Nikos.thd Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα σε όλους. Εχω ένα προβληματάκι και ίσως κάποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει. Εχω ένα link σε blog που σε οδηγεί σε download. Αντί αυτού πηγαίνει πρώτα στην σελίδα του host που έχω το αρχείο και εκεί έχει ένα εικονίδιο download για να το κατεβάσεις, και πατώντας το κατεβαίνει. Βάζω το link του εικονιδίου στο blog αλλά πάλι με βγάζει σε αυτήν τη σελίδα για να πατήσω download. Πως γίνεται το ίδιο link από το εικονίδιο να κάνει κατ΄ευθείαν download ενώ αντιγράφοντας το link και βάζοντας το στην γραμμή explorer να με πηγαίνει στην σελίδα; Υπάρχει κάτι να κάνω ώστε να παρακάμψω την σελίδα του host;
kalogeros Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δόσε μας το link μπας και βγαλουμε κάποια άκρη.
Nikos.thd Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 https://www.sugarsync.com/pf/D6672056_7849537_715356
kalogeros Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 > https://www.sugarsync.com/pf/D6672056_7849537_715356?directDownload=true Κάτι τρέχει με το πιστοποιητικό ασφάλειας του site. Ο Chrome και ο IE μου βγάζουν μήνυμα ότι το πιστοποιητικό δεν είναι αξιόπιστο και ότι το αρχείο δεν υπάρχει. Τσέκαρέ το. Με τον FF, όλα δουλεύουν καλά.
isay Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα σε όλους. Εχω ένα προβληματάκι και ίσως κάποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει. Εχω ένα link σε blog που σε οδηγεί σε download. Αντί αυτού πηγαίνει πρώτα στην σελίδα του host που έχω το αρχείο και εκεί έχει ένα εικονίδιο download για να το κατεβάσεις, και πατώντας το κατεβαίνει. Βάζω το link του εικονιδίου στο blog αλλά πάλι με βγάζει σε αυτήν τη σελίδα για να πατήσω download. Πως γίνεται το ίδιο link από το εικονίδιο να κάνει κατ΄ευθείαν download ενώ αντιγράφοντας το link και βάζοντας το στην γραμμή explorer να με πηγαίνει στην σελίδα; Υπάρχει κάτι να κάνω ώστε να παρακάμψω την σελίδα του host; Όπως σωστά έγραψε ο καλόγερος, πρέπει στο τέλος του link να προσθέσεις το >?directDownload=true Κάτι τρέχει με το πιστοποιητικό ασφάλειας του site. Ο Chrome και ο IE μου βγάζουν μήνυμα ότι το πιστοποιητικό δεν είναι αξιόπιστο και ότι το αρχείο δεν υπάρχει. Τσέκαρέ το. Με τον FF, όλα δουλεύουν καλά. Άνοιξε απο ένα παράθυρο απο κάθε browser, δώσε τη διεύθυνση >mail.yahoo.com και πάτα Enter. Σου βγάζει κάποιο πρόβλημα;
kalogeros Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 isay, σου απάντησα με πμ. @Nikos.thd Παρακαλώ ρε συ... Anytime...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα