Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι συνδρομητης ΗΟL και η συνδεση μου τελειωνει στις 29 απριλιου.Μπορω να διακοψω πιο νωρις την συνδεση και αν ναι τι επιπτωσεις εχω? Να σημειωσω οτι πολλες φορες εχω προβληματα με κολληματα,αποσυνδεσεις και χαμηλη ταχυτητα λογο του οτι ειμαι καπως μακρυα απο το κεντρο της πολης μου με οτι αυτο συνεπαγεται..Η κατασταση δεν παει αλλο και μιας και επισης θα μετακομισω λεω μηπως τους ζητησω να κανω διακοπη και μετα τους πω οτι αν μου κανουν δωρεαν την μεταφορα γραμμης (στην περιοχη που παω ξερω οτι δεν εχουν προβλημα) θα ανανεωσω το συμβολαιο για ενα χρονο ακομα.Τι λετε?

Δημοσ.

Εμείς τι λέμε; Το θέμα είναι τι θα σου πουν αυτοί!

Αν τους διακόψεις θα μείνεις χωρίς internet και τηλέφωνο. Δε νομίζω να θες να κάνεις αίτηση σε άλλο πάροχο, να σου χρεώσει την νέα γραμμή και μετά από λίγο - όταν μετακομίσεις - να σε χρεώσει και την μεταφορά.

Δημοσ.

να τη διακόψεις τώρα δεν σε συμφέρει γιατί και δεν θα έχεις internet και θα πληρώσεις τέλη αποσύνδεσης....

καλύτερα να περιμένεις να τελειώσει το συμβόλαιο σου και αλλάζεις εταιρία μπας και φτιάξει η γραμμής σου...

έχεις προσπαθήσει καθόλου να λύσεις το πρόβλημα των αποσυνδέσεων? αν και είναι γνωστή η hol για τις αποσυνδέσεις, μπορείς να δοκιμάσεις ένα διαφορετικό router μήπως φταίει αυτό ή να βάλεις το router κατευείαν στη πρίζα

Δημοσ.

να τη διακόψεις τώρα δεν σε συμφέρει γιατί και δεν θα έχεις internet και θα πληρώσεις τέλη αποσύνδεσης....

καλύτερα να περιμένεις να τελειώσει το συμβόλαιο σου και αλλάζεις εταιρία μπας και φτιάξει η γραμμής σου...

έχεις προσπαθήσει καθόλου να λύσεις το πρόβλημα των αποσυνδέσεων? αν και είναι γνωστή η hol για τις αποσυνδέσεις, μπορείς να δοκιμάσεις ένα διαφορετικό router μήπως φταίει αυτό ή να βάλεις το router κατευείαν στη πρίζα

η Hol και αποσυνδεσεις δεν ταιριαζει με την εννοια οτι αποσυνδεσεις αμα εχεις θα εχεις λογω χαλκου οχι λογο Hol η της καθε hol.

απο εκει και περα αν διακοψει εχεις προστιμο.

αν παρει γραμμη σε νεο παροχο δυστυχως θα πληρωσει τελος ενεργοποιησης και τωρα που θα ενεργοποιηθει στην υπαρχουσα γραμμη και μετα που θα γινει η μεταφορα.δεν νομιζω να του χαρισουν το τελος ενεργοποιησης κτλ.οποτε ας περιμενει να τελειωσει κανονικα με το καλο η ας ζητησει μεταφορα απο την Hol αν θελει παλι Hol.αλλιως βαζει νεα γραμμη απο αλλο παροχο.απο εκει και περα μιλα μαζι τους για να δεις τι προσφορα μπορουν να σου κανουν.εμεις οτι και να πουμε θα ειναι αυτα που ισχυουν.το τι θα κανουν αυτοι για να σε κρατησουν το ξερουν αυτοι.καναν εξοπλισμο δωρο πιο ευκολο απο το να χαρισουν τελος ενεργοποιησης.αν και η Hol τα δινει χρησιδανειο τα μισα και πρεπει να τα γυρισεις μετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...