kostas_tech Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα, έχω το HTC Wildfire που τρέχει Android 2.2.1 και θέλω να το rootάρω για να βάλω custom ROMs και να το κάνω overclock. Λοιπόν, κατεβάζω HBOOT Drivers και το unrEVOked 3, ακολουθώ τις οδηγίες, φτάνω στο σημείο που το unrEVOked βγάζει "Waiting for root" αλλά μετά από εκεί δεν συνεχίζει το root. Ξέρετε τι κάνω λάθος? Υπάρχει άλλος τρόπος να το rootάρω? edit: Αν έρχεται αντίθετο με τους κανόνες του forum, παρακαλώ να διαγραφεί αμέσως το post Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Για το wildfire του αδερφού μου ακολούθησα αυτόν τον οδηγό : http://wiki.cyanogenmod.com/index.php?title=HTC_Wildfire:_Full_Update_Guide ώστε να εγκαταστήσω cm7 : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957140 Δούλεψε με την μια χωρίς προβλήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_tech Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Για το wildfire του αδερφού μου ακολούθησα αυτόν τον οδηγό : http://wiki.cyanogenmod.com/index.php?title=HTC_Wildfire:_Full_Update_Guide ώστε να εγκαταστήσω cm7 : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957140 Δούλεψε με την μια χωρίς προβλήματα Χρείαζεται να κάνω backup? Ή είναι προαιρετικό? Μόνο τις επαφές μου θέλω να κρατήσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Χρείαζεται να κάνω backup? Ή είναι προαιρετικό? Μόνο τις επαφές μου θέλω να κρατήσω... Αν τις έχεις στον google λογαριασμό σου και όχι τοπικά στο τηλέφωνο δεν χρειάζεται να τις κάνεις backup. Κάνεις ένα απλό resync μόλις στρώσεις το κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_tech Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Κατέβασα το Revolutionary και τους HTC Drivers,τους εγκατέστησα, ανοίγω το Revolutionary αλλά μου βγάζει "Waiting for Device". Τι πρέπει να κάνω για να αναγνωρίσει το κινητο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Έχεις ακολουθήσει κατα γράμμα τις οδηγίες στο πρώτο link που σου έστειλα ;; Δεν θυμάμαι ακριβώς τι μηνύματα μου είχε βγάλει αλλά ακολουθώντας τον οδηγό έγιναν όλα κομπλέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_tech Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Έχεις ακολουθήσει κατα γράμμα τις οδηγίες στο πρώτο link που σου έστειλα ;; Δεν θυμάμαι ακριβώς τι μηνύματα μου είχε βγάλει αλλά ακολουθώντας τον οδηγό έγιναν όλα κομπλέ Κανονικά έκανα όλα τα βήματα που έδειχνε...τι λές να πήγε στραβά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Τι επιλογή έχεις διαλέξει όταν το συνδέεις στο pc; Μόνο φόρτιση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_tech Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Τι επιλογή έχεις διαλέξει όταν το συνδέεις στο pc; Μόνο φόρτιση; Ναι... "Charge Only" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_tech Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα, κατάφερα τελικά να το rootαρω, κάνοντας το downgrade σε Android 2.1 και τρέχοντας το unrevoked 3. Όμως για να κάνω install custom ROM χρειάζεται να έχω ROM Manager που δεν είναι συμβατό με την έκδοση 2.1. Any ideas? Δοκίμασα να το κατεβάσω και από το Android Market στο PC αλλά μου έβγαζε ότι δεν είνα συμβατό με το "phone"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Λογικά απο την στιγμή που κατάφερες να κάνεις root την συσκευή θα έχει εγκατασταθεί και κάποιο custom recovery, μπορείς να περάσεις custom roms μέσω αυτού. Μπορείς να μπείς σε αυτό αφού κλείσεις την συσκευή και πατήσεις volume down + power button συνεχόμενα μέχρι να κάνει boot στο recovery. "How to Boot into the Recovery? Hold Volume Down & the Power button until the device boots to the bootloader. Once in the bootloader, use Volume Down to select "recovery" and press the Power button to select. " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_tech Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Όλα πήγαν καλά, εγκατέστησα και πάλι την 2.2.1 από το shipped-roms.com, κατέβασα το ROM Manager και το έκανα BackUp. Μετά ξαναγύρισα στην 2.1 εγκαθηστόντας το ROM Manager. Εκεί έκανα όλη την διαδικασία, και τελικά πέρασα την CyanogenMod 7 με Android 2.3.7. Η συσκευή είναι ήδη πιο γρήγορη, αφού εγκατέστησα και το SetCPU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια θελω καποιες συμβουλες.πως θα καταφερω να περασω την 2.3.7 στο wildfire μου?και αν παθει κατι και δεν αναβει μπορουμε να το επαναφερουμε?το επαθε καπιος ξαδερφος μου με το samsung ace και δεν αναβε ( ηταν νεκρο ) και του το εφτιαξαν Αποστολή από το HTC Wildfire με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια θελω καποιες συμβουλες.πως θα καταφερω να περασω την 2.3.7 στο wildfire μου?και αν παθει κατι και δεν αναβει μπορουμε να το επαναφερουμε?το επαθε καπιος ξαδερφος μου με το samsung ace και δεν αναβε ( ηταν νεκρο ) και του το εφτιαξαν Αποστολή από το HTC Wildfire με τη χρήση Insomnia App Πέρασα την cyanogen mod 7 προχτές στο wildfire της αδερφής μου. Η συγκεκριμένη rom τρέχει 2.3.7. Επίσημη δεν έχει βγει σίγουρα και για άλλη rom δεν ψάχτηκα. Οδηγίες για να την περάσεις μπορείς να δεις εδώ: http://wiki.cyanogenmod.com/wiki/HTC_Wildfire:_Full_Update_Guide Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Πέρασα την cyanogen mod 7 προχτές στο wildfire της αδερφής μου. Η συγκεκριμένη rom τρέχει 2.3.7. Επίσημη δεν έχει βγει σίγουρα και για άλλη rom δεν ψάχτηκα. Οδηγίες για να την περάσεις μπορείς να δεις εδώ: http://wiki.cyanogenmod.com/wiki/HTC_Wildfire:_Full_Update_Guide Αν παθει κατι θα καταφερουμε να το φτιαξουμε για οταν διαβαζα σε αλλα sites ελεγαν πως μπορει να μεινει νεκρο Αποστολή από το HTC Wildfire με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα