CaptainHog Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 λοιπον απ οτι ειδα και εκανα τελικα δεν ξανακανει ολη την διαδικασια (σ-οφφ ..) σε βαζει κατευθειαν στην φαση να κανεις recovery και να ξαναπερασεις την καστομ ρομ... το εκανα και περασα και τα γκουγκλ απς.... αντε να δουμε τι καναμε....... παπαρια...παλι τα ιδια με το wifi... τι σκατα να κανω??? καποια αλλη λυση υπαρχει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 δεν χρειάζεται αλλά όπως λέει κατά την διαδικασία μπορεί αν σου σβηστεί ότι έχει στην κάρτα οπότε πάρε backup Μετα την αναβαθμιση πως το κανω πιο γρηγορο γιατι ειναι λιγο αργο Αποστολή από το HTC Wildfire με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 παλι τα ιδια με το wifi... τι να κανω??? καποια αλλη λυση υπαρχει?? Δεν ξέρω CaptainHog τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει καθώς σε αυτό που έκανα εγώ δούλεψε απευθείας και σωστά. Μετα την αναβαθμιση πως το κανω πιο γρηγορο γιατι ειναι λιγο αργο Πως κάνεις πιο γρήγορο ποιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ξέρω CaptainHog τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει καθώς σε αυτό που έκανα εγώ δούλεψε απευθείας και σωστά. Πως κάνεις πιο γρήγορο ποιο; το κινιτο .και κατι αλλο δεν μπορω να στηλω με bluetooth γιατι τι φταιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_tech Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ έκανα μία τεράστια διαδικασία για να το κάνω root αλλά όλα δούλεψαν μία χαρά. Πρώτα από όλα, πρέπει να κατεβάσουμε τα USB Drivers για την συσκευή μας και τα εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας. Μετά κατεβάζουμε το Revolutionary και το αφήνουμε να κάνει όσα πρέπει. Μετά την διαδικασία αυτή, ανόιγουμε το κινητό μας κρατόντας το Power και το Volume Down και σιγουρευόμαστε ότι πάνω πάνω γράφει σε μώβ γράμματα "Revolutionary". Μετά, εγκαθιστούμε και πάλι την ROM, κάνοντας boot στο ClorkWorkMod επιλέγουμε wipe data/ factory reset, reboot και έγινε! Για ό,τι άλλο θέλετε μπορείται να ρωτήσετε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ έκανα μία τεράστια διαδικασία για να το κάνω root αλλά όλα δούλεψαν μία χαρά. Πρώτα από όλα' date=' πρέπει να κατεβάσουμε τα USB Drivers για την συσκευή μας και τα εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας. Μετά κατεβάζουμε το Revolutionary και το αφήνουμε να κάνει όσα πρέπει. Μετά την διαδικασία αυτή, ανόιγουμε το κινητό μας κρατόντας το Power και το Volume Down και σιγουρευόμαστε ότι πάνω πάνω γράφει σε μώβ γράμματα "Revolutionary". Μετά, εγκαθιστούμε και πάλι την ROM, κάνοντας boot στο ClorkWorkMod επιλέγουμε wipe data/ factory reset, reboot και έγινε! Για ό,τι άλλο θέλετε μπορείται να ρωτήσετε! Το εκανα ολα καλα.ευχαριστω.αλλα πωσ το ενονω με τον υπολογιστη πρεπει να κατεβασω καπιο προγραμα Αποστολή από το HTC Wildfire με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 ρε παιδια τελικα μπορω να κανω ροοτ σε android 2.2.1? εγω δεν τα καταφερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 http://www.theprohack.com/2011/04/htc-wildfire-221-root-to-htc-wildfire.html ετσι τα καταφερα.δλδ το ξαναπηγα στο 2.1 κ μετα μπορεσα κ το ρουτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_tech Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Και εγώ αναγκάστηκα να το κάνω downgrade σε 2.1 γιατί δεν γινόταν να το κάνω root. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/3500-MAH-EXTREME-BATTERY-BACK-COVER-HTC-WILDFIRE-G8-/150564259862?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item230e544816#ht_1579wt_1396 http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Gold-2430mAh-High-Capacity-Battery-HTC-Wildfire-G8-/250952987589?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3a6df6b3c5#ht_2844wt_1139 τι λετε γιαυτες μπαταριες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Ενεργοποίησε τον εντοπισμό σφαλμάτων για να το διαβάσει σωστά, και εγκατεστησε τους drivers που δίνει στην αρχή και σβήσε από τον υπολογιστή σου το HTC sync....Δοκίμασε αυτά και πες μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Παιδια υπαρχει καπιο προγραμα ή εφαρμογη για το ραδιο.οχι αυτεσ μεσο internet Αποστολή από το HTC Wildfire με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Για το wildfire του αδερφού μου ακολούθησα αυτόν τον οδηγό : http://wiki.cyanogenmod.com/index.php?title=HTC_Wildfire:_Full_Update_Guide ώστε να εγκαταστήσω cm7 : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957140Δούλεψε με την μια χωρίς προβλήματα Παρουσιαστηκε ενα προβλημα μετα την αναβαθμηση δεν υπαρχει δονηση στα μηνυματα ενω την ενεργοπιημενη τι παει λαθοσ Αποστολή από το HTC Wildfire με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα