JIMBOAthens Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Πολύ καλη τιμή για USB3. Bέβαια δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα η USB3 σε 8άρια flashάκια...
kinezos69 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Πήρα και εγώ. Ευχαριστώ τον topic starter.
Thrylos7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 δεν εχει τρελο νοημα που ειναι usb3 αφου εχει μονο 11mb/s write. Θα μου πεις, εχει 50mb/s read...ναι οκ αλλα το write ειναι πιο σημαντικο (κατα τη γνωμη μου) γιατι οταν θες να μεταφερεις κατι θα το γραψεις ΣΙΓΟΥΡΑ στο φλασακι (=write) ενω μετα δεν ειναι απαραιτητο να το αντιγραψεις απο το φλασακι σε αλλο μεσο (=read) μπορει τις μισες φορες απλα να αναπαραγεις απευθειας απο το φλασακι... Τεσπα δε με ψηνει, αν ειχε ενα 30/30 read/write θα το χτυπαγα και ας μην ειχε καν νοημα το usb3...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 δυστυχώς μόνο σε μεγαλύτερες χωρητικότητες (32+ GB) βρίσκουμε καλές επιδόσεις στο write...
remalis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 για να μην ανοίγω νέο θέμα, το Flash voyager της corsair στα 16gb τι σας λέει? Ψάχνω φλασάκι με usb 3 στα 16 gb κ λέω να πάρω αυτό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 μια χαρά flashάκι είναι, αλλά αν θες ταχύτητα θα πας στα πιο γρήγορα Voyager GT...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα