Jenimp Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Θα σας πω την δικια μας ιστορια εχω μια κορη που ειναι 17 χρονων εδω και ενα χρονο ταλαιπωρειται με δυο κηλες μεσοσπονδυλιου δισκου ειχε αφορητους πονους και οταν την επιανε οξεια φαση δεν μπορουσε ουτε να κατσει ουτε να ξαπλωσει τιποτα απολυτως .Δοκιμασαμε οτι πιο ισχυρο φαρμακο υπαρχει εκανε φυσικοθεραπειες δεν καταφεραμε τιποτα απολυτως οι πονοι ηταν αβασταχτοι και ειδικα για ενα παιδι .Πηραμε λοιπον την αποφαση να κανει χειρουργειο με μικροδισκεκτομη απο την ωρα που ξυπνησε ειχαν εξαφανιστει οι πονοι και στη μεση και στο ποδι γιατι δεν εγραψα οτι το παιδι ειχε αρχισει και νευρολογικο προβλημα.Ο γιατρος μας ειπε οτι ειχε σπασει ο δισκος μια εικονα που δεν φαινοταν στην τελευταια μαγνητικη που εκανε πριν 3 μηνες .Αυτο που συμβουλευω εγω μετα απο ενα χρονο ταλαιπωριας ειναι ενας καλος νευροχειρουργος και παρολο τους δισταγμους μου για την επεμβαση εκ του αποτελεσματος θεωρω οτι ειναι κριμα να ποναει ο κοσμος ενω μπορει να κερδισει χρονο μετα στην αναρρωση !!!!!! 3
mariamary Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Θα σας πω την δικια μας ιστορια εχω μια κορη που ειναι 17 χρονων εδω και ενα χρονο ταλαιπωρειται με δυο κηλες μεσοσπονδυλιου δισκου ειχε αφορητους πονους και οταν την επιανε οξεια φαση δεν μπορουσε ουτε να κατσει ουτε να ξαπλωσει τιποτα απολυτως .Δοκιμασαμε οτι πιο ισχυρο φαρμακο υπαρχει εκανε φυσικοθεραπειες δεν καταφεραμε τιποτα απολυτως οι πονοι ηταν αβασταχτοι και ειδικα για ενα παιδι .Πηραμε λοιπον την αποφαση να κανει χειρουργειο με μικροδισκεκτομη απο την ωρα που ξυπνησε ειχαν εξαφανιστει οι πονοι και στη μεση και στο ποδι γιατι δεν εγραψα οτι το παιδι ειχε αρχισει και νευρολογικο προβλημα.Ο γιατρος μας ειπε οτι ειχε σπασει ο δισκος μια εικονα που δεν φαινοταν στην τελευταια μαγνητικη που εκανε πριν 3 μηνες .Αυτο που συμβουλευω εγω μετα απο ενα χρονο ταλαιπωριας ειναι ενας καλος νευροχειρουργος και παρολο τους δισταγμους μου για την επεμβαση εκ του αποτελεσματος θεωρω οτι ειναι κριμα να ποναει ο κοσμος ενω μπορει να κερδισει χρονο μετα στην αναρρωση !!!!!! ετσι ακριβως ειναι εχεις δικιο...καλη αναρρωση στο κοριτσακι σου!!!
ivas75 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Να καταθέσω και εγώ την εμπειρία μας με δισκοκήλη. Η γυναίκα μου το 2013 στα 35 εμφάνισε πόνους στη μέση και η μαγνητική έδειξε δισκοκήλη Ο5-Ι1. Η θεραπευτική οδός που ακολουθήθηκε ήταν ήπια, με γυμναστική, φυσικοθεραπείες και κάποια αντιφλεγμονώδη. Ερχόμαστε στον Ιούλιο του 2016 όπου μετά από ένα τρίμηνο συνεχούς πόνου στη μέση κάνει μαγνητική και δείχνει την κήλη να έχει μεγαλώσει και να πιέζει τα νεύρα, ενώ το κανάλι έχει κλείσει κατά τουλάχιστον 80%. Νεές φυσικοθεραπείες, κολύμπι, προσοχή κλπ και φτάνουμε στον Οκτώβριο χωρίς ιδιαίτερη μείωση στον πόνο. Μετά από μια έξαρση ΒΗΧΑ, αρχίζει και την πονάει αφόρητα το πόδι, σε σημείο να μην μπορεί να ξαπλώσει & να κοιμηθεί. Τελικά το πρωί σηκωνόμαστε και δεν μπορεί να σταθεί όρθια από μούδιασμα και αδυναμία του δεξιού ποδιού. Ξεκινάμε ενέσεις και την επομένη κάνουμε μαγνητική που δείχνει πως η κήλη έχει κλείσει τελείως το νευρικό κανάλι και φτάνει μέχρι τον σπόνδυλο Ο4! Την επομένη της μαγνητικής πάμε σε νευροχειρουργό ο οποίος και μας κάνει άμεση εισαγωγή για μικροδισκεκτομή επειδή υπάρχει άμεσος κίνδυνος μόνιμης πάρεσης (παράλυσης) στο πόδι. Βγήκαμε την επομένη της επέμβασης. Η γυναίκα μου πλέον δεν πονάει και περιμένουμε εντός του δεκαημέρου να διαπιστώσουμε αν τελικά το foot drop θα μείνει μόνιμο ή θα αποκατασταθεί με την αποσυμπίεση της ρίζας Ο5. My 2 cents όπως διαμορφώνονται από την εμπειρία τόσο της πορείας της συζύγου όσο και της μικροδισκεκτομής. Μην ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας με τους πόνους και τους ενδεχόμενους κινδύνους απότομης αύξησης της κήλης. Αν ο γιατρός σας πει πως χρειάζεται χειρουργείο, βρείτε έναν καλό νευροχειρουργό και σε μια μέρα θα έχετε τελειώσει με τους πόνους. Μετά προσοχή για να μην επαναληφθεί η κατάσταση όπως πολύ καλά ξέρετε... Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2016 από ivas75 2
mariamary Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Να καταθέσω και εγώ την εμπειρία μας με δισκοκήλη. Η γυναίκα μου το 2013 στα 35 εμφάνισε πόνους στη μέση και η μαγνητική έδειξε δισκοκήλη Ο5-Ι1. Η θεραπευτική οδός που ακολουθήθηκε ήταν ήπια, με γυμναστική, φυσικοθεραπείες και κάποια αντιφλεγμονώδη. Ερχόμαστε στον Ιούλιο του 2016 όπου μετά από ένα τρίμηνο συνεχούς πόνου στη μέση κάνει μαγνητική και δείχνει την κήλη να έχει μεγαλώσει και να πιέζει τα νεύρα, ενώ το κανάλι έχει κλείσει κατά τουλάχιστον 80%. Νεές φυσικοθεραπείες, κολύμπι, προσοχή κλπ και φτάνουμε στον Οκτώβριο χωρίς ιδιαίτερη μείωση στον πόνο. Μετά από μια έξαρση ΒΗΧΑ, αρχίζει και την πονάει αφόρητα το πόδι, σε σημείο να μην μπορεί να ξαπλώσει & να κοιμηθεί. Τελικά το πρωί σηκωνόμαστε και δεν μπορεί να σταθεί όρθια από μούδιασμα και αδυναμία του δεξιού ποδιού. Ξεκινάμε ενέσεις και την επομένη κάνουμε μαγνητική που δείχνει πως η κήλη έχει κλείσει τελείως το νευρικό κανάλι και φτάνει μέχρι τον σπόνδυλο Ο4! Την επομένη της μαγνητικής πάμε σε νευροχειρουργό ο οποίος και μας κάνει άμεση εισαγωγή για μικροδισκεκτομή επειδή υπάρχει άμεσος κίνδυνος μόνιμης πάρεσης (παράλυσης) στο πόδι. Βγήκαμε την επομένη της επέμβασης. Η γυναίκα μου πλέον δεν πονάει και περιμένουμε εντός του δεκαημέρου να διαπιστώσουμε αν τελικά το foot drop θα μείνει μόνιμο ή θα αποκατασταθεί με την αποσυμπίεση της ρίζας Ο5. My 2 cents όπως διαμορφώνονται από την εμπειρία τόσο της πορείας της συζύγου όσο και της μικροδισκεκτομής. Μην ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας με τους πόνους και τους ενδεχόμενους κινδύνους απότομης αύξησης της κήλης. Αν ο γιατρός σας πει πως χρειάζεται χειρουργείο, βρείτε έναν καλό νευροχειρουργό και σε μια μέρα θα έχετε τελειώσει με τους πόνους. Μετά προσοχή για να μην επαναληφθεί η κατάσταση όπως πολύ καλά ξέρετε... συμφωνω απολυτα μαζι σου 100%...καλη αναρρωση ευχομαι στη συζυγο!!!
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς να προτείνει στρώμα για άτομα με πρόβλημα δισκοκήλης. Συγκεκριμένα έχει κανείς άποψη για στρώματα της Cocomat ή τα Tempur;
valtasa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Γειά σας και από εμένα, Περιληπτικά και από μένα η ιστορία μου. Το 2011 πόνος στη μέση απο αριστερή πλευρά ,μετά από μαγνητική βρίσκονται δύο κοίλες Ο4-Ο5 και Ο5-Ι1. Ξάπλα μία εβδομάδα ,αντιφλεγμονώδη ,φυσιοθεραπεία. Μετά από δύο χρόνια και αφού ταλαιπωρήθηκα γιά ένα χρόνο με δύο αρθοσκοπίσεις στο δεξί γόνατο για μηνίσκο ξανά πόνος. Ξανά αντιφλεγμονώδη -φυσιοθεραπεία.Το 2015 με έπιασε δύο φορές. Την πρώτη φορά πήγα σε φυσίατρο μπάς και δώ κάτι διαφορετικό. Μου έκανε ηλεκτροβελονισμό και κρουστικό υπέρηχο. Από ότι έμαθα εκ των υστέρων ο κρουστικός υπέρηχος ΔΕΝ είναι γιά την περίπτωση. Την δεύτερη φορά πήγα σε έναν φυσιοθεραπευτή με γνώσεις οστεοπαθητικής. Χωρίς καθόλου φάρμακα ,και μετά από 12 φυσιοθεραπείες και ανατάξεις μπορώ να πώ πως αισθάνθηκα ότι είμαι σε καλό δρόμο. Μαθαίνοντας γιά τα λέιζερ στη Θεσσαλονίκη ( από γνωστό μου που έκανε πριν κάποια χρόνια και τώρα είναι καλά) ,αποφασίζω να ξεκινήσω . Εκείνη την περίοδο ο Χωμενίδης έλειπε εξωτερικό και θα επέστρεφε τον Δεκέμβριο. Προτού ξεκινήσω τις συνεδρίες βγάζω μία νέα μαγνητική η οποία δείχνει μία μικρή αύξηση της κοίλης Ο4-Ο5. Κάνω λοιπόν 10 επισκέψεις ανά 10 μέρες περίπου στον Νευρολόγο Παβέζα στην Τσιμισκή . Οι επισκέψεις τελείωσαν αρχές Φεβρουαρίου 2016. Μετά από αυτό και γιά τρείς μήνες αναγκάζομαι να δουλέψω κάθε μέρα(και Σαββατοκύριακο) από δώδεκα ώρες. Τέλη Μαίου ''διπλώνω''. Πάω στον φυσιοθεραπευτή-οστεοπαθητικό μου και με ''σηκώνει'' χωρίς φάρμακα. Στις 7 Οκτωβρίου ξαφνικά οξύς πόνος στο δεξί γλουτό σε σημείο που να μην μπορώ να περπατήσω καθόλου. Όταν κάθομαι στην καρέκλα δεν αισθάνομαι καθόλου πόνο. Μετά από επίσκεψη σε ορθοπεδικό ,κάνω μαγνητική η οποία δείχνει μέγάλη αύξηση της κοίλης Ο4-Ο5 . Ο ορθοπεδικός μου δίνει αντιφλεγμονώδη και μου λέει να κάνω φυσιοθεραπεία και θα με δεί σε δέκα μέρες. Ο φυσιοθεραπευτής μου λέει δεν σε αναλαμβάνω γιατί μπορεί να σου κάνω ζημιά με τέτοια κοίλη που έχω. Προσανατολίζομαι για χειρουργείο (μερική δισκεκτομή). Εκ του αποτελέσματος μπορώ να πώ πως το λέιζερ δεν με βοήθησε (αν και μπορώ να του δώσω ένα ελαφρυντικό γιατί μετά από την θεραπεία δούλευα για τρεις μήνες κάθε μέρα 12 ώρες, μην μου πείτε γιατί το έκανα γιατί θα σας απαντήσω πως δουλεύω μηχανικός στον ιδιωτικό τομέα και ΔΕΝ γινόταν αλλιώς). Ήμουν αθλητικός τύπος (ποδήλατο 3-4 ώρες η βόλτα , καγιάκ θαλάσσης,πεζοπορεία, παραπέντε ) 1,73 ύψος και 69 κιλά. Είμαι από Γιάννενα .Εδώ υπάρχει ένας Νευροχειρούργος (Βούλγαρης) με πολύ πείρα στην μέση. Αν δεν πάθω κατάθλιψη η δεν με κλείσουν σε τρελάδικο θα σας ενημερώσω τι θα κάνω και το αποτέλεσμα από την απόφασή μου.
mariamary Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Γειά σας και από εμένα, Περιληπτικά και από μένα η ιστορία μου. Το 2011 πόνος στη μέση απο αριστερή πλευρά ,μετά από μαγνητική βρίσκονται δύο κοίλες Ο4-Ο5 και Ο5-Ι1. Ξάπλα μία εβδομάδα ,αντιφλεγμονώδη ,φυσιοθεραπεία. Μετά από δύο χρόνια και αφού ταλαιπωρήθηκα γιά ένα χρόνο με δύο αρθοσκοπίσεις στο δεξί γόνατο για μηνίσκο ξανά πόνος. Ξανά αντιφλεγμονώδη -φυσιοθεραπεία.Το 2015 με έπιασε δύο φορές. Την πρώτη φορά πήγα σε φυσίατρο μπάς και δώ κάτι διαφορετικό. Μου έκανε ηλεκτροβελονισμό και κρουστικό υπέρηχο. Από ότι έμαθα εκ των υστέρων ο κρουστικός υπέρηχος ΔΕΝ είναι γιά την περίπτωση. Την δεύτερη φορά πήγα σε έναν φυσιοθεραπευτή με γνώσεις οστεοπαθητικής. Χωρίς καθόλου φάρμακα ,και μετά από 12 φυσιοθεραπείες και ανατάξεις μπορώ να πώ πως αισθάνθηκα ότι είμαι σε καλό δρόμο. Μαθαίνοντας γιά τα λέιζερ στη Θεσσαλονίκη ( από γνωστό μου που έκανε πριν κάποια χρόνια και τώρα είναι καλά) ,αποφασίζω να ξεκινήσω . Εκείνη την περίοδο ο Χωμενίδης έλειπε εξωτερικό και θα επέστρεφε τον Δεκέμβριο. Προτού ξεκινήσω τις συνεδρίες βγάζω μία νέα μαγνητική η οποία δείχνει μία μικρή αύξηση της κοίλης Ο4-Ο5. Κάνω λοιπόν 10 επισκέψεις ανά 10 μέρες περίπου στον Νευρολόγο Παβέζα στην Τσιμισκή . Οι επισκέψεις τελείωσαν αρχές Φεβρουαρίου 2016. Μετά από αυτό και γιά τρείς μήνες αναγκάζομαι να δουλέψω κάθε μέρα(και Σαββατοκύριακο) από δώδεκα ώρες. Τέλη Μαίου ''διπλώνω''. Πάω στον φυσιοθεραπευτή-οστεοπαθητικό μου και με ''σηκώνει'' χωρίς φάρμακα. Στις 7 Οκτωβρίου ξαφνικά οξύς πόνος στο δεξί γλουτό σε σημείο που να μην μπορώ να περπατήσω καθόλου. Όταν κάθομαι στην καρέκλα δεν αισθάνομαι καθόλου πόνο. Μετά από επίσκεψη σε ορθοπεδικό ,κάνω μαγνητική η οποία δείχνει μέγάλη αύξηση της κοίλης Ο4-Ο5 . Ο ορθοπεδικός μου δίνει αντιφλεγμονώδη και μου λέει να κάνω φυσιοθεραπεία και θα με δεί σε δέκα μέρες. Ο φυσιοθεραπευτής μου λέει δεν σε αναλαμβάνω γιατί μπορεί να σου κάνω ζημιά με τέτοια κοίλη που έχω. Προσανατολίζομαι για χειρουργείο (μερική δισκεκτομή). Εκ του αποτελέσματος μπορώ να πώ πως το λέιζερ δεν με βοήθησε (αν και μπορώ να του δώσω ένα ελαφρυντικό γιατί μετά από την θεραπεία δούλευα για τρεις μήνες κάθε μέρα 12 ώρες, μην μου πείτε γιατί το έκανα γιατί θα σας απαντήσω πως δουλεύω μηχανικός στον ιδιωτικό τομέα και ΔΕΝ γινόταν αλλιώς). Ήμουν αθλητικός τύπος (ποδήλατο 3-4 ώρες η βόλτα , καγιάκ θαλάσσης,πεζοπορεία, παραπέντε ) 1,73 ύψος και 69 κιλά. Είμαι από Γιάννενα .Εδώ υπάρχει ένας Νευροχειρούργος (Βούλγαρης) με πολύ πείρα στην μέση. Αν δεν πάθω κατάθλιψη η δεν με κλείσουν σε τρελάδικο θα σας ενημερώσω τι θα κάνω και το αποτέλεσμα από την απόφασή μου. καλησπερα, παρομοιο θεμα με εσενα, θα στα γραψω περιληπτικα, αν πας πιο πισω θα δεις ολη την ιστορια μου.Εγω ημουν αρνητικη φουλ για τα χειρουργεια, ουτε να ακουσω δεν ηθελα, βρισκω ενα νευροχειρουργο που μου κερδισε την εμπιστοσυνη, μου μιλαει εξω απο τα δοντια, μου λεει ειναι η μονη λυση, γιατι του εθεσα και εγω λειζερ-πρακτικους...κτλπ, ηταν αρνητικος σε ολα αυτα γιατι δεν ηταν για την περιπτωση μου, και μιλαμε για νευροχειρουργο που ειναι κατα των χειρουργειων,πηρα την αποφαση να το κανω, και δεν το μετανιωνω καθολου, γιατι το χειρουργειο που εκανα μου εδωσε πισω την ζωη μου...δεν μουδιαζω, δεν ποναω, κανω πραγματα που δεν εκανα....σου ευχομαι να πανε ολα καλα οποια αποφαση και αν παρεις!!! 2
valtasa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Γειά σας και από εμένα, Περιληπτικά και από μένα η ιστορία μου. Το 2011 πόνος στη μέση απο αριστερή πλευρά ,μετά από μαγνητική βρίσκονται δύο κοίλες Ο4-Ο5 και Ο5-Ι1. Ξάπλα μία εβδομάδα ,αντιφλεγμονώδη ,φυσιοθεραπεία. Μετά από δύο χρόνια και αφού ταλαιπωρήθηκα γιά ένα χρόνο με δύο αρθοσκοπίσεις στο δεξί γόνατο για μηνίσκο ξανά πόνος. Ξανά αντιφλεγμονώδη -φυσιοθεραπεία.Το 2015 με έπιασε δύο φορές. Την πρώτη φορά πήγα σε φυσίατρο μπάς και δώ κάτι διαφορετικό. Μου έκανε ηλεκτροβελονισμό και κρουστικό υπέρηχο. Από ότι έμαθα εκ των υστέρων ο κρουστικός υπέρηχος ΔΕΝ είναι γιά την περίπτωση. Την δεύτερη φορά πήγα σε έναν φυσιοθεραπευτή με γνώσεις οστεοπαθητικής. Χωρίς καθόλου φάρμακα ,και μετά από 12 φυσιοθεραπείες και ανατάξεις μπορώ να πώ πως αισθάνθηκα ότι είμαι σε καλό δρόμο. Μαθαίνοντας γιά τα λέιζερ στη Θεσσαλονίκη ( από γνωστό μου που έκανε πριν κάποια χρόνια και τώρα είναι καλά) ,αποφασίζω να ξεκινήσω . Εκείνη την περίοδο ο Χωμενίδης έλειπε εξωτερικό και θα επέστρεφε τον Δεκέμβριο. Προτού ξεκινήσω τις συνεδρίες βγάζω μία νέα μαγνητική η οποία δείχνει μία μικρή αύξηση της κοίλης Ο4-Ο5. Κάνω λοιπόν 10 επισκέψεις ανά 10 μέρες περίπου στον Νευρολόγο Παβέζα στην Τσιμισκή . Οι επισκέψεις τελείωσαν αρχές Φεβρουαρίου 2016. Μετά από αυτό και γιά τρείς μήνες αναγκάζομαι να δουλέψω κάθε μέρα(και Σαββατοκύριακο) από δώδεκα ώρες. Τέλη Μαίου ''διπλώνω''. Πάω στον φυσιοθεραπευτή-οστεοπαθητικό μου και με ''σηκώνει'' χωρίς φάρμακα. Στις 7 Οκτωβρίου ξαφνικά οξύς πόνος στο δεξί γλουτό σε σημείο που να μην μπορώ να περπατήσω καθόλου. Όταν κάθομαι στην καρέκλα δεν αισθάνομαι καθόλου πόνο. Μετά από επίσκεψη σε ορθοπεδικό ,κάνω μαγνητική η οποία δείχνει μέγάλη αύξηση της κοίλης Ο4-Ο5 . Ο ορθοπεδικός μου δίνει αντιφλεγμονώδη και μου λέει να κάνω φυσιοθεραπεία και θα με δεί σε δέκα μέρες. Ο φυσιοθεραπευτής μου λέει δεν σε αναλαμβάνω γιατί μπορεί να σου κάνω ζημιά με τέτοια κοίλη που έχω. Προσανατολίζομαι για χειρουργείο (μερική δισκεκτομή). Εκ του αποτελέσματος μπορώ να πώ πως το λέιζερ δεν με βοήθησε (αν και μπορώ να του δώσω ένα ελαφρυντικό γιατί μετά από την θεραπεία δούλευα για τρεις μήνες κάθε μέρα 12 ώρες, μην μου πείτε γιατί το έκανα γιατί θα σας απαντήσω πως δουλεύω μηχανικός στον ιδιωτικό τομέα και ΔΕΝ γινόταν αλλιώς). Ήμουν αθλητικός τύπος (ποδήλατο 3-4 ώρες η βόλτα , καγιάκ θαλάσσης,πεζοπορεία, παραπέντε ) 1,73 ύψος και 69 κιλά. Είμαι από Γιάννενα .Εδώ υπάρχει ένας Νευροχειρούργος (Βούλγαρης) με πολύ πείρα στην μέση. Αν δεν πάθω κατάθλιψη η δεν με κλείσουν σε τρελάδικο θα σας ενημερώσω τι θα κάνω και το αποτέλεσμα από την απόφασή μου. Γεία σας και πάλι. Την Δευτέρα 24-10-2016 μπαίνω για χειρουργείο. Θα σας ενημερώσω γιά τα αποτελέσματα. Να είστε όλοι καλά. 1
mariamary Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Γεία σας και πάλι. Την Δευτέρα 24-10-2016 μπαίνω για χειρουργείο. Θα σας ενημερώσω γιά τα αποτελέσματα. Να είστε όλοι καλά. καλησπερα, να σκεφτεσαι μονο θετικα και θα πανε ολα ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ θα το δεις αυτο, ημουν στη θεση σου και ξερω πως νιωθεις.... θα χαρω πολυ, μολις μπορεσεις να μας γραψεις και να μας πεις πως πηγε, αν και ειμαι σιγουρη οτι θα πανε ολα καλα...καλη επιτυχια :-) :-)
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μια ερώτηση για όσους περιγράφετε εδώ τις εμπειρίες σας με δισκοκήλες. Όταν κάνατε μπάνιο και ρίχνατε στην μέση σας και την πλάτη σας γενικώς ζεστό νερό, νιώθατε χαλάρωση και κάποια υποχώρηση του πόνου ή δεν σας έκανε τίποτα;
Ψιτ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μας έκανε. Αλλά μετά το μπάνιο πρέπει να βάλεις πάγο. 1
patpatpatpat Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Γεία σας και πάλι. Την Δευτέρα 24-10-2016 μπαίνω για χειρουργείο. Θα σας ενημερώσω γιά τα αποτελέσματα. Να είστε όλοι καλά. Εγω εχω κανει μικροδισκεκτομη, γραφω λιγα πραγματα σε προηγουμενη σελιδα. Ουτε η επεμβαση ειναι τπτ σπουδαιο, ουτε η αποθεραπεια. Λιγη υπομονη στην αρχη και συντομα θα εισαι μια χαρα! Εχω γνωστο κ συγγενη που μετα απο δεκα και δεκαπεντε χρονια απο το χειρουργειο για δισκοκηλη ειναι μια χαρα! Μη φοβασε τπτ! Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2016 από patpatpatpat 2
E.I.S. Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους και καλό κουράγιο εύχομαι! Διάβασα δεκάδες σελίδες με εμπειρίες και πραγματικά έχω φρικάρει. Μπήκα στο σάιτ επειδή έψαχνα πληροφορίες για συγγενικό μου πρόσωπο, το οποίο δεν έχε απολύτως κανένα σύμπτωμα και μέσα σε 3 μήνες σχεδόν έγινε ανήμπορο. Είναι 70 ετών με τρεις κυκλοτερείς δισκοκήλες (Ο5-Ι1, Ο4-Ο5, Ο2-Ο3), στένωση και οστεόφυτα και μικρή ρίξη ινώδους δακτυλίου. Συμπτώματα: μεγάλος πόνος στο πόδι, χωρίς μούδιασμα (υποχώρησε μετά από τρελές αγωγές φαρμάκων και κυρίως μετά από 20ημερη χορήγηση κορτιζόνης. Η φυσικοθεραπεία δεν έκανε πολλά πράγματα). Για λίγες μέρες ήταν μια χαρά και τώρα πάλι πόνος (όχι ευτυχώς τόσο έντονος). Σε όσους ιδιώτες χειρουργούς ορθοπεδικούς πήγε μας είπαν δεν είναι για χειρουργείο, ο γνωστός τηλε γιατρός με το descogel είπε να κάνει discogel (3000), σε μισή ώρα θα είναι περδίκι και μετά από 10 μέρες θα μπορεί να κάνει τα πάντα. 1 στους 10 ασθενείς, λέει, έχει αποτυχία και αν είναι τόσο άτυχος πάμε για δισκεκτομή (συν άλλα 2500 χιλ.). Μετά από αυτά που διάβασα εδώ κατάλαβα ότι τσάμπα του δώσαμε τα 100 ευρώ για την επίσκεψη και άρχισα να ψάχνω για τον Αντωνίου στο Γεννηματά (έχει πάρει σύνταξη), και τον Σιούτο (έχει φύγει από το νοσοκομείο). Έχει κανένας κάποιος άλλον να συστήσει στην Αθήνα; Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι πραγματικά ότι καλύτερο!
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 @E.I.S για ποιον Αντωνίου αναφέρεσαι; Δημήτρη Αντωνίου ορθοπεδικό ή κάποιον άλλον; Πάντως να ξέρεις, αν σας λένε οι γιατροί οτι δεν είναι για χειρουργείο ο άνθρωπος δεν νομίζω να το λένε έτσι, υπάρχει σοβαρός λόγος. Εγώ από βδομάδα πάω για μαγνητική να δούμε τι γίνεται στην μέση μου, φοβάμαι πολύ μήπως έχω δισκοκήλη....
gronx5 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους και καλό κουράγιο εύχομαι! Διάβασα δεκάδες σελίδες με εμπειρίες και πραγματικά έχω φρικάρει. Μπήκα στο σάιτ επειδή έψαχνα πληροφορίες για συγγενικό μου πρόσωπο, το οποίο δεν έχε απολύτως κανένα σύμπτωμα και μέσα σε 3 μήνες σχεδόν έγινε ανήμπορο. Είναι 70 ετών με τρεις κυκλοτερείς δισκοκήλες (Ο5-Ι1, Ο4-Ο5, Ο2-Ο3), στένωση και οστεόφυτα και μικρή ρίξη ινώδους δακτυλίου. Συμπτώματα: μεγάλος πόνος στο πόδι, χωρίς μούδιασμα (υποχώρησε μετά από τρελές αγωγές φαρμάκων και κυρίως μετά από 20ημερη χορήγηση κορτιζόνης. Η φυσικοθεραπεία δεν έκανε πολλά πράγματα). Για λίγες μέρες ήταν μια χαρά και τώρα πάλι πόνος (όχι ευτυχώς τόσο έντονος). Σε όσους ιδιώτες χειρουργούς ορθοπεδικούς πήγε μας είπαν δεν είναι για χειρουργείο, ο γνωστός τηλε γιατρός με το descogel είπε να κάνει discogel (3000), σε μισή ώρα θα είναι περδίκι και μετά από 10 μέρες θα μπορεί να κάνει τα πάντα. 1 στους 10 ασθενείς, λέει, έχει αποτυχία και αν είναι τόσο άτυχος πάμε για δισκεκτομή (συν άλλα 2500 χιλ.). Μετά από αυτά που διάβασα εδώ κατάλαβα ότι τσάμπα του δώσαμε τα 100 ευρώ για την επίσκεψη και άρχισα να ψάχνω για τον Αντωνίου στο Γεννηματά (έχει πάρει σύνταξη), και τον Σιούτο (έχει φύγει από το νοσοκομείο). Έχει κανένας κάποιος άλλον να συστήσει στην Αθήνα; Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι πραγματικά ότι καλύτερο! Το discogel ισως να ειναι η λυση για 2 λογους. Πρωτον η μεγαλη ηλικια και δευτερον οι 3 δισκοκηλες. Με την ενεση ριχνεις το gel γρηγορα και στις 3 δισκοκηλες. Οι πιθανοτητες να γινει καλυτερα ειναι 50%. Αν εχετε οικονομικο προβλημα ψαξτε για φτηνοτερα απο τα 3χιλιαρικα. Με το χειρουργειο πιο σιγουρα αλλα θα παει για 3 δισκεκτομες, και τετοια εγχειρηση για ηλικιωμενο θα παρει πολλες ωρες. Ισως και απαγορευτικο αν εχει καποιο αλλο προβλημα υγειας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις