Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πριν 4 μέρες πήγα το λάπτοπ για καθαρισμό εσωτερικό απο σκόνη... Διότι ανέβαζε υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες... Τώρα πλέον θα ήθελα να αγοράσω μια πολύ καλή cooler βάση γιατί και αυτή χρειάζεται απο ότι άκουσα για καλύτερες θερμοκρασίες ....! Θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτινετε την καλύτερη cooler βάση για λάπτοπ στο πλαίσιο ...?? Aπο 20-35 ευρώ .... Και αν κάποιος έχει απο πλαίσιο αυτή που θα προτινει θα ήταν καλο να ακούσω και προσωπικής χρήσεων άποψη .... Τέλος, για να μην σας κουραζω.... Η βάση αυτή θα ήθελα να είναι η καλύτερη στην τιμή που ρώτησα δλδ στα 20-30 ευρω και να μειώνει αρκετά τις θερμοκρασίες !!! Ευχαριστώ εκ των προτερον!!!!!!!

Δημοσ.

Καμία απαντηση??? Tespa αύριο πάω πλαίσιο και θα πάρω ότι έχει και ότι μου προτιμούν λογικά .... Την ίδια ΔΟΥΛΕΙΑ θα κάνουν όλες πάνω κάτω για να μην απάντησε κανείς ....

Δημοσ.

Δεν κανουν ολες την ιδια δουλεια, υπαρχουν καλες και κακές, αποδοτικές και μη, αθόρυβος και θορυβώδεις.

Δεν ξερω ποια να σου προτεινω αλλα αν ψάξεις σε αυτη την ενότητα του φορουμ θα βρεις παρα πολλα θέματα.

Αν δεν πας διαβασμένος στο πλαισιο την πατησες διότι ειναι ασχετοι και θα σου πουλησουν οτι στοκ εχουν.

Δημοσ.

Ποια μου προτινετε δηλαδή ? διάβασα και αλλά φόρουμ αλλά είναι παλιά και δν υπάρχουν τα προϊόντα αυτά στο πλαίσιο.... Στα 20-30 ευρω, θέλω να είναι αθόρυβη , να μειώνει αρκετά τις θερμοκρασίες δηλαδή να υπάρχει μεγάλη διάφορα όταν βάζω την ψυκτρα σε σχέση με τις θερμοκρασίες χωρίς την ψυκτρα... Και γενικά θα ήθελα να μου προτινετε την ΚΑΛΥΤΕΡΗ! στα 20-30 ευρω που υπάρχει στο πλαίσιο!!! Γιατί δν ξέρω απο βάσεις και θα με δουλέψουν ...:) θα πάω σε λίγο και θα ήθελα την βοήθεια σας ... Ευχαριστώ προκαταβολικά !!!!

Δημοσ.

Ποια μου προτινετε δηλαδή ? διάβασα και αλλά φόρουμ αλλά είναι παλιά και δν υπάρχουν τα προϊόντα αυτά στο πλαίσιο.... Στα 20-30 ευρω, θέλω να είναι αθόρυβη , να μειώνει αρκετά τις θερμοκρασίες δηλαδή να υπάρχει μεγάλη διάφορα όταν βάζω την ψυκτρα σε σχέση με τις θερμοκρασίες χωρίς την ψυκτρα... Και γενικά θα ήθελα να μου προτινετε την ΚΑΛΥΤΕΡΗ! στα 20-30 ευρω που υπάρχει στο πλαίσιο!!! Γιατί δν ξέρω απο βάσεις και θα με δουλέψουν ...:) θα πάω σε λίγο και θα ήθελα την βοήθεια σας ... Ευχαριστώ προκαταβολικά !!!!

Αν σε προλαβα...εγω σου προτεινω αυτη

http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Laptop-Acc/Stands/CoolerMaster-Notebook-Cooler-NotePal-U2-14-17-Black-R9-NBC-8PBK-GP.htm

γιατι μπορεις να βαλεις τα ανεμιστηρακια οπου θες εσυ ωστε να εχεις καλυτερα αποτελεσματα...

Δημοσ.

Δεν έχω παει ακόμα το απόγευμα θα πάω ... Το ότι έχει δυο μικρά ανεμηστηρακια είναι κατώτερο σε σχέση με μια που έχει ένα μεγάλο ?? ή το ίδιο;;

Δημοσ.

Τελικά θα πάρω ότι έχουν και μαλλον αυτή την coolermaster γιατί δν βλέπω άποψης και πολύ το συζήτησαν για μια ψυκτρα ....

Δημοσ.

Τελικά θα πάρω ότι έχουν και μαλλον αυτή την coolermaster γιατί δν βλέπω άποψης και πολύ το συζήτησαν για μια ψυκτρα ....

Ειπαμε να πας στην U3 που σου προτεινε ο johnnyman,που ειναι για 18αρια!Η U2 που σου προτεινε ο panos,ειναι μικροτερη και δε θα το χωραει!

Δημοσ.

Αυτή η U3 μου φενετε πολυ καλή αλλα δεν ξέρω αν υπάρχει στο πλαίσιο και η αγορά θέλω να γίνει απο το πλαίσιο .... Κρίμα αύριο που θα πάω αν δεν την βρω ίσως καταλήξω στην u2... Τι διάφορα έχει η u2 apo την u3 ???????? εκτός απο τις ιντσες;

Δημοσ.

Αυτή η U3 μου φενετε πολυ καλή αλλα δεν ξέρω αν υπάρχει στο πλαίσιο και η αγορά θέλω να γίνει απο το πλαίσιο .... Κρίμα αύριο ύλης που θα πάω αν δεν την βρω ίσως καταλήξω στην u2... Τι διάφορα έχει η u2 apo την u3 ???????? εκτός απο τις ιντσες;

Στις ιντσες και ενα παραπανω φαν,απο το U2!Αλλα το θεμα ειναι να καθεται καλα πανω το λαπτοπ!

Δημοσ.

Στο πλαίσιο έστω κατόπιν παραγγελίας δεν την εχουν????

Το toshiba qosmio f50 που έχω εγώ δν χωράει καλά στην u2 ??????

Aν εισαι κατω απο 17" πας για U2!

Εγω νομιζα οτι ειχες το 18αρι,που μονο τοτε πας στο U3!

Δημοσ.

17" για οθόνη μιλάμε ε???? η δική μου οθόνη είναι 15,6 αν μιλάμε για οθόνη ...

Τελικά για το λάπτοπ που έχω εγώ το qosmio f50 θα πατάει καλά και ολόκληρο όλο το λάπτοπ στην u2 ???? να πάω στην u2 τελικά ;;; Α και κάτι τελευταίο η u2 μειώνει αρκετά τις θερμοκρασίες στο λάπτοπ η λίγο;;;; Ευχαριστώ προκαταβολικά !

Δημοσ.

17" για οθόνη μιλάμε ε???? η δική μου οθόνη είναι 15,6 αν μιλάμε για οθόνη ...

Τελικά για το λάπτοπ που έχω εγώ το qosmio f50 θα πατάει καλά και ολόκληρο όλο το λάπτοπ στην u2 ???? να πάω στην u2 τελικά ;;; Α και κάτι τελευταίο η u2 μειώνει αρκετά τις θερμοκρασίες στο λάπτοπ η λίγο;;;; Ευχαριστώ προκαταβολικά !

Ναι,με την U2 εισαι μια χαρα! B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...