arxaggelos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Γιατί δεν παίρνεις ένα Iphone 4 μεταχειρισμένο? θελω χωρο, για πολλη μουσικη και ραδιοφωνο. βασικο.....το μεγεθος δε με πολυ πειραζει, ειμαι αποφασισμενος να παρω μεχρι και παντοφλα σαν το s2,και τελος να ειναι σχετικα ευχρηστο, δηλαδη να μπορεσω να το οργανωσω συμφωνα με τα γουστα μου, οσο να ναι.Ευχαριστω!! Διάβασες το ποστ του φίλου πριν προτείνεις μεταχειρσμένο κινητό που υστερεί σε βασικές προδιαγραφές που έθεσε;
mitsos.gr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Διάβασες το ποστ του φίλου πριν προτείνεις μεταχειρσμένο κινητό που υστερεί σε βασικές προδιαγραφές που έθεσε; Λάθος μου απλά διάβασα τις γνώμες όλων και μπερδέφτικα
D-tonys7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 s2 και απο μένα και αν περιμένεις λιγάκι θα το βρείς και ποιό φτηνά, αλλιώς ποιό οικονομικά πας σε 2x της LG
kjtzemis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Καλα ορισμένοι είναι.. αστο να μη πω καλύτερα.. Καλα είναι ποτε κανένας να προτιμησει το desire HD σε σχεση με sgs2 ΣΗΜΕΡΑ; Αμα δεν έχετε απολύτως καθόλου, μα καθόλου όμως ιδεα, απο κινητά μη κοροιδευετε τον κόσμο. Ο φίλος γραφει δεν ξερει απο κινητά και ζητάει τη γνώμη άλλων που ασχολούνται περισσότερο, και μπαίνει ο αλλος να του εξηγήσει ποσο καλύτερό ειναι το desire hd σε σχεση με το sgs2.. Τώρα τι να πεις.. Αφωνος.. (Το desire hd το συζητάμε ποσο καλύτερό ειναι απο το neov των 200€..) Φιλέ απο αυτά που γραφεις το sgs2 ειναι το καλυτερο. Αν θελεις κάτι φθηνοτερο, χειρότερό, 2πυρηνο αλλα με καλη σχεση κόστους/απόδοσής παρε το lg. Αν και δε θα στο πρότεινα σε σχεση με sgs2 για πολλούς λογους. Την αξίζει τη διάφορα χρημάτων το sgs2. Το sony θα το προτιμησεις μονο αν κολησεις με το design του. Καλο ειναι αλλα 1πυρηνο. Τα υπολοιπα ξεχασε τα.. εγω ημουν κατανοητος...ο ανθρωπος ζητησε γνωμες και οχι αναμεσα απο αυτα τα 5 κινητα που ειχε στο μυαλο του..εγω λοιπον που δεν εχω χειρηστει το sgs2 του προτεινα αυτο που εχω χειρηστει και εχω ασχοληθει λιγο το desire hd!του το εξιγησα πολυ απλα κιολας νομιζω!του ειπα οτι αυτο ειναι απλα γνωμη μου και του ειπα και τον λογο για τον οποιο δεν με τραβανε τα samsung!τωρα εσυ τι ρολο τραβας δεν ξερω!γιαυτο προσεξε λιγο πως μιλας!
zizu10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Και εγώ που έχω HTC δεν νομίζω να ξαναέπαιρνα... Ναι μεν καλή ποιότητα κατασκευής ΑΛΛΑ για αυτά που προσφέρουν είναι εκτός πραγματικότητας σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Και εγώ θα σου έλεγα να δώσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις το S2. Το κινητό το έχω χρησιμοποιήσει και είναι άπαιχτο. Μόνο ψάξτο λίγο γιατί έχω ακούσει πως η Samsung ετοιμάζει τον διάδοχό του, επομένως κοίτα αν ισχύει κάτι τέτοιο και αν όντως αληθεύει περίμενε λίγο και θα το ρίξουν κάτω από 400...
oldnew Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 εγω ημουν κατανοητος...ο ανθρωπος ζητησε γνωμες και οχι αναμεσα απο αυτα τα 5 κινητα που ειχε στο μυαλο του..εγω λοιπον που δεν εχω χειρηστει το sgs2 του προτεινα αυτο που εχω χειρηστει και εχω ασχοληθει λιγο το desire hd!του το εξιγησα πολυ απλα κιολας νομιζω!του ειπα οτι αυτο ειναι απλα γνωμη μου και του ειπα και τον λογο για τον οποιο δεν με τραβανε τα samsung!τωρα εσυ τι ρολο τραβας δεν ξερω!γιαυτο προσεξε λιγο πως μιλας! Απλα ήταν πολυ άστοχα αυτά που γραφεις παραπάνω. Δεν αμφιβάλω ότι ήθελες να βοηθήσεις, αλλα με το hd που του προτείνες, λες και ήθελες να τον κάψεις ήταν.. Δεν είναι ότι είναι κακο κινητό. Ειναι παλαιο, καταργημένο μοντέλο, χειρότερό μακράν απο όλα (πλην του πρωτου) πλεον, και πολυ ακριβο γι αυτά που κανει. Εξελίχθηκαν πολυ τα πράγματά απο όταν βγήκε το hd. Τα περισσοτερα ειναι 2πυρηνα. Ακόμα και τα ποιο φθηνά κινητα το κοντραρουν το hd. Σε ολους τους τομεις, ότι και να συγκρινεις, επεξ, μνήμες, οθόνη, μπαταρια,αυτονομια, whatever, παντου είναι πίσω κατά πολυ πχ απο sgs2. Και απο τα υπολοιπα. Ούτε για πλάκα δεν το προτείνεις σημερα. Όταν βγήκε κάποτε καλο ήταν (και αυτό παίζεται, και τοτε υπήρχαν καλύτερα ). Γι αυτό τα εγραψα λίγο απότομα όντως... Edit. Το μονο αλλο κινητό που αξίζει να εξετάσει ο φίλος ειναι το motorola razr. Έχει όντως καλητερη αναλυση απο το sgs2. Αρκετά σημαντικό. Αλλα είναι και ακριβότερο, και σε κάποια αλλα πχ βίντεο, 3d στα games είναι χειρότερό. Εγώ αν επαιρνα σημερα κινητό θα έβλεπα απο κοντά αυτά τα 2, και αναλόγως τι θεωρουσα σημαντικότερο θα επέλεγα. Εννοείται οσο περιμένεις και φθηναινουν αυτά, και καλύτερα βγαίνουν.
kjtzemis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Απλα ήταν πολυ άστοχα αυτά που γραφεις παραπάνω. Δεν αμφιβάλω ότι ήθελες να βοηθήσεις, αλλα με το hd που του προτείνες, λες και ήθελες να τον κάψεις ήταν.. Δεν είναι ότι είναι κακο κινητό. Ειναι παλαιο, καταργημένο μοντέλο, χειρότερό μακράν απο όλα (πλην του πρωτου) πλεον, και πολυ ακριβο γι αυτά που κανει. Εξελίχθηκαν πολυ τα πράγματά απο όταν βγήκε το hd. Τα περισσοτερα ειναι 2πυρηνα. Ακόμα και τα ποιο φθηνά κινητα το κοντραρουν το hd. Σε ολους τους τομεις, ότι και να συγκρινεις, επεξ, μνήμες, οθόνη, μπαταρια,αυτονομια, whatever, παντου είναι πίσω κατά πολυ πχ απο sgs2. Και απο τα υπολοιπα. Ούτε για πλάκα δεν το προτείνεις σημερα. Όταν βγήκε κάποτε καλο ήταν (και αυτό παίζεται, και τοτε υπήρχαν καλύτερα ). Γι αυτό τα εγραψα λίγο απότομα όντως... οκ φιλε μου απλα δεν εχω ψαχτει τοσο πολυ με τα κινητα να δω επεξεργαστες μνημες κλπ και ουτε ξερω σε τι χρισημευουν ολα αυτα στα κινητα απλα το προτεινα επειδη απο τα "καλυτερα" κινητα που ειχαν βγει (iphone κλπ) μονο αυτο εχω χειρηστει...δεν πειραζει!!! εγω ετοιμαζομε να παρω αυτες τις μερες το sony ericsson neo v!
diabola5 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Στο μόνο που υστερεί το iPhone είναι το ραδιόφωνο,όμως παίρνει αρχεία FLAC και άντε γεια . . . Απο αυτα που γράφεις s2.
christs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Γιατί δεν παίρνεις ένα Iphone 4 μεταχειρισμένο? Σ ευχαριστω για τη γνωμη σου, αλλα θα σου πω γιατι ποτε δε θα παιρνα i-phone, και δη μεταχειρισμενο. i-phone δε θα παιρνα, γιατι μου τη δινει που πληρωνεις ποσα λεφτα μονο για το brand και τη μοστρα (θα μου πεις με το samsung δε πληρωνεις? αλλα οχι σε τετοιο βαθμο νομιζω) επισης με τρελαινει το μυαλο που ειναι περιορισμενο κινητο, και αυτο ειδικα με το i-Tunes... μεταχειρισμενο δε θα παιρνα, γιατι ποτε δεν εχω παρει, προτιμω να ξερω τι εχω στα χερια μου, με την εγγυηση του και ολα του τα καλουδια, και επιπλεον εχω να αλλαξω κινητο 3.5 χρονια!! ναι, ειμαι ενας μικρος ηρωας, επιβιωσα με ενα sony ericsson k810i το οποιο πραγματικα διελυσα και ξεζουμιξα και κατα ευχαριστηθηκα, οποτε πιστευω οτι το δικαιουμαι να παρω ενα καινουριο κινητακι, και αν ειναι ακριβο, ε δεν πειραζει, πολλοι αλλαζουν κινητα καθε τριμηνο, εγω καθε 3 χρονια
oldnew Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 εγω ετοιμαζομε να παρω αυτες τις μερες το sony ericsson neo v! Μια χαρά επιλογή θα κανείς. Σχεση κόστους/απόδοσής 10 με τονο. Και οποίος θέλει να χαλάσει λίγα αυτό πρέπει να κοιτα. Φυσικά είναι χειρότερό απο τα υπολοιπα αλλα για τα λεφτά του σούπερ.
christs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Φιλέ απο αυτά που γραφεις το sgs2 ειναι το καλυτερο. Αν θελεις κάτι φθηνοτερο, χειρότερό, 2πυρηνο αλλα με καλη σχεση κόστους/απόδοσής παρε το lg. Αν και δε θα στο πρότεινα σε σχεση με sgs2 για πολλούς λογους. Την αξίζει τη διάφορα χρημάτων το sgs2. Το sony θα το προτιμησεις μονο αν κολησεις με το design του. Καλο ειναι αλλα 1πυρηνο. Τα υπολοιπα ξεχασε τα.. Σ ευχαριστω για τις προτασεις, φιλε μου. Σε εχω διαβασει σε πολλα θεματα που εκφερεις αποψη, και καταλαβα οτι εχεις γνωσεις. Οποτε λες sgs2 (θα το παρω αν το βρω σε λογικη τιμη, δηλαδη 420 μαξ τωρα στις εκπτωσεις, αν μεινει σε κατι νουμερα τυπου 470 ευρω, ας το παρουν αυτοι) και αν οχι, το LG. Δηλαδη το προτιμας απο το atrix, ή ακομα το Arc S? Νομιζω αυτα τα 3 ειναι καπου εκει γυρω για συγκριση, ε?? s2 και απο μένα και αν περιμένεις λιγάκι θα το βρείς και ποιό φτηνά, αλλιώς ποιό οικονομικά πας σε 2x της LG μακαρι να πεσει η τιμη φιλε μου... εχει ενα μηνα, που μερα με τη μερα εξαφανιζονται οι καλες τιμες απο το σκρουτζ... κατι που πιστευω συμβαινει για να επανεμφανιστουν την επομενη εβδομαδα στις εκπτωσεις. ας βγαλει ενας χρυσος ανθρωπος τιμη στα 400 και το παρηγγειλα Και εγώ που έχω HTC δεν νομίζω να ξαναέπαιρνα... Ναι μεν καλή ποιότητα κατασκευής ΑΛΛΑ για αυτά που προσφέρουν είναι εκτός πραγματικότητας σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Και εγώ θα σου έλεγα να δώσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις το S2. Το κινητό το έχω χρησιμοποιήσει και είναι άπαιχτο. Μόνο ψάξτο λίγο γιατί έχω ακούσει πως η Samsung ετοιμάζει τον διάδοχό του, επομένως κοίτα αν ισχύει κάτι τέτοιο και αν όντως αληθεύει περίμενε λίγο και θα το ρίξουν κάτω από 400... οπως προειπα, δυστυχως οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες, οτι γνωριζω το εμαθα τις τελευταιες μερες που ελιωσα σε σαιτ για να παρω τις πληροφοριες που χρειαζομαι για την επιλογη, αν ξερει κανεις ποτε περιπου παιζει να γινει κατι τετοιο, καλως, αλλα νομιζω οτι αυτο θα αργησει σχετικα ακομα, μιας και πρωτα δε θα κυκλοφορησει το Xperia S και μετα θα ακολουθησει το S3? ετσι νομιζω.
oldnew Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Σ ευχαριστω για τις προτασεις, φιλε μου. Σε εχω διαβασει σε πολλα θεματα που εκφερεις αποψη, και καταλαβα οτι εχεις γνωσεις. Οποτε λες sgs2 (θα το παρω αν το βρω σε λογικη τιμη, δηλαδη 420 μαξ τωρα στις εκπτωσεις, αν μεινει σε κατι νουμερα τυπου 470 ευρω, ας το παρουν αυτοι) και αν οχι, το LG. Δηλαδη το προτιμας απο το atrix, ή ακομα το Arc S? Νομιζω αυτα τα 3 ειναι καπου εκει γυρω για συγκριση, ε?? μακαρι να πεσει η τιμη φιλε μου... εχει ενα μηνα, που μερα με τη μερα εξαφανιζονται οι καλες τιμες απο το σκρουτζ... κατι που πιστευω συμβαινει για να επανεμφανιστουν την επομενη εβδομαδα στις εκπτωσεις. ας βγαλει ενας χρυσος ανθρωπος τιμη στα 400 και το παρηγγειλα Πανω απο όλα ειναι τι ανάγκες έχεις. Αυτές μάλλον ούτε εσι δεν τις ξέρεις αφού δεν ειχες κινητό με λειτουργικό μεχρι σημερα.. Δηλαδή πρακτικά εσι μπορεί να βολευτεις μια χαρά πχ και με το neov των 200.. Μπορεί και όχι όμως αν έχεις μεγαλύτερες απαιτήσεις. Η ποιο λογική λύση παντως ,ειναι το sgs2. Όχι γιατί το εχω εγώ και αρα είναι το καλυτερο (Συνηθίζεται ότι αγοραζει ο καθένας να το θεωρεί και καλύτερό. ) Υπάρχουν λογοι: Είναι απο τα ισχυρότερα κινητα, έχει καιρο στην αγορα και επεσε απο τα 600€ (που το πηρα εγώ μόλις βγήκε..) ,άριστο vfm πλεον , πολυ καλο φωτο βίντεο (μονο το iphone 4s ειναι ένα κλικ καλυτερο ), 16gb μνημη μιας και γραφεις ότι το θες και για μουσική, sd (+32 gb αν χρειαστεις ), θα παρει σίγουρα ics, μάλλον τη μεγαλύτερη δημοφιλια, που σημαίνει ότι βρίσκεις ένα σωρο πράγματά γι αυτό, όταν αργότερα σου χρειαστούν. Μπαταριά στο μεσο ορο του ανταγωνισμου. Αυτή ποτε δε θα είναι αρκετή οποιο και να πάρεις. Super amoled οθόνη. Αρκετοί παίρνουν κινητα μονο με amoled (συμπεριλαμβανομένου και εμένα ), βεβαία είναι και θεμα γούστου αυτό, αλλα στο μαυρο δεν υπάρχει καλητερη οθόνη. Δύσκολα βρίσκεις όλα αυτά μαζεμένα και σε καλη τιμή. Το atrix δεν το εχω δει, αλλα γενικά δεν περπάτησε στην αγορα. Ειναι σίγουρα χειρότερό παντως. Το arc... Εμένα μ αρέσει το design του. Έχει ένα πυρήνα όμως.. Τι θα προτιμουσες, ένα αυτοκινητο με 1 μηχανη 1400 κιβικα, η ενα αλλο με 2 μηχανές 1200 κυβικά η κάθε μια; Στα γραφω απλοϊκά για να δεις τη διάφορα. Στην πραξη βεβαία και με τον 1πυρηνο το arc s, τα παει πολυ καλα. Αλλα πχ στις ελάχιστες περιπτώσεις που θα σερφαρεις στο νετ και θα είναι μια δύσκολή σελίδα με βαρια γραφικά ,ένα σκαλωματακι θα το δεις. Ενώ στο sgs2 ενεργιποιηται ο 2ος πυρήνας και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Επίσης το ics θα δουλεύει καλύτερα σε 2πυρηνους.. Στο εγραψα και παραπάνω, δεν ξέρω αν το ειδες. Περα απο αυτά που κοιτας, κοιτα και το razr. Αλλα ανεβαίνει η τιμή.
christs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Πανω απο όλα ειναι τι ανάγκες έχεις. Αυτές μάλλον ούτε εσι δεν τις ξέρεις αφού δεν ειχες κινητό με λειτουργικό μεχρι σημερα.. Δηλαδή πρακτικά εσι μπορεί να βολευτεις μια χαρά πχ και με το neov των 200.. Μπορεί και όχι όμως αν έχεις μεγαλύτερες απαιτήσεις. Η ποιο λογική λύση παντως ,ειναι το sgs2. Όχι γιατί το εχω εγώ και αρα είναι το καλυτερο (Συνηθίζεται ότι αγοραζει ο καθένας να το θεωρεί και καλύτερό. ) Υπάρχουν λογοι: Είναι απο τα ισχυρότερα κινητα, έχει καιρο στην αγορα και επεσε απο τα 600€ (που το πηρα εγώ μόλις βγήκε..) ,άριστο vfm πλεον , πολυ καλο φωτο βίντεο (μονο το iphone 4s ειναι ένα κλικ καλυτερο ), 16gb μνημη μιας και γραφεις ότι το θες και για μουσική, sd (+32 gb αν χρειαστεις ), θα παρει σίγουρα ics, μάλλον τη μεγαλύτερη δημοφιλια, που σημαίνει ότι βρίσκεις ένα σωρο πράγματά γι αυτό, όταν αργότερα σου χρειαστούν. Μπαταριά στο μεσο ορο του ανταγωνισμου. Αυτή ποτε δε θα είναι αρκετή οποιο και να πάρεις. Super amoled οθόνη. Αρκετοί παίρνουν κινητα μονο με amoled (συμπεριλαμβανομένου και εμένα ), βεβαία είναι και θεμα γούστου αυτό, αλλα στο μαυρο δεν υπάρχει καλητερη οθόνη. Δύσκολα βρίσκεις όλα αυτά μαζεμένα και σε καλη τιμή. Το atrix δεν το εχω δει, αλλα γενικά δεν περπάτησε στην αγορα. Ειναι σίγουρα χειρότερό παντως. Το arc... Εμένα μ αρέσει το design του. Έχει ένα πυρήνα όμως.. Τι θα προτιμουσες, ένα αυτοκινητο με 1 μηχανη 1400 κιβικα, η ενα αλλο με 2 μηχανές 1200 κυβικά η κάθε μια; Στα γραφω απλοϊκά για να δεις τη διάφορα. Στην πραξη βεβαία και με τον 1πυρηνο το arc s, τα παει πολυ καλα. Αλλα πχ στις ελάχιστες περιπτώσεις που θα σερφαρεις στο νετ και θα είναι μια δύσκολή σελίδα με βαρια γραφικά ,ένα σκαλωματακι θα το δεις. Ενώ στο sgs2 ενεργιποιηται ο 2ος πυρήνας και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Επίσης το ics θα δουλεύει καλύτερα σε 2πυρηνους.. Στο εγραψα και παραπάνω, δεν ξέρω αν το ειδες. Περα απο αυτά που κοιτας, κοιτα και το razr. Αλλα ανεβαίνει η τιμή. μαλιστα... πληρης και εμπεριστατωμενη η αποψη σου. καταλαβαινω... μιας και το χεις, σε τι χρωμα το χεις??? γενικα μου αρεσει πιο πολυ μαυρο, αλλα εχω ακουσει καλα σχολια στην ασπρη του εκδοση, αν και φοβαμαι οτι δε θα το αναδεικνυει οσο του αξιζει. οσο για το razr, ναι το κοιταξα αφοτου μου το προτεινες, αλλα το αποκλειω για 2 λογους 1) εμφανισιακα απο τις εικονες δε μ αρεσε 2) αμαν κανω μηνες τωρα να πεσει το S2 σε τιμη εστω σχετικα κοντα στα 400, δε θελω να περιμενω αλλους 2 μηνες π.χ. για να πεσει και το αλλο!!
oldnew Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 μαλιστα... πληρης και εμπεριστατωμενη η αποψη σου. καταλαβαινω... μιας και το χεις, σε τι χρωμα το χεις??? γενικα μου αρεσει πιο πολυ μαυρο, αλλα εχω ακουσει καλα σχολια στην ασπρη του εκδοση, αν και φοβαμαι οτι δε θα το αναδεικνυει οσο του αξιζει. οσο για το razr, ναι το κοιταξα αφοτου μου το προτεινες, αλλα το αποκλειω για 2 λογους 1) εμφανισιακα απο τις εικονες δε μ αρεσε 2) αμαν κανω μηνες τωρα να πεσει το S2 σε τιμη εστω σχετικα κοντα στα 400, δε θελω να περιμενω αλλους 2 μηνες π.χ. για να πεσει και το αλλο!! Το χρωμα κι αν είναι θεμα γούστου.. Σε μαυρο το εχω. Το 95% που πωλήθηκε σε μαυρο ήταν. Τώρα βγήκε το λευκό. Δεν πιστεύω να το βρίσκεις και τόσο εύκολα σε λευκό. Το ειδα μια μερα παντως.. Αν σου πω μου αρεσε ποιο πολυ απ το μαυρο.. Ότι έχεις το βαριέσαι. Αν το ειχα σε λευκό θα μου αρεσε το μαυρο πιστεύω.. Ναι το περίμενα ότι θα αποριψεις λόγω της τιμής το razr. Δες τα απο κοντά πρώτα παντως Ότι και αν σου λέει ο οποιοσδήποτε το ματι είναι ο τελικός κριτής. Το μονο συν του razr ειναι η αναλυση. (Στα αλλα είναι μειον και ας κανει παραπάνω ). Ειναι καλητερη όμως. Αν σου πω ότι ο μονός λόγος που θα αλλάξω κινητό στο μέλλον θα ειναι για μεγαλύτερη αναλυση.. Ούτε για 4πυρηνους ούτε για τίποτα.
christs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Το χρωμα κι αν είναι θεμα γούστου.. Σε μαυρο το εχω. Το 95% που πωλήθηκε σε μαυρο ήταν. Τώρα βγήκε το λευκό. Δεν πιστεύω να το βρίσκεις και τόσο εύκολα σε λευκό. Το ειδα μια μερα παντως.. Αν σου πω μου αρεσε ποιο πολυ απ το μαυρο.. Ότι έχεις το βαριέσαι. Αν το ειχα σε λευκό θα μου αρεσε το μαυρο πιστεύω.. Ναι το περίμενα ότι θα αποριψεις λόγω της τιμής το razr. Δες τα απο κοντά πρώτα παντως Ότι και αν σου λέει ο οποιοσδήποτε το ματι είναι ο τελικός κριτής. Το μονο συν του razr ειναι η αναλ (Στα αλλα είναι μειον και ας κανει παραπάνω ). Ειναι καλητερη όμως. Αν σου πω ότι ο μονός λόγος που θα αλλάξω κινητό στο μέλλον θα ειναι για μεγαλύτερη αναλυση.. Ούτε για 4πυρηνους ούτε για τίποτα. μαλιστα. σημερα θα κανω μια μεγαλη γυρα ολα τα μαγαζια, πλαισιο μουλτιραμα βονταφον κωτσοβολο, για να δω αυτα τα 5-6 κινητα που θελω, και να καταληξω. μετα θα περιμενω απλα για τις "εκπτωσεις" απο βδομαδα και παραγγελνω.. μετα φανταζομαι, αν τελικα παρω το σ2, θα πρεπει να παρω και αμεσα μια θηκη για προστασια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα