panos2000gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Οχι σε mac os x δεν μπορεις να αλλαξεις το dpi. Αν μπουταρεις σε windows μπορεις. Μια λυση για το browsing ειναι να πατησεις το command και το + . Σε κάποια από τις επόμενες εκδόσεις του OSX θα υπάρξει κάποιου είδους dpi adjustment, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι όμοιο με αυτό των Windows. Προς το παρόν η Apple αποσύρει το hidpi mode που υπήρχε σε κάποιες developer εκδόσεις του 10.7.3 , κάτι που σημαίνει ότι λογικά δεν είναι έτοιμη να ενσωματώσει τις retina display (2880x1800) στα νέα MACBOOK PRO. Πάμε μάλλον για 2013+....
alexx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ετοιμαστείτε σήμερα για ανακοίνωση νέων μοντέλων μαζί με ipad3.... Λετε να εχουμε και τα νεα macbook pro σημερα?
andypolitis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Λετε να εχουμε και τα νεα macbook pro σημερα? Δύσκολο...Το πιό πιθανό είναι μαζί με το νέο ipad3 να παρουσιαστεί και κάτι καινούργιο στην κατηγορία apple tv
S2Katana Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 To μηχάνημα του Πάνου είναι εκπληκτικό. Εχουμε ακριβώς το ίδιο, αλλά εγώ το έχω με την βασική οθόνη. Υ.Γ. Πάντως για κάποιο λόγο λατρεύω ακόμη περισσότερο το ΜΒ Air μου (αυτό που είχε ο Πάνος και εγώ ζαχάρωνα για 1 μήνα! )
panos2000gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 To μηχάνημα του Πάνου είναι εκπληκτικό. Εχουμε ακριβώς το ίδιο, αλλά εγώ το έχω με την βασική οθόνη. Υ.Γ. Πάντως για κάποιο λόγο λατρεύω ακόμη περισσότερο το ΜΒ Air μου (αυτό που είχε ο Πάνος και εγώ ζαχάρωνα για 1 μήνα! ) Τελικά φαίνεται ότι ο ένας ζαχάρωνε το μηχάνημα του άλλου Σίγουρα το Air είναι πιο "αγαπησιάρικο", αλλά αν έπρεπε να διαλέξω ένα από τα δύο, πάλι το MBP θα επέλεγα. Μακάρι βέβαια να είχα την δυνατότητα να τα χαίρομαι και τα δύο όπως εσύ. Μου βάζεις ιδέες και βλέπω να βγαίνει στο σφυρί το desktop
MostDef Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 άντε καλοδούλευτο. και εγώ δεν ανταλλάζω το macbook air 11" με τίποτα στο κόσμο. είναι το απόλυτο on the go εργαλείο στο ένα κιλό.
S2Katana Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Τελικά φαίνεται ότι ο ένας ζαχάρωνε το μηχάνημα του άλλου Σίγουρα το Air είναι πιο "αγαπησιάρικο", αλλά αν έπρεπε να διαλέξω ένα από τα δύο, πάλι το MBP θα επέλεγα. Μακάρι βέβαια να είχα την δυνατότητα να τα χαίρομαι και τα δύο όπως εσύ. Μου βάζεις ιδέες και βλέπω να βγαίνει στο σφυρί το desktop Χαχα, είναι όντως πιο αγαπησιάρικο! Αν χρειάζεσαι ένα Air, κάντο. Αλλιώς, με τον SSD στο MBP, δεν έχεις κανένα λόγο. Btw, μου κάνει εντύπωση ότι στο Air τα 4gb RAM είναι υπερεπαρκή, ενώ στο MBP συνέχεια αδειάζει η διαθέσιμη RAM και πρέπει επιειγόντως να πάω σε 8GB!
kebinB Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 και εγώ με το air πλέον ειμαι συναισθηματικά δεμένος. καλοδούεοτο πάνος αλλα περιμένουμε και τα καινούργια!
nickolas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Προσωπικά περιμένω 1)υποδοχή κάρτας sim, τουλάχιστον στον air 2) SSD και στους PRO με επιλογή DVD ή 2ο σκληρό 3) TOUCH SCREEN όπως τα WIN8, αλλιώς μένει για 1η φορά πίσω η Apple και 4) υψηλής ανάλυσης οθόνες, που το θεωρώ το λιγότερο σημαντικό. Τουλάχιστον η υποδοχή κάρτας sim για εμένα είναι στοιχειώδης και το μεγάλο φάουλ των τωρινών air.
PaZaRiOTiS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 3) TOUCH SCREEN όπως τα WIN8, αλλιώς μένει για 1η φορά πίσω η Apple Θα πιαστώ από αυτό. Φαντάζεσαι οθόνη υψηλών χαρακτηριστικών γεμάτη δακτυλιές??
ektor7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Θα πιαστώ από αυτό. Φαντάζεσαι οθόνη υψηλών χαρακτηριστικών γεμάτη δακτυλιές?? Ενω οι οθονες των tablets που ειναι χαμηλων χαρακτηρηστικων δεν υπαρχει προβλημα να γεμιζουν δακτυλιες?
Tablet Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Διαβαζω απο εδω και απο εκει φημες για νεα μοντελα οτι ερχονται... Παιζει τετοιες major αλλαγες που λεγεται οτι θα εχουν να μην τις ανακοινωσουν σε keynote αλλα με απλη εμφανιση στο site?
Tablet Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Κανεις δεν ξερει φιλε τα εχουν κάνει λιγο σκατα εκει στην apple και με τις καθυστερήσεις και των ivy bridge τους πηγε πισω.. Υπαρχει περιπτωση στο financial results call τωρα τον απριλιο να τα ανακοινωσουν;διοτι αλλη ευκαιρια δεν υπαρχει
Tablet Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Οργιάζουν οι φήμες για την εμφάνιση των νέων MACBOOK PRO στις 10 Ιουνίου στο WWDC San Frasisco keynote.. Πάντως δεν μοιάζουν και πολύ για φήμες μιας και δεν υπάρχει προγραμματισμένη άλλη παρουσίαση για φέτος οπότε 1.5 μηνας to go...
georgeadams Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Χμ, ακόμα δεν έχει δοθεί επίσημη ημερομηνία για το WWDC. Και το 10 Ιουνίου φήμη είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα