Προς το περιεχόμενο

Macbook Pro 2012 Rumors

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταραμένη τεχνολογία! Πάνω που ήμουν έτοιμος να προχωρήσω στην αγορά του MACBOOK PRO 15" 2011 με i7 και ATI 6770 ξαφνικά διαβάζω τα παρακάτω:

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1306567

http://www.macrumors.com/2011/12/21/os-x-10-7-3-beta-reveals-active-work-on-retina-display-support-for-mac/

http://www.macrumors.com/2011/12/14/apple-to-launch-2880x1800-resolution-retina-display-macbook-pro-in-q2-2012/

http://www.macrumors.com/2011/12/28/ivy-bridge-processors-launching-as-early-as-april-8/

http://www.macrumors.com/2011/11/21/apple-switching-back-to-nvidia-for-next-generation-macbook-pro-graphics-chips/

Περιεκτικά τα άρθρα αναφέρουν ότι τα MACBOOK PRO του 2012 ενδέχεται να αναβαθμιστούν με retina display και αναλύσεις 2880χ1800 :o , ivy bridge επεξεργαστές και επιστροφή σε κάρτες γραφικών της NVDIA.

Αξίζει λέτε να περιμένω κανένα 3μηνο ή θα μας προκύψει πάλι κανένα MACBOOK PRO με siri? :rolleyes:

Τα κιάλια δώρο ? γιατί εγώ σε ένα Vaio HD ίδρωνα στην λεπτομέρεια.

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χμ, ακόμα δεν έχει δοθεί επίσημη ημερομηνία για το WWDC. Και το 10 Ιουνίου φήμη είναι. :P

Kάπου εκεί θα είναι δεν θα μας ξεφύγει...;)

Kαι βασικα η επίσημη ημερομηνία θα ανακοινωθεί μόλις κλειδώσει και η ημερομηνία εμφάνισης των dual core που θα στολίσουν τα 13 άρια..

Τελείως απαράδεκτο βεβαια το οτι κυκλοφορούν 2πυρινοι σε laptop apple(για τοσα λεφτα) εν ετοι 2012 αλλα that's apple we all know...

Του χρονου οι quad στα 13αρια..

Δημοσ.

Τελείως απαράδεκτο βεβαια το οτι κυκλοφορούν 2πυρινοι σε laptop apple(για τοσα λεφτα) εν ετοι 2012 αλλα that's apple we all know...

Του χρονου οι quad στα 13αρια..

Είμαι από τους τελευταίους εδω μέσα που θα υπερασπίζονταν τις παραξενιές της Apple, αλλά αλήθεια ξέρεις πολλά 13αρια στα 1000-1200 ευρω με quad core επεξεργαστές και τέτοια ποιότητα κατασκευής?

Νομίζω ότι ο i5 sandy-bridge που φοράει το τρέχων entry level MBP 13" είναι σφαιράτος και υπέραρκετός για το 99% των user.

Τα κιάλια δώρο ? γιατί εγώ σε ένα Vaio HD ίδρωνα στην λεπτομέρεια.

Δεν χρησιμοποιείς το dpi adjustment?

Δημοσ.

@Panos Δεν λεω για τα μεχρι τωρα laptop μιλαω για απο εδω και περα και στην τελικη ας εβγαζε εναν τριπυρινο αυτή η intel.

Οπως και να το κανουμε εχουμε φτασει στους 8 πυρινες ανα chip

δεν μπορουμε να εχουμε κολλησει στους δυο...ειναι λιγο τραβηγμενο.. ..

το ξερω ειναι πολυ οκ οι sandy απλα το step up στα 13'' θα μπορουσαμε να το δουμε και απο φετος..

Αλλα ολοι ξερουμε πως η apple το τραβαει με τα updates..

Μακαρι βεβαια να δουμε σωμα air και retina οθονη για φετος και τα αλλα ερχονται..

Δημοσ.

Μακαρι βεβαια να δουμε σωμα air και retina οθονη για φετος και τα αλλα ερχονται..

Για το form factor του Air δεν τρελλαίνομαι ιδιαίτερα. Μου αρέσει που είναι ελαφρύ, αλλά θα προτιμούσα κάτι πιο συμμετρικό. Πιστεύω ότι τα MBP θα έχουν ξεχωριστό design και δεν θα πατήσουν πάνω στο "δάκρυ" του MBA.

Από εκεί και πέρα για retina display μάλλον για τον επόμενο χρόνο το βλέπω.

Δημοσ.

Εχω μια αισθηση οτι τα updates θα ειναι 2 ..Δεν συνιθειζει να κανει ενα update η apple..

Και σαν σκεψη δεν κολλαει ...Φαντασου τωρα keynote ..Και τωρα τα νεα macbook pro με ολοκαινουργιο design....ποιο λεπτο εδω ποιο λεπτο εκει..τι; αυτο;;μπαα θα δωσει και οθονη πιστευω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω μια αισθηση οτι τα updates θα ειναι 2 ..Δεν συνιθειζει να κανει ενα update η apple..

Και σαν σκεψη δεν κολλαει ...Φαντασου τωρα keynote ..Και τωρα τα νεα macbook pro με ολοκαινουργιο design....ποιο λεπτο εδω ποιο λεπτο εκει..τι; αυτο;;μπαα θα δωσει και οθονη πιστευω..

Οι ivy bridge και το καινούργιο form factor θεωρούνται από όλους δεδομένα. Από εκεί και πέρα μπορεί να σου δώσει μια επιπλέον usb, μπορεί οτιδήποτε άλλο μικρό update, αλλά την οθόνη...ξέχασε την. Θα με θυμηθείς ότι ακόμη και την Intel 4000 GPU θα την παρουσιάσουν ως καινοτομία καθώς αρκετοί δεν θα καταλάβουν ότι πάει "παρεούλα" με τον ivy bridge.

Γενικότερα στην Apple είναι αρκετά έξυπνοι ώστε να αποφύγουν μαζικές θεαματικές αλλαγές. Ένα τυράκι την φορά αρκεί! Ούτως ή άλλως το φανατικό κοινό της είναι αντικειμενικά λίγο "μπουνταλάδικο" και την ακολουθεί σε ότι και αν κάνει.

Θα σας ξαναθυμίσω την ιστορία με το Macbook Air του 2010 η οποία είναι αρκετά διδακτική. Σούπερ ντουπερ παρουσίαση, τόσο % πιο ελαφρύ, τόσο % μεγαλύτερη αυτονομία σε σχέση με το παλιό, τόσο % πιο γρήγορο στο μπουτάρισμα...κερδίζει ακόμη και τα MBP με i5/i7 με HDD 5400rpm (ουάου!!).

Τελικώς η APPLE πουλούσε ένα μηχάνημα με Ulta Voltage C2D, 2GB RAM (regural models), χωρίς thunderbolt, χωρίς φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και με τεχνικά χαρακτηριστικά που δεν θα σήκωναν ούτε το νέο της λειτουργικό. Πήγε μήπως άσχημα σε πωλήσεις?....κάθε άλλο!! Αυτοί που "ψάρωσαν" τις προσέφεραν πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Μετά από λίγους μήνες κυκλοφόρησε το MBA με i5 και όλα τα καλούδια. Όσοι είχαν την οικονομική δυνατότητα σκότωσαν τα Air που μόλις είχαν αγοράσει και τρέξανε να πάρουν το καινούργιο, ενώ όσοι δεν είχαν αυτή την δυνατότητα έμειναν με το Air στο χέρι.

Επεξ/σία από panos2000gr
Δημοσ.

Συμφωνώ μαζί σου απλα στη συγκεκριμένη χρονικη περιοδο συμβαινουν τα εξης:

1)υπάρχουν μονο ivy bridge σαν επιλογη (2-4 cores).

2)thunderbolt δεν μπορει να μην εχει κανενα.

3)usb3 δεν μπορει να μην εχει κανενα πλεον.

Δηλαδή αυτα που απεφυγε περσυ η apple δεν μπορει να τα αποφυγει φέτος..

Kαι η ιστορια εχει δείξει πως απο το '08 με τα aluminium

μόνο hardware αλλαγες έχουμε μεχρι το '11 και μονο το πισω μερος που αρχικα εβγαινε ξεχωριστα

η μπαταρια κατα τα αλλα οθονη trackpad & body ολα τα εδωσε με την μια..

Και μεχρι σημερα κραταει την ιδια γραμμη..

Τωρα επειδη λέγεται για re-design θελω να πιστευω πως θα δωσουν και οθόνη και απο

του χρονου θα γίνονται hardware changes με τους 4core να πηγαινουν στα 13 αρια.

ούτος η άλλως συζηταμε απο το 2010 για re design και ανάγκη για μεγαλυτερες αναλυσεις στα pro..

Εε νομιζω οτι ολα εχουν οδηγηθει προς τα εκει μετα απο ipad iphone apple monitor κλπ..

Kαι η εμφάνιση Hidpi στο mountain νομιζω οτι παει προς τα εκει.Και τέλος Φήμες

Βεβαια οχι οτι θα εκπλαγω εαν δε δω retina..

Υποθεσεις κανουμε τωρα και γουονα μπιι

Δημοσ.

Αυτό το χρωματιστό μηλαράκι με πηγαίνει σε retina .

Άλλες χρονιές σε ανακοινώσεις keynote που είχαμε παρουσίαση σε mac ήταν έτσι χωρίς καθόλου υπονοούμενα για καινούργια μηχανάκια? Έκπληξη δηλαδή?

Γιατί θυμάμαι η αφίσα της τελευταίας παρουσίασης του ipad 3 σου έλεγε ξεκάθαρα έλα στην παρουσίαση του επόμενου ipad.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ποτέ δεν ξέρεις. Πάντως είναι μια φωτογραφία που επιβεβαιώνει το λεπτό σχεδιασμό και το <<ελάχιστο λεγόμενο βάρος>>. Εγώ πιστεύω οτι μάλλον πάμε για retina display....biggrin.gif

για το συγκεκριμένο βάζω και το χέρι μου στη φωτιά...

• Super Moderators
Δημοσ.

έχεις ιδέα πόσο κάνουν οι οθόνες oled και πόσο θα ανέβει η τιμή του macbook αν έκαναν κάτι τέτοιο τόσο νωρίς? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...