Προς το περιεχόμενο

vista antivirus 2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είσαι πλέων στο προβληματικό Η/Υ έχεις αντιγράψει εκεί το αρχείο και το τρέχεις τότε ναι,αυτό θέλουμε να κάνεις της αλλαγές στο μητρώο για να απαλλαγούμε από αυτήν την βλακεία.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To RKill δεν μπορεί να μου το τρέξει. Οπότε προχώρησα στο επόμενο βήμα να κατεβάσω το antimalwarebytes, αλλά από ότι βλέπω δεν είναι free, πρέπει να πληρώσεις.. Καμιά ιδέα? Να εγκαταστήσω το kaspersky που έχω? Θα κάνει την ίδια δουλειά?

• Moderators
Δημοσ.

Οπότε προχώρησα στο επόμενο βήμα να κατεβάσω το antimalwarebytes, αλλά από ότι βλέπω δεν είναι free, πρέπει να πληρώσεις..

Εχει και δωρεαν εκδοση που θα κανει ανετα τη δουλεια που θελεις

http://www.malwareby...lwarebytes_free

Δημοσ.

Εγκατέστησα το Kaspersky Internet Security 2012 που έτσι και αλλιώς το είχα αγορασμένο. Η ερώτησή μου είναι αν ο Kaspersky (τώρα κάνω ανανέσωση βάσεων δεδομένων και μετά θα κάνω το scan) θα μου βρεί και μου εξαφανίσει αυτόν τον ιό. Χρειάζεται να κατεβάσω και το παραπάνω πρόγραμμα που μου έγραψες? Αυτό θα συμβαδίσει με τον Kaspersky ή όχι? Ευχαριστώ και συγνώμη αν κουράζω.. Ολη μέρα ασχολούμαι και κουράστηκα μπορώ να πώ..

• Moderators
Δημοσ.

Εγκατέστησα το Kaspersky Internet Security 2012 που έτσι και αλλιώς το είχα αγορασμένο. Η ερώτησή μου είναι αν ο Kaspersky (τώρα κάνω ανανέσωση βάσεων δεδομένων και μετά θα κάνω το scan) θα μου βρεί και μου εξαφανίσει αυτόν τον ιό. Χρειάζεται να κατεβάσω και το παραπάνω πρόγραμμα που μου έγραψες? Αυτό θα συμβαδίσει με τον Kaspersky ή όχι? Ευχαριστώ και συγνώμη αν κουράζω.. Ολη μέρα ασχολούμαι και κουράστηκα μπορώ να πώ..

Αφου τελειωσεις με το kaspersky και το full scan του, πες μας τι αποτελεσματα εβγαλε. Κανε τον κοπο να εγκαταστησεις και το προγραμμα που σου ειπα, συμβαδιζει με το kaspersky, και να κανεις και ενα scan με αυτο, για εξτρα προστασια.

Δημοσ.

Το malware απλά σαρώνει όποτε το βάζεις εσύ οπότε δεν βγάζει προβλήματα με κανένα antivirus,πιθανόν να το καθαρίσει το kaspersky αν όχι τότε τρέξε το malware δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Τhanks.. Θα ενημερώσω αργότερα γιατί αργεί πολύ το σκανάρισμα. Θα κατεβάσω και το πρόγραμμα που μου είπες.

Δημοσ.

To Kaspersky μου βρήκε τους ιούς και τους έβαλε σε καραντίνα και άλλους τους απολύμανε και τους διέγραψε. Μετά κατέβασα το πρόγραμμα που είπες αλλά κάπου στην μέση άρχισε να μου βγάζει κινέζικα και το σταμάτησα. Παρ'όλα αυτά έκανε scan και βρήκε δύο δούρειους ίππους οι οποίοι όμως εμφανίστηκαν μέσω του Kaspersky (το Malware δεν έβγαλε ότι υπάρχει απειλή) ο οποίος και τους διέγραψε. Το εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας δεν λειτουργούσε (του Malwarebytes) και έτσι το διέγραψα. Πήγα στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων για να σβήσω και από εκεί το πρόγραμμα (γιατί προφανώς εγκαταστάθηκε λάθος) αλλά δεν με αφήνει να το σβήσω. Βγάζει το εξής μήνυμα: Run time error cannot inport dll: C\Program Files\Malwarebytes Anti-Malware\mbam.dll με ένα εικονίδιο κόκκινο χ και το παράθυρο ονομάζεται ΞΨΓ.......... Τι είναι όλα τούτα???

Πώς μπορώ τώρα να το βγάλω από το pc μου ή δεν πειράζει να μείνει μέσα? Και πώς είμαι σίγουρη ότι όντως έφυγε ο ιός και απαλλάχτηκα?

Αυτά από μένα, όποιος έχει την καλοσύνη ας απαντήσει στις αφελείς για πολλούς ερωτήσεις μου. Ευχαριστώ.

• Moderators
Δημοσ.

Κατι δεν πηγε καλα με την εγκατασταση του malwarebytes. Οχι δεν πειραζει αν το αφησεις μεσα, δεν θα σου δημιουργησει καποιο προβλημα. Ισως εαν εκανες ξανα εγκατασταση απο την αρχη ετσι ωστε να διορθωθει η προηγουμενη που δοκιμασες, να στρωσει.

Οπως και να χει, απο τη στιγμη που το kaspersky καθαρισε, λογικα εισαι οκ. Το vista antivirus 2012 υπαρχει πουθενα?Το υπολογιστης σου συμπεριφερεται κανονικα, χωρις προβληματα?

Δημοσ.

Ο υπολογιστής πετάει, δεν δείχνει να έχει κανένα πρόβλημα. Ο ιός δεν υπάρχει πουθενά (έτσι νομίζω τουλάχιστον). Δεν έχω το κουράγιο τώρα να εγκαταστήσω οτιδήποτε άλλο... Λογικά αύριο, μεθαύριο θα φανεί αν έχει μείνει στο pc έτσι δεν είναι? Δεν θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα λογικά? Οπότε θα επανέλθω με νέες απορίες.. (ελπίζω όχι!). Πάντως ακόμη και αν έχει μείνει και δεν τον πιάνει το Kaspersky και ο υπολογιστής μου λειτουργεί κανονικά υπάρχει πρόβλημα? Ευχαριστώ GiO για την βοήθεια και όλους τους υπόλοιπους. Οι γνώσεις σας είναι απίστευτες.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά αύριο, μεθαύριο θα φανεί αν έχει μείνει στο pc έτσι δεν είναι?

Γεπ

Πάντως ακόμη και αν έχει μείνει και δεν τον πιάνει το Kaspersky και ο υπολογιστής μου λειτουργεί κανονικά υπάρχει πρόβλημα?

Θα υπαρξη προβλημα εαν εχει παραμεινει μεσα, αλλα απ οτι φαινεται εισαι οκ. Θα το καταλαβεις οπως ειπες τις επομενες 1-2 μερες αν παει κατι στραβα.

Να σαι καλαsmilie.png

highlighted..γιατι μου την ειπανtongue.gif

Επεξ/σία από Gi0
Δημοσ.

Λοιπόν γίνεται το εξής: μια σκανάρω με το Kaspersky και μου βγαίνει καθαρός και μια μου βγάζει και από έναν trohan κάθε φορά, τον οποίο εξαφανίζει ή απολυμαίνει. Αυτό σημαίνει ότι ο ιός έχει παραμείνει μέσα και όσο και να τον σβήνει ο kaspersky αυτός εμφανίζεται εκ νέου με νέο όνομα. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Ποιά να είναι η επόμενή μου κίνηση; Λέω να προσπαθήσω να κατεβάσω εκ νέου το malwarebytes ή κάτι άλλο;

Ο υπολογιστής πάντως πετάει. Λέτε να το αφήσω έτσι ή θα δημιουργήσει προβλήματα έτσι και αλλιώς;

Τι γνώμη έχετε για το microsoft security Essentials? Λέω να κατεβάσω αυτό αλλά δεν συμβαδίζει με τον Kaspersky. Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω προς το παρόν το Kaspersky για να σκανάρω με το άλλο;

• Moderators
Δημοσ.

Γραψε το ονομα του trojan που σου λεει το kaspersky οτι βρηκε.

Επομενη κινηση ειναι να κανεις boot απο safe mode και να κανεις scan απο εκει με το malwarebytes.

Για να κανεις boot σε safe mode, κανεις επανεκκινηση των windows και λιγο πριν ξεκινησουν, πατας το F8 μερικες φορες. Θα βγει ενα μενου με διαφορες επιλογες μεταξυ των οποιων θα ειναι και το safe mode (ασφαλης λειτουργια).

Μπορει να πεταει το pc, αλλα τωρα που αρχιζεις να βρισκεις την ακρη, γιατι να μην καθαρισεις οτιδηποτε υπολειμματα εχουν μεινει?

Τι γνώμη έχετε για το microsoft security Essentials? Λέω να κατεβάσω αυτό αλλά δεν συμβαδίζει με τον Kaspersky. Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω προς το παρόν το Kaspersky για να σκανάρω με το άλλο;

Μεινε με το kaspersky απο τη στιγμη που το εχεις και αγορασμενο.

Δημοσ.

Μια φορά που μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο (πριν ~ 2 χρόνια με κάποιο antivirus 2010 ) το είχα καθαρίσει χειροκίνητα.

Μπήκα με ασφαλή λειτουργία, έσβησα ΌΛΑ τα temp από windows, users, temporary internet files όλων των browser, έσβησα το "υποτιθέμενο" antivirus από τα program files, έσβησα ότι "περιέργο" έβρισκα στα documents and settinγs ( windows XP ), καθάρισα το registry χειροκίνητα από ότι εγραφές ξεκίναγαν και δεν μου άρεσαν.

Στη συνέχεια έπρεπε να κάνω ένα fix στα rawsockets (νομίζω έτσι λέγεται) γιατί δεν έμπαινε internet παρ'όλο που έκανα ping σε εξωτερική IP και όλα έπαιξαν μια χαρα :-D

Επείδή αυτό το πράμα δεν είναι ιός δε το πιάνουν τα antivirus συνήθως.

• Moderators
Δημοσ.

Μια φορά που μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο (πριν ~ 2 χρόνια με κάποιο antivirus 2010 ) το είχα καθαρίσει χειροκίνητα.

Μπήκα με ασφαλή λειτουργία, έσβησα ΌΛΑ τα temp από windows, users, temporary internet files όλων των browser, έσβησα το "υποτιθέμενο" antivirus από τα program files, έσβησα ότι "περιέργο" έβρισκα στα documents and settinγs ( windows XP ), καθάρισα το registry χειροκίνητα από ότι εγραφές ξεκίναγαν και δεν μου άρεσαν.

Στη συνέχεια έπρεπε να κάνω ένα fix στα rawsockets (νομίζω έτσι λέγεται) γιατί δεν έμπαινε internet παρ'όλο που έκανα ping σε εξωτερική IP και όλα έπαιξαν μια χαρα :-D

Επείδή αυτό το πράμα δεν είναι ιός δε το πιάνουν τα antivirus συνήθως.

Εχουν δωθει σε προηγουμενα posts οι οδηγιες, απλα δεν μιλαμε για advanced user, οποτε το παμε βημα βημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...