kostaks3 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Λοιπον τα πραγματα εχουν ως εξης.Στο σταθερο,εχω δυο σκληρους,στον ενα εχω περασμενα windows 7 (τον οποιο και χρησιμοποιω) και στον αλλο η κατασταση ειναι λιγο μπερδεμενη. Στον δευτερο σκληρο λοιπον,τον οποιο θελω να χρησιμοποιω σαν αποθηκευτικο μονο,ειχα παει να κανω εγκατασταση τον windows αλλα την διεκοψα (δεν θυμαμαι ακριβως πως). Υπαρχει τροπος να αδειασω τελειως τον 2ο σκληρο,να τον κανω μια διαμορφωση και να τον χρησιμοποιω μονο σαν αποθηκευτικο; Δωστε μου τα φωτα σας Ευχαριστω προκαταβολικα και ελπιζω να μην σας εχω κουρασει με τα θεματα και τις αποριες που μου προκυπτουν συνεχως!!!
antonl Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δεξί click στον 2o δίσκο από windows explorer, format (quick). Εκτός αν κάτι δεν κατάλαβα
Bourdoulas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Όπως το είπε ο antonl. Εκτός και αν έχεις πρόβλημα και δεν τον αναγνωρίζει το σύστημα σου.
washcloud Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Αν έχει "περισσέψει" κα'να partition, από την απόπειρα εγκατάστασης, μπορείς επίσης να το διαγράψεις από την Διαχείριση Δίσκων (όπου βλέπεις τον κάθε δίσκο συνολικά ως χώρο, με τα partition που πιθανώς έχει). Και μπορείς ΚΑΙ από εκεί να κάνεις "διαμόρφωση" (=φορμάτ), δημιουργία δηλαδή διαμερίσματος/διαμερισμάτων στον κάθε δίσκο.
kostaks3 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 antonl δεν εχω καταλαβει ακριβως την διαδικασια.Μπορεις να μου το πεις πιο αναλυτικα;
antonl Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Διπλό click στο "My computer" απ την επιφάνεια εργασίας, "Format", επιλέγεις "Quick", πατάς "OK".
pabou13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Διπλό click στο "My computer" απ την επιφάνεια εργασίας, "Format", επιλέγεις "Quick", πατάς "OK". Νομιζω οτι δεν σε αφηνει αν ο δισκος περιεχει εγκατασταση των Windows, βρισκομαι σε παρομοια κατασταση, γι'αυτο το λεω. Θα τον σβησω οπως κανω παντα μεσω Linux Live Cd..
kostaks3 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 λοιπον παιδια ευχαριστω πολυ.ολα κομπλε.Ευχαριστω για ακομα μια φορα που με βοηθησατε
antonl Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Νομιζω οτι δεν σε αφηνει αν ο δισκος περιεχει εγκατασταση των Windows, βρισκομαι σε παρομοια κατασταση, γι'αυτο το λεω. Θα τον σβησω οπως κανω παντα μεσω Linux Live Cd.. Ο συγκεκριμένος δίσκος δεν έχει ούτε ενεργή ούτε καν ολοκληρωμένη εγκατάσταση των Windows. Έχω την εντύπωση πως δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα σ αυτήν την περίπτωση.
kostaks3 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Ο συγκεκριμένος δίσκος δεν έχει ούτε ενεργή ούτε καν ολοκληρωμένη εγκατάσταση των Windows. Έχω την εντύπωση πως δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα σ αυτήν την περίπτωση. Ναι ευτυχως δεν υπηρξε προβλημα επειδη δεν ειχαν περαστει κανονικα τα seven
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα