antstyl Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω το home cinema Phillips HTS3115 με μια τηλεόραση. Θα ήθελα να μάθω εάν συνδέσω το audio out της τηλεόρασης με το audio in του home cinema θα έχω κανονικά ήχο σε όλα τα ηχεία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oviji Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Πιστευω λογικα και με το hdmi θα σου παιζουν ολα κομπλε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antstyl Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 το hdmi ειναι όμως για να πηγαινει εικόνα και ήχος από το home cinema στην τηλεόραση και όχι αντίστροφα. Εγώ θέλω τον ήχο της τηλ στο home cinema. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitros75 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα.Λογικά απο τη στιγμή που η t.v. Έχει audio out ότι παίζει στην τηλεόραση θα παίζει στο aux το home cinema Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy007 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά!!! Λοιπόν, θέλω να δώσω ήχο από την τηλεόραση στο home cinema από τα κανάλια τα ψηφιακά,η Τηλεόραση είναι η LG 50PK350 και το Home Cinema είναι αυτό SONY DAV-DZ280!!! Με τα αναλογικά έχω ήχο στον ενισχυτή του home cinema μέσω του SCART,όταν βάζω τα ψηφιακά(Digea) όμως δεν έχω ήχο στον ενισχυτή, έχω μόνο στα ηχεία της τηλεόρασης. Γιατί γίνεται αυτό; Μήπως επειδή είναι ψηφιακός ο ήχος της Digea και δεν δίνει ήχο στο scart;;;Δοκίμασα και με hdmi αλλά πάλι δεν είχα ήχο! Η τηλεόραση έχει οπτική(toslink) έξοδο για ήχο ενώ το home cinema έχει αναλογική είσοδο(mini jack)και δεν έχει toslink!(δείτε και τις προδιαγραφές του home cinema) Μπορώ να κάνω κάτι για να έχω ήχο από τα ψηφιακά κανάλια στο Home Cinema?? Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy007 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά!!! Λοιπόν, θέλω να δώσω ήχο από την τηλεόραση στο home cinema από τα κανάλια τα ψηφιακά,η Τηλεόραση είναι η LG 50PK350 και το Home Cinema είναι αυτό SONY DAV-DZ280!!! Με τα αναλογικά έχω ήχο στον ενισχυτή του home cinema μέσω του SCART,όταν βάζω τα ψηφιακά(Digea) όμως δεν έχω ήχο στον ενισχυτή, έχω μόνο στα ηχεία της τηλεόρασης. Γιατί γίνεται αυτό; Μήπως επειδή είναι ψηφιακός ο ήχος της Digea και δεν δίνει ήχο στο scart;;;Δοκίμασα και με hdmi αλλά πάλι δεν είχα ήχο! Η τηλεόραση έχει οπτική(toslink) έξοδο για ήχο ενώ το home cinema έχει αναλογική είσοδο(mini jack)και δεν έχει toslink!(δείτε και τις προδιαγραφές του home cinema) Μπορώ να κάνω κάτι για να έχω ήχο από τα ψηφιακά κανάλια στο Home Cinema?? Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα!! Καμιά γνώμη κανείς παίδες??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα