christs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα σε ολους... ειμαι ολοκαινουριος στην παρεα, μολις σημερα εγγραφηκα... Θα σας ημουν υποχρεος, αν με βοηθουσατε στην επιλογη του κινητου που θα αγορασω, μεσα στο επομενο 15θημερο!! Δυστυχως λογω ελλειψης χρονου δεν εχω το χρονο να ψαχνομαι παρα πολυ και να διαβαζω πολλα θεματα, ωστε απο μονος να κανω την καλυτερη επιλογη. Αλλα βασιζομαι πανω σας παιδια. Πρωτα απ ολα, λεφτα υπαρχουν, οποτε δε μας νοιαζει τοσο το ποσο κανει, ΑΛΛΑ το αν αξιζει να το παρω τοσο. value for money δηλαδη. λοιπον, εχω κεντρισει στο μυαλο μου τα εξης κινητα ξεκιναω απ τα φτηνοτερα, και παω στο ακριβοτερο που αγαπαω 1) Samsung Galaxy Ace 2) LG Optimus 2X 3) Sony Ericsson Xperia Arc S 4) Motorola Atrix και τελος η αδυναμια μου 5) Samsung Galaxy S 2 οποιαδηποτε αλλη προταση, περιμενω να την ακουσω με χαρα, θα θελα να μπειτε στη θεση μου και σαν πιο γνωστες να μου πειτε τι θα κανατε στη θεση μου!! ειμαι σχετικα κακος σε γνωσεις, αλλα αν παρω π.χ. το σ2 σιγουρα θα προσπαθησω να το αξιοποιησω για να μη παει χαμενο σαν κινητο. διαβασα πολλα θεματα σας, π.χ. ειδα κατι για custom rom και τετοια που δεν καταλαβα, αλλα αυτο ειναι δευτερο βημα, πρωτα επιγει η επιλογη!! ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σας, και ελπιζω να ρωταω στο καταλληλο τοπικ!!
kjtzemis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 αν εχεις τα λεφτα αγορασε το!!!εγω ευχαριστως θα το αγοραζα!!!ειναι φοβερο κινητο και αξιζει τα λεφτα του!!!! Link
christs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 αν εχεις τα λεφτα αγορασε το!!!εγω ευχαριστως θα το αγοραζα!!!ειναι φοβερο κινητο και αξιζει τα λεφτα του!!!! Link γεια σου φιλε. σ ευχαριστω για την απαντηση!! απ οτι ειδα, το Desire HD βγαινει γυρω στα 50 ευρω φτηνοτερα μονο απο το S2. Δηλαδη, προσωπικα πιστευεις οτι αξιζει τοσο, ή μηπως ειναι καλυτερο να βαλω λιγα λεφτα ακομα και να παρω το S2?
kjtzemis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 κοιτα αυτο θα εξαρτηθει απο εσενα!!!αν σαρεσει τοσο πολυ το s2 τοτε παρε αυτο που εσυ προτιμας!!εγω θα προτιμουσα το desire!δεν εχω και ιδιαιτερη συμπαθεια στα κινητα samsung...γενικα ουτε samsung ουτε motorola ουτε lg...δεν με εντυπωσιαζουν μαφηνουν σχετικα αδιαφορο και ας παρουσιαζουν κατι αξιολογο οπως το s2!γνωμη μου και απο προσωπικη μου χρηση (το desire το εχουν 2 πρωτα μου ξαδερφια) το κινητο ειναι φοβερο!samsung ουτε καν που εχω χειρηστει διοτι δεν με τραβανε σαν κινητα οπως επα και πριν!! ελπιζω να βοηθησα
christs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 κοιτα αυτο θα εξαρτηθει απο εσενα!!!αν σαρεσει τοσο πολυ το s2 τοτε παρε αυτο που εσυ προτιμας!!εγω θα προτιμουσα το desire!δεν εχω και ιδιαιτερη συμπαθεια στα κινητα samsung...γενικα ουτε samsung ουτε motorola ουτε lg...δεν με εντυπωσιαζουν μαφηνουν σχετικα αδιαφορο και ας παρουσιαζουν κατι αξιολογο οπως το s2!γνωμη μου και απο προσωπικη μου χρηση (το desire το εχουν 2 πρωτα μου ξαδερφια) το κινητο ειναι φοβερο!samsung ουτε καν που εχω χειρηστει διοτι δεν με τραβανε σαν κινητα οπως επα και πριν!! ελπιζω να βοηθησα βοηθησες πολυ φιλε μου, ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σου!! περιμενω και απ τα αλλα παιδια τη γνωμη τους!!
Tomahawk Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Για κανένα λόγο δεν αξίζει το Desire HD τα 377Ε που ζητάει. Χίλιες φορές το Arc S ή κάποιο διπύρινo. Αλλιώς και το Neo V που παίζει ακόμη στη Vodafone στα 199Ε.
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Εγώ πάλι όταν βλέπω σε μία λίστα με κινητά το SGS2 γιατί δεν βλέπω κανένα δίλλημα;
christs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Εγώ πάλι όταν βλέπω σε μία λίστα με κινητά το SGS2 γιατί δεν βλέπω κανένα δίλλημα; χαχα δεν εχεις και αδικο... απλα, αν προσεξες, με ενδιαφερει και το value for money. για παραδειγμα, αν ρε παιδι μου , μου εξηγησετε οτι π.χ. το Neo V ή το Arc S, η καποιο αλλο ειναι πραγματικα σουπερ στα ταδε λεφτα, παρ το, ε τοτε προφανως θα τα ζυγισω και θα δω αν πραγματικα λεει να δωσω 430 ευρω περιπου για το s2!! με καταλαβαινεις!!
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 χαχα δεν εχεις και αδικο... απλα, αν προσεξες, με ενδιαφερει και το value for money. για παραδειγμα, αν ρε παιδι μου , μου εξηγησετε οτι π.χ. το Neo V ή το Arc S, η καποιο αλλο ειναι πραγματικα σουπερ στα ταδε λεφτα, παρ το, ε τοτε προφανως θα τα ζυγισω και θα δω αν πραγματικα λεει να δωσω 430 ευρω περιπου για το s2!! με καταλαβαινεις!! Πες μου τι θες να κάνεις με το κινητό πέρα από τηλέφωνα και θα σου πω ποιο είναι το καλύτερο vfm τότε
kjtzemis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Για κανένα λόγο δεν αξίζει το Desire HD τα 377Ε που ζητάει. Χίλιες φορές το Arc S ή κάποιο διπύρινo. Αλλιώς και το Neo V που παίζει ακόμη στη Vodafone στα 199Ε. γτ δεν αξιζει φιλε μου τα λεφτα του το κινητο?μπορεις να μου εξηγησεις? το εχεις χειρηστει το κινητο ή σχολιαζεις μονο απο εξωτερικη εμφανιση και το τι λενε οι γυρω?
christs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Πες μου τι θες να κάνεις με το κινητό πέρα από τηλέφωνα και θα σου πω ποιο είναι το καλύτερο vfm τότε λοιπον, πρωτα απ ολα θελω το κινητο να μ αρεσει. αλλα θα μου πεις αυτο ειναι υποκειμενικο. παμε σε πιο πρακτικα πραγματα. θελω χωρο, για πολλη μουσικη και ραδιοφωνο. βασικο. περναω πολλες ωρες με τα hands free, οποτε θελω να ειμαι πολυ ανετος. θα μου πεις, μα καλα, το s2 για μουσικη θα το χεις?? δικιο θα χεις. απλα σου λεω τι χρειαζομαι. παρακατω, θελω να του βαλω πανω οτι χρειαζεται, για να εχει τα παντα, και να δουλευει καλα, σε ιντερνετ, βασικες χρησιμες εφαρμογες, κτλ, και να ειμαι κομπλε, χωρις κολληματα και προβληματα. καμερα, ενταξει νορμαλ πλαισια. οθονη καλη, το θεωρω σπουδαιο. το μεγεθος δε με πολυ πειραζει, ειμαι αποφασισμενος να παρω μεχρι και παντοφλα σαν το s2, και τελος να ειναι σχετικα ευχρηστο, δηλαδη να μπορεσω να το οργανωσω συμφωνα με τα γουστα μου, οσο να ναι. Ευχαριστω!!
karmen1983 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 λοιπον, πρωτα απ ολα θελω το κινητο να μ αρεσει. αλλα θα μου πεις αυτο ειναι υποκειμενικο. παμε σε πιο πρακτικα πραγματα. θελω χωρο, για πολλη μουσικη και ραδιοφωνο. βασικο. περναω πολλες ωρες με τα hands free, οποτε θελω να ειμαι πολυ ανετος. θα μου πεις, μα καλα, το s2 για μουσικη θα το χεις?? δικιο θα χεις. απλα σου λεω τι χρειαζομαι. παρακατω, θελω να του βαλω πανω οτι χρειαζεται, για να εχει τα παντα, και να δουλευει καλα, σε ιντερνετ, βασικες χρησιμες εφαρμογες, κτλ, και να ειμαι κομπλε, χωρις κολληματα και προβληματα. καμερα, ενταξει νορμαλ πλαισια. οθονη καλη, το θεωρω σπουδαιο. το μεγεθος δε με πολυ πειραζει, ειμαι αποφασισμενος να παρω μεχρι και παντοφλα σαν το s2, και τελος να ειναι σχετικα ευχρηστο, δηλαδη να μπορεσω να το οργανωσω συμφωνα με τα γουστα μου, οσο να ναι. Ευχαριστω!! Με απλά λόγια θες χώρο που να κάνει και επέκταση Να μην έχεις κολλήματα και ιστορίες Να είσαι άνετος με εφαρμογές ανοικτες Να έχεις καλή οθόνη με καλή απόκριση Οπότε no comments SGS2 μονοκούκι από μένα
christs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Με απλά λόγια θες χώρο που να κάνει και επέκταση Να μην έχεις κολλήματα και ιστορίες Να είσαι άνετος με εφαρμογές ανοικτες Να έχεις καλή οθόνη με καλή απόκριση Οπότε no comments SGS2 μονοκούκι από μένα Σ ευχαριστω πολυ, φιλη (χαχα μολις τωρα ειδα το υ.γ. σου, ευτυχως γιατι γλιτωσα το μαρικα :PP ) και εγω εξ αρχης ειμαι ταγμενος στο S2, αλλα θελω να εξετασω και ολες τις εναλλακτικες, και να χω και μια δυο καβατζες επιλογες στο μυαλο μου, σε περιπτωση που δεν το βρω μεχρι τελη ιανουαριου στα 420-430 ευρω το κινητακι!!
mitsos.gr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Γιατί δεν παίρνεις ένα Iphone 4 μεταχειρισμένο?
oldnew Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Καλα ορισμένοι είναι.. αστο να μη πω καλύτερα.. Καλα είναι ποτε κανένας να προτιμησει το desire HD σε σχεση με sgs2 ΣΗΜΕΡΑ; Αμα δεν έχετε απολύτως καθόλου, μα καθόλου όμως ιδεα, απο κινητά μη κοροιδευετε τον κόσμο. Ο φίλος γραφει δεν ξερει απο κινητά και ζητάει τη γνώμη άλλων που ασχολούνται περισσότερο, και μπαίνει ο αλλος να του εξηγήσει ποσο καλύτερό ειναι το desire hd σε σχεση με το sgs2.. Τώρα τι να πεις.. Αφωνος.. (Το desire hd το συζητάμε ποσο καλύτερό ειναι απο το neov των 200€..) Φιλέ απο αυτά που γραφεις το sgs2 ειναι το καλυτερο. Αν θελεις κάτι φθηνοτερο, χειρότερό, 2πυρηνο αλλα με καλη σχεση κόστους/απόδοσής παρε το lg. Αν και δε θα στο πρότεινα σε σχεση με sgs2 για πολλούς λογους. Την αξίζει τη διάφορα χρημάτων το sgs2. Το sony θα το προτιμησεις μονο αν κολησεις με το design του. Καλο ειναι αλλα 1πυρηνο. Τα υπολοιπα ξεχασε τα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα