panos2000gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Τελικά εγώ δεν άντεξα να περιμένω (κλασσικός ανυπόμονος) και πήγα στο σύστημα της υπογραφής μου, το οποίο και βρήκα σε αρκετά καλή τιμούλα. Οι επόμενοι μήνες θα δείξουν αν έκανα καλά ή όχι. Για να είμαι ειλικρινής φοβήθηκα ότι θα γίνει κάτι αντίστοιχο με τα Macbook Air. Έτρεξε ο κόσμος να πάρει τα πρώτα μοντέλα του 2010 (intel c2d ulv, συνήθως 2gb ram κτλ) και η Apple έριξε τον "άσσο" της το 2011 με εντυπωσιακή και ουσιαστική αναβάθμιση (επεξεργαστή, backlit keyboard, thunderbolt). Αποφάσισα λοιπόν να πάω σε καινούργιο form factor όταν ξεκαθαρίσει περισσότερο η κατάσταση. Μέχρι στιγμής είμαι σούπερ ευχαριστημένος τόσο από θέμα ταχύτητας (επεξεργαστής+ssd τα "σπάνε"), όσο και από το high-res panel το οποίο δουλεύω για πρώτη φορά.
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Panos ποσο το πηρες εαν επιτρεπεται? Ωραιο μηχανημα. Καινουριο ή used?
ektor7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Panos ποσο το πηρες εαν επιτρεπεται? Ωραιο μηχανημα. Καινουριο ή used? 500,αντε 600,το πολυ! Θελω να δω ποιο φουκαρα,που λογο της κρισης,αναγκασε να του το δωσει κοψοχρονια,για να μπορεσει να πληρωσει τις δοσεις για την Porsche! Τελικά εγώ δεν άντεξα να περιμένω (κλασσικός ανυπόμονος) και πήγα στο σύστημα της υπογραφής μου, το οποίο και βρήκα σε αρκετά καλή τιμούλα. Οι επόμενοι μήνες θα δείξουν αν έκανα καλά ή όχι. Για να είμαι ειλικρινής φοβήθηκα ότι θα γίνει κάτι αντίστοιχο με τα Macbook Air. Έτρεξε ο κόσμος να πάρει τα πρώτα μοντέλα του 2010 (intel c2d ulv, συνήθως 2gb ram κτλ) και η Apple έριξε τον "άσσο" της το 2011 με εντυπωσιακή και ουσιαστική αναβάθμιση (επεξεργαστή, backlit keyboard, thunderbolt). Αποφάσισα λοιπόν να πάω σε καινούργιο form factor όταν ξεκαθαρίσει περισσότερο η κατάσταση. Μέχρι στιγμής είμαι σούπερ ευχαριστημένος τόσο από θέμα ταχύτητας (επεξεργαστής+ssd τα "σπάνε"), όσο και από το high-res panel το οποίο δουλεύω για πρώτη φορά. Καλορίζικο αγορίνα μου και να το χαίρεσαι! Ελπιζω,οπως λενε πολλοι,να πιανει το ματι μου!
panos2000gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 500,αντε 600,το πολυ! 500+ έλεγε η απόδειξη του SSD (ΠΛΑΙΣΙΟ γαρ) αγορασμένο προ 3μήνου Καλορίζικο αγορίνα μου και να το χαίρεσαι! Να'σαι καλά
panos2000gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Καινουριο ή used? Used...αλλά με λίγα χιλιόμετρα . Καινούργιο με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι απλησίαστο, ειδικά για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα. Με γεια Panos! Ευχαριστώ φίλε haHa. Μέχρι στιγμής ανταποκρίνεται μια χαρά και στα διάφορα test, αν και φανταζόμουν ότι το 85αρι τροφοδοτικό θα ήταν ανεπαρκές για τέτοιο configuration.
ektor7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 500+ έλεγε η απόδειξη του SSD (ΠΛΑΙΣΙΟ γαρ) αγορασμένο προ 3μήνου Προφανώς(SSD 240GB OCZ Vertex 3 )!
kdiamant Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι. Αν στα νέα MacBook Pro βάλουν Retina Display πώς θα βλέπουμε ρε παιδιά τα γράμματα? Εδώ εγώ τώρα έχω ένα MacBook Pro Unibody Early 2009 17" με ανάλυση 1920x1200 και τα γράμματα στα site και στο λειτουργικό για να τα δεις χρειάζεσαι μεγεθυντικό φακό. Πόσο μάλλον αν βάλουν και Retina Display, δηλαδή πολύ μεγαλύτερη ανάλυση και DPI. Μην μιλήσω για Web Design όπου χρειάζεσαι πατέντες για να δεις πώς θα δείχνουν αυτά που κάνεις σε οθόνες με normal ανλύσεις... Με λίγα λόγια 17" και αναλύσεις τρελές δεν ταιριάζουν. Λέω κάτι λάθος?
Atapia Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δεν υπαρχει περιπτωση να βγουν μοντελα με τοσες πολλες αναβαθμισεις Δεν το εχει κανει ποτε η apple αυτο Τουλαχιστον μεχρι εποχη Jobs Βημα βημα θα γίνονται οι αναβαθμίσεις οπως παντα
kebinB Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 αχ ρε πάνο, αχ ρε πάνο. εγώ θα περίμενα. μιλάμε για refresh στο μοντέλο του όχι αστεία πράγματα που γίνεται ανά πολλά χρόνια. στη τελική σκέψου και τη μεταπωλητική του αξία.
panos2000gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Αν στα νέα MacBook Pro βάλουν Retina Display πώς θα βλέπουμε ρε παιδιά τα γράμματα? Εδώ εγώ τώρα έχω ένα MacBook Pro Unibody Early 2009 17" με ανάλυση 1920x1200 και τα γράμματα στα site και στο λειτουργικό για να τα δεις χρειάζεσαι μεγεθυντικό φακό. Πόσο μάλλον αν βάλουν και Retina Display, δηλαδή πολύ μεγαλύτερη ανάλυση και DPI. Μην μιλήσω για Web Design όπου χρειάζεσαι πατέντες για να δεις πώς θα δείχνουν αυτά που κάνεις σε οθόνες με normal ανλύσεις... Με λίγα λόγια 17" και αναλύσεις τρελές δεν ταιριάζουν. Λέω κάτι λάθος? H λογική λέει ότι η μέγιστη ανάλυση 2880χ1800 θα χρησιμοποιείται μόνο για επεξεργασία φωτογραφίας, σχέδιο κτλ Φαντάζομαι ότι για λοιπές χρήσεις θα υπάρχει κάποιο mode 1440χ900 ή αύξηση dpi αντίστοιχη των Windows.
kdiamant Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Τα dpi στο mac μπορω να τα αλλάξω να μην μου βγαινουν τα μάτια; Ευχαριστω.
panos2000gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν υπαρχει περιπτωση να βγουν μοντελα με τοσες πολλες αναβαθμισεις Δεν το εχει κανει ποτε η apple αυτο Τουλαχιστον μεχρι εποχη Jobs Βημα βημα θα γίνονται οι αναβαθμίσεις οπως παντα Το πιστεύω και εγώ αυτό. Το πιθανότερο είναι ότι στα πρώτα μοντέλα θα υπάρχουν σημαντικές εσκεμμένες ελλείψεις. Θα "τσιμπήσουν" τα πρώτα θύματα και λίγο καιρό αργότερα θα αρχίσουν οι βελτιώσεις. Κάτι αντίστοιχο δηλαδή με τα Macbook Air του 2010. "Ψαρώσανε" όλοι με το καινούργιο form factor και τρέχανε να αγοράσουν C2D Ultra voltage 1.86Ghz, με 2GB RAM και χωρίς φωτιζόμενο πληκτρολόγιο. Oι περισσότεροι όταν κατάλαβαν το λάθος τους ήταν ήδη αργά, καθώς μερικούς μήνες αργότερα η APPLE διέθετε το συγκεκριμένο μοντέλο στην ίδια τιμή, αλλά με απείρως ανώτερα τεχνικά χαρακτηριστικά (i5, 4GB, backlit keyboard, thunderbolt). αχ ρε πάνο, αχ ρε πάνο. εγώ θα περίμενα. μιλάμε για refresh στο μοντέλο του όχι αστεία πράγματα που γίνεται ανά πολλά χρόνια. στη τελική σκέψου και τη μεταπωλητική του αξία. Μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά το μηχάνημα τα "σπάει" και δεν μπορούσα να αντισταθώ στην αγορά του. Μέχρι στιγμής πάντως δεν το έχω μετανιώσει ούτε δευτερόλεπτο. Απίστευτος επεξεργαστής, πολύ καλή κάρτα γραφικών ακόμη και για gaming, 240GB SSD+έξτρα 750GB αποθηκευτικός χώρος, τρελή αυτονομία μπαταρίας για 15αρι με τέτοια χαρακτηριστικά και εξαιρετικά αθόρυβο. Επίσης η συγκεκριμένη antiglare οθόνη 1680x1050 είναι η καλύτερη οθόνη που έχω δουλέψει σε MACBOOK - PRO - Air , πολύ ξεκούραστη και με ιδανική ανάλυση. Σε γενικές γραμμές το μηχάνημα ήταν bulit to order, όπως ακριβώς το ήθελα και το κυριότερο στην τιμή που το ήθελα. Φοβήθηκα να "ρισκάρω" στο καινούργιο μοντέλο γιατί μπορεί με τα ίδια χρήματα να έπαιρνα πολύ λιγότερα. Όσο για την μεταπωλητική αξία δεν νομίζω να χάσω και πολλά γιατί το αγόρασα ελαφρώς μεταχειρισμένο και πολύ κάτω από την τιμή που έχει καινούργιο στα καταστήματα (σ.σ: με τα έξτρα κόστιζε πάνω από 2600-2700 ευρώ στην Ελλάδα και 22000-2300 από ebay) Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2012 από panos2000gr
haHa Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Τα dpi στο mac μπορω να τα αλλάξω να μην μου βγαινουν τα μάτια; Ευχαριστω. Οχι σε mac os x δεν μπορεις να αλλαξεις το dpi. Αν μπουταρεις σε windows μπορεις. Μια λυση για το browsing ειναι να πατησεις το command και το + .
Atapia Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ετοιμαστείτε σήμερα για ανακοίνωση νέων μοντέλων μαζί με ipad3....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα