Προς το περιεχόμενο

HTC Wildfire 2.2.1 Root

kostas_tech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπον απ οτι ειδα και εκανα τελικα δεν ξανακανει ολη την διαδικασια (σ-οφφ ..)

σε βαζει κατευθειαν στην φαση να κανεις recovery και να ξαναπερασεις την καστομ ρομ...

το εκανα και περασα και τα γκουγκλ απς....

αντε να δουμε τι καναμε.......

παπαρια...παλι τα ιδια με το wifi...

τι σκατα να κανω???

καποια αλλη λυση υπαρχει??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δεν χρειάζεται αλλά όπως λέει κατά την διαδικασία μπορεί αν σου σβηστεί ότι έχει στην κάρτα οπότε πάρε backup

Μετα την αναβαθμιση πως το κανω πιο γρηγορο γιατι ειναι λιγο αργο

Αποστολή από το HTC Wildfire με τη χρήση Insomnia App

παλι τα ιδια με το wifi...

τι να κανω???

καποια αλλη λυση υπαρχει??

Δεν ξέρω CaptainHog τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει καθώς σε αυτό που έκανα εγώ δούλεψε απευθείας και σωστά.

Μετα την αναβαθμιση πως το κανω πιο γρηγορο γιατι ειναι λιγο αργο

Πως κάνεις πιο γρήγορο ποιο;

Δεν ξέρω CaptainHog τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει καθώς σε αυτό που έκανα εγώ δούλεψε απευθείας και σωστά.

Πως κάνεις πιο γρήγορο ποιο;

το κινιτο .και κατι αλλο δεν μπορω να στηλω με bluetooth γιατι τι φταιει?

Εγώ έκανα μία τεράστια διαδικασία για να το κάνω root αλλά όλα δούλεψαν μία χαρά. Πρώτα από όλα, πρέπει να κατεβάσουμε τα USB Drivers για την συσκευή μας και τα εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας. Μετά κατεβάζουμε το Revolutionary και το αφήνουμε να κάνει όσα πρέπει. Μετά την διαδικασία αυτή, ανόιγουμε το κινητό μας κρατόντας το Power και το Volume Down και σιγουρευόμαστε ότι πάνω πάνω γράφει σε μώβ γράμματα "Revolutionary". Μετά, εγκαθιστούμε και πάλι την ROM, κάνοντας boot στο ClorkWorkMod επιλέγουμε wipe data/ factory reset, reboot και έγινε! Για ό,τι άλλο θέλετε μπορείται να ρωτήσετε!

Εγώ έκανα μία τεράστια διαδικασία για να το κάνω root αλλά όλα δούλεψαν μία χαρά. Πρώτα από όλα' date=' πρέπει να κατεβάσουμε τα USB Drivers για την συσκευή μας και τα εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας. Μετά κατεβάζουμε το Revolutionary και το αφήνουμε να κάνει όσα πρέπει. Μετά την διαδικασία αυτή, ανόιγουμε το κινητό μας κρατόντας το Power και το Volume Down και σιγουρευόμαστε ότι πάνω πάνω γράφει σε μώβ γράμματα "Revolutionary". Μετά, εγκαθιστούμε και πάλι την ROM, κάνοντας boot στο ClorkWorkMod επιλέγουμε wipe data/ factory reset, reboot και έγινε! Για ό,τι άλλο θέλετε μπορείται να ρωτήσετε!

Το εκανα ολα καλα.ευχαριστω.αλλα πωσ το ενονω με τον υπολογιστη πρεπει να κατεβασω καπιο προγραμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ενεργοποίησε τον εντοπισμό σφαλμάτων για να το διαβάσει σωστά, και εγκατεστησε τους drivers που δίνει στην αρχή και σβήσε από τον υπολογιστή σου το HTC sync....Δοκίμασε αυτά και πες μας.

android.png

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Για το wildfire του αδερφού μου ακολούθησα αυτόν τον οδηγό : http://wiki.cyanogenmod.com/index.php?title=HTC_Wildfire:_Full_Update_Guide ώστε να εγκαταστήσω cm7 : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957140

Δούλεψε με την μια χωρίς προβλήματα

:)

Παρουσιαστηκε ενα προβλημα μετα την αναβαθμηση δεν υπαρχει δονηση στα μηνυματα ενω την ενεργοπιημενη τι παει λαθοσ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...