skipper+ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Την Crosshair V Formula έχω πήγε τόσο με 1,26V περίπου απ όσο θυμάμαι(είμαι ακόμα με τον Thuban εκεί). Εντάξει για 24/7 δεν θα το πας τόσο αλλά γενικά παίρνει παραπάνω και να σκεφτείς ότι είναι και φλασαρισμένη η δικιά μου. Τσεκάρεις την τελευταία επιλογή. Για stability εγώ δοκιμάσω σε 3DMark03 το Troll's lair for quite some time. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 αλλα εχεις και ανεβασμενο επεξεργαστη....πιστευω βοηθαει και αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipper+ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Στο overclocking της gpu? Όχι δεν παίζει ρόλο. Η συχνότητα και το stability της κάρτας δεν έχει σχέση με τη συχνότητα της cpu. Στην απόδοση της υποβοηθά ο επεξεργαστής, ώστε να μην έχει bottleneck ή να πάρεις τα όποια παραπάνω FPS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 κανα προγραμματακι να την τεσταρω? να το παω αφοβα 1.3? το pc το εχω ανοιχτο 10-12 ωρες την ημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipper+ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Για 24/7 είναι υπερβολή να πας τη κάρτα τόσο (άποψη μου). Εγώ 910MHz την έχω με το stock ρεύμα και τη cpu 4,3GHz. Γενικά το σωστό είναι να την πας όσο τραβάει με default τάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ναι απλα την περισσοτερη ωρα παιζω παιχνιδια...τεσπα θα την παω 950-1350 με 1.15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipper+ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 και εγώ bro, αλλά δεν χρειάζεται τόσο πολύ. Αν σου τρέχει απροβλημάτιστα εκεί κράτησε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 overpower 1.3V στις κάρτες δίνω εγώ με νερό και αυτό όχι 24/7 αλλά για κανένα bench όταν είναι να τις πάω πολύ πάνωωωω. Δεν ξέρω αλλά έχεις την αίσθηση ότι αν η κάρτα αντι 900 πάει 980 θα έχεις τρομερές επιδόσεις. Λάθος! Το o/c Στην κάρτα για 24/7 κάνε όπως σωστά ειπώθηκε πιο πάνω με την default τάση και εκεί που θα πάει, ΑΡΚΕΙ να είναι σταθερή και να μην ρίχνει την απόδοσή της για να μην βγάλει artifacts. Οι κάρτες αυτές αυτό κάνουν, ρίχνουν απόδοση. Οπότε βρες την χρυσή τομή, να έχεις και τις θερμοκρασίες σου σωστές και τις επιδόσεις σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 πως μπορω να φλασαρω και την δικια μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 πως μπορω να φλασαρω και την δικια μου? Για ρωτα καλυτερα,μπορεις να φλασαρεις την δικια σου??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 δεν ξερω απο οτι ειπε ο skipper εχουμε την ιδια και την φλασαρε για αυτο ρωταω. και αν δεν γινεται προβλημα στα παιχνιδια δεν εχω και ουτε πιστευω πως θα εχω για τα επομενα 1-2 χροναι αν δεν ανεβουν πολυ οι απαιτησεις....το πολυ πολυ σε κανα χρονο αν εχω προβλημα κανω cf. αληθεια σε cf πχ αν στο kombustor βγαζω 1900 με μια, οταν θα εχω 2 ποσο θα βγαζω? κανα 2500? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipper+ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Τα badges που ξεκλείδωναν είχαν απλά "κοιμισμένους" τους shaders.... Όταν όμως ξεκίνησε η ιστορία με το ξεκλείδωμα, οι περισσότερες νέες παρτίδες τους είχαν laser cut. So εσύ μπορεί να την φλασάρεις αλλά να μην γίνει κάτι, γιατί πολύ απλά δεν θα υπάρχουν Stream Processors να ξεκλειδώσουν. Αυτό εννοεί ο Thanos. Μετατρέποντας την HD6950 σε HD6970 Θα σου συνιστούσα να δοκιμάσεις αυτό που έβαλα και εγώ (δες το Updated section έχω δώσει το link από tomshardware) -το οποίο είναι modded BIOS της 6950 και δεν αγγίζει τις συχνότητες και την τάση. Υ.Γ Κάτι που ξέχασα... οι CUII ΕΧΟΥΝ dual BIOS switch και ας το αναφέρει η εταιρία ως Displayport switch για 6-way Eyefinity. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 οκ βρηκα το κουμπι...προς τα που το παω? το παταω? το τραβαω προς τα εξω για να το βαλω στο 1? προς τα μεσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipper+ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Το switch άφησε το για την ώρα... απλά σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά επέλεξε τη δεύτερη θέση και θα σου τρέξει η κάρτα με το default. Μπες στο link και ακολούθησε τη διαδικασία που λέει. Υπόψιν ότι πρέπει να έχεις bootable stickακι για τη διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 αααα δηλαδη τωρα ειναι γυρισμενο στο 1... απλα αν παει κατι στραβα προς τα που το παω? bootable stickακι δεν ειναι ολα? πως θα ξερω οτι καποιο ειναι. επισης το φλασακι σε fat32 χρειαζεται διαμορφωση? τωρα που ειδα ( απο εδω σωστα? Link) δεν λεει σε καποιο βημα για να χρησιμοποιησω φλασακι? τι θα το κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα