daizy03 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΡΡΩΣΑ ΑΠΟ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟΤΑΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ! ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΑΝΤΑΛΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ!ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ!!!!!!
evabb Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δοξα το Θεό και τον Χριστό που μέχρι τώρα δεν πίστευα αλλά σας ενημερώνω οτι απο χθές μετά την Ανάσταση ξύπνησα και πόνος μου είχε φύγει τελείως.Μετά απο 24 μέρες πόνου. Και πήγα μόνο μία φορά σε έναν φυσιοθεραπευτη μονο πριν μια βδομαδα ,που μου χε κάνει κάτι κινησεις στο σώμα μου με τα χέρια για μιση ωρα ειχα παθει κατι παρομιο περυσι και επανεμφανιστηκε λιγακι και φετος την ιδια εποχη αλλα σε πολυ πιο ηπια μορφη. οι δυο απο τους τρεις γιατρους που πηγα μου ειπαν οτι ειναι οι τενοντες στην μεση και οτι κανοντας γυμναστικη εκανα τα πραματα χειροτερα. εν τελη μου εκανε μια επιφανειακη ενεση κορτιζονης αλλα νομιζω οτι ηταν ηδη σε φαση να περασει απο μονος του ο πονος. δεν μου αφησε κουσουρι αλλα φετος την ιδια εποχη (χειμωνας) ξαναειχα ελαφρα πονακια/πιασιματα αλλα πολυ ηπια πιο πολυ ηταν σαν ενοχληση. πιθανως λογω του κρυου να σφιγγομαι και γι αυτο να μου συμβαινει αυτο. Ο πονος την πρωτη χρονια και οι ενοχλησεις την δευτερη ηταν κυριως οταν εσκυβα και οταν καθομουν πολλες ωρες, το περπατημα βοηθουσε πολυ στον πονο. Επισης θα σε συμβουλευα να προσεχεις την κατασταση στην οποια βρισκονται οι σολες των παπουτσιων που φορας καθημερινα. Τα δικα μου ηταν φθαρμενα/φαγωμενα προς την εξωτερικη πλευρα και οταν αλλαξα παπουτσια οι ενοχλησεις εφυγαν μεσα σε 3 μερες. 1
North_Trader Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Την καλησπερα μου σε ολους,και περαστικα.Ειμαι 48 και εχω προβλημα με τη μεση απο τα 24.Εχω περασει απο ολα τα σταδια,με Λουμπαγκο,πονους στο ισχυο,μουδιασματα,κλπ.Εχω κανει ακτινογραφιες αλλα και μαγνητικη η οποια εδειξε φλεγμονη στους δισκους και πιεση νευρων.Η θεραπεια μεχρι στιγμης,που εχει πιασει σε μενα,ειναι η οζονοθεραπεια.Με 1 η δυο ενεσεις στην περιοχη,και αναλογα και με την ενταση του πονου,νιοθω πολυ καλα,για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα,Τελευταια φορα ειχα κανει στη μεση πριν απο 10 χρονια περιπου,τωρα εδω και 2 μηνες εχω πολυ δυνατους πονους,αλλα μεσολαβησε παρα πολυ μεγαλη ταλαιπωρια για τη μεση,βαρη,περπατημα,πολυ σκληρος χειμωνας,κλπ,και αυτες τις μερες ετοιμαζομαι επειδη μενω εξωτερικο,να κατεβω Αθηνα για μια η δυο συνεδριες με οζον.Θα σας πληροφορησω για την εξελιξη αλλα και πληροφοριες για γιατρο σε οποιον θελει.
el02154 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Καλημέρα, Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλους. Ειμαι 32 χρονών και εδώ και περίπου 10 χρόνια έχω θέματα με τη μέση μου. Χωρίς ιδιαίτερο λόγο (προφανή εννοώ) ξύπνησα ένα πρωί με πόσο στη μέση. Η μαγνητική έδειξε κήλες 03-04,04-05 και ο5-ι1 (μεγαλύτερη). Η εικόνα μέχρι πριν ένα περίπου χρόνο ηταν η ίδια. Μόνιμη ενόχληση-ήπιος πόνος και περίπου 2 σοβαρά περιστατικά κάθε χρόνο τύπου λουμπάγκο δλδ διπλωμένος εντελώς για καμια 10ρια μέρες. Το πράγμα χειροτέρεψε πριν 1 χρόνο όπου είχα την φαεινή ιδέα να πάω για κανα σουτάκι μπάσκετ και εν τέλει βρέθηκα διπλωμένος στο γήπεδο σαν με έχει κόψει τσεκούρι. Μετά από ενέσεις και κανά μήνα φάρμακα και φυσικοθεραπείες ίσιωσα αλλά ποτέ δεν ήταν τα πράγματα ίδια. Πλέον τους τελευταίους 8 μήνες, τους 5 από αυτούς παίρνω φάρμακα (xeforapid, mesulid και norgesic) για να διατηρούμε απλά σε κατάσταση να μπορώ να αυτοσυντηρούμαι. Πριν 20 μέρες κοιμήθηκα στον καναπέ και ξύπνησα χωρίς πόνο στην μέση αλλά με μεγάλους πόνους στο πόδι. Η κατάσταση χειροτέρεψε (xefo, mesoulid δεν κάνουν τπτ). Μπορώ σχετικά άνετα να κάθομαι, χαίρομαι σαν τρελός όταν ξαπλώνω αλλά μετά απο 2-3 λεπτά περπάτημα ψάχνω σαν τρελός να κάτσω κάτι γιατί οι πόνοι στο γλουτό μου είναι αφόρητοι. Ο ο5-ι1 πλέον πιέζει έντονα την ρίζα μου είπαν οι γιατροί. Πήγα σε 5 διαφορετικούς. Ο καθένας πραγματικά μου είπε και κάτι διαφορετικό. Άλλος για εγχείρηση, άλλος για δισκοτζελ, ένας μου τράβηξε ένεση απευθείας στην μέση (είδα κάποιο αποτέλεσμα). Το παράξενο είναι πως όταν είμαι όρθιος αν πιέσω έστω και ελαφρά συγκεκριμένο σημείο στην μέση μου κάνω trigger όλο τον πόνο. Πλέον έχω καταλήξει να κάνω εγχείρηση αλλά και πάλι κάπου κολλάω. Το μόνο που σκέφτομαι ειναι η ελπίδα να μπορέσω να γίνω ξανά φυσιολογικός, να κάνω κάποια γυμναστική, να ρίξω κανα σουτ, να μπορέσω να παίρνω αγκαλιά το παιδί μου όταν μου το ζητάει και κυρίως να σταματήσω τα φάρμακα και να πονάω. Θα ήθελα όποιος μπορεί και έχει εμπειρία να μου στείλει ονόματα γιατρών για να τους πάρω όλους σβάρνα να δω ποιον θα εμπιστευτώ και να μπω να την κάνω. Ευχαριστώ εκ των πρότερων. 1
dimitriszoi Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Γεια σας, (θα τα πω σύντομα)η γιαγιά μου έχει έναν αφόρητο πόνο στην μέση της που κατεβαίνει μέχρι το πόδι της. Είχε πάει σε γιατρό και την είχε πει πως είναι δισκοκήλη, χρειάζεται ξεκούραση, παυσίπονα και θα της περάσει. Την πέρασε για ένα διάστημα αλλά την ξαναέπιασε και τώρα μετά από καιρό φαρμακευτικής αγωγής δεν την πιάνουν ούτε τα φάρμακα ούτε οι ενέσεις. Πήγαν σήμερα σε έναν γιατρό και την είπε εγχείρηση. Εγώ είμαι υπέρ των εγχειρήσεων αλλά με τον σωστό γιατρό. Ο λόγος που γράφω εδώ είναι για να μου πείτε εσείς που είχατε κάτι παρόμοιο τι κάνατε, αν εγχειριστήκατε σε ποιον γιατρό πήγατε, έκανε άριστη δουλειά ή ξαναπονάτε, νευρολόγο ή ορθοπεδικό, ποια είναι η γνώμη σας για τους πρακτικούς γιατρούς; Ποια είναι η γνώμη σας για τους Χειμωνίδη Ρωμαίο και Σελβιαρίδη Παναγιώτη (Θεσσαλονίκη και οι δύο); Γενικά θα ήθελα να μου πείτε γνώμες από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο Μακεδονία γιατί όπως είπα πονάει πολύ. σε ποιον πήγες αν επιτρέπετε; EDIT: ξέρει κανείς κάτι για Site: αυτήν τη μέθοδο; (μήπως αυτό είναι κάτι άκυρο \ καλησπερα εγω εκανα χειρουργειο, και εχει αλλαξει η ζωη μου ολη....ενω ημου αρνητικη και καθετη να μη κανω....σου συνιστω να κανει γιατι αλλιως δεν περναει(οτι και να κανεις δυστυχως )..και να σου πω πως μετανοιωσα που δεν το εκανα πιο μπροστα...ο σελβιριαδης ειναι κορυφη για μενα, αλαλ ακριβοοος πολυ..εμενα μου εκανε ενας απο την ομαδα του, ο οποιος ειναι πρωτα απο ολα ανθρωπος και μετα γιατρος..εχουν παει και αλλοι γνωστοι μου και τους εδωσε αγωγη...δαν δεν ειναι για χειρουργειο δεν σου κανει και στο λεει στο ισια .αν θελεις μπορω να σου στειλω τηλ... καλησπέρα...εχω αναγκη τη βοηθεια σου. στειλε μου σε παρακαλω mariamary τα στοιχεια του γιατρου και το τηλεφωνο του..εκανα diskotzel σαυτον που βγαινει στην tv πηρε 3500 και ηταν σιγουρος οτι ειναι η καλυτερη λυση....αργοτερα ανακαλυψα οτι μου ελεγε μπαρουφες....σε μεγαλη κηλη δεν εχει αποτελεσμα. μην το επιχειρησει κανενας καλησπέρα...εχω αναγκη τη βοηθεια σου. στειλε μου σε παρακαλω mariamary τα στοιχεια του γιατρου και το τηλεφωνο του..εκανα diskotzel σαυτον που βγαινει στην tv πηρε 3500 και ηταν σιγουρος οτι ειναι η καλυτερη λυση....αργοτερα ανακαλυψα οτι μου ελεγε μπαρουφες....σε μεγαλη κηλη δεν εχει αποτελεσμα. μην το επιχειρησει κανενας 1
Nglos Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Καλημερα σας παιδια!Σας παραθετω και εγω την εμπειρια μου εν συντομια..Δισκοκηλη ο5-ι1 τα τελευταια 10 χρονια.Σιγουρα μια φορα τον χρονο εκανα κρισεις με πονους στην μεςηστραβονοντας προς την δεξια πλευρα.Αντιμετωπιζα την κατασταση Με χαπια ξεκουραση για κανενα 10ημερο μεχρι να επανελθω και μετα με γυμναστικη τούλαχιστον 3 φορες την εβδομαδα μεχρι που φτασαμε στον Δεκεμβριο του 2015 οπου και αρχισα να νιωθω πονους στο ισχιο που μερα με την μερα χειροτερευαν.Ξεκινησα λοιπον την φαρμακευτικη αγωγη για 15 μερες..κανενα αποτελεσμα..ο πονος ταυτοχρονα επεκταθηκε σε ολο το αριστερο μου ποδι,οταν περπατουσα παντα ενιωθα καλητερα αλλα μολις καθομουν σε καρεκλα η οδηγουσα ξεκινουσε ο πονος.Εκανα ενεσεις νατιναστατ ξεφο σελεστρον και δεν υπηρξε κανενα αποτεσμα με τον πονο να γινετε χειροτερος..Φτανοντας τον Μαρτιο λοιπον με αφορητους πονους σε ολο το αριστερο ποδι και μουδιασματα σε σημειο να μην μπορω να κοιμηθω τα βραδια και την ποιοτητα ζωης μου να εχει εξαφανιστει επισκεπτομαι ορθοπαιδικο και στις αρχες απριλιου με συμβουλευει να κανω ντισκοτζελ.Το κανω λοιπον το ντισκοτζελ περναν 15 μερες και μολις σταματαω τΑ αντιφλεγμονοδη (ανα 8 ωρες)ο πονος ειναι και παλι εδω αφορητος δειχνοντας πως το ντισκοτζελ δεν εκανε τιποτα και πως η επιλογη των ασθενων απο τους γιατρους θα πρεπει να ειναι παρα πολυ προσεκτικη.Πεταξα 2500 στον καδο με την βοηθεια του γιατρου βεβαια γιατι εεν αποφασισα μονος μου την μικροεπεμβατικη χειρουργικη.22απριλιου παω σε νευροχειρουργο ο οποιος μου λεει πως πρεπει να μπω στο χειρουργειο αν θελει να γινω καλα.23 απριλιου εκανα δισκεκτομη ηρεμισα απο την ισχιαλγια και τα μουςιαςματα και ειμαι στην φαση της αποκαταστασης.2 εβδομαδες λοιπον μετα την δισκεκτομη ειμαι πολυ χαρουμενος που σιγα σιγα με τις οδηγιες του γιατρου επανερχομαι στην φυσιολογικη μου ζωη!Εκανα την επεμβαση και ησυχασα.Συναντικο παντα ειναι η προσεκτικη επιλογη του γιατρου.. 1
Nglos Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 καλησπέρα...εχω αναγκη τη βοηθεια σου. στειλε μου σε παρακαλω mariamary τα στοιχεια του γιατρου και το τηλεφωνο του..εκανα diskotzel σαυτον που βγαινει στην tv πηρε 3500 και ηταν σιγουρος οτι ειναι η καλυτερη λυση....αργοτερα ανακαλυψα οτι μου ελεγε μπαρουφες....σε μεγαλη κηλη δεν εχει αποτελεσμα. μην το επιχειρησει κανενας Και εγω εκανα discogel σε μεγαλη κηλη ο5-ι1 με ισχιαλγια κανενα αποτέλεσμα.. 2
dimitriszoi Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Και εγω εκανα discogel σε μεγαλη κηλη ο5-ι1 με ισχιαλγια κανενα αποτέλεσμα.. καλησπερα,σε ποιον γιατρο εκανες δισκεκτομη και τι κοστος (νευροχειρουργος?)ευχαριστω εκ τον προτερων
patpatpatpat Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτο το discogel παιζει να ειναι η πιο αποτυχημενη τεχνικη εβερ! Δεν εχω ακουσει εναν που να ειχε αποτελεσμα! Αν η κηλη ειναι μικρη, τοτε, μετα απο 6 μηνες - ενα χρονο παιζει να απορροφηθει μονη της! Γιατι να χαλασεις τοσα λεφτα να κανεις discogel! Eγω ημουν εντελως κατα των χειρουγειων, ειχα μεγαλη δισκοκηλη στη μεση για μερικα χρονια και το παλευα συντηρητικα!! Με τα γνωστα σε ολους τους παθοντες προβληματα και δυσκολιες! Μετα την τελευταια κριση αρχισα να εχω (μικρη) αδυναμια στο δεξι ποδι και προβληματα στην ουρηση....!!! Ετσι αποφασισα να χειρουργηθω, παροτι ο γιατρος που με χειρουργησε τελικα, δεν μου τα ειπε τοσο τραγικα τα πραγματα οπως οι υπολοιποι γιατροι!! Τον εμπιστευτηκα και προχωρησα! Εκανα λοιπον μικροδισκεκτομη! Εκατσα περιπου εξι βδομαδες ξαπλωμενος! Μολις μου εδωσε το οκ ο γιατρος αρχισα ειδικες ασκησεις τα πρωινα που μου εδωσε ο φυσικοθεραπευτης και τα απογευματα κολυμβητηριο παρεα με γυμναστη που ηξερε το προβλημα μου!!! Οχτω μηνες μετα τη μικροδισκεκτομη ειμαι στην καλυτερη κατασταση που ημουν ποτε! Κανενα προβλημα! Νομιζω οτι το ξεπερασα οριστικα! Ο γιατρος μου ειπε οτι αν γυμναζομαι 2-3 φορες την εβδομαδα και προσεχω το βαρος μου οι πιθανοτητες υποτροπης η οποιουδηποτε αλλου προβληματος ειναι ελαχιστες!!! Δεν θελω να προτρεψω καποιον να χειρουργηθει, εξαλλου αυτοι που πραγματικα χρειαζονται χειρουργειο ειναι πολυ λιγοι! Απλα παραθετω την εμπειρια μου!!! Τελος, να προσεχετε τους τσαρλατανους! Υπαρχουν απειροι τυποι εκει εξω που θα κοιταξουν να κερδοσκοπισουν απο τον πονο και την απογνωση σας!!! Καλη τυχη σε ολους!!! Επεξ/σία 9 Μαΐου 2016 από patpatpatpat 2
alexanna Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Καλημέρα, Χρόνια με προβλήματα στον αυχένα (μικροδισκεκτομή) και τη σπονδυλική στήλη, με αποκορύφωμα εδώ και 1,5 μήνα ξαφνικοί και οξύτατοι πόνοι στο εμπρός μέρος του μηρού και στο καλάμι με ταυτόχρονη αδυναμία στο αριστερό πόδι. Μετά από μαγνητική τα συγκεκριμένα συμπτώματα ήταν από πλάγια τρηματική δισκοκήλη 11 χιλιοστών στον Ο3-Ο4, ενώ ταυτόχρονα υπήρχε και κήλη στον Ο4-Ο5. Επειδή και εγώ και το περιβάλλον μου έχει πολύ άσχημες εμπειρίες από ιατρικές πράξεις άρχισα τις επισκέψεις στους ειδήμονες. Οι 4 Νευ/γοι μου είπαν άμεσα μικροδισκεκτομή και όλα τέλεια. Ο 5ος μου είπε μεν μικροδισκεκτομή αλλά επειδή υπάρχει και ο άλλος σπόνδυλος τον προβλημάτιζε πολύ γιατί σίγουρα θα επακολουθούσε και άλλο χειρουργείο. Ο 6ος μου είπε ότι μόνο σπονδυλοδεσία δέχεται να μου κάνει και ο 7ος μου έδωσε για 10 ημέρες μικρή δόση χάπια κορτιζόνης με arcoxia. Μετά από το 10ήμερο με τη θεραπεία οι πόνοι είχαν υποχωρήσει αισθητά και το νευρολογικό θέμα ήταν βελτιωμένο. Πήγα για επανεξέταση στο συγκεκριμένο γιατρό και μου είπε να επανέλθω σιγά σιγά στις δραστηριότητές μου και ότι προς το παρόν δεν τον χρειάζομαι άλλο. Πήγα και στον 5ο που μίλησε για τον προβληματισμό του και μου είπε ότι επειδή είμαι βελτιωμένη σε σχέση με αυτό που είχε δει πριν δικαιούμαι ως ασθενής να μην προχωρήσω σε επέμβαση αλλά εάν τα συμπτώματα επανέλθουν είναι μονόδρομος το χειρουργείο. Από τότε που σταμάτησα τα χάπια έχουν περάσει 14 ημέρες και η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ καλύτερα αλλά όχι καλά, δηλαδή υπάρχουν μουδιάσματα στο πόδι μου κυρίως γύρω από το γόνατο και στη μέσα μεριά της κνήμης και νευρολογικά το πόδι μου δεν έχει τη δύναμη του άλλου, δηλαδή δυσκολεύομαι να ανέβω σκάλα πχ. Επειδή προφανώς είμαι πολύ μπλεγμένη και σκέφτομαι πλέον να δοκιμάσω κάτι εναλλακτικό πχ οστεοπαθητική και επειδή θεωρώ τις εμπειρίες των ασθενών ότι πιο σημαντικό θα ήθελα να μου πείτε ονόματα γιατρών από καλές εμπειρίες χειρουργείων ή γενικότερης διαχείρισης του προβλήματος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων 1
rasta vrasta Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Γεια χαρα σε ολους και ολες! Καινουργιος στο φορουμ, παραθετω και γω την ιστορια μου. Τρεις σοβαρου τυπου δισκοκηλες, 1,5 χρονο με πονο χωρις ομως να με'χει ριξει στο κρεβατι. Παω 8 μηνες κολυμβητηριο και τον τελευταιο 1,5 μηνα χτυπαει στο αριστερο ποδι μεχρι τη γαμπα. Ο ορθοπαιδικος μου, μου εδωσε dynastat και apotel, ειχα μικρη βελτιωση στο περπατημα αλλα οχι στον υπνο (κοιμαμαι μαξιμουμ 5 ωρες, μονο πλαγια με μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια) και στασιμη ορθοστασια αντεχω 1-2 λεπτα, μετα πρεπει να κατσω οπωσδηποτε. Δεν φοβαμαι το χειρουργειο αλλα θελω να εξαντλησω ολες τις εναλλακτικες μεθοδους πριν το αποφασισω. Θα παρακαλουσα οποιον εχει θετικη εμπειρια απο οποιουδηποτε ειδους θεραπευτη να μου γραψει μια απαντηση Ευχαριστω πολυ!
vag_stam Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Καλησπέρα κι από μένα καινούργιος στην παρέα η μαγνητικη μου εδείξε αυτο .. Περιεορισμο της φυσικής λορδωσεως εμφανίζει η Ο.Μ.Σ.Σ. Εκφυλιση - βαθμό αφυδάτωσεως εμφανίζει ο Ο5Ι1 δίσκος , με σύνοδο στενωση του μεσοσπονδυλιου διαστήματος . Συνυπάρχει δεξιά οπισθοπλαγια κηλη (11 mm) η οποία πιέζει και παρεκτοπιζει την εκφυση της δεξιάς Ι1 ρίζας . Στα λοιπά επίπεδα δεν παρατηρούνται κηλες η σημαντικές προβολές των δίσκων . Οι οσφυικοι σπονδυλοι έλεγχονται με φυσιολογικη μορφολογία και ένταση σήματος . Το εύρος του σπονδυλικου σωλήνα είναι φυσιολογικό . Τα παρασπονδυλικα μαλακά μόρια είναι ελεύθερα παθολογίας .σε γενικές γραμμές δεν έχω μούδιασμα κτλ συμπτώματα ένας γιατρός μου είπε να κάνω επέμβαση ενώ οι υπόλοιποι να το πάω συντηρητικά , εχώ δυναμη στα ποδια το μυογραφημα βγήκε μια χαρα με χρήση ΑΜΣΦ , ενεσεις , κορτιζονη και δεξαμεθαζονη ποικιλία να ξέρω τι με πιάνει χαχαχ ο πονος χανεται και ειμαι μια χαρά ακόμα κ στη δουλειά ζεστη/κρύο πολλές απότομες κινήσεις σε ώρες φόρτου (σε σημειο που και οι γιατροι απορουν )ταυτόχρονα είμαι υπέρ του χειρουργιου αλλά δεν μου το επιτρέπει η δουλειά μου να το κάνω στην προκειμένη εποχή (έχω εστιατόριο).Κι ετσι σήμερα ξεκίνησα την πρώτη θεραπεία με απόσυμπίεση στο μηχάνημα drs , θα σας πω τα αποτελέσματα σύντομα ελπίζω να είναι θετικά .
Swimmer21 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Αυτο το discogel παιζει να ειναι η πιο αποτυχημενη τεχνικη εβερ! Δεν εχω ακουσει εναν που να ειχε αποτελεσμα! Αν η κηλη ειναι μικρη, τοτε, μετα απο 6 μηνες - ενα χρονο παιζει να απορροφηθει μονη της! Γιατι να χαλασεις τοσα λεφτα να κανεις discogel! Eγω ημουν εντελως κατα των χειρουγειων, ειχα μεγαλη δισκοκηλη στη μεση για μερικα χρονια και το παλευα συντηρητικα!! Με τα γνωστα σε ολους τους παθοντες προβληματα και δυσκολιες! Μετα την τελευταια κριση αρχισα να εχω (μικρη) αδυναμια στο δεξι ποδι και προβληματα στην ουρηση....!!! Ετσι αποφασισα να χειρουργηθω, παροτι ο γιατρος που με χειρουργησε τελικα, δεν μου τα ειπε τοσο τραγικα τα πραγματα οπως οι υπολοιποι γιατροι!! Τον εμπιστευτηκα και προχωρησα! Εκανα λοιπον μικροδισκεκτομη! Εκατσα περιπου εξι βδομαδες ξαπλωμενος! Μολις μου εδωσε το οκ ο γιατρος αρχισα ειδικες ασκησεις τα πρωινα που μου εδωσε ο φυσικοθεραπευτης και τα απογευματα κολυμβητηριο παρεα με γυμναστη που ηξερε το προβλημα μου!!! Οχτω μηνες μετα τη μικροδισκεκτομη ειμαι στην καλυτερη κατασταση που ημουν ποτε! Κανενα προβλημα! Νομιζω οτι το ξεπερασα οριστικα! Ο γιατρος μου ειπε οτι αν γυμναζομαι 2-3 φορες την εβδομαδα και προσεχω το βαρος μου οι πιθανοτητες υποτροπης η οποιουδηποτε αλλου προβληματος ειναι ελαχιστες!!! Δεν θελω να προτρεψω καποιον να χειρουργηθει, εξαλλου αυτοι που πραγματικα χρειαζονται χειρουργειο ειναι πολυ λιγοι! Απλα παραθετω την εμπειρια μου!!! Τελος, να προσεχετε τους τσαρλατανους! Υπαρχουν απειροι τυποι εκει εξω που θα κοιταξουν να κερδοσκοπισουν απο τον πονο και την απογνωση σας!!! Καλη τυχη σε ολους!!! Τι ασκησεις σου ειπε να κανεις; Γενικα τι ασκησεις κανετε παιδια για την ενδυναμωση του κορμου κυριως πλατης και μεσης;
patpatpatpat Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Τι ασκησεις σου ειπε να κανεις; Γενικα τι ασκησεις κανετε παιδια για την ενδυναμωση του κορμου κυριως πλατης και μεσης; Φιλε πηγα σε φυσικοθεραπευτη, μου εδωσε ενα φυλλαδιο με καμια δεκαρια ασκησεις συν 4-5 που μου εδειξε αυτος! Ηταν ενα mix ασκησεων ενδυναμωσης (κοιλιακων, ραχιαιων, γλουτων κτλ) και διατατικες! Στην πορεια προσθεσα και καποιες ασκησεις για το υπολοιπο σωμα, μονοζυγο, πουσ απς, καθισματα με το βαρος του σωματος κτλ! Θα σου πρωτεινα να πας σε εναν φυσικοθεραπευτη η αθλητιατρο να σου δωσει αυτος ασκησεις αναλογα με το προβλημα σου και να σου πει πως εκτελουνται σωστα! Δεν ειναι ολα για ολους. Καλυτερα μην κανεις μονοςσου οτι σου λενε η βλεπεις στο ιντερνετ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις