mrpink Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν γίνεται το εξής: μια σκανάρω με το Kaspersky και μου βγαίνει καθαρός και μια μου βγάζει και από έναν trohan κάθε φορά, τον οποίο εξαφανίζει ή απολυμαίνει. Αυτό σημαίνει ότι ο ιός έχει παραμείνει μέσα και όσο και να τον σβήνει ο kaspersky αυτός εμφανίζεται εκ νέου με νέο όνομα. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Ποιά να είναι η επόμενή μου κίνηση; Λέω να προσπαθήσω να κατεβάσω εκ νέου το malwarebytes ή κάτι άλλο; Ο υπολογιστής πάντως πετάει. Λέτε να το αφήσω έτσι ή θα δημιουργήσει προβλήματα έτσι και αλλιώς; Τι γνώμη έχετε για το microsoft security Essentials? Λέω να κατεβάσω αυτό αλλά δεν συμβαδίζει με τον Kaspersky. Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω προς το παρόν το Kaspersky για να σκανάρω με το άλλο; Κατέβασε και σκάναρε με το TDSSKiller που λέει ο οδηγός, μην τυχόν σου ριξε κανένα rootkit στο σύστημα. Μερικά δευτερόλεπτα είναι η όλη διαδικασία. Και μετά σκάναρε με το Malwarebytes, έπρεπε να το είχες κάνει απ'την αρχή. Το Microsoft Security Essentials ξέχνα το
sterzin Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Στις επόμενες σαρώσεις του Κaspersky δεν έβγαζε τίποτα, όλα καθαρά. Δυό μέρες τώρα (χωρίς να κάνω τίποτα, εννοώ να κατεβάσω το malwarebytes και να το σκανάρω). Εντωμεταξύ είχα προσπαθήσει να τρέξω το RKill από τον οδηγό που μου δώσατε αλλά δεν άνοιγε με τίποτα (δοκίμασα όλες τις μετονομασίες). Λέτε τελικά, αφού δεν βγάζει τίποτα ο Κaspersky εδώ και δυό μέρες να απαλλάχθηκα από αυτόν τον ιό? Και να μην χρειαστεί να κάνω τίποτα άλλο? Γιατί όπως σας είπα από την αρχή δεν είμαι και πολύ σχετική. Επίσης έκανα scan και για rootkit από το Kaspersky και βγήκε καθαρός. Ποιά η γνώμη σας? Τετέλεσθαι ο ιός?
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Λέτε τελικά, αφού δεν βγάζει τίποτα ο Κaspersky εδώ και δυό μέρες να απαλλάχθηκα από αυτόν τον ιό? Και να μην χρειαστεί να κάνω τίποτα άλλο? Γιατί όπως σας είπα από την αρχή δεν είμαι και πολύ σχετική. Επίσης έκανα scan και για rootkit από το Kaspersky και βγήκε καθαρός. Ποιά η γνώμη σας? Τετέλεσθαι ο ιός? Yeaap, 99% εισαι οκ.
sterzin Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Ουφ.. ευτυχώς!!! Ευχαριστώ για την βοήθεια! Και μια τελευταία off topic ερώτηση: Ποιό είναι καλύτερο antivirus; Το Kaspersky Internet Security ή το Windows Security Essentials; Το ένα το πληρώνεις, το άλλο είναι free. Απλή απορία.
flik Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μεταξύ των 2 δεν υπάρχει καν σύγκριση. Είναι σχεδόν εκ διαμέτρου αντίθετα. Προφανώς το kaspersky είναι καλύτερο. Αλλά ρίξε μια ματιά στη νέα δημοσκόπηση για antivirus, και στη προηγούμενη, μιας και η νέα ακόμα δεν έχει πολλή συζήτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα