Tablet Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Με τιποτα retina λανσαρει με ipad iphone retina θα μπει και στα laptop και με τετοιο logo για το wwdc 99% παμε για retina..Και μετα εμεις για ret(s)ina....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 http://www.amazon.co.uk/LG-Electronics-15EL9500/dp/B003CJWTIM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1335364901&sr=8-1 από τις ελάχιστες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά, 15αρα hd ready... προφανώς δεν υπονοώ ότι θα ανέβει +1000 λίρες πάνω το macbook, αλλά αρκετά για να πέσουν οι πωλήσεις του σημαντικά...
Tablet Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Παιδια τετοιο logo μονο σε retina παραπεμπει θα τρελαθουμε τελειως δηλαδη;
akatsim Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Με δεδομενο οτι η apple πλεον ασχολειται μονον με lifestyle computing δεν περιμενουμε και τιποτα επι της ουσιας παρα εντυπωσιακη οθονη και design. να φταξουν το λειτουργικο τους εκτος απο τα chat και τις σαχλαμαριτσες για barbies ουτε λογος.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Με δεδομενο οτι η apple πλεον ασχολειται μονον με lifestyle computing δεν περιμενουμε και τιποτα επι της ουσιας παρα εντυπωσιακη οθονη και design. να φταξουν το λειτουργικο τους εκτος απο τα chat και τις σαχλαμαριτσες για barbies ουτε λογος. Μα... η Apple πάντα σε αυτούς τους χρήστες απευθύνεται και αυτά πρέπει να βελτιώσει, γιατί αυτά μας ενδιαφέρουν. Τα άλλα είναι για άλλους, οι οποίοι κατά κανόνα είναι apple haters και χρησιμοποιούν windows. Και καλά κάνουν.
Tablet Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 παιδια ας μην το spamaρουμε το thread κριμα.. Ας μεινουμε στο θεμα
S2Katana Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Εσάς που δεν σας αρέσουν τα μηλαράκια, να μην ψωνίσετε.
Tablet Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 ρε s2katana ποσα mac εχεις;; Ουτε την λιστα δεν μπορεσα να διαβασω...Χαθηκα... Ειναι μονο τα δικα σου ή και ολης της γειτονιας;
Tablet Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Αυτα πoυ πισυτευω να εχει σε επιπεδο hardware ειναι τρια.. 1 -> Redesign 2 -> Retina display 3 -> usb 3 Δεν θα πω για καινουργια cpu και gpu ειναι δεδομενο dual core για τα 13'' quadcore για τα 15'αρια δεν νομιζω επισης να εχουν ssd flash απο deafault σαν το air.. διοτι δεν θα είναι αναβαθμίσιμο άρα και όχι pro Drive δεν θα υπαρχει..Εμενα προσωπικά δεν με νοιαζει καθολου
panos2000gr Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 1 -> Redesign Ακόμη και μια ανακατανομή των θυρων και από τις 2 πλευρές του μηχανήματος είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Θεωρώ επίσης δεδομένη και την 3η usb καθώς είναι απαίτηση ετών. 2 -> Retina display Great Expectations 3 -> usb 3 Αν μπορέσει η APPLE με οποιοδήποτε τρόπο να το αποφύγει...πίστεψε με θα το κάνει. Έχει επενδύσει πολλά στην thunderbolt. δεν νομιζω επισης να εχουν ssd flash απο deafault σαν το air.. διοτι δεν θα είναι αναβαθμίσιμο άρα και όχι pro Apple και αναβάθμιση είναι δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια δεν ταυτίζονται. Το βλέπουμε παντού....iphone, ipad, macbook air κτλ Θεωρώ ότι προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι και η τάση της εταιρείας για τα νέα MACBOOK. Drive δεν θα υπαρχει..Εμενα προσωπικά δεν με νοιαζει καθολου Εμένα με νοιάζει...και όχι για το drive καθ'αυτό αλλά για το αν θα υπάρχει 2η sata για έξτρα δίσκο ή SSD. Πολύ φοβάμαι πως η πολυτέλεια που έχουμε στα PRO για διπλό HDD/SSD θα πάψει να υφίσταται.
atsddd Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Ξρω οτι βγαινω offtopic αλλα βρηκα αρκετους macαδες σ αυτο το thread οποτε ας ρωτησω. Περα απ τα macbook, εχει ακουστει τιποτα για καινουριο mac pro? To logo περα απο ρετινα παραπεμπει αρκετα και σε αλλες παλιες καλες εποχες http://occamac.fr/media//ibookpalourde.jpg Εγω παντως θα χαιρομουν αν ξαναβλεπα χρωματα με το ιδιο ομως προσεγμενο design.
georgeadams Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Ξρω οτι βγαινω offtopic αλλα βρηκα αρκετους macαδες σ αυτο το thread οποτε ας ρωτησω. Περα απ τα macbook, εχει ακουστει τιποτα για καινουριο mac pro? Λογικά, όταν βγάλει η Intel επεξεργαστές Xeon βασισμένους σε Ivy Bridge.
haHa Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Εμένα με νοιάζει...και όχι για το drive καθ'αυτό αλλά για το αν θα υπάρχει 2η sata για έξτρα δίσκο ή SSD. Πολύ φοβάμαι πως η πολυτέλεια που έχουμε στα PRO για διπλό HDD/SSD θα πάψει να υφίσταται. Εγω θεωρω και βρισκω σαν πιο λογικη λυση για το pro ωστε να ξεχωριζει απο το air να βαλουν στο pro εναν ssd που δεν αλλαζει/πιανει χωρο (οπως και στο air) + μια θεση για κανονικο 2.5" σκληρο δισκο. Ετσι θα εχει και ταχυτητα με τον ssd και αναβαθμισημοτητα/επαρκη χωρητικοτητα με τον κανονικο hdd. Αλλωστε αν δεν δεχεται 2 σκληρους δισκους, πως θα ξεχωριζει απο το air? --------------------------- Λογικά, όταν βγάλει η Intel επεξεργαστές Xeon βασισμένους σε Ivy Bridge. Οι Xeon cpus για ivy bridge θα αργησουν κανα 8μηνο, ισως και παραπανω. Σκεψου οτι μολις τον Μαρτιου του 2012(πριν 1 μηνα) βγηκαν οι 6πυρηνοι/8πυρηνοι Xeon που στηριζονται στους sandy bridge: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Intel_Xeon_microprocessors#.22Sandy_Bridge-EP.22_.2832_nm.29 http://ark.intel.com/products/64595/Intel-Xeon-Processor-E5-2670-%2820M-Cache-2_60-GHz-8_00-GTs-Intel-QPI%29 Αυτους αρχισε μολις να βαζει και η Dell στα workstation της: http://www.pcadvisor.co.uk/news/network-wifi/3340850/dell-announces-new-server-portfolio-ahead-of-xeon-e5-launch/ Αυτους αναμενεται να βαλει και η apple στα mac pro αν τα ανανεωσει: http://www.macrumors.com/2012/03/01/mac-pro-update-now-possible-with-new-xeon-e5-chips-next-week/ Δηλαδη οι καινουριοι επεξεργαστες εχουν βγει, το θεμα ειναι ποτε θα ανανεωσει η apple τα mac pro με αυτους τους επεξεργαστες.
S2Katana Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 ρε s2katana ποσα mac εχεις;; Ουτε την λιστα δεν μπορεσα να διαβασω...Χαθηκα... Ειναι μονο τα δικα σου ή και ολης της γειτονιας; Χαχα, τα τωρινά μου είναι 2, ένα MBP και ένα MB Air. Όλα τα άλλα είναι τα όσα έχουν περάσει από τα χεράκια μου!!
panos2000gr Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Εγω θεωρω και βρισκω σαν πιο λογικη λυση για το pro ωστε να ξεχωριζει απο το air να βαλουν στο pro εναν ssd που δεν αλλαζει/πιανει χωρο (οπως και στο air) + μια θεση για κανονικο 2.5" σκληρο δισκο. Ετσι θα εχει και ταχυτητα με τον ssd και αναβαθμισημοτητα/επαρκη χωρητικοτητα με τον κανονικο hdd. Too good to be true...μου φαίνεται πολύ "προχωρημένο" για APPLE. Και εγώ αυτό θα ήθελα, αλλά όπως είπα και παραπάνω η εταιρεία δεν μας έχει δώσει τέτοια δείγματα γραφής τα τελευταία χρόνια. Αλλωστε αν δεν δεχεται 2 σκληρους δισκους, πως θα ξεχωριζει απο το air? Θα είναι αναβαθμίσιμη η RAM
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα