shini.gami Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Έχω κάτι ταινίες στο mac με μεγάλο μέγεθος ξέρει μήπως κανένας κάποιον τρόπο να τα μεταφέρω στο pc? (δοκίμασα με usb flash formarismeno σε ntfs αλλά στα windows δεν μου άνοιγε). Καμιά ιδέα?<Έχω windows 7 ultimate>. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 dvd λεω εγω μια ιδεα ειναι πολλα ; edit: το Mac OS διαβαζει .zip αν δεν κανω λαθος ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Στα 7 τι μήνυμα σου έβγαλε;;;Κανονικά με αυτόν τον τρόπο τα μεταφέρεις τα αρχεία. Ρε,dim τι να το κάνει το zip σε ταινίες;;Δεν δίνει συμπίεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shini.gami Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δεν θυμάμαι καθόλου τι έλεγε :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δοκίμασε ξανά,αν το έχεις σωστά περασμένο στο mac το πρόγραμμα για ntfs τότε δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shini.gami Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Me to ntfs-3g κάνω το format. Το παράξενο είναι ότι μου το διαβάζει ακόμα και η tv και όχι τα windows.... Λοιπόν ξανά έκανα format to usb στο mac και ξανά πέρασα τα αρχεία.. αλλά μόλις το βάζω στο pc μου λέει να το κάνω format.... τι να κάνω??? Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2012 από shini.gami Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Κάνε το format στο PC και μετά βάλε το στο Mac και κόπιαρε τα αρχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeke Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Αν έχεις ρούτερ που χρησιμοποιούν και τα 2 (pc & mac) τότε κάνε share από τα windows ένα φάκελο και πρόσθεσε με δεξί κλικ στο share with...specific people (guest και read/write) Μετά από το mac κάνε connect to server smb://name του user@computer name του user - π.χ smb://Kostas@Kostas-PC και αφού συνδεθείς στέλνεις τα αρχεία εκεί ανεξαρτήτως format του δίσκου - μπορείς δηλαδή να κάνεις read/write από το pc που έχει ntfs χώρις πρόβλημα στο mac. αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mac_mac Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Υπάρχει αν δεν κάνω λάθος ένα USB το οποίο συνδέεται μεταξύ των δυο Pc και κανένα πρόβλημα . Αν θυμάμαι το είχα πληρώσει γύρω στα 15 euro . Δουλεύει μεταξύ Pc -Mac χωρίς πρόβλημα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zHsHs_87 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα αντι να μπλεκεις με dvd kai usb γτ δεν κανεις ενα δυκτιο και να τα μεταφερεις επιτουπου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα. Λοιπόν το πρόβλημα λογικά που τα windows σου ζητάνε να κάνεις format το usb stick είναι γιατί όταν κάνεις format το stick απο τo Mac δεν είναι επιλεγμένο το Master Boot Record. Άκου τι θα κάνεις. Το είχα και εγώ το ίδιο πρόβλμα και κάνοντας το παρακάτω όλα ok. Λοιπόν: Disk utility-> Επιλέγεις το usb stick απο την μπάρα αριστερά->Partition(1 κάνεις) ->format Windows NT Filesystem(NTFS) και το όλο θέμα είναι στα options κάτω να έχεις επιλεγμένο όσως προείπα το Master Boot Record. Τέλος πατάς apply κα τέλος. Αυτά ελπίζω να βοήθησα... Υ.Γ.: Εγώ χρησιμοποιώ το Paragon NTFS για να διαβάζουν/γράφουν τα Mac σε NTFS αλλά λογικά το ίδιο θα ισχύει και το γο ntfs-3g που χρησιμοποιείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα