Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά εγώ πριν 2 βδομάδες έκανα ποδήλατο και με νευρίασε ένας στο δρόμο ,με αποτέλεσμα να συνεχίσω να κάνω ποδήλατο αλλά με πολύ νέυρο και πολύ έντονα και γρήγορα,μετά απο λίγες ώρες σήκωσα 4-5 κιβώτια όχι πολύ βαριά και την επόμενη μέρα μία αρκετά βαριά σακούλα με πορτοκάλια για αρκετά μέτρα μέχρι να την βάλω στο αμάξι.

Αποτέλεσμα?

Δε ξέρω αν ήταν απο όλα αυτά αλλά την επόμενη μέρα ξύπνησα με πόνο στην μέση πίσω στην σπονδυλική στύλη κάτω κάτω.Αλλά πονάω μόνο στον σπόνδυλο της μέσης πίσω κάτω ,πουθενά αλλόυ.

Δεν πονάω στα πόδια δλδ

Πονάω ακόμα.Είχα πάρει για 4 μέρες mesulid αλλά δε μου καναν τίποτα .μέχρι σήμερα που σας γράφω πονάω ,λίγοτερο απ τις πρώτες μέρες αλλα πονάω.

Αυτό είναι δισκολήλη?Η κάτι άλλο ?

Πως θα μπορούσε να περάσει;

καλο θα ηταν να πηγαινες σε καποιον γιατρο, η σε νοσοκομειο ωστε να σου πουνε τι συμβαινει...

• Like 1
Δημοσ.

Θα πάω την Δευτέρα .απλως επειδή το σαββατοκύριακο είναι κλειστά και σήμερα δε πρόλαβα ρώτησα εδω για να πάρω καμμια ιδέα τι μπορεί να είναι εως τοτε ...

Επίσης μόνο όταν κάθομαι πολύ ωρα πονάω όταν στεκομαι ισια όρθιος μου περνάει πόνος

Δημοσ.

καταρχως,ξαπλα στο κρεβατι και προσπαθησε να σηκωσεις ενα ποδι την φορα,με ισιο το γονατο.αν νιωσεις πονο σε ενα ποδι ή και στα δυο,ειναι δισκος.....σηκωμα μεχρι και 90 μοιρες,ο πονος χτυπαει στην μεση,οχι στο ποδι

• Like 2
Δημοσ.

καταρχως,ξαπλα στο κρεβατι και προσπαθησε να σηκωσεις ενα ποδι την φορα,με ισιο το γονατο.αν νιωσεις πονο σε ενα ποδι ή και στα δυο,ειναι δισκος.....σηκωμα μεχρι και 90 μοιρες,ο πονος χτυπαει στην μεση,οχι στο ποδι

καλησπερα, εγω σηκωνα και τα δυο ποδια μου ανετα...και ειχα θεμα σοβαροο!!!!!

Δημοσ.

τα διαγνωστικά τεστ αυτά, το προαναφερθέν Straight Leg Raise ή σημείο Lasegue ονομαζόμενο και καναδυό ακόμα, είναι καλά και χρήσιμα στην διάγνωση, αλλά δεν έχουν 100% ορθότητα αποτελέσματος ε.

Δημοσ.

Tα σήκωσα και τα δύο πόδια ένα -ένα την φορά και δεν μου πόνεσε κανενα πόδι,μόνο η μέση μου πόνεσε

Δημοσ.

Tα σήκωσα και τα δύο πόδια ένα -ένα την φορά και δεν μου πόνεσε κανενα πόδι,μόνο η μέση μου πόνεσε

αφου δε μου πόνεσε το ποδι

Μα αυτό σου είπε... "Ο πόνος χτυπάει στην μέση, οχι στο πόδι"

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Θα ήθελα τη βοήθειά σας γιατί νοιώθω τελείως χαμένη.

Έχω τη θεία μου 82 ετών και στα καλά καθούμενα ξύπνησε μια μέρα και δεν μπορούσε πια να περπατήσει.

Στην αρχή νομίζαμε οτι είναι ψύξη μετά πήγαμε σε ορθοπεδικό και μας είπε δισκοκήλη.

Κάναμε κάποιες ενέσεις και είδαμε βελτίωση όσο δηλ είχε το φάρμακο στον οργανισμό της, χωρίς την ένεση είναι απλά στο κρεβάτι με φρικτούς πόνους και είναι αδύνατον να περπατήσει.

Δεν μπορεί να κουνήσει το δεξί της πόδι όλο.

Το θέμα τώρα είναι ποια επέμβαση μπορεί να κάνει και ειδικά στην ηλικία της (82 ετών).

Φοβάται την ολική αναισθησία. Και που να πάμε; Γνωρίζεται κάνα καλό γιατρό; (είμαστε Αθήνα)

Σας ευχαριστώ για κάθε πληροφορία

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΡΡΩΣΑ ΑΠΟ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟΤΑΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

• Like 1
Δημοσ.

Δοξα το Θεό και τον Χριστό που μέχρι τώρα δεν πίστευα αλλά σας ενημερώνω οτι απο χθές μετά την Ανάσταση ξύπνησα και πόνος μου είχε φύγει τελείως.Μετά απο 24 μέρες πόνου.

Και πήγα μόνο μία φορά σε έναν φυσιοθεραπευτη μονο πριν μια βδομαδα ,που μου χε κάνει κάτι κινησεις στο σώμα μου με τα χέρια για μιση ωρα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...