Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εδώ και 2 μέρες είμαι κάτοχος της Dell u2410.Δεν έχει κανένα πρόβλημα η οθόνη....

Έπαιζα 2 μέρες Cs source.Πριν λίγο πάω να παίξω mafia II.Η οθόνη έδειχνε την εικόνα να scrollaρει,όπως scrollαρεις πχ ένα έγγραφο,απλώς αυτό πχ όταν ήταν στο menu πήγαινε πάνω-κάτω-πάνω-κάτω,scrollαρε ή ίδια εικόνα?

Καταλαβαίνεται τίποτα? Κατέβασα άλλους drivers τις dell, τίποτα! Απεγκατάσταση drivers από την Ati,και μετά τους καινούργιους,τίποτα ξανά..

Έχω 2x5970 σε crossfire..Μήπως κάνεις καμία ρύθμιση που δεν ξέρω? Καλώδιο χρησιμοποιώ Dvi αυτό που είχε μέσα..

Στο Cs source παίζει κανονικά! Στο crysis 2 τα ίδια,scrollαρε η εικόνα,έδειχνε πάνω κάτω...

Τι γίνεται?

Δημοσ.

Ξανά έβαλα την παλιά οθόνη,δούλευε κανονικά στα παιχνίδια...Ξανά βάζω την dell τα ίδια...Μήπως φταίει η οθόνη? Τι να πω δεν ξέρω...

Δημοσ.

Παιδιά το έφτιαξα... Βάζω display port στην οθόνη και βάζω αντάπτορα της ASUS το mini display που είχαν οι κάρτες,

Το αποτέλεσμα? Δεν έδειχνε οθόνη! Κάνω scan source το βλέπει αλλά με ανάλυση 1024x768? Γιατί? Μήπως επειδή καταλήγει σε mini display port? Έχει πρόβλημα η θύρα?

Βάζω μετά από απογοήτευση την θύρα DUAL-DVI 2 στην οθόνη,και αλλάζω και στην κάρτα την διπλανή θύρα και δούλεψε στα παιχνίδια που δεν δούλευε καλά, και scrollαρε η εικόνα..!!

Είμαι πολύ χαρούμενος...δεν ήθελα να τη δώσω πίσω,γιατί δεν έχει ούτε bleeding ούτε pixel καμένο...

Αλλά που οφείλετε το πρόβλημα που είχα?? Έχει χαλασμένη θύρα η οθόνη???

Δημοσ.

Τελικά δεν έφταιγαν οι θύρες DVI! Βρήκα τον ένοχο! Είχα ενεργοποιήσει το Gpu scalling και γινόταν αυτό! Όταν το ενεργοποιείς scrollάρει η εικόνα,όταν το απενεργοποιείς μετά πρέπει να κάνεις restart το pc γιατί θα ξανά scrollάρει!

Εκεί την πάτησα! Άλλαζα ρυθμίσεις χωρίς restart! Αν και δεν έλεγε να κάνω!

Όμως με το Display port τι γίνεται? Γιατί υποστηρίζει μέχρι 1024x768??? Έχει πρόβλημα η θύρα?? Τι παίζει???

Παίρνω τηλέφωνο την Dell να την ρωτήσω, ο ένας τον λέω και μετά δεν μιλάει,με βάζει σε τραγούδια,και μετά πέφτει η γραμμή,ξαναπαίρνω,μετά ο άλλος μου ζητάει το serial number το δίνω και μου λέει περιμένετε και μετά από 8 λεπτά πέφτει η γραμμή,αν και το έκανε επίτηδες νομίζω...

Όλοι είναι χτύπα τον έναν και βάρα τον άλλον εκεί μέσα!

• Super Moderators
Δημοσ.

5970 με το mini DP adaptor συνδεδεμένη στη DP της U2410 χωρίς άλλο καλώδιο πάνω (D-sub, hdmi, dvi-d) και βγάζει μέχρι 1024x768? περίεργο, υποψιάζομαι drivers της 5970 ή κάποιο setting στο control panel...

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο αυτό,αλλά επέλεγα display port και έλεγε κουνήστε λίγο το ποντίκι για να ανάψει ή πατήστε ένα πλήκτρο στο πληκτρολόγιο...Για να δει την σύνδεση έκανα scan source για να το δει..Πάω στο control catalyst και δεν είχε πάνω 1024x768 με τους τελευταίους drivers 11.12 και Drivers της DELL που έχει στο site της...Δεν είχα ούτε dvi ούτε τίποτα πάνω στην οθόνη...Εγώ πιστεύω παίζει η θύρα να είναι χαλασμένη ή ήθελε restart,που το οποίο δεν ένανα :P

Δεν θα ασχοληθώ άλλο...Το μόνο που ήθελα από την οθόνη ήταν να δουλεύει το card reader το οποίο δουλεύει άριστα οι usb θύρες και να μην έχει bleeding και κανένα κολλημένο,καμένο Pixel,αφού δουλεύουν αυτά είμαι OK! Τώρα το Display port δεν το χρειάζομαι αλλά θα ήθελα όλα να δουλεύουν τέλεια όλα,γι'αυτό δίνεις λεφτά σε ένα προιόν για να δουλεύουν όλα! Όχι τα μισά!

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά drivers για την οθόνη δεν αλλάζουν κάτι, της κάρτας γραφικών είναι που παίζουν ρόλο...

με κλειστό pc βάλε το DP και bootαρε με αυτό μπας κι αλλάξει τπτ...

Δημοσ.

Με τέτοιο τρόπο έβαλα το display port,με κλειστό το pc.

Δεν πειράζει...Άμα το χρειαστώ ποτέ θα σου πω..Ευχαριστώ για την βοήθεια..

• Super Moderators
Δημοσ.

πάντως διαβάζω κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις με κάρτες της σειράς 5xxx της AMD...

• Super Moderators
Δημοσ.

πιο πολύ για software πρόβλημα μου φαίνεται, θέλει ψαξιματάκι...

btw σου απάντησε ένας στο forum της Dell...

Δημοσ.

Θα δείξει...Το μόνο που δεν θέλω είναι να φταίει η οθόνη γιατί θέλω να την κρατήσω καιρό...

Thanks! Τώρα το είδα.. :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...