Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραιος!

Αν σε ενοχλει το παραθυρακι που εμφανιζεται στιγμιαια μπορεις να κανεις το batch exe και να το κρυψεις τελειως

Το παρακατω προγραμμα εχει και τετοια επιλογη

http://www.battoexeconverter.com/

Δημοσ.

Καλησπέρα. Άργησα λίγο, συγγνώμη. Το παρακάτω πρέπει να δουλεύει:

>
@echo off
if "%1"=="" goto exit
echo %1 | find "\folder1\"
if not errorlevel 1 set handler="C:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC\vlc.exe" && goto ok
echo %1 | find "\folder2\"
if not errorlevel 1 set handler="C:\Program Files (x86)\Windows Media Player\wmplayer.exe" && goto ok
echo %1 | find "\folder3\"
if not errorlevel 1 set handler="C:\Program Files\Media Player Classic - Home Cinema\mpc-hc64.exe" && goto ok
goto exit
:ok
start "" %handler% %1
:exit

Εννοείται πως θέλει αλλαγές για να το φέρεις στα μέτρα σου, αλλά με τη δομή φακέλων που έχω στο συνημμένο και τα paths των players όπως είναι στο σύστημά μου, παίζει κανονικά. Παραθέτω εκ νέου συνημμένο:

.

Άλλαξα το path του vlc σύμφωνα με αυτό στον υπολογιστή μου για παράδειγμα για τον folder1, αλλά το mp4 του πρώτου φακέλου σου δεν ανοίγει με vlc πατώντας πάνω του. Επειδή καταλαβαίνω ότι ίσως κουράζω με την άγνοιά μου στον τομέα των batch files, αν έχετε την καλοσύνη μπορείτε να με παραπέμψετε σε κάποιο tutorial για το πώς θα επεξεργαστώ περαιτέρω ένα τέτοιο αρχείο;
Δημοσ.

Έχεις ορίσει το batch file ως το «πρόγραμμα» που θα ανοίγει by default τα .mp4;

Αν όχι, μπορείς να το κάνεις σε Windows Vista και 7 (σε XP δε θυμάμαι αν ισχύουν ακριβώς τα ίδια) με ένα δεξί κλικ επάνω σε ένα οποιοδήποτε .mp4, μετά "Open with..." και από εκεί κλικ στο κουμπάκι Browse από όπου θα εντοπίσεις και θα επιλέξεις το batch file.

Δημοσ.

Μέσω του απλού κλασικού τρόπου τελικά...Είδα batch file και αγχώθηκα όπως φαίνεται.Μια χαρά δούλεψε,parsifal.Να 'σαι καλά για άλλη μια φορά.Μου είναι πολύ χρήσιμο.Ένα ευχαριστώ και για τις συμβουλές των υπόλοιπων παιδιών.Καλό βράδυ!

Δημοσ.

Επειδή χρησιμοποιώ και εγώ 2-3 διαφορετικά Players για τα αρχεία πολυμέσων, επιλέγω με ποιο πρόγραμμα θα αναπαράγω κάποιο με δεξί κλικ->άνοιγμα με->Επιλογή προγράμματος.

Έχω ορίσει για avi, mp4, mkv, mpg και τα τρία και σαν προεπιλογή έχω το mpc. Όποτε θέλω να ανοίξω π.χ. ένα avi με το vlc το επιλέγω από την λίστα στο δεξί κλικ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...