πολυ καλη κατασταση και απο αποψη ευλυγισίας και απο το να σηκώνω βαρη. Ολα αυτα ομως σε συνδιασμο με ασκησιολογιο .Το τζελ απλως βοηθαει, δεν κανει θαυματα. Προσωπικα μου εκανε δουλεια. Τωρα απο οτι βλεπω αλλου οι αποψεις διίστανται αλλα το μυστικο ειναι η ΚΑΛΗ αποκατασταση. Δεν καναμε τις ενεσεις ή την επεμβαση και παμε για δουλεια στην οικοδομη! Και κατι ακομη σαν συμβουλη μακρυα απο τους πρακτικους!!! Πηγα Θεσ/νικη στον μαγο Ζαμπεδη στην Καλαμαρια και αφου μου γιατρεψε την μεση (εδω γελαμε γιατι μου υποσχεθικε μεχρι και υποχώρηση της κυλης.) Μου εκανε μια καλη τενωντιτιδα στον αριστερο ωμο που με ταλαιπωρει ακομη μετα απο 4 χρονια χωρις να ειχα κανενα ιστορικο. Αλλα εγω φταιω τοτε που δεν τον γ...α! Τελος παντων...
mariamary Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα στην παρεα, να γραψω και εγω την εμπειρια μου. Εδω και χρονια παθοντας και εχοντας δοκιμασει τα παντα κατεληξα στο discogel σε γνωστο γιατρο της Θεσσαλονίκης γιατι δεν ημουν για χειρουργειο. Μου εκανε τζελ στις 2 απο τις 3 κυλες καθοτι η αλλη ηταν ψιλοσπασμενη και το πιθανοτερο ηταν να μην εμενε το τζελ στην θεση του και ισως να πηγαινε και σε σημειο που δεν πρεπει. Το εκανα μεσα Μαιου, βελτιωση αρχισα να βλεπω μετα το 2μηνο στον μηνα πανω ημουν ακομη σαν να ειχα γυψο γυρω απο την μεση μου. Αυτη την στιγμη μπορω να πω οτι ειμαι σε πολυ καλη κατασταση και απο αποψη ευλυγισίας και απο το να σηκώνω βαρη. Ολα αυτα ομως σε συνδιασμο με ασκησιολογιο .Το τζελ απλως βοηθαει, δεν κανει θαυματα. Προσωπικα μου εκανε δουλεια. Τωρα απο οτι βλεπω αλλου οι αποψεις διίστανται αλλα το μυστικο ειναι η ΚΑΛΗ αποκατασταση. Δεν καναμε τις ενεσεις ή την επεμβαση και παμε για δουλεια στην οικοδομη! Και κατι ακομη σαν συμβουλη μακρυα απο τους πρακτικους!!! Πηγα Θεσ/νικη στον μαγο Ζαμπεδη στην Καλαμαρια και αφου μου γιατρεψε την μεση (εδω γελαμε γιατι μου υποσχεθικε μεχρι και υποχώρηση της κυλης.) Μου εκανε μια καλη τενωντιτιδα στον αριστερο ωμο που με ταλαιπωρει ακομη μετα απο 4 χρονια χωρις να ειχα κανενα ιστορικο. Αλλα εγω φταιω τοτε που δεν τον γ...α! Τελος παντων... καλησπερα συμφωνω απολυτα μαζι σου για τους πρακτικους!!!! να πανε ολα καλα με την μεση σου!!!!
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 τι εγινε με τα αποτελεσαματα σου? να βρεις ενα γιατρο που να εχει εμπειρια και να του εχεις εμπιστοσυνη ευχομαι να πανε ολα καλα!!!! Η ιστορία έχει ως εξής: Μέχρι να κάνω την μαγνητική να παραλάβω τα αποτελέσματα και να κλείσω ραντεβού για να βρω τον γιατρό πέρασε 1.5 μήνας...... Η γνωμάτευση του ακτινολόγου έβγαλε διάφορα ευρήματα τα οποία με είχανε αγχώσει, δεν έγραφε κάτι για δισκοκήλη. Εν τέλει, το πρόβλημα που έχω προέρχεται από μια σπονδυλοδεσία που έκανα παλιά, εκεί που τελειώνει η σπονδυλοδεσία ασκούνται οι περισσότερες φορτίσεις στον σπόνδυλο και γίνονται συσπάσεις των μυών με αποτέλεσμα να προκαλούνται πόνοι. Πέρα από τα παυσίπονα μου είπε ο γιατρός δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Τώρα αναμένεται να ξεκινήσω φυσικοθεραπεία για να δω τι θα γίνει. Αυτός ο πόνος με έχει αχρηστεύσει σαν άνθρωπο πλέον, βγάζω τα 3/4 της ημέρας μου ξαπλωμένος ανάσκελα σε κρεβάτι και καναπέ. Και κατι ακομη σαν συμβουλη μακρυα απο τους πρακτικους!!! Πηγα Θεσ/νικη στον μαγο Ζαμπεδη στην Καλαμαρια και αφου μου γιατρεψε την μεση (εδω γελαμε γιατι μου υποσχεθικε μεχρι και υποχώρηση της κυλης.) Μου εκανε μια καλη τενωντιτιδα στον αριστερο ωμο που με ταλαιπωρει ακομη μετα απο 4 χρονια χωρις να ειχα κανενα ιστορικο. Αλλα εγω φταιω τοτε που δεν τον γ...α! Τελος παντων... Όταν λες για "πρακτικούς" εννοείς φυσικοθεραπευτές ή τίποτα άλλους κομπογιαννίτες χωρίς σπουδές εξειδίκευση και εμπειρία στο αντικείμενο; 1
akis1980 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 O φυσικοθεραπευτης δεν ειναι πρακτικος. Εννοω αυτους τους αυτοδιδακτους ας πουμε ή με πτυχια απο αλλες χωρες που εδω ειναι απλα αναγνωρισμενα και η πρακτικη τους ειναι καπως βιαια. Μπορει να σε κανουν να δεις μια βελτιωση, αλλα μπορει να σε κανουν και πολυ χειροτερα. Οποιος θελει ρισκαρει. 1
Darkspace Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια πραγματικα ακομα απορω πως πολλοι απο εσας ακομα ασχολειστε με χειρουργια discogel κτλ ενω εχουν αναφερθει στο φορουμ ποσες εμπειριες σε θεραπεια δισκοκηλης με τον μη επεμβατικο τροπο του mid-laser η αλλιως low level laser therapy (lllt).Aπο το καλοκαιρι ψαχνομαι με το θεμα καθως εχω (ειχα μαλλον) ευμεγεθους δισκοκηλη στον 05 -Ι1 με συμπτωματα που δεν με αφηναν να κανω τπτ στην καθημερινοτητα και ηταν ενδειξη για χειρουργειο.Εχω διαβασει ολες τις εμπειριες στο φορουμ και αυτο που μου εμεινε ηταν η δοκιμη του λειζερ χωρις δευτερη σκεψη.Πηγα στον γνωστο γιατρο απο καλαμαρια λοιπον και ειμαι στην 5η συνεδρια με βελτιωση στα 60%-70%.Μπορω πλεον να σκυψω να δεσω κορδονια να τρεξω,το λασεκ εχει μειωθει κατα 80% και ολα δειχνουν οτι ειναι θεμα χρονου να επελθει η ιαση.Φυσικα και υπαρχουν ερευνες που αποδεικνυουν την αποτελεσματικοτητα του, οποιος θελει να ψαξει θα βρει.Βεβαια θελει και προσοχη κατα την διαρκεια της θεραπειας καθως μπορει να υπαρξει υποτροπη.Κανενας γιατρος ο οποιος ΔΕΝ εχει την συσκευη ΔΕΝ θα σου μιλησει για αυτην γιατι δεν τον τον συμφερει η γιατι δεν γνωριζει,οποτε ψαχτειτε μονοι σας και μην πατε σαν προβατα στη σφαγη ακολουθοντας κατα γραμμα οτι σας λενε.Ο ιδιος ο γιατρος μου ειπε οτι η συσκευη αυτη δεν θα μπει ποτε στο καπιταλιστικο συστημα,μου φανηκε υπερβολη τοτε αλλα τελικα μπορει να εχει και δικιο. 2
mariamary Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Η ιστορία έχει ως εξής: Μέχρι να κάνω την μαγνητική να παραλάβω τα αποτελέσματα και να κλείσω ραντεβού για να βρω τον γιατρό πέρασε 1.5 μήνας...... Η γνωμάτευση του ακτινολόγου έβγαλε διάφορα ευρήματα τα οποία με είχανε αγχώσει, δεν έγραφε κάτι για δισκοκήλη. Εν τέλει, το πρόβλημα που έχω προέρχεται από μια σπονδυλοδεσία που έκανα παλιά, εκεί που τελειώνει η σπονδυλοδεσία ασκούνται οι περισσότερες φορτίσεις στον σπόνδυλο και γίνονται συσπάσεις των μυών με αποτέλεσμα να προκαλούνται πόνοι. Πέρα από τα παυσίπονα μου είπε ο γιατρός δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Τώρα αναμένεται να ξεκινήσω φυσικοθεραπεία για να δω τι θα γίνει. Αυτός ο πόνος με έχει αχρηστεύσει σαν άνθρωπο πλέον, βγάζω τα 3/4 της ημέρας μου ξαπλωμένος ανάσκελα σε κρεβάτι και καναπέ. Όταν λες για "πρακτικούς" εννοείς φυσικοθεραπευτές ή τίποτα άλλους κομπογιαννίτες χωρίς σπουδές εξειδίκευση και εμπειρία στο αντικείμενο; σου εχουν πει για χειρουργειο??????? γιατι αφηνεις τον εαυτο σου να υποφερει τοσο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις