johnrock1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 ρε παιδια σιγνωμη που βγενω εκτος θεματος.........αλλα εγω ειμαι αναμεσα σε sg1 και desire s ποιο να διαλεξω????
oldnew Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Εγώ παντως δεν του εχω καμία προστασία Παω στοίχημα αν πάρεις 1000 ατομα που το έχουν παρει, ειμαι ο ν1 στο ποσο το εχω κακομεταχείριστει. Σε τζιν τσεπη, μαζί με κλειδιά πολλές φορές, σε τζόκινγκ επίσης 1 ωρα κλπ. Ειμαι γνωστός καταστροφέας κινητών :) Ειναι σαν καινουριο, δεν έχει την παραμικρή γρατσουνιά στην οθόνη.. Η gorila glass αξίζει όντως.. Το μονο που έχει παθει, εχει ξεβάψει το πλαστικό στην μπροστά οψη, στις 4 γωνιές, μάλλον απο το τρίψιμο στο τζιν. Ελάχιστα φαίνεται επειδή κάτω απο τη μπογιά του πλαστικού, πάλι μαυρο ειναι (εκτός και αν το πάρεις σε λευκό..)
christs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Εγώ παντως δεν του εχω καμία προστασία Παω στοίχημα αν πάρεις 1000 ατομα που το έχουν παρει, ειμαι ο ν1 στο ποσο το εχω κακομεταχείριστει. Σε τζιν τσεπη, μαζί με κλειδιά πολλές φορές, σε τζόκινγκ επίσης 1 ωρα κλπ. Ειμαι γνωστός καταστροφέας κινητών :) Ειναι σαν καινουριο, δεν έχει την παραμικρή γρατσουνιά στην οθόνη.. Η gorila glass αξίζει όντως.. Το μονο που έχει παθει, εχει ξεβάψει το πλαστικό στην μπροστά οψη, στις 4 γωνιές, μάλλον απο το τρίψιμο στο τζιν. Ελάχιστα φαίνεται επειδή κάτω απο τη μπογιά του πλαστικού, πάλι μαυρο ειναι (εκτός και αν το πάρεις σε λευκό..) ουυυυ τελεια.... ειμαι της ιδεολογιας "οτι ειναι μηχανημα, αξιζει να το φας, να το χορτασεις να το απολαυσεις" οποτε, εχω ακουστα για το διασημο gorila glass και τις ικανοτητες του, αλλα αφου μου το επιβεβαιωνεις, ειναι παρα πολυ σπουδαιο για καποιον σαν εμενα που θα το χω ολο σε τσεπη, οσο και αν το προσεχω, ολο και σε επαφη με κλειδια και καμια τουμπα θα την ψιλο φαει :PP
oldnew Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Επειδή περιμένεις να παει 400€... 399€ http://www.inmobile.gr/samsung-galaxy-s-ii.html Σου κανει;
christs Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Επειδή περιμένεις να παει 400€... 399€ http://www.inmobile.gr/samsung-galaxy-s-ii.html Σου κανει; καλημερα φιλε!! ουαου! το χτυπαω λες αμεσως?? δεν περιμενω καν την επομενη εβδομαδα για να δω αλλες τιμες??? απλα ελπιζω να γινεται να το παρω με αντικαταβολη, γιατι δυστυχως αντιμετωπιζω καποια προβληματα με paypal και δεν εχω τη δυνατοτητα. παρεπιπτοντως ασχετο αλλα χθες βραδυ καθησα και διαβασα και τις 71 σελιδες του θεματος σας για τα λογισμικα και τις εφαρμογες στο s2, που γραφετε για τις Rom. δεν εχω λογια.
oldnew Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 καλημερα φιλε!! ουαου! το χτυπαω λες αμεσως?? δεν περιμενω καν την επομενη εβδομαδα για να δω αλλες τιμες??? απλα ελπιζω να γινεται να το παρω με αντικαταβολη, γιατι δυστυχως αντιμετωπιζω καποια προβληματα με paypal και δεν εχω τη δυνατοτητα. παρεπιπτοντως ασχετο αλλα χθες βραδυ καθησα και διαβασα και τις 71 σελιδες του θεματος σας για τα λογισμικα και τις εφαρμογες στο s2, που γραφετε για τις Rom. δεν εχω λογια. Για κοιτα και εδω που συζητανε για αυτή την προσφορά, αν ειναι αξιοποιστο μαγαζι κλπ: http://www.insomnia.gr/topic/433260-galaxy-s-ii-399-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%cf%89/ Και να περιμένεις, σχεδόν αδύνατον να παει παρακάτω, εκτός και περιμένεις 2 μήνες + Χαρά στο κουράγιο σου αν τα διαβασες όλα.. Αυτή ειναι η διάφορα όμως όταν ένα κινητό ειναι δημοφιλές. Βρίσκεις τα παντα. Για πολλα αλλα ακριβότερα κινητα, ελάχιστα βρίσκεις.
christs Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Για κοιτα και εδω που συζητανε για αυτή την προσφορά, αν ειναι αξιοποιστο μαγαζι κλπ: http://www.insomnia.gr/topic/433260-galaxy-s-ii-399-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%cf%89/ Και να περιμένεις, σχεδόν αδύνατον να παει παρακάτω, εκτός και περιμένεις 2 μήνες + Χαρά στο κουράγιο σου αν τα διαβασες όλα.. Αυτή ειναι η διάφορα όμως όταν ένα κινητό ειναι δημοφιλές. Βρίσκεις τα παντα. Για πολλα αλλα ακριβότερα κινητα, ελάχιστα βρίσκεις. τα διαβασα ολα, μαλιστα, απ οτι βλεπω τα πραγματα ειναι καλα, δεν ειναι branded, εχουν την εγγυηση τους, ολα κομπλε!! μολις τους εστειλα ενα mail, ζητωντας να μαθω για εγγυηση, για προελευση συσκευης (ευρωπαικο) και για διαθεσιμοτητα, και παραλαβη αν το παραγγειλω αμεσα. Περιμενω την απαντηση, για ειμαι βεβαιος, και το παραγγελνω εν ριπη οφθαλμου!! ευχαριστω παρα πολυ που το θυμηθηκες και μου το ποσταρες. Αν μπορεις να με συμβουλεψεις και οτι αλλο παρελειψα, για να προσεξω κατα την αγορα του κινητου, θα σου ημουν ακομη πιο υποχρεος!!
oldnew Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δεν υπάρχει κάτι ιδιαιτέρο να προσέξεις.. Απλα να είναι ένταξη το μαγαζι. Λίγο που διαβασα, γραφαν και κάποια περίεργα για το συγκεκριμενο. Το μονο μειον αυτό ειναι. Μη το παραγγείλεις, περιμένεις για κανα μηνά, δε σου απαντάνε ούτε στα email και σε φαει το ανχος.. Εκεί λες, ας πληρωνα και 50€ παραπάνω. Δεν ξέρω τίποτα για το συγκεκριμενο μαγαζι, γενικά μιλαω. Το μονο θεμα που δεν ειναι Ελληνικο, αν ποτε χαλάσει το στέλνεις σε αυτούς νομίζω..
christs Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δεν υπάρχει κάτι ιδιαιτέρο να προσέξεις.. Απλα να είναι ένταξη το μαγαζι. Λίγο που διαβασα, γραφαν και κάποια περίεργα για το συγκεκριμενο. Το μονο μειον αυτό ειναι. Μη το παραγγείλεις, περιμένεις για κανα μηνά, δε σου απαντάνε ούτε στα email και σε φαει το ανχος.. Εκεί λες, ας πληρωνα και 50€ παραπάνω. Δεν ξέρω τίποτα για το συγκεκριμενο μαγαζι, γενικά μιλαω. Το μονο θεμα που δεν ειναι Ελληνικο, αν ποτε χαλάσει το στέλνεις σε αυτούς νομίζω.. ουτως η αλλως, και αν κανω παραγγελια, παλι δε θα επικοινωνησουν μαζι μου?? για επιβεβαιωση, οτι οντως εγω το παρηγγειλα, οτι ισχυει και να μην το στειλουν αδικα, κτλ?? οκ, θα περιμενω απαντηση στο mail μου, κυριως για τη διαθεσιμοτητα, και μακαρι. αν και πιστευω οτι και αλλα μαγαζια θα αγγιξουν τα 400 ευρω, απεσυρθηκαν μερες τωρα ολες οι προσφορες στα 420-430 γι αυτο το λογο πιστευω. εκπτωσεις σου λενε!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα