Προς το περιεχόμενο

vista antivirus 2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, την βοήθειά σας! Κόλλησα αυτόν τον ιό, ξέρει κάποιος πώς μπορώ να τον ξεφορτωθώ? Δεν μου ανοίγει καθόλου το ιντερνετ και τώρα γράφω από άλλον υπολογιστή. Εχει κανείς καμία ιδέα?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eυχαριστώ που απαντήσατε, αλλά επειδή είμαι λίγο άσχετη.. Οπως σας είπα δεν με αφήνει να μπώ στο ιντερνετ, άρα πώς να κατεβάσω αυτό το πρόγραμμα που είπατε? Και δεν ξέρω πώς να μπώ σε safe mode, οπότε αν έχετε την καλοσύνη να γίνετε λίγο πιο συγκεκριμένοι.. Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.

Όταν έχεις κλειστό τον υπολογιστή και πατάς να ανοίξει, πριν βγάλει το logo εκκίνησης των windows, δηλαδή λίγα δευτερόλεπτα μετά το πάτημα του power, πατάς F8 αρκετούτσικες φορές για να πιάσει κιόλας.

Και θα σου εμφανίσει ένα μενού επιλογών. Εκεί επιλέγεις "ασφαλή λειτουργία με δίκτυο".

Θα ξεκινήσει σε ασφαλή λειτουργία, δηλαδή δεν θα φορτώσει καθόλου το πρόγραμμα.

Αν εξακολουθεί να μην μπαίνει στο internet απο τον browser, πήγαινε στο "Πίνακας Ελέγχου\Δίκτυο και Internet", εκεί επίλεξε το "Επιλογές internet" και στην καρτέλα "Συνδέσεις" βρες το κουμπί κάτω κάτω "Ρυθμίσεις LAN" όπου κοιτάς να είναι κενά όλα τα πεδία, και επιλεγμένο μόνο το πρώτο κουτάκι "Αυτόματος εντοπισμός ρυθμίσεων".

• Moderators
Δημοσ.

Οπως σας είπα δεν με αφήνει να μπώ στο ιντερνετ, άρα πώς να κατεβάσω αυτό το πρόγραμμα που είπατε?

Επισης ειπες πως

Δεν μου ανοίγει καθόλου το ιντερνετ και τώρα γράφω από άλλον υπολογιστή.

Δεν μπορεις να κατεβασεις το προγραμμα απο τον συγκεκριμενο?

Δημοσ.

Διάβασα πώς γίνεται, αλλά νομίζω ότι είμαι πολύ αρχάρια για όλα αυτά και πώς δεν θα τα καταφέρω... Φοβάμαι μην κάνω περισσότερη ζημιά στον υπολογιστή μου. Ποιά η γνώμη σας να απευθυνθώ σε έναν τεχνικό στα multirama? Βέβαια αυτός μου είπε ότι θα κάνει format και θα κοστίσει 60 ευρώ μαζί με την εγκατάσταση του Kaspersky που έχω (διότι ούτε αυτόν μου αφήνει να τον εγκαταστήσω ο ιός). Ποιά η γνώμη σας? Προτιμότερο ένα φορμάτ?

Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια και το ενδιαφέρων σας.

• Moderators
Δημοσ.

Ποιά η γνώμη σας να απευθυνθώ σε έναν τεχνικό στα multirama? Βέβαια αυτός μου είπε ότι θα κάνει format και θα κοστίσει 60 ευρώ μαζί με την εγκατάσταση του Kaspersky που έχω (διότι ούτε αυτόν μου αφήνει να τον εγκαταστήσω ο ιός).

Οχι.

Ποιά η γνώμη σας? Προτιμότερο ένα φορμάτ?

Oχι.

Φοβάμαι μην κάνω περισσότερη ζημιά στον υπολογιστή μου.

Οταν λες περισσοτερη ζημια, τι εννοεις? Να παθει κατι το hardware του υπολογιστη?

Η χειροτερη δυνατη καταληξη που μπορεις να εχεις σ αυτη την περιπτωση ειναι το format.

Απο τη στιγμη που υπαρχουν ατομα διαθεσιμα να σε βοηθησουν, προτεινω να κανεις οτι ειναι να κανεις, μονη σου. Εκτος και αν εχεις 60 ευρω διαθεσιμα, ή δεν εχεις τον απαιτουμενο χρονο για να μπεις στη διαδικασια του "καντο-μονος-σου".

Δημοσ.

Εχεις δίκιο. Θα προσπαθήσω αύριο μόνη μου και βλέπουμε.. Είμαι της διαδικασίας κάντο μόνος σου για αυτό και έγραψα εδώ. Και άλλη φορά με βοηθήσατε απίστευτα και φυσικά σε ποιόν περισσεύουν λεφτά την σημερινή εποχή? Απλά μου φάνηκαν λίγο ακαταλαβίστικα όλα αυτά. Ελπίζω να με βοηθήσετε σε ότι χρειαστώ.

Υποθέτω ότι αυτές οι οδηγίες είναι δοκιμασμένες και ασφαλείς, έτσι? Το είχε κάποιος γνωστός σας και το έλυσε έτσι το πρόβλημα? Eny way καλή μου τύχη!

• Moderators
Δημοσ.

Υποθέτω ότι αυτές οι οδηγίες είναι δοκιμασμένες και ασφαλείς, έτσι? Το είχε κάποιος γνωστός σας και το έλυσε έτσι το πρόβλημα? Eny way καλή μου τύχη!

Το bleepingsecurity μπορεις να το εμπιστευτεις 100%. Βεβαια απτην στιγμη που αναρωτιεσαι-σωστα για μενα-εαν πρεπει να εμπιστευτεις το συγκεκριμενο site και τις οδηγιες του, τοτε θα πρεπει να αναρωτηθεις εαν εμπιστευεσαι καποιος αγνωστους που σου μιλανε σ ενα forum. Δεν προσπαθω να σε τρομοκρατησω, απλα επεκτεινω την ξαναλεω σωστη κατ εμε σκεψη σουwink.gif

Στο θεμα μας, οτι δεν καταλαβαινεις, ρωτας. Δεν εχει σημασια εαν θεωρεις πως ειναι απλοικο το ερωτημα, οπως ειδες υπαρχουν αρκετα ατομα που θα σε βοηθησουνwink.gif

Δημοσ.

Έλα sterzin, μάλλον δεν τρέχει αυτό σε safe mode, οπότε κοιτάς να δεις όπως είπα αν γίνεται το internet και μετά κάνε αυτό που είπε ο flik.

Υπάρχει και βίντεο αν δεν μπορείς από safe mode

http://www.youtube.com/watch?v=--h7BdJ5w4g&feature=relmfu

Τα κατάφερα τελικά κι έβαλα το σωστό βίντεο :fear:

Δημοσ.

Ρε παιδιά, όταν κατεβάζω το FIXNCR από τον καθαρό μου υπολογιστή πατάω run ή save? (για να το περάσω μετά στον μολυσμένο)

Δημοσ.

Πατάς save το αποθηκεύεις στον σκληρό και μετά σε usb(ή και απευθείας στο usb) ή ότι άλλο για να το μεταφέρεις,προσοχή να έχεις καλό antivirus στον Η/Υ μην κολλήσει και αυτός.

Δημοσ.

Πρέπει να είμαι συνδεδεμένη στο ιντερνετ ή όχι? Μετά πατώ διπλό κλικ και μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει ότι η προσθήκη πληροφοριών μπορεί να αλλάξει ή να διαγράψει τιμές και να προκαλέσει τη διακοπή της σωστής λειτουργίας στοιχείων. Εαν δεν εμπιστεύεστε, μην τις προσθέσετε στο μητρώο. Εγώ να συνεχίσω απτόητη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...