Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα φορματ σε ενα pc και εβαλα xp, το προβλημά μου είναι ότι δεν βρίσκω drivers για την κάρτα δικτύου η οποία είναι Texas Instruments OHCI Compliant IEEE 1394 είναι onboard και δεν βρίσκω ούτε cd όυτε κάτι στο ιντερνετ.Μπορεί κανείς να βοηθήσει;Υπάρχει driver πασπαρτού;

Δημοσ.

Αυτό που αναφέρεις δεν είναι κάρτα δικτύου, είναι ο controller για το firewire... Τι xp έβαλες και δεν σου πέρασαν τους generic drivers αυτόματα;

Επίσης στο google βγάζει καμμιά 30αριά αποτελέσματα για driver στην πρώτη σελίδα.

Δημοσ.

καλως ηρθες και στο forum επισης.επισης εβαλες service pack 3 στο μηχανημα?σβηστο απο το device manager και ασε να το ξαναπερασει.για drivers μετα αμα δεν παιξει και παλι μπορεις να πας στο site της εταιρειας του Mobo να βρεις το μοντελο σου και να κατεβασεις τα παντα.

Δημοσ.

101% είναι onboard,οκ εχω ξανακάνει format κλπ και πρώτη φορά μου κάθεται κάτι τέτοιο.Θα τσεκάρω αυτό που προτείνεις.

Δημοσ.

Έκανα φορματ σε ενα pc και εβαλα xp, το προβλημά μου είναι ότι δεν βρίσκω drivers για την κάρτα δικτύου η οποία είναι Texas Instruments OHCI Compliant IEEE 1394 είναι onboard και δεν βρίσκω ούτε cd όυτε κάτι στο ιντερνετ.Μπορεί κανείς να βοηθήσει;Υπάρχει driver πασπαρτού;

Κάνε τα παρακάτω

Έναρξη

Εκτέλεση ( mmc devmgmt.msc )

κάνεις δεξί κλικ στο κίτρινο ερωτηματικό

Ιδιότητες

Λεπτομέρειες

Βρες το αναγνωριστικό υλικού ( hardware ids ) από το menu

και πες μας τον κωδικό με ( επιλογή όλων - αντιγραφή - επικόλληση ) εδώ

να δούμε !! :eek:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...