LuNaTiC Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα Έχω έναν Intel 2600k ...είμαι ακόμα σε φάση δοκιμών δεν έχω καταλήξει σε κάποια συχνότητα καθώς σχεδόν κάθε μέρα παίζω από stock έως και 5ghz... Έχω επίσης 16gb ram και πιο σχετικό περί του θέματος μια 6950 2gb Με δεδομένο ότι το cpu είναι τέρας δυνάμεων η κάρτα μου είναι αρκετά ισχυρή ώστε να συμβαδίζει με τις επιδόσεις του 2600K ? Έχω 3 επιλογές (νομίζω) Η μία είναι να τοποθετήσω πάνω στο μηχανημά μου άλλη μια 6950 2gb και να κάνω sli/crossfire Έχω την εντύπωση πως ένα τέτοιο setup θα είναι ιδανικότερο για αναλύσεις πάνω από 1920Χ1200 που είμαι αυτή τη στιγμή οπότε μήπως δεν είναι καλή? Η άλλη επιλογή είναι να κάνω την 6950 --> 6970 ... Θα είναι αρκετό αυτό από μόνο του να "βοηθήσει" την κατάσταση? (Αν υπάρχει θέμα...) Σε αυτή την επιλογή πάλι μπορώ να προσθέσω και την άλλη 6950 σε 6970 για πιο ισχυρό setup 3η και τελευταία επιλογή είναι να πουλήσω την κάρτα μου ... ή και τις δύο που έχω και να πάρω κάτι άλλο Σε αυτή την περίπτωση ακούω τις προτάσεις σας
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Bottleneck Με τον 2600k Και την 6950 ΟΥΔΕΠΟΠΟΤΕ Ούτε με δεύτερη θα έχεις. Αν έχεις δεύτερη 6950 και παίζεις σε μεγάλες αναλύσεις ναι να την βάλεις επάνω. Θέλουν βέβαια και το αναλογο Power supply αλλά λογικά το έχεις. Για να πουλήσεις τις 6950 που έχεις νομίζω άργησες λίγο μια και βγήκε η σειρά 7 οπότε θα τις πουλήσεις πιο κάτω από ότι πριν λίγο καιρό Στη θέση σου θα έμενα με cf 6950 btw γιατί ρωτάς αν τρως μπουκάλι; Εχεις παρατηρήσει κάτι που δεν σου αρέσει;
konstantinos77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Απο την στιγμη που παιζεις σε τετοιες αναλυσεις ολο το φορτιο το τραβαει η gpu .Aυτο που θα σε προβληματιζε λοιπον θα ηταν αν ειχες πχ εναν 2duo και τραβαγε πισω την 6950 ,αυτο ομως δεν συμβαινει και ο 2500 οπως ειπες και εσυ ειναι πολυ ισχυρος.Το αντιστροφο δηλαδη η 6950 να τραβαει πισω τον επεξεργαστη δεν μου καθεται σαν λογικη απο την στιγμη που ο επεξεργαστης σου δεν τραβαει μπροστα στα παιχνιδια ετσι και αλλιως .Σκεψου πχ στο bf3 που θεωρειται οτι εκμεταλλευεται την cpu αντλει ενα 60% περιπου σε μενα με ι7 οc στα 3.3(3.45 turbo on) .Eισαι μια χαρα ετσι ,αν θες βαζεις και δευτερη καρτα και θα εισαι 2 χαρες .Παντως δεν εχει να σε προβληματιζει κατι το συστημα σου .
LuNaTiC Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δεν αμφιβάλω για τον επεξεργαστή... για την κάρτα έκανα το ερώτημα. Όχι δεν έχω παρατηρήσει κάτι ... Μπορώ κάπως να το τεστάρω? Κάποιο benchmark Κάποιο game?
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Ενα heaven λογικά θα σου δώσει την απάντηση αν και δεν βρίσκω λόγο να το τρέξεις καν
LuNaTiC Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 OK! το σημειώνω για όταν πάω σπίτι Αν υπάρχει και κάνα dl link θα είμαστε SUPER Ευχαριστώ !
Thanos1972 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Η καρτα σου ξεκλειδωνει σε 6970?εαν ναι η και οχι,τρελανε την στο overclock και θα εισαι ακομη καλυτερα. Αφου αντεχει ανετα ακομα ρε συ,κατσε ετσι οπως εισαι και οταν θα δουμε τι γινεται με την 7αρα σειρα σε κανενα 6μηνο η και χρονο πουλα την και παρε μια 7αρα.
LuNaTiC Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Ναι ξεκλειδώνει ... Sapphire οι πρώτες που κυκλοφόρησαν με διπό bios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα