Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς τραβηξα το usb stick (Lexar JumpDrive Secur N12610)

χωρίς να εχω κάνει απεγκατασταση απο τα windows. Την επόμενη φορά που το βαλα στο pc

δεν επαιρνε ρευμα. Το ιδιο εγινε και οταν το δοκιμασα σε αλλα 3 pc και 1 mac mini.

Δυστυχως ειχα μεσα φωτογραφίες και εγγραφα που χρειαζομαι. Τι μπορώ να κάνω?

Δοκιμασα με προγραμμα ανακτησης αλλά τιποτα αφού δεν το βλέπει.

Ειναι λύση να το ανοίξω?

Δημοσ.

Και να το ανοίξεις θα βρεις μια «συμπαγής» πλακέτα πάνω στην οποία δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να την φτιάξεις οπότε απλά τα κλαις τα αρχεία σου.

Δημοσ.

Κατ' αρχάς λίγο δύσκολο να "κάηκε" από την έξοδο χωρίς "ασφαλή κατάργηση" (η οποία εξυπηρετεί στο να μη χάνονται δεδομένα, όταν αυτά βρίσκονται στην cache - όταν τεσπα δεν έχει προλάβει να οριστικοποιηθεί η αντιγραφή τους).

Αλλά τεσπα, άσχετα από το τί το προκάλεσε, το θέμα είναι το σύμπτωμα. όπως επίσης θέμα είναι και ΠΟΙΟ πρόγραμμα χρησιμοποίησες, που δεν το βλέπει;

(...περί εταιριών ανάκτησης : απευθύνσου στη Datalabs, που απ' όσο ξέρω είναι από αυτές που δεν χρεώνουν την εκτίμηση ανάκτησης, αλλά μόνο την καθ' εαυτή ανάκτηση. Πάρε δλδ ένα τηλ κι επιβεβαίωσε, ρωτώντας τους "έχω ένα φλασάκι που δεν αναγνωρίζεται ούτε από πρόγραμμα ανάκτησης - κοινώς χαλασμένο. Το να κάνετε μια εκτίμηση του κόστους ανάκτησης, ΑΝ αυτή είναι δυνατή, το χρεώνετε;")

Ακόμα πάντως κι αν είναι φλασάκι, κι όχι σκληρός, πιο λίγο από 2-3 κατοστάρικα δεν το κόβω (έτσι τελείως φλου).

Δημοσ.

Δεν ειναι λογικο να χανονται ετσι απλα τα δεδομενα. Σχεδον ποτε δε κανω ασφαλης καταργηση! Εκτος και αν το ειχες κανει αποκοπη και το εβγαζες την ωρα της μεταφορας.

Δημοσ.

Κάηκε είπαμε το τσιπάκι του της flash (ή ο controller - ή τεσπα κάποιο μικροηλεκτρονικό, έστω). Κι αν καεί, δεδομένα πάπαλα. Πόσο μάλλον που δεν είναι μαγνητικό μέσο.

Η "αποκοπή" τελείως άσχετο - με τη φάση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...